Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım cok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularını kucagına alırsın

canım başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

Hepinizden Allah razı olsun canlar sabırlı olmaya çalışıyoruz en azından guzel bi ölümü oldu o bizim için teselli oluyo... Nasıl olunabiliyorsa oyleyiz iste Rabbim mekanını cennet etsin insallah

Sagol canim Allah razi olsun
Cansnsen basiniz sag olsun canim Allah sabirlar versin mekani cennet olsun

arkadaşlar ben şubatta yenıden başlıyorum tedavıye bahçecıde fulyadakı inşallah hayırlısı olur

allah nasip ederse şubatta tekrar başlıyorum.umarım herşey yolunda gider

Hepinizden Allah razı olsun canlar sabırlı olmaya çalışıyoruz en azından guzel bi ölümü oldu o bizim için teselli oluyo... Nasıl olunabiliyorsa oyleyiz iste Rabbim mekanını cennet etsin insallah

Cansinsen bende cok merak ettim seni gelmeyince hatta bugun yazdik cupcakelove ile.. Canim basiniz sagolsun rabbim gunahlarini affetsin mekani cennet olsun ins

Kizlar sabah 5 bucuktan beri kanamam var benim cok korkuyorum bana dua edin bebeklerim beni birakmasin doktoru aradim coraspirini birak dedi bide bi doktora muayene ol dedi korkudan gidemiyorum dualariniza ihtiyacim var
Canım geçmişolsun düzelmişsin. Allah yardımcın olsun canım.
Bencede çok cool bi adam o ya. Benim doktorum Ulun Bey ama her zaman Ulun Beyden çok selam veren:) gülümseyen bi insandı. Üzüldüm gerçekten. Merkez de çok yoğundu cidden. 3 değil 4 doktor lazımdı bence.

Canlar kac gündür giremedim nete dayım vefat etti :2:baya yogundum kotuydum bugün bakiyim dedim ama gecmisi okuyamadim insallah boş kaldığımda tek tek okurum hepinize selamlar
Canım başın sağolsun. Allah sabır versin.

Ya kızlar ben 2010 dan beri giriyorum bu siteye bu başlığa kimler geldi kimler geçti ya . Herkez de bebeğini aldı gitti kimisi büyüttü bile. İçim nasıl acıyo bunlar aklıma gelince. Bi umutsuzluğa kapılıyorum. Bide bu merkezin halini de düşününce zaten Ulun Bey unutup duruyodu herşeyi . off off Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

Hepimiz ayni duygulari taşıyoruz. Umutsuzluk var hep.ama cocuk herseydemek ddeğil aslinda ama buna ikna olmamız gerekiyor.herseyin zamani var. Zamani degilmis diyelim.

Canlar gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugun fikirlerinize ihtiyacim var kocisle tanismanizin 12. Yil donumu bugun :) sizce bugun ona ne supriz yapsam yada hediye mi alsam ne yapsam heyecann yaptim

Test sonucumu aldim maalesef 35 yükselme yok.uzgunum ama hayirlisi diyorum.durmak yok yola devam.haci yatmaz gibi oldum

Tuhhh yaa cok uzuldum canim benim ins bu emeklerinin karsiligini alacaksin birgun bu dunyada olmasa bile omur dunyada
Azmine sabrina hayranim kocamannn masallah sana
Dondurulmusun var mi peki simdi

Arkadaslar merhaba siteye yeni üye oldum bende polikistik over hastasıyım 27 yaşındayım ulun beye tedavi görüyorum yumurtalarım toplandı 7 tane güzel yumurtalarım var bu ay transferim var estrofem diye ilaç verdi ulun bey 13 ocakta başladım ilaça 27 sinde çağırdı bu ilaç ne işe yarıyor acaba bilginiz varmı benim ilk tüp bebek deneyim inş ilk ve son olucak :):):) transferdende cok korkuyorum canım acırmı diye sonucuda beklemek ölüm gibi gelecek Allah herkese en yakın zamanda nasip eder inş.

Tuhhh yaa cok uzuldum canim benim ins bu emeklerinin karsiligini alacaksin birgun bu dunyada olmasa bile omur dunyada
Azmine sabrina hayranim kocamannn masallah sana
Dondurulmusun var mi peki simdi

Yok cnm bana taze embriyo yapmiyor zaten dondurulmus larla hamile kalabiliyorum.basa gelen çekiliyor .hamile kalabilmem umutlandiriyor beni.yoksa devam edemezdim heralde.

Yok cnm bana taze embriyo yapmiyor zaten dondurulmus larla hamile kalabiliyorum.basa gelen çekiliyor .hamile kalabilmem umutlandiriyor beni.yoksa devam edemezdim heralde.

Bencede canim cikmayan candan umut kesilmez kaldiki daha cok gencsin normal bile olabilir
Hem olmayacaksa da olmayacak yani cocuk dusunmekten kafayi yiycem ozellikle ben. Afrikada orda burda insanlar ac sefil mikrop icinde yasiyo catir catir doguruyo onlara veren rabbim bize vermiyorsa vardir bi bildigi kendimi boyle dusunup kafamdan atmaya calisiyrum yoksa hayal kirikligi cok buyuk oluyo bu tedavilerin

Oyyy oyy masallah yumyumlarina :) hayirli olsun canim ins sonu guzel olur ilaci bilmiyotum ama transferde bi numara yokmus normal muayene gibiymis oyle soyluyo arkadaslar

Cokta genc degiliz artik ya.32 oldum.Senin yas kac cnm ne kadardir ugrasiyorsun bu ugurda.bide ne is yapiyon cnm sen

Oyyy oyy masallah yumyumlarina :) hayirli olsun canim ins sonu guzel olur ilaci bilmiyotum ama transferde bi numara yokmus normal muayene gibiymis oyle soyluyo arkadaslar

İnş teşekkürler 1,5 yıldır uğraşıyorum yumurta takipi 3 aşılama artık tüpe geçtik ulun beyden cok mennunum ben bana iyi geldi Allahtan ümit kesilmez şubat ayında hayatımız değişebilir inş hamilemiyim yazarım :):) heyecanlıyım

Cokta genc degiliz artik ya.32 oldum.Senin yas kac cnm ne kadardir ugrasiyorsun bu ugurda.bide ne is yapiyon cnm sen

Gencsinnn tabikide :)) bende mayista 31 yasima giricem daha ilk denemem dusun :)
Canim ben mali musavirim 28 yasinda evlendim 1 sene sonra nirmal yoldan hamile kaldim ama 9. Hafta da bebegimin kalp
Atislari durdu kurtaj sonrasi 2 ay korumdum sonra kist cikti 3 ay dogum kontrol ilaci kulladim sonra iste ulu beye geldim ilk gorusmemizde ne kadar dayanabilirsin git normal dene desem dedi bende fazla dayanamam dedim oda benden rahim filmi esinden sperm testi istedi iste karsimiza morfoloji sorunu cikti daha yolun basindayim yani anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…