Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Anladim canim valla bende 10 gun sonra basliyorum sizi selen hanima yonlendiriyoruz vesaire derlerse kiyameti koparirim pilimi pirtimida toplar suleyman beye giderim bende gebzede oturuyorum ama en azindan sizin referansiniz var cok gicik bi durum ya

Terbiyesiz bunlar yaaa şuan inan çok sinirliyim hatta şimdi arayacağım yeni gelen kişi kimmiş anlatsınlar

Anladim canim valla bende 10 gun sonra basliyorum sizi selen hanima yonlendiriyoruz vesaire derlerse kiyameti koparirim pilimi pirtimida toplar suleyman beye giderim bende gebzede oturuyorum ama en azindan sizin referansiniz var cok gicik bi durum ya

Kizlar.ben avrupa yakasında oturuyorum.sirf süleyman icin 4 yil karsiya gittim geldim.onemli olan guvendigin diktorla bu yola cikmak.sokaga atacak paramiz yok bizim.mecburuz cok guvenmeye.ama bu kadina gidip bir bakmak gerekiyor.acemi olup olmadığı anlasilir bence

Kizlar sabah 5 bucuktan beri kanamam var benim cok korkuyorum bana dua edin bebeklerim beni birakmasin doktoru aradim coraspirini birak dedi bide bi doktora muayene ol dedi korkudan gidemiyorum dualariniza ihtiyacim var

Kizlar sabah 5 bucuktan beri kanamam var benim cok korkuyorum bana dua edin bebeklerim beni birakmasin doktoru aradim coraspirini birak dedi bide bi doktora muayene ol dedi korkudan gidemiyorum dualariniza ihtiyacim var

Korkma cnm bebişlerin seninle lütfen stres yapma denileni yap cnm hemen git muayene ol dualrımız seninle

Hepimiz tedaviye baslamadan once doktoru merkezi arastirip onceden begenip guvenip gidiyoruz canim selen hanim cok iyi bir doktor olabilir ama ismi duyulmamis bi kere en basitinden google" a ulun yada suleyman bey yazinca sayfalar dolusu referans cikiyo tup bebekle ilgili insanda kendini guvende hissediyo ama selen hanim icin ayni durum soz konusu degil.suleyman beyden sonra cok zayif kaldi bence merkez icin. Bu saatten sonra hayirlisini dilemekten baska care yok Rabbim bize hayirli olacak vesile olacak doktorlara yonlendirsin bizi ins

Hic korkma gorumcemin ayni oldu musluk gibi kanaması vardi .Sağlık li dogum yapti.allah yardimcin olsun

canım dikkat kendine ama ihmal etme lütfen hemen bir doktora görün yada kendi doktoruna git canım

Korkma canim allahin dedigi olucak duani et stres yapma insallah sorun olmayacak ins bebislerin seninle kalsin (amin)

valla kızlar ben tedavimi erteleyebilirim belki .ben anlamadım nasıl bahceci ve amerikan hastanesinin labaratuarlarıyla anlaşmış ben ilk defa duydum böyle bir şey oluyormuymuş

Ne kadar şanslısın cnm avrupa yakasında oturman süper
Bana çok ters kalıyor süleyman beye gitmem çok zor

kızlar merkezi arayan varmı ne diyorlar

Ben aradım hep aynısını söylüyorlar isterseniz süleyman beyin numarasını vereyim isterseniz yeni gelenle yada ulun beyle devam edin diyor başkada bişi demiyorlar hee birde yeni geleni methediyor umut tüp bebek merkezi kaliteden düştü

Yanliz süleyman la aralarinda ne gecti bilmiyorum ama süleyman bunlara cok fena kazık atti.sekreteerin sesi cok sinirli geliyor.parayla ilgili bir problemlerinin olacagini sanmiyorum.parayi cok seven biri degil suleyman.yogunluktan kacti adam.

valla kızlar ben tedavimi erteleyebilirim belki .ben anlamadım nasıl bahceci ve amerikan hastanesinin labaratuarlarıyla anlaşmış ben ilk defa duydum böyle bir şey oluyormuymuş
Ilaclarini eczaneden alacaksin .yumurtlama takibini mmuayenehanesinde yapacak.yumurta toplama ve transferi hastene laboratuvar larinda yapacak bence oyle olur

Bende merkezi aradım çok üzgün olduğunu söylediler bizde beklemiyorduk böyle olacağını dedi
Parayıda gerçekten seven biri değil bana çok yardımcı olmuştu ordan biliyorum aynen yoğunluktan kaçtı cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…