- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Günaydın cnm
Cnm bende senin gibiyim biri beni sinir ettiğinde hemen eşime patlıyorum
Ben yaşlandığım zaman evli çiftlere bebek yokmu demicem
Ayy kızlar şu kan sulandırıcı iğne nasıl bişey yaa dün bir bugün iki beni mahvetti iğne yapılan yerler mosmor oldu ve şişti. Hep böylemi yoksa bendemi bi sıkıntı var.
Yok Canim sende bi sıkıntı yok mosmor yapiyo o iğne birazda yakiyo yaparken clexane mi verdi sana bide sen genetik testi yaptirmamistin diye hatırlıyorum kan pihtilasmasi varbendede o yuzden vermişti doktor sana neye göre verildi Canim
Ohoo bizi bu konuda bi onlar çeker.mecburende çekecekler. :) canım bizde anne olucaz inş. Yaada hiç anne olmayacağız. pozitifi göreceğimi sanmıyorum. Herkes anne olacak diye bişey yok. Tutunmazsa çokda paralamıcam kendimi. Hayırlısı olsun canımGunaydin canlar hepimize hayirli guzel bi hafta olur ins ben hafta sonu akrabalarla daha cocuk yokmulu bi hafta sonu gecirdim :) aldigim tum
Negatif enerjiyi de donuste arabada esime gecirdim oda benim
Nefatifligeme kizdi oyle iste :)
Umarim sizler iyisinizdir :))
Yok Canim sende bi sıkıntı yok mosmor yapiyo o iğne birazda yakiyo yaparken clexane mi verdi sana bide sen genetik testi yaptirmamistin diye hatırlıyorum kan pihtilasmasi varbendede o yuzden vermişti doktor sana neye göre verildi Canim
Ohoo bizi bu konuda bi onlar çeker.mecburende çekecekler. :) canım bizde anne olucaz inş. Yaada hiç anne olmayacağız. pozitifi göreceğimi sanmıyorum. Herkes anne olacak diye bişey yok. Tutunmazsa çokda paralamıcam kendimi. Hayırlısı olsun canım
Umutlu guzelim 5. Gun emriyosunu almissin hala pozitifi goremiycem diyosun paralarim seni bak esine cektiriyon bari nohut kadar bebelere cektirme pozitif ol bakim sen annesin olucak de ve de ins olucak :)
Genetik testleri yapılmadı bize ilk deneme bu. Oksapar iğne verdi. Ulun bey hiç riske atmamak için herkese veriyo bunu sanırım. Ama bu göbek böyle olmazki çok vahim kara kara ceviz büyüklüğünde morluklar. Yoksa boşamı bu iğneler
Bana sadece coraspirin vermislerdi igneyi de duydum herkes morluk oluyo diyodu sifa olsun butun ilaclar insallahOhoo bizi bu konuda bi onlar çeker.mecburende çekecekler. :) canım bizde anne olucaz inş. Yaada hiç anne olmayacağız. pozitifi göreceğimi sanmıyorum. Herkes anne olacak diye bişey yok. Tutunmazsa çokda paralamıcam kendimi. Hayırlısı olsun canım
Genetik testleri yapılmadı bize ilk deneme bu. Oksapar iğne verdi. Ulun bey hiç riske atmamak için herkese veriyo bunu sanırım. Ama bu göbek böyle olmazki çok vahim kara kara ceviz büyüklüğünde morluklar. Yoksa boşamı bu iğneler
Senin doktor kimdi canımBana sadece coraspirin vermislerdi igneyi de duydum herkes morluk oluyo diyodu sifa olsun butun ilaclar insallah
Hadi gözün aydın. Zaman su gibi akıp geçecek inşallah.Merhabaa kizlarr merkeze gittim bugun ulun bey gercekten yogun ama ilgisinde hicbir degisiklik yok ben cok memnunum yeni dr da gelmis selen hanim.Allahin izniyle bugun ilk ignemi yaptik hayirlisyla tamamlamayi nasip etsin rabbim dualariniza ihtiyacim var
Benim genetik testler yapildi cikmadi pihtilasma oda gordu bana verecek mi acaba o igneden
Merhabaa kizlarr merkeze gittim bugun ulun bey gercekten yogun ama ilgisinde hicbir degisiklik yok ben cok memnunum yeni dr da gelmis selen hanim.Allahin izniyle bugun ilk ignemi yaptik hayirlisyla tamamlamayi nasip etsin rabbim dualariniza ihtiyacim var
Kızlar meraba güya bugün tedaviye başlamak için gitcektim fakat olmadım bekliyorum iiyce sinrlerim alt üst oldu ya
Soylemeyin oyle yaaa zaten cok tirsiyorum ignelerden cansinsen adet oldun mu bakim :)
Alpinannesi bekle benide bi aksilik cikmazsa cumartesi bende ilk igne mi olurum :)
Canim bekledigin icin olmuyodur stresten bide hamile cikiyomussun :)
Ohoo bizi bu konuda bi onlar çeker.mecburende çekecekler. :) canım bizde anne olucaz inş. Yaada hiç anne olmayacağız. pozitifi göreceğimi sanmıyorum. Herkes anne olacak diye bişey yok. Tutunmazsa çokda paralamıcam kendimi. Hayırlısı olsun canım
Ayyy ben okurken bi garip oldum umut okuyunca kim bilir ne olur ağlamazsa iyidir
Evet Canim sanırım önlem için çünkü ilk denememde verilmemişti genetik testinde pihtilasma çıkınca verdi ulun bey e pihtilasma olanda olmayanda nasıl kullaniyo demekki herkese verilebilen bi iğne.coraspinde kullaniyo musun Canim ben ikisini de kullaniyodum
Senin doktor kimdi canım
Hadi gözün aydın. Zaman su gibi akıp geçecek inşallah.
Sanırım ulun bey önlem için herkese veriyo. Benim tahlillerde hiç bi sıkıntı yok ama verdiler.
merhabalar fitili sordum birsey olmaz dedi doktor kafana takma cuma günü transferim olucak inş şimdiden heyecanladım tam test günüm bnm 14 şubat sevgililer gününe gelecek inş kocacığım ogün en hediyeyi veririm :))):):
Evet canım coraspirin de kullanıyorum. Sende böyle morardınmı mor yere iğne vurmayın deniyor. Benim tenimzaten hassas 6 cı iğneden sonra yer kalmaz ki napıcam
Biz sana demiştik kafana takma diye
Ayyy test günü sevgililer gününe denk gelmesi süper olmuş inşallah cnm pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?