hala kararsızım ya canım bişey sorcam ben ilaçlarımı aldım bu ilaçlarla başka doktora gitsem yapar mı? bi de bişey daha sorucam bu raporun üzerinde geçerlilik süresi 1 ay yazıyo ,gittim diyelim raporumu devereye soktular bidahaki adet dönemime kadar bekleyebiliyormuyum adetimde yaklaştı çünkü
ayy canım allah yar ve yardımcın olsun.doktorun kim....ilk denemen mi vee probleminiz nedir paylaşırsan sevinirim :
Valla yasadigimizi en iyi siz anliyosunuz canim iste bazen depresiyo duygular hakkimizda hayirlisi ins bizde birgun seviniriz
:) acaba aynı seyleri benmi düşünüyorum diyordum tek ben değilmişim benim eltim sipralini çıkarttığı ay hamile kaldı ohaa demiştim ağlıycaktım kocama dedim sanane onun çocuğundan dedi görümcemde 2 ciyi doğurdu ve oda doktora gittiğinde cinsiyetini öğrendi hamile olduğunu öğreniyor evde idrarda 40 tl veremem kana sağlık ocağına gitti kan verdi ve 3 gün bekledi sonuç için Allahın taktiri yapacak birsey yok elimizden geleni yapıyoruz bizim olduğunda bizde takmıycağız artık takınca hayat çekilmez oluyor güzel yaşamak için takmıycaz bizene
Aynen taktikca daha beter oluyo takmamak lazim benim koca da oyle o hamile bu hamile desem oo ne guzel darisi basimiza der gecer
Canim kusura bakmada sendeki gorumcede dusman basinaymis yani o ne bicim laf oyle kalmanin da yolu varmis bilmemneymis soylese ya bize de tovbe tovbe
Ne guzel guclu durabiliyosun valla bravo sana
'kalmamak içinde yöntem var kalmak içinde' bunu ben kendime diom ya. o bana dio ya ya kalırsam ilk geceden ki kesin kalcak sölerim burdan size yani ben ilk geceden kalmak istemedim korundum kalmadım yani isterse bölede yapabilr bana name yapıyo işte anla kıs
harikasın banada herkesin içinde geçenlerde kaynanam amma cocuk istediniz he dedi bende pardon die lafa grdim afedersinde dedim evliyim barklıyım tabiki cocuk isticem dedim ayrıca sor bakim kızların gelinin nie 3 üncüyü yaptı dedim buz gibi oldu ortam herkestende küçüğüm bu arada ben abileri yengesi görmcelerim enişte büyük hahah bide hiç unutmuyorum görmcemin bebek mevlütüne işten cıktım ozamnda doktra gidiyorum olmuyo die ewe girdim eşimin teyze gelini (1992 li üçüncüyü yaptı üç yılda) montumu cıkartrkn ay gözün aydın elticiğin hamileymiş dedi eltimde 3. yü yaptı spirali yeni çıkarmıştı bana inat yapmıştı aynı binada oturuyoduk mevlüt başlamadan eşimi aradım gel al beni die yolda ağlaya ağlaya ewe gttm bütün gün ağldım eşimle kavga ettim beddua ettim ertesi gün duydum düşük yapmış sebebide kanaması varmış hasatneye gtmş kndi doktru izindemiş başka doktr için 50 tl muayne ücreti istemşler orda kavga etmiş 4 km yolu yürümüş gelmiş ewde düşük yapmış bu insanlar 65bin tl lik araca biniyo şuanda ev aldılar gttiler cocuklarıda özelde okuyo ayrıca ondan hemen sonra bidaha gebe kaldı şimdi bebek 1 yaşındaaaaa hemde 14 şubatta doğurdu
kızlar bugün haydarpaşa numune gidicem rahim filmi için inşallah bir problem cıkmaz çektirirm şu rahim filmini
Asla İsyan etmek istemiyorum ama bazen dayanamiyorum artk yaa
kolay evlat sahibi olanlar ne kadar sanslilar farkindalar mi acaba
İnanirmisin burda bi arkadas eczaneden test aldi aa hamileyim dedi bir ay sonra doktora giderim dedi oyle de yapti doktor kontrollerine basladiginda nerdeyse 3 aylikti biz olsak ay dis gebelikmi bos gebelik mi kimyasal mi degerim dustumu artti mi oluruz biteriz insanlar icin o kadar kolay ki akillarina bile gelmiyo
Bilmiyorum bazen cok yoruluyorum olmuyosa olmuyo diyorum
Sonra insanlarin baskisindan yine strese giriyorum
Benimde 10 yil oldu cnm.biz ilk yedi yil yapmiyoruz dedik ben o ara okuyorum staj yapiyorum.ama kimse inanmiyordu tabi.karsi komsumun bebeginin mevludune gittim.komsumun annesi o kadar insanin içinde cocugu su kadinin kucagina verin yazık cocugu olmuyor ugur getirir belki dedi. Hayatimin en kotu gununu yasadim .o gunden beri kendime gelemiyorum.yazarken bile agliyorum yaaa cok kotu olmustum.herkes bana bakti.o gunden sonra komsularimin hicbirine gitmedim.gidemedim.ya rabbi ne kadar zor.
Ben hala Ağlıyorum yaa musluk fena boşaldı. 10 yildir yasadiklarim hepsi tek tek aklima geldi gozlerim iyice sisti.
