Canim bana bize sormadan ilac kullanmayin demislerdi fitili doktorunmu verdi
Cnm nasılsın bebişlerin nasıl herşey yolunda dimi
Kalp atışlarını ne zaman duyacaktın ?
Iyiyiz teyzesi :) biraz korktuk ama gecti bulanti ve kusmalari saymazsak hersey yolunda canim :) kalp atisi icin haftaya perşembe gunu gitcez insallah.ben hic kafani karistirma ulun beye git derim nacizane fikrim
Yaş kaç cnm ? Bende ilkinde çok istemiştim iki tane transfer yapılması için ama işe yaramadıinşallah sen ikna edersin
ilk ve son tedavin olur biran önce bebişine veya bebişlerine kavuşursun hiç sıkıntı yaşamazsın inşallahhhh
27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim bende ikna edemem heralde birtane transfer yapılcak dedi 1 tane olsun benim olsun
Teyzesi yesin onları
Cnm ulun beyi seçicem seçme nedenimde sensin çaktırma
Hatta senden güzel haberleri okuduğumda içimden acaba banada transfer yaparmı demiştim
hemşireyle konuştum şimdi ne fitili dedi akıntı için dedim bizim demediğimiz ilaçı neden kullanıyorsunuz dedi birsey olmaz dedi doktorunuza muayene olduğunuzda söleyin birdahada atmayın dedi ayy moralim cok bozuk neden ben öle birsey yaptım
Insallah canim sanada ugurlu gelir.Benim gibi
İnşallah cnm benim
Benim subat arkadaslarim (demaydemay cansnsen) topigi terk etti kizlar siz beni birakmazsiniz dimii uhuu(
Cnm bişi olmaz birdaha yapmazsın olur biter bence bi zararı yoktur üzme tatlı canını ben senden sonra araştırdım hamileler bile kullanmış
bende düşünüyorum ne olabilirki yani hemşirede yaptıysan yapma bırak dedi doktorunada söylersin birsey olmaz dedi
Canım cansnen arkadaşımızın bi akrabası vefat etmiş ondan gelemiyordur demaydemaya çok şaşırdım neden hala gelmedi inşallah bi sorun yoktur:18:
Ben mart gibi tedaviye başlıcam ama hep senin yanında olacağım cnm benim
Cnm çok önemli bişi olsaydı hemşire doktora sorardı korkma bişi olmaz allahın izniyle
inş yoksa cok ağlarım:)
Bitanesinizzzzz siz zaten pimpirikliyim sorularima hazir olun merkeze gitmeye son 1 hafta hic gecmese zaman diyorum boyle heyecani daha guzel yaa sonuctan korkuyorum
inş yoksa cok ağlarım:)
Artık ağlamak üzülmek yok gülmek var 2014 bizim yılımız olacak ahanda buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?