Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hakkımızda hayırlısı olsun canım yarın transfer dönüşü bende tırsıyorum bişi olur diye. :) ne kadar yakın o kadar ii
arkadaşlar size birsey soracağım rahim güçlendirici ilaç kullanıyorum transferim yapılacak bu ay ama ben 2 gecedir akıntımdan dolayı fitil atıyorum birsey olmaz dimi kafama cok taktım

Doktoruna sormadan kullanmasaydın cnm ara bilgi al bence.

Umutlu gece uyuyabildin mi bakalim guzel anne :) bugun hamileligin ilk gunu olucak Allahim tamamina erdirsin ins canim omur boyu ayrilmasin bebislerin senden

Ohh be hosgeldin tatlimmmm nasilsin ins moralin daha iyidir :)
Bende haftaya persembe hastalancam gibi duruyo ucuncu gunu cumartesi baslarim diyorum kismetse icimde bi garip boyle korku heyecan hersey var :)
Hosbuldum Canim özledim sizi biraz daha iyi moralim toparlanıyoruz yavaş yavaş ins tedaviye başladığımda bebis için daha iyi olurum zaten dondurulmus ya 2 3 kere kontrole giderim o yuzden iyi yani. Benimde biraz karnimda bişeyler oluyo sanki stresten once de olabilirim Canim bakalım bende merak ediyorum :)

canım bende uun beyde karar verdim diyorum ama her an fikrimde değişebilir

Cnm en iyisi ulun bey ben gelen kadını tercih etmem İnternetten araştırdım onunla ilgili güzel bi yazısını okumadım
Başka merkezde hiç araştıramam beyin olarak yoruldum zaten birde merkez arayarak strese girmek istemiyorum yine dön başa olacak . Hakkımızda hayırlısı cnm inşallah bitecek bu sıkıntılar kavuşacağız bebişlerimize

Umutlu gece uyuyabildin mi bakalim guzel anne :) bugun hamileligin ilk gunu olucak Allahim tamamina erdirsin ins canim omur boyu ayrilmasin bebislerin senden
Saolasın canım ya inşallah dediğin gibi anne olurum inşallah. :) 2 tane embriyo istedikleri kaliteye ulaşmış diğerleri takipte hala. Açukcası canım sıkıldı biraz
Ayyy ben okurken bi garip oldum umut okuyunca kim bilir ne olur ağlamazsa iyidir

Cnm heyecanla bekliyoruz
Allah yardımsın olsun cnm benim bebişin seni hiçç bırakmasın

Amiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun inşallah. :) içim daralıyor heyecan offf
Saat 2 de transfer

Son düzenleme:

Cnm kaç tane embriyo transfer yapacaklar

canım rahat ol kalbini ferah tut hep güzel şeyler düşünmeye çalış Rabbim yardımcın olsun inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle......herşey çok güzel olacak

kızlar bişe sormak istiyorum tedaviye yeni başlıcam Allah nasip ederse.ulun beyle başlamak istesek malum süleyman bey gidince çoğu kişi ulun beyi tercih edecek acaba istediğim anda tedaviye başlayabilirmiyiz yoksa sıramı almamız gerekir bilginiz varmı

canım rahat ol kalbini ferah tut hep güzel şeyler düşünmeye çalış Rabbim yardımcın olsun inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle......herşey çok güzel olacak

Amiiiiiin canım inşallah inşallah. Şu hayırlı haberi hepimiz bir gün alıcaz inşallah. :)

Aynı düşünce bende de var cnm :44:

merhaba arkadaşlar bende subatın ilk günleri başlıyorum tüp bbeğe doktorum ulun bey inş hakkımızda hayırlısı olur

Kizlar merhaba
Amh testi yapriran varmi aranizda.yumurta rezervi hakkında bilgi veriyormus.
Bu arada ben doktoru degistirdim.dr halit fırat erdem e gittim.oda benden birsürü tahlil istedi.
Pazartesi yapacM cok heyecanlandim.bu test cok buyuk olcude teshis ediyormuş yumurta rezervini

Cnm ne durumdasın herşey yolundadır inşallahhhhhh ??

Canim umutlu simdi bizi unutmustur bebisiyle bacaklari uzatmis yatiyodur acaba 1 mi koydular iki mi bende onu mersk ediyorum :)

Çok şükür Allah'a hayırlısıyla transferim oldu. Çok mutluyum anne gibi hissediyorum kendimi. :) pozitif sonucu da görürsem inşallah süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…