Bu kiz nereye kayboldu yaa.Bi geldi kızdı kızdı gitti bi dahada gelmedi küstü mu bize yoksa
Ş
imdi aradım 8 i de gayet iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)
Çok şükür buldum
Cnm çok sevindim allahın izniyle ilk tüp bebek tedavin başarılı olacakkkk
Her zamanki hali halay çekmeye dalmıştır cicim üçüz halayı kolay bitmez :))) arıza giderilemedi herhaldeBu kiz nereye kayboldu yaa.Bi geldi kızdı kızdı gitti bi dahada gelmedi küstü mu bize yoksa
Canımm en iyi ulun beyi Ayşecikim bilir. Ben bi kez gördüm. Süleyman dan farksız ama. Benimde doktorum süleyman dı yüz üstü bıraktı.canım ulun beyden memnunmusun nasıl bir doktor benim doktorum süleyman beydi
Doğru. Mutlu olmaya hamd etmeye çalışıyorum bende hep. Fakat ev artık öyle boş geliyor ki gözüme.Hepimiz ayni duygulari taşıyoruz. Umutsuzluk var hep.ama cocuk herseydemek ddeğil aslinda ama buna ikna olmamız gerekiyor.herseyin zamani var. Zamani degilmis diyelim.
Offffff demek istiyorum yaa. Keşke bi mucize olsaydıTest sonucumu aldim maalesef 35 yükselme yok.uzgunum ama hayirlisi diyorum.durmak yok yola devam.haci yatmaz gibi oldum
Gözün aydın canım. En zoru zaten bu süreç . Ayy benim bi tedavimde ilk gün döllenme olmamıştı. Benim için tedavinin en kabus yeridir burası. Merkezi bile arayamam korkudan.Ş
imdi aradım 8 i de gayet iyi durumdaymış yawrularım bölünmeye devam ediyormuş. :) 7, 8, 10, 11 hücre olarak devam ediyormuş maşallah. Çok mutlu oldum. İyi durumda oldukları için 5 ci günü tamamlıcaz dedi çok şükür. Cumartesi günü transfer olurmuş. :)
Donmuşların varsa canım dene orda. Ya Allah Bismillah diyerek. Bana da çevrem değiştir orayı diye çok baskı yaptı hep. Ben ısrarla orada denedim. Şimdi 1-2 aya bence merkez tekrardan oturtur düzenini. İçimizi ferah tutalım bence.Tabii senin doktor Süleyman Beydi herhalde. Tabii zor ama onlar birbirlerinin yerine bakıyorlardı hastalara zaten Mesela benim doktorum Ulun Bey ama 3-4 defa muayeneyi Süleyman Bey yaptı. 1 kere yumurta toplamayı Süleyman Bey yaptı. Yani demem o ki Ulun Beye de geçebilirsin, tedavileri aynıydı zaten. İkiside iyi doktorlar. Bizlerde zaten Rabbim ne zaman izin verirse o zaman ANNE olcaz inşallah.Cnm benim ne desen haklısın bende senin yaşadığın duyguları yaşıyorum Merkezdende soğudum keşke başka yere gitseydim hatta donmuş embriyolarımı alsam başka yeremi gitsem diye bile düşündüm ama donmuşları almak bile para
allah yardımcımız olsun cnmm
Hayırlısıyla şu bekleme süreçlerini atlatsam pozitif sonucu bi görsem. Gerçi pozitif sonuçlada bitmiyo iş. :) değer yükselsin kalp atışları derken bi sürü beklemece. Allah yardımcımız olsun canım :))Gözün aydın canım. En zoru zaten bu süreç . Ayy benim bi tedavimde ilk gün döllenme olmamıştı. Benim için tedavinin en kabus yeridir burası. Merkezi bile arayamam korkudan.
İnşallah canım inşallah. Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Demaydemay yine kayıp hala arıza giderilemedi herhalde.
Sen nasılsın napıcaksın umuta devammı.?
