- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Kizlar sabah 5 bucuktan beri kanamam var benim cok korkuyorum bana dua edin bebeklerim beni birakmasindoktoru aradim coraspirini birak dedi bide bi doktora muayene ol dedi korkudan gidemiyorum dualariniza ihtiyacim var
Kizlar cok sukur kuzucuklarim benimle :) ama cok korktum bisey olcak diye ulun beyle gorustum boyle seyler olabilir panik yapma dedi proluton igne yaptirdim insallah kanamam kesilir.
Kizlar cok sukur kuzucuklarim benimle :) ama cok korktum bisey olcak diye ulun beyle gorustum boyle seyler olabilir panik yapma dedi proluton igne yaptirdim insallah kanamam kesilir.
Yok canim daha duyamadik haftaya insallahAysecikim 3 bebeginde kalp atislarini duymusmuydun.
Yok canim daha duyamadik haftaya insallah
Insallah.bende testi tekrarlayacam bilmiyorum cok umutlu degilim.bugunde kahverengi top top seyler geliyor jelle birlikte.adetmi oluyorum anlamadim.allahim ne kadar zor bir surec .önümüzden omur aliyor.
Hoppp dedik korktum sonra rahatladım çok şükür.Kizlar sabah 5 bucuktan beri kanamam var benim cok korkuyorum bana dua edin bebeklerim beni birakmasindoktoru aradim coraspirini birak dedi bide bi doktora muayene ol dedi korkudan gidemiyorum dualariniza ihtiyacim var
Aman diyelim canım dikkat et kendine yorulma iş yapma yemek bile yapma salla gitsin.tek bebiş değil 3 bebiş var senin dahada çok dikkat etmen gerekir. Hiç birşey senden ve bebeklerinden önemli değil. 3 ayın dolmadan hiç bi iş yapma.Allah'ım bebişlerini sana bağışlasın inşallah.Kizlar cok sukur kuzucuklarim benimle :) ama cok korktum bisey olcak diye ulun beyle gorustum boyle seyler olabilir panik yapma dedi proluton igne yaptirdim insallah kanamam kesilir.
Canlar kac gündür giremedim nete dayım vefat etti :2:baya yogundum kotuydum bugün bakiyim dedim ama gecmisi okuyamadim insallah boş kaldığımda tek tek okurum hepinize selamlar
Canlar kac gündür giremedim nete dayım vefat etti :2:baya yogundum kotuydum bugün bakiyim dedim ama gecmisi okuyamadim insallah boş kaldığımda tek tek okurum hepinize selamlar
aay öldüm öldüm dirildim şuan varya burda okuduklarım benim enerjimi aldı arkadaşlar ya umutsuzluk yok lütfen ya inşallah herşey güsel olcak benm hafta içi tedavim başlıcak adet olmama 5 gün kaldı ayşecikim nasıl merak ettim ya inşallah bişi olmıcak Allaha emanet bebeikler
Canimm cok sevindimm ohh :)
Hoppp dedik korktum sonra rahatladım çok şükür.
Aman diyelim canım dikkat et kendine yorulma iş yapma yemek bile yapma salla gitsin.tek bebiş değil 3 bebiş var senin dahada çok dikkat etmen gerekir. Hiç birşey senden ve bebeklerinden önemli değil. 3 ayın dolmadan hiç bi iş yapma.Allah'ım bebişlerini sana bağışlasın inşallah.
Cok sagolun kizlar ah ben nasil korktum bi bilseniz .aslinda hic bi is yapmiyorum yemek bile yapmadim hic neden oldu bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun
Canim korktum ama esim benden daha cok korktu duscekler diye ama ben dusmicekler beni birakmicaklar dedim hep.kanamam kahve rengine dondu azaldi insallahta kesilir sag salim alirim kucagima insallahKorkuttun bizi ayşecik kim bilir sen nasıl korkmuşsundur çok şükür kanaman durmuş inşallah böyle bi sıkıntı bir daha yaşamazsın kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahhhhhh
Canim korktum ama esim benden daha cok korktu duscekler diye ama ben dusmicekler beni birakmicaklar dedim hep.kanamam kahve rengine dondu azaldi insallahta kesilir sag salim alirim kucagima insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?