- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Offff yaaa çok kızdım sana şimdi
Biliyorum klişe olacak pozitif düşün poziti olsun ben de ilk tedavimde hep negatif düşündüm veee korktuğum başıma geldi
Sende içindeki meleğini düşünüp mutlu ol onu üzme lütfen
inşallah canım güzel haberler alırız inşallah ama benim nacizane fikrim bence erken yapma canım cünkü insan strese giriyo sonra acaba değer yükselecek mi diye
Ayy inşallah hayırlısı sabredersem durucamm.
canım hayırlısı olsun inşallah bende şubatın 24 gini başlıcam doktorun kim
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsinkızlar bugün haydarpaşa numune gidicem rahim filmi için inşallah bir problem cıkmaz çektirirm şu rahim filmini
Pozitifim canım ama napim çok sıradan geçiyor zaman. İnci tanelerini koyarken gördüğüm de çok heyecanlandım ama şimdi yok sankiOffff yaaa çok kızdım sana şimdi
Biliyorum klişe olacak pozitif düşün poziti olsun ben de ilk tedavimde hep negatif düşündüm veee korktuğum başıma geldi
Sende içindeki meleğini düşünüp mutlu ol onu üzme lütfen
polikistik over hastaları hiçbirseyi kafanıza takmayın bugün ablamım hamile olduğu öğrendim hemde 3 yaşında ikizleri var 3.e hamile kendiliğindende oluyormuş bende polikistik over hastasıyım bende tüp yapıyorum:):):) hersey hayırlısı ama ablama cok sevindim içim kıpı kıpır hamile olsam bu kadar sevinirim ama aldıracağı söyledi eniştem zor olur 3 tane demiş sinirlerim bozuldu strese girdim cuma günü transferim var bende aldırıyım dio o gün kendimi mi düşünüyüm ablamımı ablam bide daha 29 yaşında :) moralim bozuk
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin
Pozitifim canım ama napim çok sıradan geçiyor zaman. İnci tanelerini koyarken gördüğüm de çok heyecanlandım ama şimdi yok sanki
Çok yazık bebeğe canımya çok üzüldüm nasıl kıyacak o meleğe.[/QUO
ikizleri var 3 yaşında çalışıyor Allahın hikmeti işte
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin
Pozitifim canım ama napim çok sıradan geçiyor zaman. İnci tanelerini koyarken gördüğüm de çok heyecanlandım ama şimdi yok sanki
Çok yazık bebeğe canımya çok üzüldüm nasıl kıyacak o meleğe.[/QUO
ikizleri var 3 yaşında çalışıyor Allahın hikmeti işte
İkna et canım böyle bi cinayet işlemesin. Allah verir allah alır. Sonrasında allah çok büyük cezalandırıyor. Yapmasın((
Umutlu o testin pozitif ciktigi gun elimden cekecegin var uzme su nohut kadar bebegi diyorum iki doktor yapti senin tup bebegi daha ne istiyon
Bendee oyleyim yaaa moda giremedim bi turlu cumartesi gidicem buyuk ihtimal adetimi bekliyorum ama sanki olmayacakins ulun bey motive eder. Ben boylr hastaneye godince umutlaniyorum evde depresyobs giriyorum hadtanede mi ise girsem ne yapsam
Cnm çok sevindim sorunsuz bi tedavin olur inşallah
Anladim simdi kuzum gorumcene uyuz oldum ya kafadan ters anlamisim
kıs ne güldüm he biz bide aynı binada oturyoz oda yetmio okadar sevişiyozki aynı işyerindeyiz ahahahah ama konuşmuyoruz tabi asla
aynı bn oaraya gidene kadar ömrümü tüketiyorum ordan cıkınca ağzım kulağımda ne tuhafız biz ya :))
İkna et canım böyle bi cinayet işlemesin. Allah verir allah alır. Sonrasında allah çok büyük cezalandırıyor. Yapmasın((
evet cok doğru diyorsun
Hahaha isyerinde kahkaha attim esim numunesin diyodu degilmisim
O kadar oldumu dersin canım :)) heya ilk yarı sülü ikinci yarıda ulun bey. Kısmet işte. Sülü olsaydı inci taneleri olmazdı inci tanesi olurdu :) ) )
inş. yarın gtcem ama gidesim yok
Aman cnm git randevu almak zor zaten inşallah ilk ve son tedavin olur
adamlarada yazık gidene kadar öle naz böle naz sonra neoldu he hani böleydi hani şöleydi die ezikliyo beni hahahneolcak bu halimiz
amin hepimizn öle olur inşalhh gergnm stresliyim ya cok randevu aldım sabah 9-11 arası ordayım iğnelerimide götrcem bakalım
Hahaha yemin ederim aynisi ayni cumleler alemiz
Cnm 11 i geçirme ulun bey yarın yarım gün çalışacakmış 11 den sonra hastalara bakmıyormuş erken gidersen iyi olur
allah yardımcımız olsun ya bizede sağlıklı hayırlı bebeler nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?