Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Çok şükür Allah'a hayırlısıyla transferim oldu. Çok mutluyum anne gibi hissediyorum kendimi. :) pozitif sonucu da görürsem inşallah süper olacak.

İnsallah canimcim o kadar tedaviye başlamak için gün saydın şimdi hamisligin günlerini saymak nasip olcak insallah elinden geleni yaptın Canim Rabbim layık görmüşse hamile olucan

iyi akşamlar herkese kızlar sizden ricam emre bakırcıoğlunun mail adresini bana yazarmısınız lütfen :26:

İnsallah canimcim o kadar tedaviye başlamak için gün saydın şimdi hamisligin günlerini saymak nasip olcak insallah elinden geleni yaptın Canim Rabbim layık görmüşse hamile olucan

İnşallah canım inşallah şu 12 günü atlatayım sonucumu bi alayım bakalım ne olacak. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize

Ben yaptirdim canim benim guzel cikti sonucum ama ucretli bi test haberin olsun sigorta karsilamiyo bide sonuç hemen cikmiyo

Ben yaptirdim canim benim guzel cikti sonucum ama ucretli bi test haberin olsun sigorta karsilamiyo bide sonuç hemen cikmiyo

Kac cikmisti senin ben cok merk ettum simdi .bende 9 yumurta falan cikiyor.onceden 15 in altina dusmezdi ama son iki yildir 9 yumurta toplaniyor.amh iyidir heralde.deger dustukce yumurtlama azalirmis

hayırlısı olsun canım merak etme sadece sen değil bizde seninle beraber heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz inşalllahhhh

Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah hayırlısı olsun. Allah'ım hepimizi hayırlısıyla anne yapsın inşallah

Canim doktoru neden degistirme karari verdin artik bu doktorami gideceksin ayy bendede boyle testler stres yapiyo ins iyi cikar sonuclar umut istemiyo bu testi galiba

Kac cikmisti senin ben cok merk ettum simdi .bende 9 yumurta falan cikiyor.onceden 15 in altina dusmezdi ama son iki yildir 9 yumurta toplaniyor.amh iyidir heralde.deger dustukce yumurtlama azalirmis

Benim normal cikti tam sayiyi hatirlamiyorum yumurta rezervi az olursa erken menapoz riski oluyor bildiğim kadarıyla

Canim doktoru neden degistirme karari verdin artik bu doktorami gideceksin ayy bendede boyle testler stres yapiyo ins iyi cikar sonuclar umut istemiyo bu testi galiba

Evet ya doktoru degistirmenin vakti geldi diye dusundum.bu test beni cok korkutuyor ya dusuk cikarsa yandim yani.

Insallah canim hic stres yapma hersey güzel olacak insallah. iki tane transfer oldu gibi hissediyorum nedense :)) hakkinda hayirlisi olsun canim

İnşallah canım hayırlısı olsun. Hep birlikte anne olup mutlu oluruz inşallah. Senin ballar nasıl iyimi? Demaydemay nerde yaaaa

Amiin.benimkiler iyiler şimdilik büyüyolardir inşallah. Demaydemay bizi terketti

Güzel güzel büyüyorlardır canım. Kaçı kız kaçı erkek acaba :))) anaları yesin onları
En son fırçasını attı gitti. Bizi terk etmeye yer arıyormuş sanırsam.

Güzel güzel büyüyorlardır canım. Kaçı kız kaçı erkek acaba :))) anaları yesin onları
En son fırçasını attı gitti. Bizi terk etmeye yer arıyormuş sanırsam.

Allah ne verirse saglikli olsunlarda baska bisey istemem :) niye boyle yapti bu kiz kotu biseymi oldu acaba

offf çok kararsızım ne yapacağımı şaşırdım sen ne düşünüyorsun:44:

Cnm ben ulun beyi tercih edicem benim dondurulmuş embriyo transfer yapılacağı için pek sorun olmaz gibi geliyor

sende ulun beyi seç derim yeni gelen doktor nasıl biri bilmiyorum kendimce internette araştırdım hiç bi başarısını okumadım
Eğer hiç tedaviye başlamadıysan başka yerde araştıra bilirsin ama sen yinede merkezi bi ara sor ulun beyle devAm etmek istediğini yoğunluktan dolayı benimle ilgilene bilirmi diye sor belkide bizim korktuğumuz gibi olmayacak cnm

valla benimde bütün planlarım altüst oldu ama ulun beyle devam edicem galiba

merhaba arkadaşlar bende subatın ilk günleri başlıyorum tüp bbeğe doktorum ulun bey inş hakkımızda hayırlısı olur
hayırlı olsun canım tedavin güzel sonuclar alırsın inşallah

Çok şükür Allah'a hayırlısıyla transferim oldu. Çok mutluyum anne gibi hissediyorum kendimi. :) pozitif sonucu da görürsem inşallah süper olacak.
canım hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı şekilde arışsın hiç bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…