Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayy kızlar şu kan sulandırıcı iğne nasıl bişey yaa dün bir bugün iki beni mahvetti iğne yapılan yerler mosmor oldu ve şişti. Hep böylemi yoksa bendemi bi sıkıntı var.

Yok Canim sende bi sıkıntı yok mosmor yapiyo o iğne birazda yakiyo yaparken clexane mi verdi sana bide sen genetik testi yaptirmamistin diye hatırlıyorum kan pihtilasmasi varbendede o yuzden vermişti doktor sana neye göre verildi Canim

Soylemeyin oyle yaaa zaten cok tirsiyorum ignelerden cansinsen adet oldun mu bakim :)

Ohoo bizi bu konuda bi onlar çeker.mecburende çekecekler. :) canım bizde anne olucaz inş. Yaada hiç anne olmayacağız. pozitifi göreceğimi sanmıyorum. Herkes anne olacak diye bişey yok. Tutunmazsa çokda paralamıcam kendimi. Hayırlısı olsun canım

Genetik testleri yapılmadı bize ilk deneme bu. Oksapar iğne verdi. Ulun bey hiç riske atmamak için herkese veriyo bunu sanırım. Ama bu göbek böyle olmazki çok vahim kara kara ceviz büyüklüğünde morluklar. Yoksa boşamı bu iğneler

Benim genetik testler yapildi cikmadi pihtilasma oda gordu bana verecek mi acaba o igneden

Merhabaa kizlarr merkeze gittim bugun ulun bey gercekten yogun ama ilgisinde hicbir degisiklik yok ben cok memnunum yeni dr da gelmis selen hanim.Allahin izniyle bugun ilk ignemi yaptik hayirlisyla tamamlamayi nasip etsin rabbim dualariniza ihtiyacim var

Kızlar meraba güya bugün tedaviye başlamak için gitcektim fakat olmadım bekliyorum iiyce sinrlerim alt üst oldu ya

Bana sadece coraspirin vermislerdi igneyi de duydum herkes morluk oluyo diyodu sifa olsun butun ilaclar insallah

Bana sadece coraspirin vermislerdi igneyi de duydum herkes morluk oluyo diyodu sifa olsun butun ilaclar insallah
Senin doktor kimdi canım
Hadi gözün aydın. Zaman su gibi akıp geçecek inşallah.
Benim genetik testler yapildi cikmadi pihtilasma oda gordu bana verecek mi acaba o igneden

Sanırım ulun bey önlem için herkese veriyo. Benim tahlillerde hiç bi sıkıntı yok ama verdiler.

Alpinannesi bekle benide bi aksilik cikmazsa cumartesi bende ilk igne mi olurum :)

Kızlar meraba güya bugün tedaviye başlamak için gitcektim fakat olmadım bekliyorum iiyce sinrlerim alt üst oldu ya

Canim bekledigin icin olmuyodur stresten bide hamile cikiyomussun :)

Evet Canim sanırım önlem için çünkü ilk denememde verilmemişti genetik testinde pihtilasma çıkınca verdi ulun bey e pihtilasma olanda olmayanda nasıl kullaniyo demekki herkese verilebilen bi iğne.coraspinde kullaniyo musun Canim ben ikisini de kullaniyodum

Ayyy ben okurken bi garip oldum umut okuyunca kim bilir ne olur ağlamazsa iyidir

merhabalar fitili sordum birsey olmaz dedi doktor kafana takma cuma günü transferim olucak inş şimdiden heyecanladım tam test günüm bnm 14 şubat sevgililer gününe gelecek inş kocacığım ogün en hediyeyi veririm :))):):

Evet canım coraspirin de kullanıyorum. Sende böyle morardınmı mor yere iğne vurmayın deniyor. Benim tenimzaten hassas 6 cı iğneden sonra yer kalmaz ki napıcam

Senin doktor kimdi canım

Hadi gözün aydın. Zaman su gibi akıp geçecek inşallah.

Sanırım ulun bey önlem için herkese veriyo. Benim tahlillerde hiç bi sıkıntı yok ama verdiler.

Suleymandi benim dr 20 haftaya kadar ic demislerdi bu ara pek icmiyorum cogu kisi birakmis biktim hap icmekten yemekten çok hap iciriyolar zaten

Biz sana demiştik kafana takma diye
Ayyy test günü sevgililer gününe denk gelmesi süper olmuş inşallah cnm pozitif çıkar

olduuuuum ay ilk kes adet oluşuma sevindim çarşamba iğnemle ulun beye randevu aldım gidiyom tedavim başlıcak oh bakalım hayırlısı

Evet canım coraspirin de kullanıyorum. Sende böyle morardınmı mor yere iğne vurmayın deniyor. Benim tenimzaten hassas 6 cı iğneden sonra yer kalmaz ki napıcam

Evet Canim benimde göbeğim mosmor oluyodu bi gün saga bi gün sola ayrı yerlere vuruyodum Canim üst üste vurma sende Canim mecbur katlancaz artık ne yapalım alisiyo insan bizim imtihanimizda bu sabrediyoruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…