Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evet canım coraspirin de kullanıyorum. Sende böyle morardınmı mor yere iğne vurmayın deniyor. Benim tenimzaten hassas 6 cı iğneden sonra yer kalmaz ki napıcam

Ben gecen gittigimde sordum canim koldanda yapabilirsin dedi ama ben daha koldan denemedim aynen benimde tenim hassas morariyo yesil oluyo sari oluyo gökkuşağı gibi anlayacağın :)))

Evet Canim benimde göbeğim mosmor oluyodu bi gün saga bi gün sola ayrı yerlere vuruyodum Canim üst üste vurma sende Canim mecbur katlancaz artık ne yapalım alisiyo insan bizim imtihanimizda bu sabrediyoruz insallah
Öyle tabi canım sırf bebişler uğruna. :)
Ben gecen gittigimde sordum canim koldanda yapabilirsin dedi ama ben daha koldan denemedim aynen benimde tenim hassas morariyo yesil oluyo sari oluyo gökkuşağı gibi anlayacağın :)))

Sadece morarsa iyide çok acıyor hayırlısı ya çektiğimize değer inşallah. İğne vakti geldiiii yinee :)))

Evettttt bi arkadasimin daha ikinci bebegi yapanlar kafayi yemis demis olmasina ragmen 2. Ye hamile olgunu ogrenmis bulunuyorum
İsyerinde bogazima bi yumru geldi oturdu otursam hungur hungur agliycam Allahim bizleride gor ne olur diye bu hafta sonunun uzerine kaymakli kadayif oldu arkadas grubumun icinde eriyip yok olmak istiyorum bazen

Ah cnm benim kıyamam ben sana yaa Moralini bozma diyemicem bende senin gibiyim ben evlenecek olanlara bile ağlıyorum kesin çocuğu hemen olur diye Herkez evlensin bebişi olsun bu çok güzel bişi ama bizimde artık olsun

Ah cnm benim kıyamam ben sana yaa Moralini bozma diyemicem bende senin gibiyim ben evlenecek olanlara bile ağlıyorum kesin çocuğu hemen olur diye Herkez evlensin bebişi olsun bu çok güzel bişi ama bizimde artık olsun

Asla İsyan etmek istemiyorum ama bazen dayanamiyorum artk yaa
kolay evlat sahibi olanlar ne kadar sanslilar farkindalar mi acaba
İnanirmisin burda bi arkadas eczaneden test aldi aa hamileyim dedi bir ay sonra doktora giderim dedi oyle de yapti doktor kontrollerine basladiginda nerdeyse 3 aylikti biz olsak ay dis gebelikmi bos gebelik mi kimyasal mi degerim dustumu artti mi oluruz biteriz insanlar icin o kadar kolay ki akillarina bile gelmiyo
Bilmiyorum bazen cok yoruluyorum olmuyosa olmuyo diyorum
Sonra insanlarin baskisindan yine strese giriyorum

Bende senin gibiydim canim benim arkadaslarimda ikinciyi yaptilar buyuttuler sunnet bile yaptilar bende daha bitane yok diye cok uzuluyodum ama bak simdi ben acik ara öne gectim bi çırpıda 3 tane birden kuzum olacak Allahin izniyle :))) üzülme canim seninde vaktin geldimi benim gibi olur belki heryer çocuk sesleriyle dolar insallah

:) acaba aynı seyleri benmi düşünüyorum diyordum tek ben değilmişim benim eltim sipralini çıkarttığı ay hamile kaldı ohaa demiştim ağlıycaktım kocama dedim sanane onun çocuğundan dedi görümcemde 2 ciyi doğurdu ve oda doktora gittiğinde cinsiyetini öğrendi hamile olduğunu öğreniyor evde idrarda 40 tl veremem kana sağlık ocağına gitti kan verdi ve 3 gün bekledi sonuç için Allahın taktiri yapacak birsey yok elimizden geleni yapıyoruz bizim olduğunda bizde takmıycağız artık takınca hayat çekilmez oluyor güzel yaşamak için takmıycaz bizene milletten :)

varya ben anlatsam hepiniz şaşarsınız üç yıl içinde aldığım bu haberleri toplasam kreş olur vallahi
elti görümce koca tarfında artık ne kadar karı varsa üç yıldır evliyim anasını satıyım aylık bülten alıyorum hahah ama ben dalga gecyorum artık eskiden ölüyodum ağlamaktan aldıran mı dersin istemeyenmi dersin hepsi vardı 2 ay sonra görümcemn son kalan yani oda evlenio bide name yapıo ay ilk geceden kalırsam die bana atıyo senin gbi yapmıcam falan işte kalmamak içinde yöntem var kalmak içinde ama işte boş konuşan çok takılmayın kızlar özel olan biziz onlar değil ALLAH KATINDA ONA DAHA YAKIN OLANDA BİZİZ ÇĞNKĞ BİZ HERANA HERŞEYE ŞÜKREDİYORUZ ÜZÜLMEYELİM STRES YOK BEBEK VAR HEYCAN VAR ÖPÜYOM HEPİNİZİ İYİKİ SİZ VARSINIZ

dualrımız seninle canım güzel sonuçlansın tedavin olumlu sonuçların haberlerini ver bize

ne güzel canım hayırlısı olsun

ne güzel söylemişsin canım biz şansılıyız ki rabbim bizi bu şekilde imtahan ediyo allah korusun başka daha zor bir durumda sınava tabi tutsaydı ben inanıyorum bize en güzel yavruları nasip edecek

