- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
İyi bakalım hayelet Casper :))Ben burdayim hergun telefondan girdigim.icin zirt pirt girip bakiyorum merak etme :))
Daha aramadılar canım. Ben mi arasamNe durumda bebisler :) haber geldimi
Valla canım süleyman beyin ayıbı bu. Dün bütün çalışanlara sordum nerdeyse hepsi şok olmuş gidişe. Merkezde hastalara ne cevap verecek bilemiyor bence. Çook küsüm sülümana :))evet dün bende aradım kadın numarasını veriyim işte beşiktaşta fulyada yeri görüşebilirsiniz dedi direk bende anadolu yakasından beşiktaşa böle bişi için nası gidip gelebilirim devam etmek istesem neoluyo dedim ulun beyden edebilrsiniz dedi sinir oldum resmen sallamaya çalışıyolar
Kizlar tup bebek hayirli olacak mi diye bi tanidigim istihareye yatti benim icin
Sonucunda beyaz siyah bi koltuk gormus ve bi bayanin dogum yaptigini bebegin ciktigini gormus daha sonrada bissuru yesil biberler dolmalar gormus sizce nasil yorumlamak lazim
İyi bakalım hayelet Casper :))
Daha aramadılar canım. Ben mi arasam
Valla canım süleyman beyin ayıbı bu. Dün bütün çalışanlara sordum nerdeyse hepsi şok olmuş gidişe. Merkezde hastalara ne cevap verecek bilemiyor bence. Çook küsüm sülümana :))
Hadi hayırlı olsun canım.Kizlar gunaydin.test yaptim 10 gunum 37 cikti.sanirim cooook dusuk.uzuldum biraz ya ama yapacak
Bisey yok.yarin tekrarlarim heralde ama hic umudim yok
Kizlar tup bebek hayirli olacak mi diye bi tanidigim istihareye yatti benim icin
Sonucunda beyaz siyah bi koltuk gormus ve bi bayanin dogum yaptigini bebegin ciktigini gormus daha sonrada bissuru yesil biberler dolmalar gormus sizce nasil yorumlamak lazim
Kızlar 11 yumurta toplanmıştı
9 kaliteli ye işlem yapılmış
8 tane döllenmiş
Bölünmesine bakılacakmış
İyi mi?
Böyle bi saçmalık yok bende duyunca başımdan kaynar sular döküldü
Sen yine şanslısın ulun beyle devam ediyorsun ben martta başlıcam ulun beyin bana baka biliceğini hiç sanmıyorum zaten normalde yoğun birde süleyman bey gidince dahada yoğun olacak yeni kişiyi kimse tercih etmicek yani kısacası bana sıra gelmez
cnm hayırlı olsun çok iyi, 5. gune gıderler buyuk ihtimalle. çok sevindim maşallah
İnşallah canım ya.
2 gün sonra yada 4 gün sonra transfer olur dediler. Bu dayanıklılığa bakıyorlar ondan böle dime. :) inşallah babaları gibi çıt kırıldım olmazlar benimki dayanıklı olurlar :)))
dayanıklılık ve sayıya bakıyorlar cnm.3. gun transferleri de başarılı olabiliyor ama cok sayıda varsa elemeyı tercih ediyorlar.5. gune bekletıyorlar.
