Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kimyasal gebelikte degerlerin nasıldı. 10. Gun test yaptim 39 civari çıktı. Acikcasi bende normal bir gebelik degeri oldugunu dusunmuyorum.

Cnm ben transferden sonra 9.gün 38.41
13.gün 83.95 ve en son 15.gün ise 65 düşmeye başladı ama benim böyle oldu diye seninde öyle olcak değil lütfen şimdiden olumsuz düşünmeye başlama biliyorum çok zor ama kendini oyalayacak seni mutlu edevek seyler yap bebeğini düşün o seni llahın izniyle bırakmayacak annesi

Canim benim cok sagol Kurtaj cok kotu bir psikoloji Allah kimseye yasatmasin benim
Omrumden bi 10 yil almistir heralde
Kanamamin devam etmesi bencede bunyeyle alakali heralde bizimkiler bereketli topraklar :) bitecek ama cogu gitmis azi kalmis iyice temizlencek sonra bebis gelcek annesi oyle dusun :)
bu arada isyerinden izin aldim tedavi icin bende stres yapiyordu sirket muduru botoks yaptirmayacaksin ya tedavi olcaksin tabiki gideceksin rahat ol sen tedavine bak ins olumlu olur dedi rahatladim ama adam kopardi beni :))

Saol canım rahatladım.İnşallah hepsi kalitesini artırır.senin gibi bende hamiş olurum inşallah

Sebebsiz infertilite canım sorun yok görünüyor. Bakalım tutar inşallah. Tutmazsa genetik testleri yaparız demişti sülo :)

Anladim kuzum ins gerek kalmaz genetikleri esimle biz yaptirdik sadece kan veriyosun 1 ay sonra cikiyo sonuc ozelde biraz tuzlu onun disinda acisi sizisi yok :)

Anladim kuzum ins gerek kalmaz genetikleri esimle biz yaptirdik sadece kan veriyosun 1 ay sonra cikiyo sonuc ozelde biraz tuzlu onun disinda acisi sizisi yok :)

İnşallah canım gerek kalmaz. Sizin nasıl çıktı sonuçlar? Sizinde sebepsiz infertilite değilmi?

İnşallah canım gerek kalmaz. Sizin nasıl çıktı sonuçlar? Sizinde sebepsiz infertilite değilmi?

Yok kuzum bizim morfoloji sorunumuz var bide sayi problemi
Temiz cikti canim kan pihtilasmasina bakildi yokmus genetikte birsey cikmadi.bakalim tedavi nasil olacAk

Yok kuzum bizim morfoloji sorunumuz var bide sayi problemi
Temiz cikti canim kan pihtilasmasina bakildi yokmus genetikte birsey cikmadi.bakalim tedavi nasil olacAk

Aslında bizim sperm hareketi düşüktü morfoloji 1 di hem zeynep kamil de süleyman bey de sebepsiz infertilite dedi. Tedavin inşallah hayırlı olur güzel sonuçlanır canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Cok ilginc aslinda bizim 60 milyon 15 milyonu hareketli morfoloji yuzde 1 di. Ulun bey morfoloji nedeniyle bence tup bebek dedi kaldiki ben kendiligimden de hamile kaldim yani bilemedim canim bosunami yaptiriyorum tup bebegi gerci dayanacak gucumde kalmadi bi yerden mucadele etmek istiyorum

Morfoloji çok mühim işte. Düşük olunca morfoloji den şüpheleniyorlar.sorunlu spermle gebe kalınabiliyor. Hayırlısı olsun canım. Bi doktorda bana bu morfoloji ile gebe kalırsan sağlıksız olma ve düşük ihtimali yüksek demişti. Allah yardımcımız olsun

Bu nedir ya bu zorlu yürüyüş beni delirtiyo daha 20 dk oldu off. 45 dk çok diilmi Yaahu trasfer sonrası bu yürüyüş tutunmaya engel olmazmı?

hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar.birşey soracağım süleyman bey gitmişmi.merkez karıştımı kızlar.:44:

Çok iyi yaaa botoks demesi Patronun baya komik biriymiş

Hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık canım. İnan her olumsuzdan sonra tamam bu sefer artık yok dedim. Sonra tıpış tıpış yola kendim koyuldum. O kadar bebek istiyoruz ki dayanıyoruz işte.
Bencede hiç hoş olmamış apar topar gitmesi. Bayada fanı vardı. Bide biz çok hassas oluyoruz. Ben mesela birsürü yol geliyorum sırf Ulun Bey için. Bunları biliyor olması gerekirdi. Her şerde bi hayır vardır canım. Üzülme hakkımızda hayırlısı olsun.

Sorma valla napacam bilmem 3unede yetememekten korkuyorum Allahim ayarlamistir diyorum kendi kendime teselli veriyorum.sag salim dogsunlarda bakariz bi sekilde Rabbim kolayligini verir insallah
Canım çok tebrikler. Sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım inşallah.
Kizlar gunaydin.test yaptim 10 gunum 37 cikti.sanirim cooook dusuk.uzuldum biraz ya ama yapacak
Bisey yok.yarin tekrarlarim heralde ama hic umudim yok
Ah canım Allah'tan umut kesilmez yaa. Bakarsın mucize olur. Çok dua et. İnşallah değerin katlanarak artar.

Kızlar 11 yumurta toplanmıştı
9 kaliteli ye işlem yapılmış
8 tane döllenmiş
Bölünmesine bakılacakmış
İyi mi?
Gayet güzel canım. İnşallah kaliteli olurlar.

Kızlar 11 yumurta toplanmıştı
9 kaliteli ye işlem yapılmış
8 tane döllenmiş
Bölünmesine bakılacakmış
İyi mi?
canım inşallah güzel güzel gelişirler ve sana sımsıkı tutunurlar

canım yaaa bende gecen hafta sonu bursadaydık hava süper olan üstüydü.

kızlar bu adetim erken geldi 6 gün bende güya bu adetimde süleyman beye gidip ön kontrol olucaktım ne ilacı kullanmam gerektiğini sorucaktım(vitamin v.s)ama şimdi ne yapıcam bilmiyorum yarın merkezi arayım sorucam yeni doktor ne zaman gelicek acaba inşallah önceden enver bey vardı ben o doktoruda cok seviyorum inşallah o gelir .

Kizlar benexol kullanan varmi aranizda nasil neyle iciyosunuz ben zaten zor iciyodum simdi hic icemiyorum kokusu cok kotu midemi altust ediyo.iciyorum ogure ogure canim cikiyo.ulun beye sordum icmen gerek diyo napcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…