- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Yandık valla ulun beyden randevu almak ne kadar zormuş gerçi tahmin etmiştim böyle olacağını zar zor cuma gününe randevu ala bildim
Adamcağız nasıl yetişecek bizlere çok merak ediyorum merkezden kaçmazsa iyidir
Çok yoğunluk var hem bizlerle ilgilenip hem transfer nasıl yapacak çok merak ediyorum yorgun olacak yorgun oluncada yeteri kadar işini dikkatini vere bilecekmi vs vs kafamı karıştıran o kadar çok soru işaretleri var ki :44:
kıs ne güldüm he biz bide aynı binada oturyoz oda yetmio okadar sevişiyozki aynı işyerindeyiz ahahahah ama konuşmuyoruz tabi asla
Cnm eltinde var mı senin ? Benim görümcemle aram maşallah iyi ama eltimle aram kötü olacak belli
Cnm eltinde var mı senin ? Benim görümcemle aram maşallah iyi ama eltimle aram kötü olacak belli
İKİ GÖRÜMCE Bİ ELTIM VAR AMA HİÇBİRİNE İYİ DEMEM TEK KONUŞTUGUM ELTIM GERİSİYLE GÖRÜŞMÜYORUM
Gercekten mi canim bende ayni korkulardayim sen simdi kontrol icin mi gidiyorsun bide yani bu kadar yogunluga neden yarim gun bende adet olunca ariycam yarin geliyorum dicem gelmeyin demezler heralde
İKİ GÖRÜMCE Bİ ELTIM VAR AMA HİÇBİRİNE İYİ DEMEM TEK KONUŞTUGUM ELTIM GERİSİYLE GÖRÜŞMÜYORUM
Deme yaa allah yardımcımız olsun anlaşamamak çok kötü yaaa
Benim daha var tedavime cnm eşimle nasıl biri ne yapmamız gerekiyor bi bilgilendirsin istedik
bide ben kimyasal gebelik yaşadım kanamam 1 ay sürdü bir daha ne zaman adet olurum onuda merak ettim :44:Biran önce tedaviye başlamak istiyorum
Cnm sen adet olduğunda her şekilde gitmen gerekiyor herhalde yok gelmeyin demezler herhalde öyle bi terbiyesizlik yapmazlar sanırım
Cnm bendede kimyasal gebelik oldu .persembe gunu deger 35 di.ilaclari bıraktım 5 gundur adet olmayi bekliyorum.sadece kahverengi leke var.kirmizi kani goremedim hala. Adet olsam rahatlayacam.senibde boyle geciktinmi adetin.
Benim daha var tedavime cnm eşimle nasıl biri ne yapmamız gerekiyor bi bilgilendirsin istedik
bide ben kimyasal gebelik yaşadım kanamam 1 ay sürdü bir daha ne zaman adet olurum onuda merak ettim :44:Biran önce tedaviye başlamak istiyorum
Cnm sen adet olduğunda her şekilde gitmen gerekiyor herhalde yok gelmeyin demezler herhalde öyle bi terbiyesizlik yapmazlar sanırım
Cnm ben geç adet olmuştum inşallah senin uzun sürmez o da insanın psikolojisini çok bozuyor
Aradim bende merkezi ben bugun yarin adet olucam ulun beyde yogunmus sonra problem olmadin dedim yok siz odemeyi yaparsiniz hic problem olmaz dediler yogun demediler
Sende ins ulun beyi seversin icin rahat eder en azindan
Ne kadar gec oldun ya daha cok beklermiyim
Cnm şimdi hesapladım tam 1 hafta sonra adet olmuşum
Ben az önce inşallah uzun sürmez derken hastalığın demek istememiştim yanlış yazmışım cnm kanaman inşallah uzun sürmez o benim psikolojimi çok fazla bozduda
Çok güldüm yaaa "siz ödemeyi yaparsınız hiç problem " olmazmı dediAnam paradan başka gözleri hiç birşey görmüyor
O zaman bende randevu alacağım zaman birde beklememek içim ceplerine para sıkıştırayım
Iyi bari ya.gece terlemelerim cok fazla oluyor cok sikintidayim.
Aysegul sen testlerini yaptirdin mi
kızlarrrrrrr,apartmanda elektrik hala yok,dükkana geldim yine, size yazmaya eve geçcem şimdi,geçmişi pek okuyamadım,umarım herkes çok iyidir,beni soran canlara teşekkürrrrcuma günü gidiyom kontrole,rahim kalınlığına,progesteron testine bakıcaklar,iyiyse başlarız heralde bi kaç günee,hepinizi çok öpüyorum,fırsat buldukça yazıcam,ALLAHA EMANET OLUN
canım süleyman bey gidince ulun bey düşünüyoruminşallah canım güzel haberler alırız inşallah ama benim nacizane fikrim bence erken yapma canım cünkü insan strese giriyo sonra acaba değer yükselecek mi diye
canım hayırlısı olsun inşallah bende şubatın 24 gini başlıcam doktorun kim[/QU
canım teşekkür ederim.doktorum ulun uluğ
allah yardımcın olsun inş kolayca sorunsuz halleder gelrsin bişi çıkmadan bitsin gitsin
inşallah canım
Yaptirdin cnm yarin alicam sonuclari.cok merak ediyorum. Suleyman hic bu testleri istemedi benden ya.dusuklerimin sebebini hic arastirmadi.bu doktor once sebebini bulalim dedi.cok dogru bir yaklaşım bence
Yaptirdin cnm yarin alicam sonuclari.cok merak ediyorum. Suleyman hic bu testleri istemedi benden ya.dusuklerimin sebebini hic arastirmadi.bu doktor once sebebini bulalim dedi.cok dogru bir yaklaşım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?