Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Gercekten mi canim bende ayni korkulardayim sen simdi kontrol icin mi gidiyorsun bide yani bu kadar yogunluga neden yarim gun bende adet olunca ariycam yarin geliyorum dicem gelmeyin demezler heralde

Gercekten mi canim bende ayni korkulardayim sen simdi kontrol icin mi gidiyorsun bide yani bu kadar yogunluga neden yarim gun bende adet olunca ariycam yarin geliyorum dicem gelmeyin demezler heralde

Benim daha var tedavime cnm eşimle nasıl biri ne yapmamız gerekiyor bi bilgilendirsin istedik
bide ben kimyasal gebelik yaşadım kanamam 1 ay sürdü bir daha ne zaman adet olurum onuda merak ettim :44:Biran önce tedaviye başlamak istiyorum
Cnm sen adet olduğunda her şekilde gitmen gerekiyor herhalde yok gelmeyin demezler herhalde öyle bi terbiyesizlik yapmazlar sanırım

Son düzenleme:

Cnm bendede kimyasal gebelik oldu .persembe gunu deger 35 di.ilaclari bıraktım 5 gundur adet olmayi bekliyorum.sadece kahverengi leke var.kirmizi kani goremedim hala. Adet olsam rahatlayacam.senibde boyle geciktinmi adetin.

Cnm bendede kimyasal gebelik oldu .persembe gunu deger 35 di.ilaclari bıraktım 5 gundur adet olmayi bekliyorum.sadece kahverengi leke var.kirmizi kani goremedim hala. Adet olsam rahatlayacam.senibde boyle geciktinmi adetin.

Cnm ben geç adet olmuştum inşallah senin uzun sürmez o da insanın psikolojisini çok bozuyor

Aradim bende merkezi ben bugun yarin adet olucam ulun beyde yogunmus sonra problem olmadin dedim yok siz odemeyi yaparsiniz hic problem olmaz dediler yogun demediler
Sende ins ulun beyi seversin icin rahat eder en azindan

Aradim bende merkezi ben bugun yarin adet olucam ulun beyde yogunmus sonra problem olmadin dedim yok siz odemeyi yaparsiniz hic problem olmaz dediler yogun demediler
Sende ins ulun beyi seversin icin rahat eder en azindan

Çok güldüm yaaa "siz ödemeyi yaparsınız hiç problem " olmazmı dedi Anam paradan başka gözleri hiç birşey görmüyor
O zaman bende randevu alacağım zaman birde beklememek içim ceplerine para sıkıştırayım

Son düzenleme:

Iyi bari ya.gece terlemelerim cok fazla oluyor cok sikintidayim.

kızlarrrrrrr,apartmanda elektrik hala yok,dükkana geldim yine, size yazmaya eve geçcem şimdi,geçmişi pek okuyamadım,umarım herkes çok iyidir,beni soran canlara teşekkürrrr cuma günü gidiyom kontrole,rahim kalınlığına,progesteron testine bakıcaklar,iyiyse başlarız heralde bi kaç günee,hepinizi çok öpüyorum,fırsat buldukça yazıcam,ALLAHA EMANET OLUN

Demademayim ozlemistik oh sesini duyduk ne elekrtikmis yaw olmadi bi turlu

Yaptirdin cnm yarin alicam sonuclari.cok merak ediyorum. Suleyman hic bu testleri istemedi benden ya.dusuklerimin sebebini hic arastirmadi.bu doktor once sebebini bulalim dedi.cok dogru bir yaklaşım bence

E sen hic tahlil yaptirmadin mi bu gune kadar bence bakilmistir tsh fsh lh felan ilk bunlara bakiyorlar zaten.

Yaptirdin cnm yarin alicam sonuclari.cok merak ediyorum. Suleyman hic bu testleri istemedi benden ya.dusuklerimin sebebini hic arastirmadi.bu doktor once sebebini bulalim dedi.cok dogru bir yaklaşım bence

E sen hic tahlil yaptirmadin mi bu gune kadar bence bakilmistir tsh fsh lh felan ilk bunlara bakiyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…