Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Test sonucumu aldim maalesef 35 yükselme yok.uzgunum ama hayirlisi diyorum.durmak yok yola devam.haci yatmaz gibi oldum
Allah yardimcin olsun canim inan cok uzuldum ne guzel umudun var yeterki allah umudumuzu almasin elimizden allahim en kisa zamanda insallah normal yollardan nasip etsin

Merhaba hosgeldin benimde ilk denememdi bende de polikistik over var suleyman bey seninki iyi huylu diye dalga geciyodu yani adet oluyodum ama gec oluyodu dongu 28 gun ya ben 40 gunde bir filan oluyodum transferden hic korkma ne oldugunu anlamicaksin bile hemencik bitecek allahin izniyle bebegine kavusacaksin

benimde sadece problemim pko olmam 2011 yılında kist ameliyatı oldum acık ameliyat düzensiz adetten kist oluşmuştu ondan kurtuldum 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır uğraşıyorum peki senin ilk tüp denemende hamile kaldınmı eşinde problem varmı

Canim sanirim cok fazla kafaya takmamak lazim mesela bi ara dr telefona gec cevap veriyo konusu vardi burda merkeze gitrigimizde goruyoduk acayip kalabalik dr da hakli hangi birimizi hatirlasin ben aradigimda hic dr u istemiyodum hemsire hanimi istiyodum zaten artik onlarda nerdeyse dr kadar tecrubeli olmus hangi ilaci kullanmali ne yapmalı hepsini biliyolar hepjmiz allaha emanetiz o ne derse o olacak bak.mesela ilaclarkmin cogu duruyo yazdim az once ihtiyaci olan birine vermek istiyorum.inan korkumdan hala elim gitmiyo en azindan bi 6 aylik olayim diye bekliyorum anlicagin korku hic bitmiyo yeterki herseyin allahtan geldigine inanalim

Evet ilk denemede hamile kaldim bana normal yolla hamile kalabilirsin denmisti sonra sperm sayimizin ve morfolojisinin dusuk oldugunu ogrendik tup bebek yapmak zorunda kaldik kist olusmus diye bana da demislerdi hatta son artik tedaviye basliyoryz diye umuta gittigimde ama ben ameliyattan korktum bi ay dogumkontrol ilaci kullandim kendiliginden gitti bi sonraki ayda zaten tedaviyle.hamile kaldim

sevindim şuan hamilemisin doğum yaptınmı inş bende ilkinde kalırım benim ablamda polikistik over hastası kendiliğinden hamile kaldı hemde ikiz 3 yaşındalar en iyi örnek ablam yani benimde olur ben heralde aceleciyim acele işe şeytan karışır derler yaa olucağına bıraktım bekliyorum .

Allah nasip ederse haziranin sonunda olacak dogum 18 haftalik hamileyim masallah ablanin cocuklarina da :))

Dollendi diye aramadilarmi daha.beni ertesi gun aramislardi

Ertesi gün saat 2 ye kadar aramadılar ben aradım bilgi verdiler. Merak ettim dünde aradım iyi durumdalar bölünüyorlar dedi embriyolog yarın arrıcaz dediler ses yok. Çok mu ihmal ediliyor yoksa böle geçmi arıyorlar

Evet canım ya pazartesi toplandı. Dün görüştüm sorun yok bölünmeye devam ediyorlar dediler yarın arıyacağız dediler hala aramadılar. 4 e kadar aramazlarsa yine ben arıcam

hayırlısı olsun benim toplandı ertesi gün aradılar şu kadar kaliteli var diye dondurulacaktı benim embriyolarım ama kaç tanesi dondurulacak aramadılar 5 gün bekledim artık çatladım aradım biz sizi aradık dediler bana ama ben aranmadım heralde 5 gün geçmesi lazım kaç hücreli ne kadarı 1.kaliteli diye

Benim transfer günüm belli olacak bi arasalar

Benide oyle aradilar canim hatta tranferim olacagi zaman hep ben aradim kacta geleyim diye ama boyle oluyo herkese sanirim.ama senin bugun 3.gun galiba demek iyi durumdalar 5.gune bekletiyolar bence.bisey olsa haber veriyolar zaten canim stres yapma kendine hic bisey olmicak.transfer gunude sabah saat 9 gibi ariyolar bugun transferiniz olcak diye haberin olsun sen erkenden git benim gibi yat asagi :)giderken bi iki bardak acik cay ic birazda su hemen alirlar beklemezsin benim oyle oldu

Pazartesi toplandı ya 3 cü günmü 4 cü gün mü dün kadın üçüncu günü dedi. Yarın mı olur transfer acaca yoksa cumartesi günü mü.offf çok fena daralmaya başladım meraktan. Acaba 8 i de duruyomu. Ulun bey söylesem 2 embriyo koyarmı acaba. Senin gibi şanslı olurmuyum acaba :)))

Sakin ol canim boyle stresle olmaz aa kizcam sana hee cumartesi olur bence embriyolarin durumuna gore canim eger 2-3 tane saglikli kalirsa dondurmak yerine transfer ediyolar herhalde.sansin varsa tekde koysa iki tane olur belki

Sakin ol canim boyle stresle olmaz aa kizcam sana hee cumartesi olur bence embriyolarin durumuna gore canim eger 2-3 tane saglikli kalirsa dondurmak yerine transfer ediyolar herhalde.sansin varsa tekde koysa iki tane olur belki

Şimdi aradım 8 i de gayer iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…