Hayırlısıyla şu bekleme süreçlerini atlatsam pozitif sonucu bi görsem. Gerçi pozitif sonuçlada bitmiyo iş. :) değer yükselsin kalp atışları derken bi sürü beklemece. Allah yardımcımız olsun canım :))
arkadaşlar size birsey soracağım rahim güçlendirici ilaç kullanıyorum transferim yapılacak bu ay ama ben 2 gecedir akıntımdan dolayı fitil atıyorum birsey olmaz dimi kafama cok taktım
Doğru. Mutlu olmaya hamd etmeye çalışıyorum bende hep. Fakat ev artık öyle boş geliyor ki gözüme.
Offffff demek istiyorum yaa. Keşke bi mucize olsaydıDiyecek bişey bulamıyorum.Ama biz çok güçlüyüz toparlanıp yolumuza devam ederiz Allah'ın izniyle.
Gözün aydın canım. En zoru zaten bu süreç . Ayy benim bi tedavimde ilk gün döllenme olmamıştı. Benim için tedavinin en kabus yeridir burası. Merkezi bile arayamam korkudan.
Donmuşların varsa canım dene orda. Ya Allah Bismillah diyerek. Bana da çevrem değiştir orayı diye çok baskı yaptı hep. Ben ısrarla orada denedim. Şimdi 1-2 aya bence merkez tekrardan oturtur düzenini. İçimizi ferah tutalım bence.Tabii senin doktor Süleyman Beydi herhalde. Tabii zor ama onlar birbirlerinin yerine bakıyorlardı hastalara zaten Mesela benim doktorum Ulun Bey ama 3-4 defa muayeneyi Süleyman Bey yaptı. 1 kere yumurta toplamayı Süleyman Bey yaptı. Yani demem o ki Ulun Beye de geçebilirsin, tedavileri aynıydı zaten. İkiside iyi doktorlar. Bizlerde zaten Rabbim ne zaman izin verirse o zaman ANNE olcaz inşallah.
Cnm bence doktoruna bi sor kafanda soru işareti kalmasın
Buarada bendede akıntı çok oluyor fitil işemi yarıyor akıntıyı durduruyormu ?
2 tane kullandım ben mixovul diye bir fitil cok iyi geldi biraz halsizlik oluyor sabahları pazartesi gidicem doktora sorucam inş birsey olmaz:):)
Cnm sor bakalım doktoruna eğer izin verirse bende kullanmak isterim banada haber ver olurmu
tamam :) pazartesi yazarım
Cnm ben bi kaç gün yoktum fazla takip edemedim dondurulmuş embriyomu transfer yapılacak ?
evet benim yılbaşı günü yumurtalıklarım toplandı::) polikistik over hastasıyım 1 ay ara verdik adetimle ilaça başladım dondurulmuşlarımla transferim yapılacak benim ilk tüp denemem senindemi transferin yapılacak
Cnm banada hiç taze embriyo transfer yapılamadı benimde 42 tane yumyum tolanmıştı çok sıkıntı yaşamıştım ağrım çok olmuştu hem ondan hemde polip aldırmam lazımdı o yüzden dondurulmuştu ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ikinciyi donmuşları mart gibi olacak bakalım onada büyük bi ihtimal ulun bey transfer yapacak ayşeciğinde doktoru ulun beydi donmuş embriyo transfer yapıldı pozitif sonuç aldı bi tane merkezde tanıştığım bi arkadaşımada donmuş embriyo transfer yaptı ulun bey o da pozitif inşallah seninde pozitif olursa benim içim dahada rahatlıcak ulun bey bence işinde başarılı
benimde 30 tane toplandı 7 tane kaliteli dediler transfer yapılacaktı ama gebelik olursa bu ay zor hamilelik geçirirsin dedi bana adet oldum 12 gün sonra inanılmaz rahatladım ben zayıfladım cok ödem topladım ilaçlardan iyiki beklemişiz hakkımda hayırlısı neyse o olsun ulun beyden bende mennun kaldım sansımda varsa eğer ilkinde Cenabı Allah kurtarır sağlıklı bir bebek alırım kucağıma 1 tane transfer yapıcak bana yaşın genç ve ilk denemen dedi pazartesi 2 tane transfer yapın diycem birkere daha:)):
arkadaşlar size birsey soracağım rahim güçlendirici ilaç kullanıyorum transferim yapılacak bu ay ama ben 2 gecedir akıntımdan dolayı fitil atıyorum birsey olmaz dimi kafama cok taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?