kızlarrrrrrr,apartmanda elektrik hala yok,dükkana geldim yine, size yazmaya eve geçcem şimdi,geçmişi pek okuyamadım,umarım herkes çok iyidir,beni soran canlara teşekkürrrrcuma günü gidiyom kontrole,rahim kalınlığına,progesteron testine bakıcaklar,iyiyse başlarız heralde bi kaç günee,hepinizi çok öpüyorum,fırsat buldukça yazıcam,ALLAHA EMANET OLUN
E sen hic tahlil yaptirmadin mi bu gune kadar bence bakilmistir tsh fsh lh felan ilk bunlara bakiyorlar zaten.
5 yil once baktilar ama suleyman hic istemedi.gerek duymadi heralde yumurtalar 9-15 arasi toplanıyor du.senin yumurtlaman nasıl testlerin kac cikti.
Çok güldüm yaaa "siz ödemeyi yaparsınız hiç problem " olmazmı dediAnam paradan başka gözleri hiç birşey görmüyor
O zaman bende randevu alacağım zaman birde beklememek içim ceplerine para sıkıştırayım
Aa ben aradim randevu yok dediler pazartesiye kaldim benimki kontrol ya ondan mi yani
problem stres süleyman beye gttim üç ay önce vitamn verdi sonra gelin belki olur dedi ama olmadı şimdi ulun beye gtcem ilke kes yarın ilk denemem olcakkorkuyom ve hiç umudum yk
canım süleyman bey gidince ulun bey düşünüyorum
inşallah canım
Ben İlk Muayenemi yaptım ulun beye ve iletişimini çok beğendim açık ve net konuşuyor....Umarım tedavi sürecinde de aynı memnuniyeti sağlarız...Ama telaşlıyım herkes gibi ilk olacak..uzak mesafeden gelecem.:18::18::18::18:..İki gündür raporla ilgili sıkıntı vardı onu halletmeye çalışıyordum bu gun halloldu şükür..Eşim şimdi ilaçlarımı alacak..kısmet bakalım :18::18:
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi olsalarYok kuzum yaa pirinc kadar anca isteolsun buyucek koca dana olduklari gunleri gorcen insss :))
kızlarrrrrrr,apartmanda elektrik hala yok,dükkana geldim yine, size yazmaya eve geçcem şimdi,geçmişi pek okuyamadım,umarım herkes çok iyidir,beni soran canlara teşekkürrrrcuma günü gidiyom kontrole,rahim kalınlığına,progesteron testine bakıcaklar,iyiyse başlarız heralde bi kaç günee,hepinizi çok öpüyorum,fırsat buldukça yazıcam,ALLAHA EMANET OLUN
Cnm ben cuma günü konuşmaya gidicem istersen günleri değiştirelim biliyorsun hamile bayanlara öncelik tanımak lazım
Ay ne iyi olurdu bi an önce duyardim pit pitlari :)))
Kızlar bugün üç kez büyük abdest için wc gittim kabız değilim ama çok kan kaybediyorum. Hemoroid var. Bugün iğne yapılan yerlerimde fazla kanadı.Bununların sebebi kan sulandırıcı iğne mi acaba.
Ay ne iyi olurdu bi an önce duyardim pit pitlari :)))
Kızlar bugün üç kez büyük abdest için wc gittim kabız değilim ama çok kan kaybediyorum. Hemoroid var. Bugün iğne yapılan yerlerimde fazla kanadı.Bununların sebebi kan sulandırıcı iğne mi acaba.
Canimm bugun gidecektin yasadiklarini a dan z ye istiyorum ilk muayene nasil oluyo alttan mi karindanmi malum ozel gunler de oluyoruz :)
Baska neler oluyo basima gelecekleri ogreneyim bari yazabilirsen sevinirim opuyorum gorumceye selam :)
Alttan oluyor cnm
Ne diyosunnn( o zaman 3 . Gun gideyim ben 2. Gun derya deniz utanirim offf
Saolasın canım çok güzel anlatmışsın.doğru hatırladın canım Bize genetik test yapılmadı. Aradım ulun beyi müsait değilmiş. Sormam şart çünkü iğne yapılan yerlerden bile baya kan çıkıyor. Önceden öyle çıkmıyordu. Fazla sulanmasıda düşüğe neden oluyormuş ya.Canım evet kan sulandırıcı olunca böyle oluyor. Şöyle ki bende kan pıhtılaşması var. Normalde elim kesilse az kanar. Bu iğneleri olunca normale dönüyorum. Sende pıhtılaşma yoksa kanını daha da cıvıtıyodur. Korkma hemoroid olması kanaması bebeğe zarar vermez. Bu iğne zaten herkesi mosmor yapıyor. Sende daha fazla kanamasının nedeni kan pıhtılaşman olmamasıdır. Senin genetik test yapılmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Doktoru yarın 9-10 gibi ara ama. Bıraktırabilir iğneyi. Coraspirinle devam edersin sadece o zaman. Yine doktor bilir. Geçmiş olsun canım. Ama telaş yapma boşa. Yine söylüyorum, kabızlık ishal bebeği etkilemez. Sadece ıkınma kabız olunca .
Aradım canım müsait değilmiş. Gün içinde unutmaazzsa arar. Anladım canım noktayı çok ii biliyorum öncedende çatlardı kanardı ama bu kadar diil.Canimm sen ulun beyi ara mutlaka bugun yorum yapar.sende panik olma sakina kanama noktasi farkli anladin sen onu. Bizide haberdar et
Bencede çok mühim değil şimdilik ama sonrasında çok sulanırsada ii değil bence. Off hepsi bi dertBence önemli bişi yoktur ama için rahat etmesi için doktorunu ara bizede haber ver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?