Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. :) Allah'ım hepimize evlat versinnnvalla benimde bütün planlarım altüst oldu ama ulun beyle devam edicem galiba
Ulun beyle yola devam bence canım. Süleymandan daha samimi... :)
hayırlı olsun canım tedavin güzel sonuclar alırsın inşallah
canım hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı şekilde arışsın hiç bırakmasın
Ulun beyle yola devam bence canım. Süleymandan daha samimi... :) sonuçta güzel olursa Ayşecikim ile iyi örnek oluruz sana inşallah :)))Cnm ben ulun beyi tercih edicem benim dondurulmuş embriyo transfer yapılacağı için pek sorun olmaz gibi geliyor
sende ulun beyi seç derim yeni gelen doktor nasıl biri bilmiyorum kendimce internette araştırdım hiç bi başarısını okumadım
Eğer hiç tedaviye başlamadıysan başka yerde araştıra bilirsin ama sen yinede merkezi bi ara sor ulun beyle devAm etmek istediğini yoğunluktan dolayı benimle ilgilene bilirmi diye sor belkide bizim korktuğumuz gibi olmayacak cnm
Ulun beyle yola devam bence canım. Süleymandan daha samimi... :) sonuçta güzel olursa Ayşecikim ile iyi örnek oluruz sana inşallah :)))
valla benimde bütün planlarım altüst oldu ama ulun beyle devam edicem galiba
hayırlı olsun canım tedavin güzel sonuclar alırsın inşallah
canım hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı şekilde arışsın hiç bırakmasın
Çok şükür Allah'a hayırlısıyla transferim oldu. Çok mutluyum anne gibi hissediyorum kendimi. :) pozitif sonucu da görürsem inşallah süper olacak.
Hayırlı olsun canım. Güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Ayy kızlar şu kan sulandırıcı iğne nasıl bişey yaa dün bir bugün iki beni mahvetti iğne yapılan yerler mosmor oldu ve şişti. Hep böylemi yoksa bendemi bi sıkıntı var.
ayşecikim meraba yanlış hatırlamıyosam sen soğan kürü yaptınmı
Hayir canim sende problem yok iğne öyle yapiyo bende kullanıyorum göbeğim mosmor oldu
Yandık desene :) sağlık olsun yeterki bebeklerimize yarasın inşallah. Kullanım süresi belli mi acaba canım :))
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kizlar .yarin sabah ulun bey le randevum var gecen ay kist oldugu icin bir ay ertelemistik insallah yarin hayirlisiyla baslarim.yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum.bu arada demaydemayi bende merak ediyorum.:18::18:
Gunaydin canlar hepimize hayirli guzel bi hafta olur ins ben hafta sonu akrabalarla daha cocuk yokmulu bi hafta sonu gecirdim :) aldigim tum
Negatif enerjiyi de donuste arabada esime gecirdim oda benim
Nefatifligeme kizdi oyle iste :)
Umarim sizler iyisinizdir :))
Cnm gelişmeleri yazmayı unutma bende ulun beyle devam edicem merak ediyorum bakalım yoğunlukta seninle nasıl ilgilenecek ?
demay demay bize kızdı sanırım
Birazdan cikicam canim tabiki yazarim
canım inşallah bir problem çıkmaz sorunsuz bebişlerine kavuşursunaycen teşekkür ederim biranönce tedaviye başlamak için bile sabırsızlanıyorum inş bi aksilik çıkmaz bir senedir birtürlü başlayamadkda
inşallah canım inşallahBende ilk başlarda çok üzülmüştüm ama her şeyde bi hayır var inşallah bu sefer olacak bebişlerimiz
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kizlar .yarin sabah ulun bey le randevum var gecen ay kist oldugu icin bir ay ertelemistik insallah yarin hayirlisiyla baslarim.yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum.bu arada demaydemayi bende merak ediyorum.:18::18:
Birazdan cikicam canim tabiki yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?