Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar benexol kullanan varmi aranizda nasil neyle iciyosunuz ben zaten zor iciyodum simdi hic icemiyorum kokusu cok kotu midemi altust ediyo.iciyorum ogure ogure canim cikiyo.ulun beye sordum icmen gerek diyo napcam ben ya

Nerdeyse bi sene ictim hamileliktede 8-9 haftallarda birakmistim galiba decavitte vitamin ya ondan sanirim sabret canim kokusu kötü hakkaten meyve suyuyla filan icmeyi denesen veya yemek arasinda hemen peşinden biseyler yersin cunku ac veya tok ic dememislerdi bana

İnsallllahhhhhh kuzum direk moralsin bize :) rabbim seni ve kuzucugunu korusun saglikla gelsin ins :))

Ben tedaviye baslamadan once buraya yazarken cimcimexxx vardi hamile sağolsun hep moral verir her sorumuzu yanitlardi simdi anne oldu yoğunluktan gelemiyo sanirim bu yuzden insan kendiyle ayni seyleri yasayipta hamile olanlari gorunce gercekten moral bulup daha da umutlaniyo nasil bi hos oldugunu cok iyi biliyorum rabbim umudumuzu almasjn elimizden

Gelen gidiyor yakında ulun beyde giderse hiç şaşırmam
Ahh cnm sende tedaviye başlayacaktın dimi ulun beye git bakalım ne diyecek gelişmeleri yazmayı unutma sakın

hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar.birşey soracağım süleyman bey gitmişmi.merkez karıştımı kızlar.:44:

Bizleri bırakıp gitmiş cnm çok kızgınım ona
Merkeze gittiğimde inşallahhh olay çıkarmam zaten çok doluyum yandılar çalışanlar yandıııııııııııı

Op. Dr. Sezginsoy Sezginsoy

Alan:
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Eğitim Bilgileri:
1986 – 1993 Özel Tarsus Amerikan Lisesi, Mersin
1993 – 1999 Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İstanbul (Tıp Doktoru Lisansı)
2000 – 2002 İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, (Radyoloji Bölümü 4 Yıllık Program Asistan Dr.)
2002 – 2006 S.S.K. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul (Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Asistan Dr.)
Mesleki Kariyer:
2013 KadıköyŞifa Kadıköy Hastanesi
2012 - 2013 Özel Medipol Hastanesi, İstanbul (Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği)
2012 - 2010 Özel BSK Metropark Hastanesi, Adana (Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği)
2008 - 2010 Bahçeci Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi, İstanbul
2008 - 2010 Alman Hastanesi, İstanbul (Üreme Sağlığı ve Tüp Bebek Kliniği)
2008 - 2010 Umut Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Kliniği, İstanbul
2006 - 2008 Kilis Devlet Hastanesi, Kilis (Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Mecburi Hizmet)

kızlar süleyman beyin yerine selin pazartesi göreve başlıyormuş

Son düzenleme:

Nasil bi hos yazmisim ya nasil bi duygu olacaktı

Hahaha olsun kuzum senin yorumlari okuyunca bi hos oluyorum zaten yanlis olmamis :)) iyiki varsiniz :)

Hayirlisi artik ys nasil bir doktor aceba tsniyaniniz varmi kizlar

Baktim netten daha once adanada gorev yapmis orda baya fanlari varmis istanbula donmesine uzulmusler vs. İyidir mutlaka yoksa bahceci secmezdi diye dusunuyorum

Baktim netten daha once adanada gorev yapmis orda baya fanlari varmis istanbula donmesine uzulmusler vs. İyidir mutlaka yoksa bahceci secmezdi diye dusunuyorum

Aslinda doktorlar dogum ve takibi konusunda iyi olsalarda tup bebek konusunda tecrubesiz olabiliyor.intetnetten baktigim kadariyla tup bebek konusunda hic tecrubesi yok .insallah iyi olur ama bilemedim

Aslinda doktorlar dogum ve takibi konusunda iyi olsalarda tup bebek konusunda tecrubesiz olabiliyor.intetnetten baktigim kadariyla tup bebek konusunda hic tecrubesi yok .insallah iyi olur ama bilemedim

Haklisin canim bende goremedim acaba direk suleyman beye mi gitsek diyorum ama bediktasa da gidip gelmek mesele ya ulun beyde cok yogun olursa bizi selen hanima yonlendirirlerse kimse istemez bu durumu bide bu stres basladi basimiza
neyse sen testi tekrarlayacakmisin bugun

kızlar bi kaç güne adet olcam ve ikinci günü gtcem süreç nası işlio ben çalışıyorum nezamn izne çıkmalıyım sizce ya

Bizleri bırakıp gitmiş cnm çok kızgınım ona
Merkeze gittiğimde inşallahhh olay çıkarmam zaten çok doluyum yandılar çalışanlar yandıııııııııııı

Cupcakelove beraber mi bassak merkezi nedense bu doktoruda ogrenince sinirim hepten tavan yapti bide doktor stresimiz basldi

Cupcakelove beraber mi bassak merkezi nedense bu doktoruda ogrenince sinirim hepten tavan yapti bide doktor stresimiz basldi

Bana uyar cnm gidelim valla basalımda korksunlar bizden
Dediğin gibi birde doktor stresi başladı yok böyle bi saçmalık biz merkezden çok doktora güvenip tedaviye başlıyoruz tamam ulun beyde iyi bişi demiyorum ama alışmışım süleyman beye ona güvenmişim çok sinirliyim çoooook

Canim senin karsiya gitme olanagin varsa ona devam edebilirsin hem yeni acilacagindan cok yogun olmayacaktir hemde onu tercih ettigin icin ozen gosterir diye dusunuyorum

Nasıl yaaa tüp bebek tecrübesi yok olurmu öyle şey dahada sinirlendim yeminlen yandılar fena kızıcam yer yerinden oynayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Arkadaşlar, ben 4 dış gebelik,2 başarısız tüp bebek denemesinin ardından 3.denememi Umut tüp bebekte yaptım. Doktorum Süleyman beydi şimdi çok şükür 4 aylık hamileyim. Süleyman beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yok cnm anadolu yakasında oturuyorum çok zor oraya gitmem

Anladim canim valla bende 10 gun sonra basliyorum sizi selen hanima yonlendiriyoruz vesaire derlerse kiyameti koparirim pilimi pirtimida toplar suleyman beye giderim bende gebzede oturuyorum ama en azindan sizin referansiniz var cok gicik bi durum ya

Cnm dun suleymani aradım. Persembe yap testi dedi.yarin tekrarlayacagim.cok dusuk deger ya korkuyorum kimyasal gebelik se diye endiseliyim.doktor moral verdi bana ama bilemedin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…