Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benimde 10 yil oldu cnm.biz ilk yedi yil yapmiyoruz dedik ben o ara okuyorum staj yapiyorum.ama kimse inanmiyordu tabi.karsi komsumun bebeginin mevludune gittim.komsumun annesi o kadar insanin içinde cocugu su kadinin kucagina verin yazık cocugu olmuyor ugur getirir belki dedi. Hayatimin en kotu gununu yasadim .o gunden beri kendime gelemiyorum.yazarken bile agliyorum yaaa cok kotu olmustum.herkes bana bakti.o gunden sonra komsularimin hicbirine gitmedim.gidemedim.ya rabbi ne kadar zor.

canım kendini bilmez insanlar hayatımızda ne yazık ki var .bilselerki canımızın ne kadar acıdıgını asla bu konuda konuşmazlardı.ben artık %80 takmıyorum .canımı acıtan insanlardan mümkün oldugunca uzak durmaya çalışıyorum

Ben hala Ağlıyorum yaa musluk fena boşaldı. 10 yildir yasadiklarim hepsi tek tek aklima geldi gozlerim iyice sisti.

Ben hala Ağlıyorum yaa musluk fena boşaldı. 10 yildir yasadiklarim hepsi tek tek aklima geldi gozlerim iyice sisti.

Aysegulum aglama kuzum kiyamammm hersey olacagina varacak adanalarin bi sozu var aglayakta gozumuzdende mi olak diye bosverrrr rabbim nasip ettiyse olacak bizi bilerek uzenleride allaha havale edelim gecelim koy kendine bi cay soyleee karsilikli icelim

Haklisin elden bişey gelmiyor.hadi biz aglayip azcik rahatliyoz.kocalarimiz ne yapsin .adamlar icine ata ata bir haller olacak.bide ekstra bizi teselli etmeye çalışıyorlar.

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne..
hergece gözyaşım yastığıma akardı ağlardım hergece dua ederdim.
kalabalık ortamlara gitmezdim bende..çünkü herkes çocukluydu bi beni çocuğum yoktu.
Ama Rabbim çok şükür 10. senemde 3. tüp bebek denememde beni anne yaptı.
Tabi bu aşamaya kadar yaşadığım birsürü olumsuzluktan sonra
İlk önce Rabbimin sonra emre beyle ulun beyin sayesinde..:26::26::26:
Dilerim hayırlısıyla Rabbim sizlerede anneliği tatttırır.:26::26:

Ayy tekrar yaşamış gibi oldum ayni seyi banada yaptilar esimin kuzeni dogum yapmisti ve benden 5 yas küçük bebek mevlutune gittik zaten istemeyerek gitmistim bide çocuğu elime tutusturdular ben oldum kipkirmizi kendimi zor tuttum eve geldim ağla ağla gözlerim şişti o günden sonra bebek mevlutlerinden hic hoslanmam mumkunse gitmem.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kendini bilmez insanlarada akil versin

Kızlar bugün bi gariplik var herkes bi karamsar bi umutsuz bi mutsuz. Fena bi durum var bugün. Ben 3 yıldır çocuk diye deliriyorum.annemin komşuları habire varmı bişey deyip karnımı işaret ediyor. Siniiir oluyorumm. Bizim gelin hamiş ya kız hamilelik sevincini benim yüzümden yaşayamadı.sırf ben üzülmeyeyim diye canım benim. :)
Hödükler olduğu kadar düşüncelilerde var.
Bende sabahtan beri olursa olur amannn sıkıldım ölimi olmuyo diye napim off puff diyerek geçti günüm. Ve hala aynı moddayım. :) içim boşşş sanki. Hiç tutacağını sanmıyorum nedense. Boşa yatıyorum sanırım.
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun

Sen bize bakma senin morale ihtiyacin var oyle negatif negatif düşünmek yok iyi düşün iyi olsun

Amin allah razi olsun.yavruna rabbim saglikli uzun ömürler versin.

canım inan şu 10 yıla çok şeyler sığdırdım bazen hüzünlü bazen sevinçli ama hayat devam ediyor

canım gözün aydın rabbim evladınıza sağlıklı bir ömür nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

canım senin canını sıktıysak kusura bakma arkadaşımızın dediği gibi senin morala ihtiyacın var.ama ben inanıyorum bize hayırlı haberler vericen inşallah kısmetse test tarihin ne zaman ?

Sen bize bakma senin morale ihtiyacin var oyle negatif negatif düşünmek yok iyi düşün iyi olsun
Bak şuna hele sen üçüz anasısın senin hiç üzülmemen gerek canım. Bendeki ihtimal sendeki net :)) Allah ım kucağına almanı nasip etsin inşallah
canım senin canını sıktıysak kusura bakma arkadaşımızın dediği gibi senin morala ihtiyacın var.ama ben inanıyorum bize hayırlı haberler vericen inşallah kısmetse test tarihin ne zaman ?

Aşk olsun sana kaderimiz bir bizim.bizi bizden başka kim anlar.kimimiz er kimimiz geç mutlu olacak. Allah'ın taktiri. :) 6 şubatta test vakti ama ben 3 şubatı beklersem ne ala. :)

inşallah canım güzel haberler alırız inşallah ama benim nacizane fikrim bence erken yapma canım cünkü insan strese giriyo sonra acaba değer yükselecek mi diye

Kızlar Günaydın....En yakın zaman da kim umutta tedavi görecek....benım 6-7 şubat....çok heyecanlıyımmm...:18::18:

canım hayırlısı olsun inşallah bende şubatın 24 gini başlıcam doktorun kim

harikasın banada herkesin içinde geçenlerde kaynanam amma cocuk istediniz he dedi bende pardon die lafa grdim afedersinde dedim evliyim barklıyım tabiki cocuk isticem dedim ayrıca sor bakim kızların gelinin nie 3 üncüyü yaptı dedim buz gibi oldu ortam herkestende küçüğüm bu arada ben abileri yengesi görmcelerim enişte büyük hahah bide hiç unutmuyorum görmcemin bebek mevlütüne işten cıktım ozamnda doktra gidiyorum olmuyo die ewe girdim eşimin teyze gelini (1992 li üçüncüyü yaptı üç yılda) montumu cıkartrkn ay gözün aydın elticiğin hamileymiş dedi eltimde 3. yü yaptı spirali yeni çıkarmıştı bana inat yapmıştı aynı binada oturuyoduk mevlüt başlamadan eşimi aradım gel al beni die yolda ağlaya ağlaya ewe gttm bütün gün ağldım eşimle kavga ettim beddua ettim ertesi gün duydum düşük yapmış sebebide kanaması varmış hasatneye gtmş kndi doktru izindemiş başka doktr için 50 tl muayne ücreti istemşler orda kavga etmiş 4 km yolu yürümüş gelmiş ewde düşük yapmış bu insanlar 65bin tl lik araca biniyo şuanda ev aldılar gttiler cocuklarıda özelde okuyo ayrıca ondan hemen sonra bidaha gebe kaldı şimdi bebek 1 yaşındaaaaa hemde 14 şubatta doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…