Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

başka doktor başlar tabikide benim arkadaşım ulun beye gitti cumartesi günü raporu var süresi 1 ay önce bitmiş farketmemişler şimdi rapor çıkartıp yeniden gidicekler uğraşıcaklar elinde madem raporun hazır birdaha raporla uğraşma belki rapor işide 2 3 ayını almasın ulun beye gittim bende pazartesi günü herzamanki gibiydi ben cok mennumun cuma günüde transferim olucak inş pozitif olucak ulun beyi daha cok seveceğim adam bana pozitif enerji veriyor onu görünce moralim düzeliyor

ayy canım allah yar ve yardımcın olsun.doktorun kim....ilk denemen mi vee probleminiz nedir paylaşırsan sevinirim :

problem stres süleyman beye gttim üç ay önce vitamn verdi sonra gelin belki olur dedi ama olmadı şimdi ulun beye gtcem ilke kes yarın ilk denemem olcak korkuyom ve hiç umudum yk

banada herkesin içinde geçenlerde kaynanam amma cocuk istediniz he dedi bende pardon die lafa grdim afedersinde dedim evliyim barklıyım tabiki cocuk isticem dedim ayrıca sor bakim kızların gelinin nie 3 üncüyü yaptı dedim buz gibi oldu ortam herkestende küçüğüm bu arada ben abileri yengesi görmcelerim enişte büyük hahah bide hiç unutmuyorum görmcemin bebek mevlütüne işten cıktım ozamnda doktra gidiyorum olmuyo die ewe girdim eşimin teyze gelini (1992 li üçüncüyü yaptı üç yılda) montumu cıkartrkn ay gözün aydın elticiğin hamileymiş dedi eltimde 3. yü yaptı spirali yeni çıkarmıştı bana inat yapmıştı aynı binada oturuyoduk mevlüt başlamadan eşimi aradım gel al beni die yolda ağlaya ağlaya ewe gttm bütün gün ağldım eşimle kavga ettim beddua ettim ertesi gün duydum düşük yapmış sebebide kanaması varmış hasatneye gtmş kndi doktru izindemiş başka doktr için 50 tl muayne ücreti istemşler orda kavga etmiş 4 km yolu yürümüş gelmiş ewde düşük yapmış bu insanlar 65bin tl lik araca biniyo şuanda ev aldılar gttiler cocuklarıda özelde okuyo ayrıca ondan hemen sonra bidaha gebe kaldı şimdi bebek 1 yaşındaaaaa hemde 14 şubatta doğurdu

canım takma kafana boşver inan dediğim gibi şu 10 yıla neler sıgdırmadık ki

kızlar bugün haydarpaşa numune gidicem rahim filmi için inşallah bir problem cıkmaz çektirirm şu rahim filmini

canım o çocuğu olanlar hiç umursamıyolar oysa biz kendimizi yiyip bitiricez neredeyse bi şeyi çok istersen olmazmış sabrın sonu selamettir inşallah bizde o günleri görücez Rabbim bizede nasip edecek inanıyorum

boşver canım işte bol bol günaha giriyolar sanki biz istemiyormuyuz çocugumuzun olmasını herkesin bi sınavı var bizimkide buymuş bizim yapacağımız biribirimize bol bol dua etmek Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Ben hala Ağlıyorum yaa musluk fena boşaldı. 10 yildir yasadiklarim hepsi tek tek aklima geldi gozlerim iyice sisti.

canım olumsuz düşünme sen kalbini ferah tut bide sana tavsiyem şura suresinin 48,aytini oku aklına geldikçe ben ilk denememde okumuştum ve olmuştu bizim yardımcımız dualar inanıyorum seninde güzel haberlerini alıcaz ve böyle sevinicezaaa umutlu1980 de hamile dicez bizlerede umut olacaksın

problem stres süleyman beye gttim üç ay önce vitamn verdi sonra gelin belki olur dedi ama olmadı şimdi ulun beye gtcem ilke kes yarın ilk denemem olcak korkuyom ve hiç umudum yk

Bendee oyleyim yaaa moda giremedim bi turlu cumartesi gidicem buyuk ihtimal adetimi bekliyorum ama sanki olmayacak ins ulun bey motive eder. Ben boylr hastaneye godince umutlaniyorum evde depresyobs giriyorum hadtanede mi ise girsem ne yapsam

canım bencede erken yapma derim biliyorum günler geçmek bilmiyor ama geçen gün televizyonda dr.halit fırat erden vardı o bile erken yapmayın diyo çünkü 2 gün önce yapılan testler net sonuç vermez diyo bu yüzdende olumlu olsa bile sizin moraliniz bozulabiliyo dedi

polikistik over hastaları hiçbirseyi kafanıza takmayın bugün ablamım hamile olduğu öğrendim hemde 3 yaşında ikizleri var 3.e hamile kendiliğindende oluyormuş bende polikistik over hastasıyım bende tüp yapıyorum:):):) hersey hayırlısı ama ablama cok sevindim içim kıpı kıpır hamile olsam bu kadar sevinirim ama aldıracağı söyledi eniştem zor olur 3 tane demiş sinirlerim bozuldu strese girdim cuma günü transferim var bende aldırıyım dio o gün kendimi mi düşünüyüm ablamımı ablam bide daha 29 yaşında :) moralim bozuk

Aynen canim benimde iki tane pko lu arkadasim biru gecen hafta dogum yapti birinede nisanliyken doktor senin cocugun olmaz demis kizda nisani atiyodu nerdeyse nisanlisi zor ikna etti hic korunmadi olmayacak diye dugunden bir ay sonra hanile kaldi hemde ikiz :)

ayyy cok güzel yemin ediyorum kendiliğinden hamile kalanlara imreniyorum ben:):) nedense dün ilaçlarıma başladım progestan iğnesi vuruldum kalçamın üstüne oturamıyorum acaba hemşirenin elinden mi iğnemi ağır kalçam cok ağrıyor 4 tane daha var ilkinde böyle ise diğerlerinde ne olucak Güzel Allahım sen büyüksün sen kurtar isteyen herkese nasip et

Canım ağzına sağlık çok iyi demişsin hatta az bile demişsin bende artık ağzıma geleni söylicem yeter yaaa insanlar bizi üze biliyor birazda biz üzelimmmmmm

Offff yaaa çok kızdım sana şimdi
Biliyorum klişe olacak pozitif düşün poziti olsun ben de ilk tedavimde hep negatif düşündüm veee korktuğum başıma geldi
Sende içindeki meleğini düşünüp mutlu ol onu üzme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…