Canim takma diycem ama bende takiyorum İnan kendimize yapıyoruz Allah vermiş Amenna diycez yapacak bişeyimizde yok duadan baska Canim ya bende aynı oluyorum bütün cevremdekiler hamile ve istemeden ikincilerde oluyo ve hediyelerini alıp bebek görmeye gidiyorum hep hic kiskanmiyorum özenmiyorum imrenmiyorum nedense Rabbim Sabri'ni da veriyo Bitanecik kızımız olsun yeter diyoruz kocacigimla

Valla yasadigimizi en iyi siz anliyosunuz canim iste bazen depresiyo duygular hakkimizda hayirlisi ins bizde birgun seviniriz

neye karar verdin bahçecide mi olucan tedavini merak ettim

hala kararsızım ya canım bişey sorcam ben ilaçlarımı aldım bu ilaçlarla başka doktora gitsem yapar mı? bi de bişey daha sorucam bu raporun üzerinde geçerlilik süresi 1 ay yazıyo ,gittim diyelim raporumu devereye soktular bidahaki adet dönemime kadar bekleyebiliyormuyum adetimde yaklaştı çünkü

Ablam ve yakin bi arkadasima hep diyorumki sadece normal yollardan istesiginiz zaman hamile kalabildiginiz icin bile ne kadar sukretseniz az kime ne kadar anlatirsaniz anlatin ne anneniz ne ablaniz ne kayinvalideniz ne hissettiginizi asla anlamaz anlamicaklarda eminim ablama soruyorum kacinci haftada dogurdun ya da tetanoz olmusmuydun hatirlamiyo bile biz hafta haftayi birak nerdeyse gun gun sayiyoruz her animizi bunlarin karsiligi insallah ikinvi bebisimiz kendiliginden olsun diyorum aaaa ikinciyi demi
Istiyosun diyolar keske olsun 3 e bile raziyim, bi de su etraftan biseyler duymasak bu kadar dert etmicez ama insanlar ne dediginin farkinda degil ya da acaba karsimdaki uzulurmu umrunda degil allah hayirli insanlarla karsilastirsin hepimizi

Ahhh ahh hic sorma duygulandim simdi.isyerinde 9 kiz ayni yerde cakisiyorduk.hic kimse cocuk istemiyordu sansliydim .derken kizlar hamileligi dusurelim diye konusmaya basladilar o gun kalbim yerinden cikacak sandim.o gun anladim ben cok uzuluyormusum kendi durumuma.o ay tup bebekle hamile kaldim cok sevindim herkesten once cocugum olacak diye.cokk sürmedi 3 hafta sonra kurtaj oldum. Sonra tek tek hamile kalip dogurdular.o kadar zorduki yasadiklarim beni ancak siz anlarsiniz.
Sonra arkadasın birinin cocugu cok kotu bir hastaliga yakalandi .turkiyede 5 kiside olan 6 ay yaşadı ve oldu.maalesef baskasinin uzuntusu benim tesellim oldu.sonra kendimi sucladim ne kadar igrenc bir insanim diye.bu is oyle kisir bir donguki allahim bir an once bu imtihamdan bizi kurtarsın.

Kizlar bir gun allahin izniyle hepimiz anne olacağız. Olamasakta cennetle ayse annemizin yaninda yerimiz hazır olacak insallah.bu emeklerimiz gunahlarimiza kefaret oluyor.bu dunya gecici kizlar aglayalim uzulelim ama asla isyan etmeyelim.allahim gonlumde olani hakkimda hayirli eyle, hakkimda hayirli olani gonlume riza eyle.AMIN
Allah yardımcımız olsun

Bi offffffff ceksem karsiki daglar yikilir :)) hepimiz ayni seyleri yasiyoruz Allahim hepimize sabirlar versin elimizden hicbirsey gelmiyor insanlar soru sormasa belki daha kolay olacakta iste onlarda kendince iyilik yapiyo

aminnnnnnn inşallah

kızlar gecen sene halama ziyarete gittiğimden ben ilk defa gördüğüm ve çok uzaktan bir akrabamızın aramızdaki konuşmaları yazıyorum
kadın:kızım kimin kızısın
ben:xx kızıyım
kadın:evlemisin?
ben:evet evliyim
kadın:kaç yıllık evlisin çocugun varmı
ben:10 yıllık evliyim çocugumda yok dedim (tabiki ben anladım konunun nereye gelecegini)
kadın neden çocugun olmuyo sorun sende mi kocanda mı? vb.sorular
ben:teyzecim bakın dedim siz beni ilk defa görüyorsunuz bende sizi ilk defa görüyorum aramızda bir samiyet yok olsada dahi siz bana bu soruyu sorma hakkınız yok bunlar mahrem konular sizi pek ilgilendirdiğini sanmıyorum .yok niyetiniz eşime ona çocuk doğuracak hanım mı bulmak dedim iyice sinirlerim tavan yaptı ben bile kendime inanamadım onları ben mi söyledim ama sormayın içim bir rahatladı anlatamam normalde ben karışımdakine hiç bir şey söyleyemem eşim bile çok şaşırmıştı .bundan sonra böyle kimsenin benim canımı acıtmasını istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…