Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

seni cok iyi anlıyorum o zaman sen aramaya devam et
Ş
imdi aradım 8 i de gayet iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)

Gordunmu stres yapma artik.Az kaldi bulusmaya :)

Ohh gozun aydin canim masallah darisi basima insalahhh :)
Bak evrene gonderdigimiz mesajlar yerini buluyo umutlu hamile olcak umutlu hamile kalcakkkkk )

Ohh gozun aydin canim masallah darisi basima insalahhh :)
Bak evrene gonderdigimiz mesajlar yerini buluyo umutlu hamile olcak umutlu hamile kalcakkkkk )

Ayy aman inşallah canımya heyecandan yerimde duramıyorum. :)) hepsi iyi durumda olduğundan seçemiyoruz dedi çok sevindim.:))) cumartesi gelirmi bilmem :)))
Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

cnm hayırlısı olsun bak bn sana ne demiştimmm inşallah 15 gün sonra mutlu son

Ayy aman inşallah canımya heyecandan yerimde duramıyorum. :)) hepsi iyi durumda olduğundan seçemiyoruz dedi çok sevindim.:))) cumartesi gelirmi bilmem :)))
Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Masallah masallah cok guzel bi de uzuluyodun ne guzel hepsi 5. Gune gelecek insallah

benimde 7 tane var dondurdular doktor 31 ocakta transferin olur büyük ihtimal dedi polikistik over hastasımısın sende ben öleyimde jelimi kullanıyım demişsin o nedir ben bir ilaç içiyorum rahim kalınlaştırıcıymış ama jeli bilmiyorum benimde ilk tüp bebekte acemiyim biraz:) inş senle beraber hamileyim yazarız

cnm hayırlısı olsun bak bn sana ne demiştimmm inşallah 15 gün sonra mutlu son
Amiiiiiin canım inşallah. :)) 15 günmü çokk ya 10 gün olsa :))
Masallah masallah cok guzel bi de uzuluyodun ne guzel hepsi 5. Gune gelecek insallah
İnşallah canım 5. Günü görecekler inşallah. Dondurma işlemini benim söylemem gerekiyormu yoksa onlar soruyomu?

Maşallah canım seninde bebişler beklemede. :) benimde ilk denemem jel ne işe yarıyor hiç sorgulamadım doğrusu. Ne verdilerse kullanıyorum. İnşallah hepimizden hayırlı haberler gelecek.

pazartesi bende ordayım transfer gününü söylüycek benide heyecanlandırdın transfer ettikten ertesi gün belli olsa gebelik süper olurdu :):):)

pazartesi bende ordayım transfer gününü söylüycek benide heyecanlandırdın transfer ettikten ertesi gün belli olsa gebelik süper olurdu :):):)
Jeli transferden sonra baslicaksin kullanmaya canim progestan hormonu o bebek icin faydali dusmesin annesine sarilsin diye.hadi bakalim subat ayinada sizin guzel haberlerinizle baslariz insallah

Ayy aysecikimm seninde 3 tane kalp sesi duymana cok az kaldii ins o kadar guzel birsey ki gozyaslarina hazir ol
İnsanin eve bi tane ultrason alip aksama kadar dinleyesi geliyo cok ozluyosun onlari :)

Ay evet canim ya gumbur gumburdur icerisi insallah ucununde minik kalbini duyariz :) bu ultrason kagidina bakmaktan biktim zaten yenisine bakarim artik ama daha bi hafta var.bugun tam 7.haftamiza basladik teyzeleri :)))

sakaryadan istanbula gelip gitmek zor olur içinden ne geliyorsa onu yap bende doğru doktor seçmedim yumurtalarımı bile toplayamadı hastane cok üzüldüm 4 ay ileri attı beni sansım kısmetimde varsa eğer olur kaç yaşındasın bana 1 embriyo transfer edilecek yaşımdan dolayı ve ilk tüp bebek olduğu için 2 tane olur die düşünmüştüm ama 1 tane olsun bebişim benim olsun canını sıkma hersey olucağına varır.[/QUOTE]

27 yaşındayım sen ?

canım ne güzel maşallah yumuşlarına inşallah annelerinede sımsıkı tutunurlar inşallah

Ay evet canim ya gumbur gumburdur icerisi insallah ucununde minik kalbini duyariz :) bu ultrason kagidina bakmaktan biktim zaten yenisine bakarim artik ama daha bi hafta var.bugun tam 7.haftamiza basladik teyzeleri :)))

ayyyy ne güzel canım inşallah darısı başımıza

Haydi gözün aydın canım. İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunurlar. :)

canım ne güzel maşallah yumuşlarına inşallah annelerinede sımsıkı tutunurlar inşallah

ayyyy ne güzel canım inşallah darısı başımıza

İnşallah canım sıkıca tutunsun bebişim inşallah iki tane koyarda bebişlerim derim. Bi yanım iki istiyor biyanım hiiiç fark etmez diyor.
Allah'ım hepimizi hayırlısıyla anne olmamızı nasip etsin inşallah

canım ulun beyden memnunmusun nasıl bir doktor benim doktorum süleyman beydi

Bu kiz nereye kayboldu yaa.Bi geldi kızdı kızdı gitti bi dahada gelmedi küstü mu bize yoksa

Cnm benim ne desen haklısın bende senin yaşadığın duyguları yaşıyorum Merkezdende soğudum keşke başka yere gitseydim hatta donmuş embriyolarımı alsam başka yeremi gitsem diye bile düşündüm ama donmuşları almak bile para
allah yardımcımız olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…