Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Test sonucumu aldim maalesef 35 yükselme yok.uzgunum ama hayirlisi diyorum.durmak yok yola devam.haci yatmaz gibi oldum

Canim cok uzuldum bana bu sefer olacak gibi gelmisti ya .hakkimizda herseyin hayirlisi canim ama sabrina masallah diyorum.Allah vermeyecegi seyi istetmezmis

Bende mali musavirim cnm .meslektasin yani.hayirli haberlerini bekliyorum .kendine iyi bak

Tedevin hayirli olsun estrofemi rahmi kalinlastirmak icin kullandiriyo embriyonun tutunabilmesi icin rahmin belli bi kalinliga gelmesi lazim.az kalmis insallah sonucun olumlu olur

canım umut tüp bebekte rapor geçiyor mu? bi de ücretini öğrenebilr miyim

geçiyormuş ama baya uğraşman lazımmış ben hiç uğraşmadan rapor denemedim 6.100 tl verdim tüp bebek ücreti

ya ben kocaeli üniversitesinde rapor çıkardım orda da yaptırcaktım birden içime kötü bi his doğdu nöbetten çıktım uyuyamıyorum kaç saattir araştırıyorum napacağımı bilmiyorum ilaçları da aldım ama daha regl e var regl olana kadar karar vermem lazım

kocaelindemi oturuyorsun ben bir yere gittim tüp bebek için 3,500 dediler yumurtam baya olmuştu toplamaya cesaret edemediler ve 2 bin tl verdim ilaçlara boşa gitti tedavim eğer durumun iyiyse verecek durumdaysan ilk tüp bebek denemense eğer bence merkezle görüş derim ben gerçekten mennunum kendime geldim 6.100 verdim ilaç dahil ilk gidiceksen eğer bir kaç tahlil istiyor onları yaptırıyorsun 6.100 verdim ama ilaçımı herşeyimi ordan aldım hayırlısı neyse o olsun gidiceksen eğer zaten bu ay tahlil ister birdahaki adetinde tedavini başlatır bana öyle yapılmıştı şimdi kaldı transferim 1 şubatta yaparım dedi bakalım inş gülerek çıkarım.

benimde 2 yıl önce 2.tüp denememi ulun bey yapmıştı.çok samimi ve içten bir doktor.şimdi 3.deneme için tekrar tedaviye başlayacağım.ama merkez karışmış,ulun bey yoğunluktan unutuyormuş falan gibi şeyleri okudukça çok kafam karıştı.insan riskede atmak istmiyor.sonuçta herşeyin en iyisi olsun istiyoruz.ne yapsam bilemedim şimdi.:44:

Hersey Allahtan o ol derse olur nasip kısmet bu işler ama tüp bebek bence şans işi şansın varsa olur nereye gitsen nerde yaptırsan çokta takmamak lazım ulun bey yoğun evet ben mesela oranın karışmasına yoğunluğuna takılmıyorum kaderimde şansımda varsa ne olursa olsun olur zaten .

canım sakaryada oturuyorum hemşireyim zaten bütün tahlillerimi yaptırdım kendi hastanemde .herşeyimiz hazır ilaçlar bile regl olmamı bekliyoruz işte ama bu safhada kafamın karışması kötü oldu.bundan öncede dış gebeliğim oldu iç kanama geçirdim tüpüm patladı falan o zmanda doğru doktor seçmedim diye pişman olmuştum şimdide pişmanlıktan korkuyrum aradık şimdi umut tüp b.mmerkezini raporla 2000 tl ymiş fiyatı da iyimiş.annemi aradım içini karartma bismillah de yaptır diyo kocaelinde bilmiyorum yaa arkadaşta istiareye yatcaktı o da regl oldu yatamıyo off yaa kafam karışık işte

haklısın canım.bu açıdan bakınca insan rahatlıyor.Rab bim ol desin yeterki.ama insan elinde olmayarak takıyor.bütün kötü ihtimaller bir bir sıralanıyor beynimde.

Canim telefonda konustugunda hatirlamiyo oda normal bence adam hangimizi hatirlasin ama merkezdeyken ara dosyana bakarak konusalim diyo unutup tedavileri karistirma gibi bisey yok icin rahat olsun ama karar senin tabi

Canim hemseriyiz bende sakaryaliyim bende cok zor karar vermistim senin gibi soyle dusundum eger ilk gittigim yere gidip olumsuz olsaydi hem uzulcektim hemde basarilarini duydugum halde umuta gitmedigim icin pisman olcaktim.ama Rabbime cok sukurler olsun ne uzuldum nede pisman oldum.ben o an oyle dusunup karar verdim biliyorum cok zor bu isler insallah bi an once kararini verip baslarsin canim hakkinda hayirlisi olsun

Bende sakarya da oturuyorum egitim arastirmadan rapor cikardim ekimde transferim olmustu o zaman umutta 2000 lira verdim.ilaclarda 650 lira tuttu ama ilaclarimin cogu duruyo hepsi kullanilmadi allah nasip ettiyse olur insallah sana da nasip olsun

haklısın canım.bu açıdan bakınca insan rahatlıyor.Rab bim ol desin yeterki.ama insan elinde olmayarak takıyor.bütün kötü ihtimaller bir bir sıralanıyor beynimde.

bende cok kafama takıyordum hamile kalan bayanları kıskanıyordum nasıl oluyor yaa hemen diyordum taki eşim bana bu kadar kafana takıyorsun senin çocuğun olmaz benim hayatımı çocuksuz gecirticeksin diyene kadar kendini düşünmüyorsun beni düşün dedi artık takmıyorum çünkü biliyorum benimde olucak:)ilk önce ona inanmak lazım ben inanıyorum bazı seyleride içime atıyorum tüp bebek süreci zor süreç napalım bebişim dünyaya gelincede bol bol poposunu döverim beni üzdün diye napıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…