Valla yasadigimizi en iyi siz anliyosunuz canim iste bazen depresiyo duygular hakkimizda hayirlisi ins bizde birgun seviniriz
'kalmamak içinde yöntem var kalmak içinde' bunu ben kendime diom ya. o bana dio ya ya kalırsam ilk geceden ki kesin kalcak sölerim burdan size yani ben ilk geceden kalmak istemedim korundum kalmadım yani isterse bölede yapabilr bana name yapıyo işte anla kıs
Anladim simdi kuzum gorumcene uyuz oldum ya kafadan ters anlamisim
Kızlar bugün bi gariplik var herkes bi karamsar bi umutsuz bi mutsuz. Fena bi durum var bugün. Ben 3 yıldır çocuk diye deliriyorum.annemin komşuları habire varmı bişey deyip karnımı işaret ediyor. Siniiir oluyorumm. Bizim gelin hamiş ya kız hamilelik sevincini benim yüzümden yaşayamadı.sırf ben üzülmeyeyim diye canım benim. :)
Hödükler olduğu kadar düşüncelilerde var.
Bende sabahtan beri olursa olur amannn sıkıldım ölimi olmuyo diye napim off puff diyerek geçti günüm. Ve hala aynı moddayım. :) içim boşşş sanki. Hiç tutacağını sanmıyorum nedense. Boşa yatıyorum sanırım.
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
problem stres süleyman beye gttim üç ay önce vitamn verdi sonra gelin belki olur dedi ama olmadı şimdi ulun beye gtcem ilke kes yarın ilk denemem olcakkorkuyom ve hiç umudum yk
Bak şuna hele sen üçüz anasısın senin hiç üzülmemen gerek canım. Bendeki ihtimal sendeki net :)) Allah ım kucağına almanı nasip etsin inşallah
Aşk olsun sana kaderimiz bir bizim.bizi bizden başka kim anlar.kimimiz er kimimiz geç mutlu olacak. Allah'ın taktiri. :) 6 şubatta test vakti ama ben 3 şubatı beklersem ne ala. :)
olduuuuum ay ilk kes adet oluşuma sevindim çarşamba iğnemle ulun beye randevu aldım gidiyom tedavim başlıcak oh bakalım hayırlısı
polikistik over hastaları hiçbirseyi kafanıza takmayın bugün ablamım hamile olduğu öğrendim hemde 3 yaşında ikizleri var 3.e hamile kendiliğindende oluyormuş bende polikistik over hastasıyım bende tüp yapıyorum:):):) hersey hayırlısı ama ablama cok sevindim içim kıpı kıpır hamile olsam bu kadar sevinirim ama aldıracağı söyledi eniştem zor olur 3 tane demiş sinirlerim bozuldu strese girdim cuma günü transferim var bende aldırıyım dio o gün kendimi mi düşünüyüm ablamımı ablam bide daha 29 yaşında :) moralim bozuk
Aynen canim benimde iki tane pko lu arkadasim biru gecen hafta dogum yapti birinede nisanliyken doktor senin cocugun olmaz demis kizda nisani atiyodu nerdeyse nisanlisi zor ikna etti hic korunmadi olmayacak diye dugunden bir ay sonra hanile kaldi hemde ikiz :)
kızlar gecen sene halama ziyarete gittiğimden ben ilk defa gördüğüm ve çok uzaktan bir akrabamızın aramızdaki konuşmaları yazıyorum
kadın:kızım kimin kızısın
ben:xx kızıyım
kadın:evlemisin?
ben:evet evliyim
kadın:kaç yıllık evlisin çocugun varmı
ben:10 yıllık evliyim çocugumda yok dedim (tabiki ben anladım konunun nereye gelecegini)
kadın neden çocugun olmuyo sorun sende mi kocanda mı? vb.sorular
ben:teyzecim bakın dedim siz beni ilk defa görüyorsunuz bende sizi ilk defa görüyorum aramızda bir samiyet yok olsada dahi siz bana bu soruyu sorma hakkınız yok bunlar mahrem konular sizi pek ilgilendirdiğini sanmıyorum .yok niyetiniz eşime ona çocuk doğuracak hanım mı bulmak dedim iyice sinirlerim tavan yaptı ben bile kendime inanamadım onları ben mi söyledim ama sormayın içim bir rahatladı anlatamam normalde ben karışımdakine hiç bir şey söyleyemem eşim bile çok şaşırmıştı .bundan sonra böyle kimsenin benim canımı acıtmasını istemiyorum
Kizlar bir araya gelsek bol bol dertlessekmi ya iyi geliyor sanki .
Kızlar bugün bi gariplik var herkes bi karamsar bi umutsuz bi mutsuz. Fena bi durum var bugün. Ben 3 yıldır çocuk diye deliriyorum.annemin komşuları habire varmı bişey deyip karnımı işaret ediyor. Siniiir oluyorumm. Bizim gelin hamiş ya kız hamilelik sevincini benim yüzümden yaşayamadı.sırf ben üzülmeyeyim diye canım benim. :)
Hödükler olduğu kadar düşüncelilerde var.
Bende sabahtan beri olursa olur amannn sıkıldım ölimi olmuyo diye napim off puff diyerek geçti günüm. Ve hala aynı moddayım. :) içim boşşş sanki. Hiç tutacağını sanmıyorum nedense. Boşa yatıyorum sanırım.
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?