- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Hakkımızda hayırlısı olsun canım yarın transfer dönüşü bende tırsıyorum bişi olur diye. :) ne kadar yakın o kadar iiDün eşimle konuştum bana bırakıyor istersen süleyman beyle devam edelim istersen ulun beye gidelim dedi ama süleyman bey çook uzak bide transferden sonra istanbulun trafiğine güven olunmaz dur kalk dur kalk bişi olur diye korkarım off aklım çok karışık :44:
Ama büyük bi ihtimal ulun bey olur tabi sıra bana gelirse:18:
arkadaşlar size birsey soracağım rahim güçlendirici ilaç kullanıyorum transferim yapılacak bu ay ama ben 2 gecedir akıntımdan dolayı fitil atıyorum birsey olmaz dimi kafama cok taktım
Hosbuldum Canim özledim sizi biraz daha iyi moralim toparlanıyoruz yavaş yavaş ins tedaviye başladığımda bebis için daha iyi olurum zaten dondurulmus ya 2 3 kere kontrole giderim o yuzden iyi yani. Benimde biraz karnimda bişeyler oluyo sanki stresten once de olabilirim Canim bakalım bende merak ediyorum :)Ohh be hosgeldin tatlimmmm nasilsin ins moralin daha iyidir :)
Bende haftaya persembe hastalancam gibi duruyo ucuncu gunu cumartesi baslarim diyorum kismetse icimde bi garip boyle korku heyecan hersey var :)
Umutlu gece uyuyabildin mi bakalim guzel anne :) bugun hamileligin ilk gunu olucak Allahim tamamina erdirsin ins canim omur boyu ayrilmasin bebislerin senden
canım bende uun beyde karar verdim diyorum ama her an fikrimde değişebilir
Hakkımızda hayırlısı olsun canım yarın transfer dönüşü bende tırsıyorum bişi olur diye. :) ne kadar yakın o kadar ii
Doktoruna sormadan kullanmasaydın cnm ara bilgi al bence.
Saolasın canım ya inşallah dediğin gibi anne olurum inşallah. :) 2 tane embriyo istedikleri kaliteye ulaşmış diğerleri takipte hala. Açukcası canım sıkıldı birazUmutlu gece uyuyabildin mi bakalim guzel anne :) bugun hamileligin ilk gunu olucak Allahim tamamina erdirsin ins canim omur boyu ayrilmasin bebislerin senden
Ayyy ben okurken bi garip oldum umut okuyunca kim bilir ne olur ağlamazsa iyidir
Cnm heyecanla bekliyoruz
Allah yardımsın olsun cnm benim bebişin seni hiçç bırakmasın
Saolasın canım ya inşallah dediğin gibi anne olurum inşallah. :) 2 tane embriyo istedikleri kaliteye ulaşmış diğerleri takipte hala. Açukcası canım sıkıldı biraz
Amiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun inşallah. :) içim daralıyor heyecan offf
Saat 2 de transfer
Cnm kaç tane embriyo transfer yapacaklar
İlk denemem cnm ve yaş 33 o nedenle tek koyuyorlarr. Bende iki koyun demicem. Sorarsa iki olsun derim yoksa demem bişi. Hayırlısı olsun
Aslında Tek çift farketzmez sağlıklı olsun senin olsun cnm benim
Saolasın canım ya inşallah dediğin gibi anne olurum inşallah. :) 2 tane embriyo istedikleri kaliteye ulaşmış diğerleri takipte hala. Açukcası canım sıkıldı biraz
Amiiiiiin canım inşallah. Hayırlısı olsun inşallah. :) içim daralıyor heyecan offf
Saat 2 de transfer
canım rahat ol kalbini ferah tut hep güzel şeyler düşünmeye çalış Rabbim yardımcın olsun inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle......herşey çok güzel olacak
kızlar bişe sormak istiyorum tedaviye yeni başlıcam Allah nasip ederse.ulun beyle başlamak istesek malum süleyman bey gidince çoğu kişi ulun beyi tercih edecek acaba istediğim anda tedaviye başlayabilirmiyiz yoksa sıramı almamız gerekir bilginiz varmı
Cnm ne durumdasın herşey yolundadır inşallahhhhhh ??
Cnm ne durumdasın herşey yolundadır inşallahhhhhh ??
Canim umutlu simdi bizi unutmustur bebisiyle bacaklari uzatmis yatiyodur acaba 1 mi koydular iki mi bende onu mersk ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?