Test sonucumu aldim maalesef 35 yükselme yok.uzgunum ama hayirlisi diyorum.durmak yok yola devam.haci yatmaz gibi oldum
Gencsinnn tabikide :)) bende mayista 31 yasima giricem daha ilk denemem dusun :)
Canim ben mali musavirim 28 yasinda evlendim 1 sene sonra nirmal yoldan hamile kaldim ama 9. Hafta da bebegimin kalp
Atislari durdu kurtaj sonrasi 2 ay korumdum sonra kist cikti 3 ay dogum kontrol ilaci kulladim sonra iste ulu beye geldim ilk gorusmemizde ne kadar dayanabilirsin git normal dene desem dedi bende fazla dayanamam dedim oda benden rahim filmi esinden sperm testi istedi iste karsimiza morfoloji sorunu cikti daha yolun basindayim yani anlayacagin
Arkadaslar merhaba siteye yeni üye oldum bende polikistik over hastasıyım 27 yaşındayım ulun beye tedavi görüyorum yumurtalarım toplandı 7 tane güzel yumurtalarım var bu ay transferim var estrofem diye ilaç verdi ulun bey 13 ocakta başladım ilaça 27 sinde çağırdı bu ilaç ne işe yarıyor acaba bilginiz varmı benim ilk tüp bebek deneyim inş ilk ve son olucak :):):) transferdende cok korkuyorum canım acırmı diye sonucuda beklemek ölüm gibi gelecek Allah herkese en yakın zamanda nasip eder inş.
Tedevin hayirli olsun estrofemi rahmi kalinlastirmak icin kullandiriyo embriyonun tutunabilmesi icin rahmin belli bi kalinliga gelmesi lazim.az kalmis insallah sonucun olumlu olur
İnş teşekkürler 1,5 yıldır uğraşıyorum yumurta takipi 3 aşılama artık tüpe geçtik ulun beyden cok mennunum ben bana iyi geldi Allahtan ümit kesilmez şubat ayında hayatımız değişebilir inş hamilemiyim yazarım :):) heyecanlıyım
canım umut tüp bebekte rapor geçiyor mu? bi de ücretini öğrenebilr miyim
geçiyormuş ama baya uğraşman lazımmış ben hiç uğraşmadan rapor denemedim 6.100 tl verdim tüp bebek ücreti
ya ben kocaeli üniversitesinde rapor çıkardım orda da yaptırcaktım birden içime kötü bi his doğdu nöbetten çıktım uyuyamıyorum kaç saattir araştırıyorum napacağımı bilmiyorum ilaçları da aldım ama daha regl e var regl olana kadar karar vermem lazım
benimde 2 yıl önce 2.tüp denememi ulun bey yapmıştı.çok samimi ve içten bir doktor.şimdi 3.deneme için tekrar tedaviye başlayacağım.ama merkez karışmış,ulun bey yoğunluktan unutuyormuş falan gibi şeyleri okudukça çok kafam karıştı.insan riskede atmak istmiyor.sonuçta herşeyin en iyisi olsun istiyoruz.ne yapsam bilemedim şimdi.:44:
kocaelindemi oturuyorsun ben bir yere gittim tüp bebek için 3,500 dediler yumurtam baya olmuştu toplamaya cesaret edemediler ve 2 bin tl verdim ilaçlara boşa gitti tedavim eğer durumun iyiyse verecek durumdaysan ilk tüp bebek denemense eğer bence merkezle görüş derim ben gerçekten mennunum kendime geldim 6.100 verdim ilaç dahil ilk gidiceksen eğer bir kaç tahlil istiyor onları yaptırıyorsun 6.100 verdim ama ilaçımı herşeyimi ordan aldım hayırlısı neyse o olsun gidiceksen eğer zaten bu ay tahlil ister birdahaki adetinde tedavini başlatır bana öyle yapılmıştı şimdi kaldı transferim 1 şubatta yaparım dedi bakalım inş gülerek çıkarım.
