- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Canimm bugun gidecektin yasadiklarini a dan z ye istiyorum ilk muayene nasil oluyo alttan mi karindanmi malum ozel gunler de oluyoruz :)
Baska neler oluyo basima gelecekleri ogreneyim bari yazabilirsen sevinirim opuyorum gorumceye selam :)
Ne diyosunnn( o zaman 3 . Gun gideyim ben 2. Gun derya deniz utanirim offf
Saolasın canım çok güzel anlatmışsın.doğru hatırladın canım Bize genetik test yapılmadı. Aradım ulun beyi müsait değilmiş. Sormam şart çünkü iğne yapılan yerlerden bile baya kan çıkıyor. Önceden öyle çıkmıyordu. Fazla sulanmasıda düşüğe neden oluyormuş ya.
Aradım canım müsait değilmiş. Gün içinde unutmaazzsa arar. Anladım canım noktayı çok ii biliyorum öncedende çatlardı kanardı ama bu kadar diil.
Bencede çok mühim değil şimdilik ama sonrasında çok sulanırsada ii değil bence. Off hepsi bi dert
Cnm kesin ararlar merkez o konuda iyi geçde olsa arıyorlar bak gör allahın izniyle herşey yolunda
arkadaşlar beni şimdi merkezden aradılar embriyonu çözdürdük cuma günü transferiniz olucak dendi neden bugünden çözdürdüler beni neler bekliyor şimdi Allahım
Keşke sorsaydın cnm ama kötü bişi değilki 5.gün 3.gün farketmiyor ki allahım ol derse oluyor
çok güzel bi günde transferin olacak cnm dularımız seninle
3.gun mu dondurmuslardi canim benim 3.gun dondurmuslardi ben 3.gun transferi olacak saniyodum meger erken cözdürmusler 5.gune gelenleri transfer ettiler.seninde öyle olur büyük ihtimallearkadaşlar beni şimdi merkezden aradılar embriyonu çözdürdük cuma günü transferiniz olucak dendi neden bugünden çözdürdüler beni neler bekliyor şimdi Allahım
evet cuma mübarek günde olucak ama ben tedaviye ilk başladığımda Allaha cok dua ettim cumaya denk gelsin diye öylede çalışınca zor oluyor hafta sonu dinleniyim diye ama inş sonucuda pozitif olucak transferden sonra kaç gün sonra test yapılıyor.bide bu ilaçlar benim midemi bunaldırıyor iştahım yok herkes kilo alır ben cok zayıfladım.
3.gun mu dondurmuslardi canim benim 3.gun dondurmuslardi ben 3.gun transferi olacak saniyodum meger erken cözdürmusler 5.gune gelenleri transfer ettiler.seninde öyle olur büyük ihtimalle
Cnm bana 12 gün sonra test yap demişlerdi
Demekki kişiye göre değişiyor benimde iiştahım açılmıştı inşallah biran önce düzelirsin sağlıklı güzel mamalar yemen lazım cnm
arkadaşlar beni şimdi merkezden aradılar embriyonu çözdürdük cuma günü transferiniz olucak dendi neden bugünden çözdürdüler beni neler bekliyor şimdi Allahım
büyük ihtimal hemşire bana o zaman 5 gün bizim için önemli demişti sen hamilesin değilmi bana birtane transfer yapılacak 7 tane embriyom demekki en iyisini transfer yapıcaklar hakkımda hayırlısı olsun transferden sonra napmam lazım transferden ben inanılmaz korkuyorum canımın yanmasından birsey daha sorucam her zamanki muayene olduğumuz odadamı yapıyor transferi yoksa yumurta topladığı üst kattamı
Bu cok guzel bir haber.embriyolari 5 gune kadar bekletecekler.kaliteli olmasa bekletmezlerdi.sansin cok daha yuksek.merak etme bence[/QUO
dondurulmuşlarım var 7 tane onlardan biri olucak şanslı olan
Evet canim Allahima sukur hamileyim aynen oyle en iyisini secip onu koycaklar korkulacak bisey yok rahat olman yeterli canim en fazla 10 dakika surmustur yumurta toplanan yerde oluyo.onlar sana anlatacaklar transferden sonra nelere dikkat edeceğini
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş banada dua et hamile bayanın duası kabul olur derler bebeğim cuma günü benle:):)
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş banada dua et hamile bayanın duası kabul olur derler bebeğim cuma günü benle:):)
peki transferden sonra orda yatıcakmıyım işlem bittikten sonra çıkıp evimemi gelicem ben yumurta toplandığı gün işlem bitti yerime gelirken cok ağladım eşim hatta bana kızmıştı sen cocukmusun diye)::) şimdi gülüyorum
ayy ben öle birsey yemiyorum hiç dikkat bile etmiyorum iştahım yok midem almıyor yutamıyorum sadece meyve salata yoğurt ne yiyim napıyım ananas yiyin diye duymuştum
Hadi bakalim canim ins seninde hamile oldugun gunleri gorecegiz :)
Bu arada topigin yarisi cuma gunu merkezde gun mu yapsak kisirlari yapip hepimiz gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?