Çok şükür Allah'a hayırlısıyla transferim oldu. Çok mutluyum anne gibi hissediyorum kendimi. :) pozitif sonucu da görürsem inşallah süper olacak.
Çok şükür Allah'a hayırlısıyla transferim oldu. Çok mutluyum anne gibi hissediyorum kendimi. :) pozitif sonucu da görürsem inşallah süper olacak.
İnsallah canimcim o kadar tedaviye başlamak için gün saydın şimdi hamisligin günlerini saymak nasip olcak insallah elinden geleni yaptın Canim Rabbim layık görmüşse hamile olucan
Kizlar merhaba
Amh testi yapriran varmi aranizda.yumurta rezervi hakkında bilgi veriyormus.
Bu arada ben doktoru degistirdim.dr halit fırat erdem e gittim.oda benden birsürü tahlil istedi.
Pazartesi yapacM cok heyecanlandim.bu test cok buyuk olcude teshis ediyormuş yumurta rezervini
Ben yaptirdim canim benim guzel cikti sonucum ama ucretli bi test haberin olsun sigorta karsilamiyo bide sonuç hemen cikmiyo
Ay sukur girebildim sabahtan beri catladim meraktan kac tane konuldu annecik :)
hayırlısı olsun canım merak etme sadece sen değil bizde seninle beraber heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz inşalllahhhh
Aynı düşünce bende de var cnm :44:
Kizlar merhaba
Amh testi yapriran varmi aranizda.yumurta rezervi hakkında bilgi veriyormus.
Bu arada ben doktoru degistirdim.dr halit fırat erdem e gittim.oda benden birsürü tahlil istedi.
Pazartesi yapacM cok heyecanlandim.bu test cok buyuk olcude teshis ediyormuş yumurta rezervini
Kac cikmisti senin ben cok merk ettum simdi .bende 9 yumurta falan cikiyor.onceden 15 in altina dusmezdi ama son iki yildir 9 yumurta toplaniyor.amh iyidir heralde.deger dustukce yumurtlama azalirmis
Saol canım çok şükür iyi geçti. :)) devamı güzel olsunnn..
Cici anneler oluruz inşallah :))
Canim doktoru neden degistirme karari verdin artik bu doktorami gideceksin ayy bendede boyle testler stres yapiyo ins iyi cikar sonuclar umut istemiyo bu testi galiba
Insallah canim hic stres yapma hersey güzel olacak insallah. iki tane transfer oldu gibi hissediyorum nedense :)) hakkinda hayirlisi olsun canim
İnşallah canım hayırlısı olsun. Hep birlikte anne olup mutlu oluruz inşallah. Senin ballar nasıl iyimi? Demaydemay nerde yaaaa
Amiin.benimkiler iyiler şimdilik büyüyolardir inşallah. Demaydemay bizi terketti
Güzel güzel büyüyorlardır canım. Kaçı kız kaçı erkek acaba :))) anaları yesin onları
En son fırçasını attı gitti. Bizi terk etmeye yer arıyormuş sanırsam.
offf çok kararsızım ne yapacağımı şaşırdım sen ne düşünüyorsun:44:
valla benimde bütün planlarım altüst oldu ama ulun beyle devam edicem galibaCnm en iyisi ulun bey ben gelen kadını tercih etmemİnternetten araştırdım onunla ilgili güzel bi yazısını okumadım
Başka merkezde hiç araştıramam beyin olarak yoruldum zaten birde merkez arayarak strese girmek istemiyorum yine dön başa olacak . Hakkımızda hayırlısı cnm inşallah bitecek bu sıkıntılar kavuşacağız bebişlerimize
hayırlı olsun canım tedavin güzel sonuclar alırsın inşallahmerhaba arkadaşlar bende subatın ilk günleri başlıyorum tüp bbeğe doktorum ulun bey inş hakkımızda hayırlısı olur
canım hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı şekilde arışsın hiç bırakmasınÇok şükür Allah'a hayırlısıyla transferim oldu. Çok mutluyum anne gibi hissediyorum kendimi. :) pozitif sonucu da görürsem inşallah süper olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?