Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm nasılsın bebişlerin nasıl herşey yolunda dimi
Kalp atışlarını ne zaman duyacaktın ?

Iyiyiz teyzesi :) biraz korktuk ama gecti bulanti ve kusmalari saymazsak hersey yolunda canim :) kalp atisi icin haftaya perşembe gunu gitcez insallah.ben hic kafani karistirma ulun beye git derim nacizane fikrim

Iyiyiz teyzesi :) biraz korktuk ama gecti bulanti ve kusmalari saymazsak hersey yolunda canim :) kalp atisi icin haftaya perşembe gunu gitcez insallah.ben hic kafani karistirma ulun beye git derim nacizane fikrim

Teyzesi yesin onları
Cnm ulun beyi seçicem seçme nedenimde sensin çaktırma
Hatta senden güzel haberleri okuduğumda içimden acaba banada transfer yaparmı demiştim

27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim bende ikna edemem heralde birtane transfer yapılcak dedi 1 tane olsun benim olsun

Canim bana bize sormadan ilac kullanmayin demislerdi fitili doktorunmu verdi

hemşireyle konuştum şimdi ne fitili dedi akıntı için dedim bizim demediğimiz ilaçı neden kullanıyorsunuz dedim birsey olmaz dedi doktorunuza muayene olduğunuzda söleyin birdahada atmayın dedi ayy moralim cok bozuk neden ben öle birsey yaptım

27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim bende ikna edemem heralde birtane transfer yapılcak dedi 1 tane olsun benim olsun

hemşireyle konuştum şimdi ne fitili dedi akıntı için dedim bizim demediğimiz ilaçı neden kullanıyorsunuz dedi birsey olmaz dedi doktorunuza muayene olduğunuzda söleyin birdahada atmayın dedi ayy moralim cok bozuk neden ben öle birsey yaptım

Cnm bişi olmaz birdaha yapmazsın olur biter bence bi zararı yoktur üzme tatlı canını ben senden sonra araştırdım hamileler bile kullanmış

Benim subat arkadaslarim (demaydemay cansnsen) topigi terk etti kizlar siz beni birakmazsiniz dimii uhuu (

Canım cansnen arkadaşımızın bi akrabası vefat etmiş ondan gelemiyordur demaydemaya çok şaşırdım neden hala gelmedi inşallah bi sorun yoktur:18:
Ben mart gibi tedaviye başlıcam ama hep senin yanında olacağım cnm benim

Bitanesinizzzzz siz zaten pimpirikliyim sorularima hazir olun merkeze gitmeye son 1 hafta hic gecmese zaman diyorum boyle heyecani daha guzel yaa sonuctan korkuyorum

Artık ağlamak üzülmek yok gülmek var 2014 bizim yılımız olacak ahanda buraya yazıyorum

ağzından bal damlıyor benim huyum kurusun inatçıyım işte fitil atıyım dedim yaa atıcam onu yoksa takarım al işte doktorda transferin ertelenecek derse ayy neler düşünüyorum inş Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…