Evet canım coraspirin de kullanıyorum. Sende böyle morardınmı mor yere iğne vurmayın deniyor. Benim tenimzaten hassas 6 cı iğneden sonra yer kalmaz ki napıcam
Öyle tabi canım sırf bebişler uğruna. :)Evet Canim benimde göbeğim mosmor oluyodu bi gün saga bi gün sola ayrı yerlere vuruyodum Canim üst üste vurma sende Canim mecbur katlancaz artık ne yapalım alisiyo insan bizim imtihanimizda bu sabrediyoruz insallah
Ben gecen gittigimde sordum canim koldanda yapabilirsin dedi ama ben daha koldan denemedim aynen benimde tenim hassas morariyo yesil oluyo sari oluyo gökkuşağı gibi anlayacağın :)))
Evettttt bi arkadasimin daha ikinci bebegi yapanlar kafayi yemis demis olmasina ragmen 2. Ye hamile olgunu ogrenmis bulunuyorum
İsyerinde bogazima bi yumru geldi oturdu otursam hungur hungur agliycam Allahim bizleride gor ne olur diye bu hafta sonunun uzerine kaymakli kadayif oldu arkadas grubumun icinde eriyip yok olmak istiyorum bazen
Ah cnm benim kıyamam ben sana yaa Moralini bozma diyemicem bende senin gibiyim ben evlenecek olanlara bile ağlıyorum kesin çocuğu hemen olur diyeHerkez evlensin bebişi olsun bu çok güzel bişi ama bizimde artık olsun
Bende senin gibiydim canim benim arkadaslarimda ikinciyi yaptilar buyuttuler sunnet bile yaptilar bende daha bitane yok diye cok uzuluyodum ama bak simdi ben acik ara öne gectim bi çırpıda 3 tane birden kuzum olacak Allahin izniyle :))) üzülme canim seninde vaktin geldimi benim gibi olur belki heryer çocuk sesleriyle dolar insallahEvettttt bi arkadasimin daha ikinci bebegi yapanlar kafayi yemis demis olmasina ragmen 2. Ye hamile olgunu ogrenmis bulunuyorum
İsyerinde bogazima bi yumru geldi oturdu otursam hungur hungur agliycam Allahim bizleride gor ne olur diye bu hafta sonunun uzerine kaymakli kadayif oldu arkadas grubumun icinde eriyip yok olmak istiyorum bazen
Asla İsyan etmek istemiyorum ama bazen dayanamiyorum artk yaa
kolay evlat sahibi olanlar ne kadar sanslilar farkindalar mi acaba
İnanirmisin burda bi arkadas eczaneden test aldi aa hamileyim dedi bir ay sonra doktora giderim dedi oyle de yapti doktor kontrollerine basladiginda nerdeyse 3 aylikti biz olsak ay dis gebelikmi bos gebelik mi kimyasal mi degerim dustumu artti mi oluruz biteriz insanlar icin o kadar kolay ki akillarina bile gelmiyo
Bilmiyorum bazen cok yoruluyorum olmuyosa olmuyo diyorum
Sonra insanlarin baskisindan yine strese giriyorum
Öyle tabi canım sırf bebişler uğruna. :)
Sadece morarsa iyide çok acıyorhayırlısı ya çektiğimize değer inşallah. İğne vakti geldiiii yinee :)))
Bende senin gibiydim canim benim arkadaslarimda ikinciyi yaptilar buyuttuler sunnet bile yaptilar bende daha bitane yok diye cok uzuluyodum ama bak simdi ben acik ara öne gectim bi çırpıda 3 tane birden kuzum olacak Allahin izniyle :))) üzülme canim seninde vaktin geldimi benim gibi olur belki heryer çocuk sesleriyle dolar insallah
Merhabaa kizlarr merkeze gittim bugun ulun bey gercekten yogun ama ilgisinde hicbir degisiklik yok ben cok memnunum yeni dr da gelmis selen hanim.Allahin izniyle bugun ilk ignemi yaptik hayirlisyla tamamlamayi nasip etsin rabbim dualariniza ihtiyacim var
ne güzel canım hayırlısı olsunmerhabalar fitili sordum birsey olmaz dedi doktor kafana takma cuma günü transferim olucak inş şimdiden heyecanladım tam test günüm bnm 14 şubat sevgililer gününe gelecek inş kocacığım ogün en hediyeyi veririm :))):):
ne güzel söylemişsin canım biz şansılıyız ki rabbim bizi bu şekilde imtahan ediyo allah korusun başka daha zor bir durumda sınava tabi tutsaydı ben inanıyorum bize en güzel yavruları nasip edecekvarya ben anlatsam hepiniz şaşarsınız üç yıl içinde aldığım bu haberleri toplasam kreş olur vallahi
elti görümce koca tarfında artık ne kadar karı varsa üç yıldır evliyim anasını satıyım aylık bülten alıyorum hahah ama ben dalga gecyorum artık eskiden ölüyodum ağlamaktan aldıran mı dersin istemeyenmi dersin hepsi vardı 2 ay sonra görümcemn son kalan yani oda evlenio bide name yapıo ay ilk geceden kalırsam die bana atıyo senin gbi yapmıcam falan işte kalmamak içinde yöntem var kalmak içinde ama işte boş konuşan çok takılmayın kızlar özel olan biziz onlar değil ALLAH KATINDA ONA DAHA YAKIN OLANDA BİZİZ ÇĞNKĞ BİZ HERANA HERŞEYE ŞÜKREDİYORUZ ÜZÜLMEYELİM STRES YOK BEBEK VAR HEYCAN VAR ÖPÜYOM HEPİNİZİ İYİKİ SİZ VARSINIZ