inşallah cnm içini ferah tut sen.embrıyoların bolunmesıni 1. 2. ve 3. gun takip ediyorlar. senın transfer 3. gun olursa yarın arayıp randevu verirler zaten. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşş
Ayy bilemedim ki hayırlara gitsin cnm. Bence dolma gibi bebişler gelecek :)))
Cnm benim rahmetli büyükanneannem benim haberim olmadan istihareye yatmış evleneceğim adamı görmüştü
Bence Seninkide çok güzel doğum yapan birini görmüş bence iyiye yoralım
Ayyy agzinizdan bal damliyo canlar insss dediginiz gibi olur:)
Cupcakelove bende ulun beyin cok
Yogun olacagini dusunuyorum
Anca isim yapmis bi doktor getirirlerse belki insanlar tercih edebilir ve bence merkeze bir degil iki doktor daha lazim cok yogunlar ve bence bu kadar hassas bi konuda doktorlarinda relax olmasi lazim yogunluktan ben doktor
Olsam insandan bikarim
Umutlu yumoslarin iyi cikmiS mAsallah nazar degmesin :)
Cnm inşallah senin dediğin gibi olur isim yapmış biri gelirse süper olur
Dediğin gibi çok yoğunlar hakkımızda hayırlısı cnm
buarada sen ne aşamadasın cnm kusura bakma fazla takip edemedim
Ne kusuru olur mu ben seni takip ettim gezmelere gitmissin :) ohh sefan olsun bende bu hafta sonu bursaya gidiyorumm oraliyim da :) yegenim askere gidecek onu ugurliycaz bizede tedavi oncesi son gezme olacak :)
Ayin 30 unda halami (adetimi annem hala diyo) bekliyorum :) gelirse basliycam tedaviye Allah kismet ederse.bu ara incir ari sutu bal polen yiyip duruyorum belki faydasi olur diye oyle iste canim sende durumlar nasil
Allahım bütün askerlerimizi korusunNe güzel denk gelmiş cnm tatilini yaptıktan sonra tedaviye başlaman süper olacak
sifa olsun cnm yediklerin bol bol yumyumların sağlıklı bebişlerin olur inşallahhhhhh
Bende ki durum karışık cnm kimyasal gebelikten sonra kanamam çok oldu neredeyse 1 ay oldu kanamam bitmek bilmediArtık arayacağım doktorumda yok süleyman bey gidince kimi arayacağım eğer böyle devam ederse merkeze gitmeyi düşünüyorum ulun beyle bi tanışayım konuşayım diyorum bakalım o ne diyecek süleyman bey mart gibi tedaviye başlarsın dedi ama artık o doktorum olmadığı için birde ulun beye sorayım diyorum kafam çok karışık :44: Zaten yazıımdanda anlamışsındır kafamın karışık olduğunu
Allahım bütün askerlerimizi korusunNe güzel denk gelmiş cnm tatilini yaptıktan sonra tedaviye başlaman süper olacak
sifa olsun cnm yediklerin bol bol yumyumların sağlıklı bebişlerin olur inşallahhhhhh
Bende ki durum karışık cnm kimyasal gebelikten sonra kanamam çok oldu neredeyse 1 ay oldu kanamam bitmek bilmediArtık arayacağım doktorumda yok süleyman bey gidince kimi arayacağım eğer böyle devam ederse merkeze gitmeyi düşünüyorum ulun beyle bi tanışayım konuşayım diyorum bakalım o ne diyecek süleyman bey mart gibi tedaviye başlarsın dedi ama artık o doktorum olmadığı için birde ulun beye sorayım diyorum kafam çok karışık :44: Zaten yazıımdanda anlamışsındır kafamın karışık olduğunu
Amin canim sagolasin hayirlisiyla gider gelir ins rabbim bizede o gunleri gostersin aminnnnn :)
Ulun beyi tanisan seversin buyuk ihtimalle canim oda cok guler yuzlu sevimli geliyo bana
Kanamana gelince surmesi normal canim 40 ini cikaracaksin gibime geliyo bana benimde kurtajdan sonra oyle olmustu korkma ama insanin psikoloji bozuluyo biliyorum her wc ye gittiginde gormek vs
Benim icime senin normal olur gibi doguyo biliyomusun sanki boyle mayis haziran gibi olcek sanki)
Cok iyi bence 15 yumurtamin 2 si dollenmisti sadeceKızlar 11 yumurta toplanmıştı
9 kaliteli ye işlem yapılmış
8 tane döllenmiş
Bölünmesine bakılacakmış
İyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?