Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Lutfen bizi habersiz birakma bebislerinle guzel heyecanli gunlerine geri doneceksin ins en icimden diliyorumm bunu cok uzuldum suan halini tahmin edebiliyorum allahim korusun onlari ve seni

Canim benimde kanamam olmustu bebegin birini kaybettim biliyosun nolur ihmal etme dr a git muayene ol ne onlem alinacaksa alsinlar allah yardimcin olsun insallah bebisler ve sen sapasaglam aramiza gelin

Kizlar sabah 5 bucuktan beri kanamam var benim cok korkuyorum bana dua edin bebeklerim beni birakmasin doktoru aradim coraspirini birak dedi bide bi doktora muayene ol dedi korkudan gidemiyorum dualariniza ihtiyacim var

Aysecikim ne yaptin doktora gittinmi cok merak ettim seni

Kizlar cok sukur kuzucuklarim benimle :) ama cok korktum bisey olcak diye ulun beyle gorustum boyle seyler olabilir panik yapma dedi proluton igne yaptirdim insallah kanamam kesilir.

Kizlar cok sukur kuzucuklarim benimle :) ama cok korktum bisey olcak diye ulun beyle gorustum boyle seyler olabilir panik yapma dedi proluton igne yaptirdim insallah kanamam kesilir.

Cok sukur.bisey olmaz insallah.surekli dinlenmeni oneririm.cok hareket etme.allaha emanet ol .dualarimiz seninle

Insallah.bende testi tekrarlayacam bilmiyorum cok umutlu degilim.bugunde kahverengi top top seyler geliyor jelle birlikte.adetmi oluyorum anlamadim.allahim ne kadar zor bir surec .önümüzden omur aliyor.

Insallah hamilesindir canim benimde kahve rengi geliyodu jel ama adet olmadim.cok zor gercekten Allah yardımcımız olsun

aay öldüm öldüm dirildim şuan varya burda okuduklarım benim enerjimi aldı arkadaşlar ya umutsuzluk yok lütfen ya inşallah herşey güsel olcak benm hafta içi tedavim başlıcak adet olmama 5 gün kaldı ayşecikim nasıl merak ettim ya inşallah bişi olmıcak Allaha emanet bebeikler

Canlar kac gündür giremedim nete dayım vefat etti :2:baya yogundum kotuydum bugün bakiyim dedim ama gecmisi okuyamadim insallah boş kaldığımda tek tek okurum hepinize selamlar

Kizlar sabah 5 bucuktan beri kanamam var benim cok korkuyorum bana dua edin bebeklerim beni birakmasin doktoru aradim coraspirini birak dedi bide bi doktora muayene ol dedi korkudan gidemiyorum dualariniza ihtiyacim var
Hoppp dedik korktum sonra rahatladım çok şükür.
Aman diyelim canım dikkat et kendine yorulma iş yapma yemek bile yapma salla gitsin.tek bebiş değil 3 bebiş var senin dahada çok dikkat etmen gerekir. Hiç birşey senden ve bebeklerinden önemli değil. 3 ayın dolmadan hiç bi iş yapma.Allah'ım bebişlerini sana bağışlasın inşallah.
Canlar kac gündür giremedim nete dayım vefat etti :2:baya yogundum kotuydum bugün bakiyim dedim ama gecmisi okuyamadim insallah boş kaldığımda tek tek okurum hepinize selamlar

Başın sağolsun canım. Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Allah size sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Doğuyoruz büyüyoruz ölüyoruz.

Korkuttun bizi ayşecik kim bilir sen nasıl korkmuşsundur çok şükür kanaman durmuş inşallah böyle bi sıkıntı bir daha yaşamazsın kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahhhhhh

canım cok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularını kucagına alırsın

canım başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

Canimm cok sevindimm ohh :)

Korkuttun bizi ayşecik kim bilir sen nasıl korkmuşsundur çok şükür kanaman durmuş inşallah böyle bi sıkıntı bir daha yaşamazsın kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahhhhhh
Canim korktum ama esim benden daha cok korktu duscekler diye ama ben dusmicekler beni birakmicaklar dedim hep.kanamam kahve rengine dondu azaldi insallahta kesilir sag salim alirim kucagima insallah

Hepinizden Allah razı olsun canlar sabırlı olmaya çalışıyoruz en azından guzel bi ölümü oldu o bizim için teselli oluyo... Nasıl olunabiliyorsa oyleyiz iste Rabbim mekanını cennet etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…