Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Umutlu o testin pozitif ciktigi gun elimden cekecegin var uzme su nohut kadar bebegi diyorum iki doktor yapti senin tup bebegi daha ne istiyon

kızlar bugün haydarpaşa numune gidicem rahim filmi için inşallah bir problem cıkmaz çektirirm şu rahim filmini
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin
Pozitifim canım ama napim çok sıradan geçiyor zaman. İnci tanelerini koyarken gördüğüm de çok heyecanlandım ama şimdi yok sanki

Çok yazık bebeğe canımya çok üzüldüm nasıl kıyacak o meleğe.

Umutlu o testin pozitif ciktigi gun elimden cekecegin var uzme su nohut kadar bebegi diyorum iki doktor yapti senin tup bebegi daha ne istiyon

O kadar oldumu dersin canım :)) heya ilk yarı sülü ikinci yarıda ulun bey. Kısmet işte. Sülü olsaydı inci taneleri olmazdı inci tanesi olurdu :) ) )

Bendee oyleyim yaaa moda giremedim bi turlu cumartesi gidicem buyuk ihtimal adetimi bekliyorum ama sanki olmayacak ins ulun bey motive eder. Ben boylr hastaneye godince umutlaniyorum evde depresyobs giriyorum hadtanede mi ise girsem ne yapsam

aynı bn oaraya gidene kadar ömrümü tüketiyorum ordan cıkınca ağzım kulağımda ne tuhafız biz ya :))

Yandık valla ulun beyden randevu almak ne kadar zormuş gerçi tahmin etmiştim böyle olacağını zar zor cuma gününe randevu ala bildim
Adamcağız nasıl yetişecek bizlere çok merak ediyorum merkezden kaçmazsa iyidir
Çok yoğunluk var hem bizlerle ilgilenip hem transfer nasıl yapacak çok merak ediyorum yorgun olacak yorgun oluncada yeteri kadar işini dikkatini vere bilecekmi vs vs kafamı karıştıran o kadar çok soru işaretleri var ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…