Evettttt bi arkadasimin daha ikinci bebegi yapanlar kafayi yemis demis olmasina ragmen 2. Ye hamile olgunu ogrenmis bulunuyorum
Bende senin gibiydim canim benim arkadaslarimda ikinciyi yaptilar buyuttuler sunnet bile yaptilar bende daha bitane yok diye cok uzuluyodum ama bak simdi ben acik ara öne gectim bi çırpıda 3 tane birden kuzum olacak Allahin izniyle :))) üzülme canim seninde vaktin geldimi benim gibi olur belki heryer çocuk sesleriyle dolar insallah
:) acaba aynı seyleri benmi düşünüyorum diyordum tek ben değilmişim benim eltim sipralini çıkarttığı ay hamile kaldı ohaa demiştim ağlıycaktım kocama dedim sanane onun çocuğundan dedi görümcemde 2 ciyi doğurdu ve oda doktora gittiğinde cinsiyetini öğrendi hamile olduğunu öğreniyor evde idrarda 40 tl veremem kana sağlık ocağına gitti kan verdi ve 3 gün bekledi sonuç için Allahın taktiri yapacak birsey yok elimizden geleni yapıyoruz bizim olduğunda bizde takmıycağız artık takınca hayat çekilmez oluyor güzel yaşamak için takmıycaz bizene
Aynen taktikca daha beter oluyo takmamak lazim benim koca da oyle o hamile bu hamile desem oo ne guzel darisi basimiza der gecer
varya ben anlatsam hepiniz şaşarsınız üç yıl içinde aldığım bu haberleri toplasam kreş olur vallahi
elti görümce koca tarfında artık ne kadar karı varsa üç yıldır evliyim anasını satıyım aylık bülten alıyorum hahah ama ben dalga gecyorum artık eskiden ölüyodum ağlamaktan aldıran mı dersin istemeyenmi dersin hepsi vardı 2 ay sonra görümcemn son kalan yani oda evlenio bide name yapıo ay ilk geceden kalırsam die bana atıyo senin gbi yapmıcam falan işte kalmamak içinde yöntem var kalmak içinde ama işte boş konuşan çok takılmayın kızlar özel olan biziz onlar değil ALLAH KATINDA ONA DAHA YAKIN OLANDA BİZİZ ÇĞNKĞ BİZ HERANA HERŞEYE ŞÜKREDİYORUZ ÜZÜLMEYELİM STRES YOK BEBEK VAR HEYCAN VAR ÖPÜYOM HEPİNİZİ İYİKİ SİZ VARSINIZ
Canim kusura bakmada sendeki gorumcede dusman basinaymis yani o ne bicim laf oyle kalmanin da yolu varmis bilmemneymis soylese ya bize de tovbe tovbe
Ne guzel guclu durabiliyosun valla bravo sana
Bende sakarya da oturuyorum egitim arastirmadan rapor cikardim ekimde transferim olmustu o zaman umutta 2000 lira verdim.ilaclarda 650 lira tuttu ama ilaclarimin cogu duruyo hepsi kullanilmadi allah nasip ettiyse olur insallah sana da nasip olsun
neye karar verdin bahçecide mi olucan tedavini merak ettim
Ablam ve yakin bi arkadasima hep diyorumki sadece normal yollardan istesiginiz zaman hamile kalabildiginiz icin bile ne kadar sukretseniz az kime ne kadar anlatirsaniz anlatin ne anneniz ne ablaniz ne kayinvalideniz ne hissettiginizi asla anlamaz anlamicaklarda eminim ablama soruyorum kacinci haftada dogurdun ya da tetanoz olmusmuydun hatirlamiyo bile biz hafta haftayi birak nerdeyse gun gun sayiyoruz her animizi bunlarin karsiligi insallah ikinvi bebisimiz kendiliginden olsun diyorum aaaa ikinciyi demiAsla İsyan etmek istemiyorum ama bazen dayanamiyorum artk yaa
kolay evlat sahibi olanlar ne kadar sanslilar farkindalar mi acaba
İnanirmisin burda bi arkadas eczaneden test aldi aa hamileyim dedi bir ay sonra doktora giderim dedi oyle de yapti doktor kontrollerine basladiginda nerdeyse 3 aylikti biz olsak ay dis gebelikmi bos gebelik mi kimyasal mi degerim dustumu artti mi oluruz biteriz insanlar icin o kadar kolay ki akillarina bile gelmiyo
Bilmiyorum bazen cok yoruluyorum olmuyosa olmuyo diyorum
Sonra insanlarin baskisindan yine strese giriyorum
Kizlar bir gun allahin izniyle hepimiz anne olacağız. Olamasakta cennetle ayse annemizin yaninda yerimiz hazır olacak insallah.bu emeklerimiz gunahlarimiza kefaret oluyor.bu dunya gecici kizlar aglayalim uzulelim ama asla isyan etmeyelim.allahim gonlumde olani hakkimda hayirli eyle, hakkimda hayirli olani gonlume riza eyle.AMIN
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?