- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Şseni cok iyi anlıyorum o zaman sen aramaya devam et
Şimdi aradım 8 i de gayer iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)
Şimdi aradım 8 i de gayer iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)
Gordunmu stres yapma artik.Az kaldi bulusmaya :)
Gordunmu stres yapma artik.Az kaldi bulusmaya :)
Ohh gozun aydin canim masallah darisi basima insalahhh :)
Bak evrene gonderdigimiz mesajlar yerini buluyo umutlu hamile olcak umutlu hamile kalcakkkkk)
Ş
imdi aradım 8 i de gayet iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)
Ayy aman inşallah canımya heyecandan yerimde duramıyorum. :)) hepsi iyi durumda olduğundan seçemiyoruz dedi çok sevindim.:))) cumartesi gelirmi bilmem :)))
Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ş
imdi aradım 8 i de gayet iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)
Amiiiiiin canım inşallah. :)) 15 günmü çokk ya 10 gün olsa :))cnm hayırlısı olsun bak bn sana ne demiştimmminşallah 15 gün sonra mutlu son
İnşallah canım 5. Günü görecekler inşallah. Dondurma işlemini benim söylemem gerekiyormu yoksa onlar soruyomu?Masallah masallah cok guzel bi de uzuluyodun ne guzel hepsi 5. Gune gelecek insallah
benimde 7 tane var dondurdular doktor 31 ocakta transferin olur büyük ihtimal dedi polikistik over hastasımısın sende ben öleyimde jelimi kullanıyım demişsin o nedir ben bir ilaç içiyorum rahim kalınlaştırıcıymış ama jeli bilmiyorum benimde ilk tüp bebekte acemiyim biraz:) inş senle beraber hamileyim yazarız
Amiiiiiin canım inşallah. :)) 15 günmü çokk ya 10 gün olsa :))
İnşallah canım 5. Günü görecekler inşallah. Dondurma işlemini benim söylemem gerekiyormu yoksa onlar soruyomu?
Maşallah canım seninde bebişler beklemede. :) benimde ilk denemem jel ne işe yarıyor hiç sorgulamadım doğrusu. Ne verdilerse kullanıyorum. İnşallah hepimizden hayırlı haberler gelecek.
Jeli transferden sonra baslicaksin kullanmaya canim progestan hormonu o bebek icin faydali dusmesin annesine sarilsin diye.hadi bakalim subat ayinada sizin guzel haberlerinizle baslariz insallahpazartesi bende ordayım transfer gününü söylüycek benide heyecanlandırdın transfer ettikten ertesi gün belli olsa gebelik süper olurdu :):):)
Ayy aysecikimm seninde 3 tane kalp sesi duymana cok az kaldii ins o kadar guzel birsey ki gozyaslarina hazir ol
İnsanin eve bi tane ultrason alip aksama kadar dinleyesi geliyo cok ozluyosun onlari :)
Ay evet canim ya gumbur gumburdur icerisi insallah ucununde minik kalbini duyariz :) bu ultrason kagidina bakmaktan biktim zaten yenisine bakarim artik ama daha bi hafta var.bugun tam 7.haftamiza basladik teyzeleri :)))
pazartesi bende ordayım transfer gününü söylüycek benide heyecanlandırdın transfer ettikten ertesi gün belli olsa gebelik süper olurdu :):):)
canım ne güzel maşallah yumuşlarına inşallah annelerinede sımsıkı tutunurlar inşallah
ayyyy ne güzel canım inşallah darısı başımıza
İnşallah canım sıkıca tutunsun bebişim inşallah iki tane koyarda bebişlerim derim. Bi yanım iki istiyor biyanım hiiiç fark etmez diyor.
Allah'ım hepimizi hayırlısıyla anne olmamızı nasip etsin inşallah
Ya kızlar ben 2010 dan beri giriyorum bu siteye bu başlığa kimler geldi kimler geçti ya . Herkez de bebeğini aldı gitti kimisi büyüttü bile. İçim nasıl acıyo bunlar aklıma gelince. Bi umutsuzluğa kapılıyorum. Bide bu merkezin halini de düşününce zaten Ulun Bey unutup duruyodu herşeyi . off off Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?