Kimyasal gebelikte degerlerin nasıldı. 10. Gun test yaptim 39 civari çıktı. Acikcasi bende normal bir gebelik degeri oldugunu dusunmuyorum.
Bana moral verdin cnm sağolasın inşallah normal yollardan olur
Cnm bişi sorucam benim transferden sonra 13.gün 86 çıkmıştı sonra 46 ya düşmüştü yani benim değerim çok yüksek değildiki anlamadığım 7,8 haftada bebişlerini düşürenlerin 1 hafta sürüyor benim çok uzun sürmesi saçma değilmi ? Mesela sen kurtaj olmuşsın uzun sürmüş benim daha başlarında değerim düşmeye başladı Sanırım kişiye göre değişiyor :44:
Buarada cnm o kadar çok üzüldümki anlatamam kurtaj olmana inşallah birdaha yaşamazsın biran önce kavuşursun bebişine allahm en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın inşallahhhh
Cok iyi bence 15 yumurtamin 2 si dollenmisti sadece
Saol canım rahatladım.İnşallah hepsi kalitesini artırır.senin gibi bende hamiş olurum inşallah
Umutlu ozel degilse sizde sorun neydi ilk denemen seninde bakalim piliseden sonra umudumuzsun :)
Saol canım rahatladım.İnşallah hepsi kalitesini artırır.senin gibi bende hamiş olurum inşallah
Sebebsiz infertilite canım sorun yok görünüyor. Bakalım tutar inşallah. Tutmazsa genetik testleri yaparız demişti sülo :)
Anladim kuzum ins gerek kalmaz genetikleri esimle biz yaptirdik sadece kan veriyosun 1 ay sonra cikiyo sonuc ozelde biraz tuzlu onun disinda acisi sizisi yok :)
İnşallah canım gerek kalmaz. Sizin nasıl çıktı sonuçlar? Sizinde sebepsiz infertilite değilmi?
Yok kuzum bizim morfoloji sorunumuz var bide sayi problemi
Temiz cikti canim kan pihtilasmasina bakildi yokmus genetikte birsey cikmadi.bakalim tedavi nasil olacAk
Aslında bizim sperm hareketi düşüktü morfoloji 1 di hem zeynep kamil de süleyman bey de sebepsiz infertilite dedi. Tedavin inşallah hayırlı olur güzel sonuçlanır canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Cok ilginc aslinda bizim 60 milyon 15 milyonu hareketli morfoloji yuzde 1 di. Ulun bey morfoloji nedeniyle bence tup bebek dedi kaldiki ben kendiligimden de hamile kaldim yani bilemedim canim bosunami yaptiriyorum tup bebegi gerci dayanacak gucumde kalmadi bi yerden mucadele etmek istiyorum
Umutlu ozel degilse sizde sorun neydi ilk denemen seninde bakalim piliseden sonra umudumuzsun :)
Seninle sorunumuz ayni sayi ve morfoloji bizim baya dusuk hatta bak benim oldu seninde olacak insallah hepimizin evi senlenecek insallah
Canim benim cok sagol Kurtaj cok kotu bir psikoloji Allah kimseye yasatmasin benim
Omrumden bi 10 yil almistir heralde
Kanamamin devam etmesi bencede bunyeyle alakali heralde bizimkiler bereketli topraklar :) bitecek ama cogu gitmis azi kalmis iyice temizlencek sonra bebis gelcek annesi oyle dusun :)
bu arada isyerinden izin aldim tedavi icin bende stres yapiyordu sirket muduru botoks yaptirmayacaksin ya tedavi olcaksin tabiki gideceksin rahat ol sen tedavine bak ins olumlu olur dedi rahatladim ama adam kopardi beni :))
Hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık canım. İnan her olumsuzdan sonra tamam bu sefer artık yok dedim. Sonra tıpış tıpış yola kendim koyuldum. O kadar bebek istiyoruz ki dayanıyoruz işte.Allah sana ve diğer çoklu denemeleri olan arkadaşlara büyük sabır vermiş.
Çok taktir ettim bu azmini.
Maşallah canım.
Allah'ım en yakın sürede hayırlı sağlıklı evlatlarla seni sevindirsin.. :)
(Cennet annelerin ayakları altında) deniyorya hakikaten Öyleymiş.
Banamı özel yoksa herkes ilk denemede bölemi oluyo bilmem ama bu tutmazsa ikinciye fena tırsıyorum. Yapamam sanırım.(
Bencede hiç hoş olmamış apar topar gitmesi. Bayada fanı vardı. Bide biz çok hassas oluyoruz. Ben mesela birsürü yol geliyorum sırf Ulun Bey için. Bunları biliyor olması gerekirdi. Her şerde bi hayır vardır canım. Üzülme hakkımızda hayırlısı olsun.Benimde doktorum süleyman bey bugün aradım saçma sapan bişiler söylediler sinir oldum isterseniz numarasını vereyim isterseniz ulun beyle devam edin diyor böyle bi saçmalık yok herkez ulun beye giderse ben napıcam
Canım çok tebrikler. Sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım inşallah.Sorma valla napacam bilmem 3unede yetememekten korkuyorum Allahim ayarlamistir diyorum kendi kendime teselli veriyorum.sag salim dogsunlarda bakariz bi sekilde Rabbim kolayligini verir insallah
Ah canım Allah'tan umut kesilmez yaa. Bakarsın mucize olur. Çok dua et. İnşallah değerin katlanarak artar.Kizlar gunaydin.test yaptim 10 gunum 37 cikti.sanirim cooook dusuk.uzuldum biraz ya ama yapacak
Bisey yok.yarin tekrarlarim heralde ama hic umudim yok
Gayet güzel canım. İnşallah kaliteli olurlar.Kızlar 11 yumurta toplanmıştı
9 kaliteli ye işlem yapılmış
8 tane döllenmiş
Bölünmesine bakılacakmış
İyi mi?
canım inşallah güzel güzel gelişirler ve sana sımsıkı tutunurlarKızlar 11 yumurta toplanmıştı
9 kaliteli ye işlem yapılmış
8 tane döllenmiş
Bölünmesine bakılacakmış
İyi mi?
Ne kusuru olur mu ben seni takip ettim gezmelere gitmissin :) ohh sefan olsun bende bu hafta sonu bursaya gidiyorumm oraliyim da :) yegenim askere gidecek onu ugurliycaz bizede tedavi oncesi son gezme olacak :)
Ayin 30 unda halami (adetimi annem hala diyo) bekliyorum :) gelirse basliycam tedaviye Allah kismet ederse.bu ara incir ari sutu bal polen yiyip duruyorum belki faydasi olur diye oyle iste canim sende durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?