Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

aycen teşekkür ederim biranönce tedaviye başlamak için bile sabırsızlanıyorum inş bi aksilik çıkmaz bir senedir birtürlü başlayamadkda

Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. :) Allah'ım hepimize evlat versinnn

Ulun beyle yola devam bence canım. Süleymandan daha samimi... :) sonuçta güzel olursa Ayşecikim ile iyi örnek oluruz sana inşallah :)))

Bende ilk başlarda çok üzülmüştüm ama her şeyde bi hayır var inşallah bu sefer olacak bebişlerimiz

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kizlar .yarin sabah ulun bey le randevum var gecen ay kist oldugu icin bir ay ertelemistik insallah yarin hayirlisiyla baslarim.yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum.bu arada demaydemayi bende merak ediyorum.:18::18:

Ayy kızlar şu kan sulandırıcı iğne nasıl bişey yaa dün bir bugün iki beni mahvetti iğne yapılan yerler mosmor oldu ve şişti. Hep böylemi yoksa bendemi bi sıkıntı var.

Ayy kızlar şu kan sulandırıcı iğne nasıl bişey yaa dün bir bugün iki beni mahvetti iğne yapılan yerler mosmor oldu ve şişti. Hep böylemi yoksa bendemi bi sıkıntı var.

Hayir canim sende problem yok iğne öyle yapiyo bende kullanıyorum göbeğim mosmor oldu

Gunaydin canlar hepimize hayirli guzel bi hafta olur ins ben hafta sonu akrabalarla daha cocuk yokmulu bi hafta sonu gecirdim :) aldigim tum
Negatif enerjiyi de donuste arabada esime gecirdim oda benim
Nefatifligeme kizdi oyle iste :)
Umarim sizler iyisinizdir :))

Cnm gelişmeleri yazmayı unutma bende ulun beyle devam edicem merak ediyorum bakalım yoğunlukta seninle nasıl ilgilenecek ?
demay demay bize kızdı sanırım

Günaydın cnm
Cnm bende senin gibiyim biri beni sinir ettiğinde hemen eşime patlıyorum
Ben yaşlandığım zaman evli çiftlere bebek yokmu demicem

aycen teşekkür ederim biranönce tedaviye başlamak için bile sabırsızlanıyorum inş bi aksilik çıkmaz bir senedir birtürlü başlayamadkda
canım inşallah bir problem çıkmaz sorunsuz bebişlerine kavuşursun

Bende ilk başlarda çok üzülmüştüm ama her şeyde bi hayır var inşallah bu sefer olacak bebişlerimiz
inşallah canım inşallah

Birazdan cikicam canim tabiki yazarim

bizide haberdar et canım hatta bugün yeni doktorda başlıyacaktı .hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…