Hersey Allahtan o ol derse olur nasip kısmet bu işler ama tüp bebek bence şans işi şansın varsa olur nereye gitsen nerde yaptırsan çokta takmamak lazım ulun bey yoğun evet ben mesela oranın karışmasına yoğunluğuna takılmıyorum kaderimde şansımda varsa ne olursa olsun olur zaten .
canim hayirli olsun ins fulya sana ugurlu gelir subatta gelismelerle bekliyoruz
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah
canım hayırlısı olsun inşallah
Canim telefonda konustugunda hatirlamiyo oda normal bence adam hangimizi hatirlasin ama merkezdeyken ara dosyana bakarak konusalim diyo unutup tedavileri karistirma gibi bisey yok icin rahat olsun ama karar senin tabibenimde 2 yıl önce 2.tüp denememi ulun bey yapmıştı.çok samimi ve içten bir doktor.şimdi 3.deneme için tekrar tedaviye başlayacağım.ama merkez karışmış,ulun bey yoğunluktan unutuyormuş falan gibi şeyleri okudukça çok kafam karıştı.insan riskede atmak istmiyor.sonuçta herşeyin en iyisi olsun istiyoruz.ne yapsam bilemedim şimdi.:44:
canım sakaryada oturuyorum hemşireyim zaten bütün tahlillerimi yaptırdım kendi hastanemde .herşeyimiz hazır ilaçlar bile regl olmamı bekliyoruz işte ama bu safhada kafamın karışması kötü oldu.bundan öncede dış gebeliğim oldu iç kanama geçirdim tüpüm patladı falan o zmanda doğru doktor seçmedim diye pişman olmuştum şimdide pişmanlıktan korkuyrum aradık şimdi umut tüp b.mmerkezini raporla 2000 tl ymiş fiyatı da iyimiş.annemi aradım içini karartma bismillah de yaptır diyo kocaelinde bilmiyorum yaa arkadaşta istiareye yatcaktı o da regl oldu yatamıyo off yaa kafam karışık işte[/QU
sakaryadan istanbula gelip gitmek zor olur içinden ne geliyorsa onu yap bende doğru doktor seçmedim yumurtalarımı bile toplayamadı hastane cok üzüldüm 4 ay ileri attı beni sansım kısmetimde varsa eğer olur kaç yaşındasın bana 1 embriyo transfer edilecek yaşımdan dolayı ve ilk tüp bebek olduğu için 2 tane olur die düşünmüştüm ama 1 tane olsun bebişim benim olsun canını sıkma hersey olucağına varır.
canım sakaryada oturuyorum hemşireyim zaten bütün tahlillerimi yaptırdım kendi hastanemde .herşeyimiz hazır ilaçlar bile regl olmamı bekliyoruz işte ama bu safhada kafamın karışması kötü oldu.bundan öncede dış gebeliğim oldu iç kanama geçirdim tüpüm patladı falan o zmanda doğru doktor seçmedim diye pişman olmuştum şimdide pişmanlıktan korkuyrum aradık şimdi umut tüp b.mmerkezini raporla 2000 tl ymiş fiyatı da iyimiş.annemi aradım içini karartma bismillah de yaptır diyo kocaelinde bilmiyorum yaa arkadaşta istiareye yatcaktı o da regl oldu yatamıyo off yaa kafam karışık işte
Bende sakarya da oturuyorum egitim arastirmadan rapor cikardim ekimde transferim olmustu o zaman umutta 2000 lira verdim.ilaclarda 650 lira tuttu ama ilaclarimin cogu duruyo hepsi kullanilmadi allah nasip ettiyse olur insallah sana da nasip olsuncanım sakaryada oturuyorum hemşireyim zaten bütün tahlillerimi yaptırdım kendi hastanemde .herşeyimiz hazır ilaçlar bile regl olmamı bekliyoruz işte ama bu safhada kafamın karışması kötü oldu.bundan öncede dış gebeliğim oldu iç kanama geçirdim tüpüm patladı falan o zmanda doğru doktor seçmedim diye pişman olmuştum şimdide pişmanlıktan korkuyrum aradık şimdi umut tüp b.mmerkezini raporla 2000 tl ymiş fiyatı da iyimiş.annemi aradım içini karartma bismillah de yaptır diyo kocaelinde bilmiyorum yaa arkadaşta istiareye yatcaktı o da regl oldu yatamıyo off yaa kafam karışık işte
haklısın canım.bu açıdan bakınca insan rahatlıyor.Rab bim ol desin yeterki.ama insan elinde olmayarak takıyor.bütün kötü ihtimaller bir bir sıralanıyor beynimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?