Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ahhh cnm sadece sen değilsinki bizlerde öyleyiz hep en kötüsünü düşünüyoruz ama içini rahat tut bak ben ilk tedavimde senin gibi hep kötü ve olumsuz düşündüm inan zararını gördüm transferden sonra 13.gün sonucumu aldığımda 86 çıkmıştı o zaman bile sevinememiştim hatta kendimi zorladım sevinmek için yok hep kötüyü düşündüm ve korktuğum başıma geldi ben bu seferki tedavimde herzaman pozitif düşünücem beni mutlu eden seyler yapıcam komik filimler izlicem bak gör bebişim bu sefer benimle olacak allahın izniyle Lütfen sen de fazla üzme tatlı canını olumlu düşün olumlu olsun

Herzaman sora bilirsin cnm hamile kaldığında bende sana sorucam asıl sen hazır ol

Ayy o gunler gelir mi cupcakelovem yaa bizim veletlerin arasinda bi ay olcak yaza koca gobuslerimizi kasirmiyiz acaba inssssss allaahimn bu mubarek gunun hatrina bize saglikli hayirli evlatlar ver aminnnnnnn

Iyiyiz teyzesi :) biraz korktuk ama gecti bulanti ve kusmalari saymazsak hersey yolunda canim :) kalp atisi icin haftaya perşembe gunu gitcez insallah.ben hic kafani karistirma ulun beye git derim nacizane fikrim

Hangi doktora gitmeye karar verdin canim sakarya da birine mi umuta mi devam edeceksin?

neye karar verdin bahçecide mi olucan tedavini merak ettim

Hangi doktora gitmeye karar verdin canim sakarya da birine mi umuta mi devam edeceksin?
Bu defada ulun beye gidicem ondan sonra egitim ve arastirmaya gidicem sanirim canim.belki bide özelde bi doktora gidebilirim bebisleri uzun uzun gormek istersem :) biraz Karisik oldu galiba :)

bennüyorum ne olabilirki yani hemşirede yaptıysan yapma bırak dedi doktorunada söylersin birsey olmaz dedi

At fitili bi kenara fitil mitil yok akinti kullandigin ilactan olabilir sen onu kafana takma aksin dursun bosver :) doktor zaten sana ilac vericek transferden once mantara karsi kotu bisey olmicak merak etme.sadece sakin ol ve pozitif dusun benden tavsiye :)

Bu defada ulun beye gidicem ondan sonra egitim ve arastirmaya gidicem sanirim canim.belki bide özelde bi doktora gidebilirim bebisleri uzun uzun gormek istersem :) biraz Karisik oldu galiba :)

canım nasılsın nasıl gidyor konusamadık ne zamandır. bebeklerın kalp atımını ne zaamn duycaksın Allahın izniyle
?

birsey sorucam ben 13 ocakta gittim doktora bana rahim kuvvetlendirici ilaç verdi ilk 5 gün günde 1 tane sonra 3 gün 2 tane son 4 günde 3 tane içicen dedi 27 ocakta gelicen dedi büyük ihtimal 31 ocak 1 şubat gibi transferi yaparım dedim şimdi gittiğimde bana iğne felen mi verecek ilaç vericek başka

Evet progestan igne vericek 5 tane bide bazi haplar vericek

Benim subat arkadaslarim (demaydemay cansnsen) topigi terk etti kizlar siz beni birakmazsiniz dimii uhuu (

Canim yalnız bırakmam birakirmiyim hic yogunun bu ara bazen okuyorum da yazmaya fırsatım olmuyo insallah adet olurum bi kac güne artık ondan sonra da baslar maceramız bakalım sonu guzel olur insallah bu sefer yüzümüz gülsün

canım bende uun beyde karar verdim diyorum ama her an fikrimde değişebilir

Ohh be hosgeldin tatlimmmm nasilsin ins moralin daha iyidir :)
Bende haftaya persembe hastalancam gibi duruyo ucuncu gunu cumartesi baslarim diyorum kismetse icimde bi garip boyle korku heyecan hersey var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…