Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canimm bugun gidecektin yasadiklarini a dan z ye istiyorum ilk muayene nasil oluyo alttan mi karindanmi malum ozel gunler de oluyoruz :)
Baska neler oluyo basima gelecekleri ogreneyim bari yazabilirsen sevinirim opuyorum gorumceye selam :)

Hiççç utanma alttan oluyor. Doktorun bu duruma çok alışık sıkıntı yapma canım. Ben 3 senede çokk derya deniz muayene oldum. :))

Cnm kesin ararlar merkez o konuda iyi geçde olsa arıyorlar bak gör allahın izniyle herşey yolunda

Son düzenleme:
arkadaşlar beni şimdi merkezden aradılar embriyonu çözdürdük cuma günü transferiniz olucak dendi neden bugünden çözdürdüler beni neler bekliyor şimdi Allahım

Keşke sorsaydın cnm ama kötü bişi değilki 5.gün 3.gün farketmiyor ki allahım ol derse oluyor
çok güzel bi günde transferin olacak cnm dularımız seninle

Keşke sorsaydın cnm ama kötü bişi değilki 5.gün 3.gün farketmiyor ki allahım ol derse oluyor
çok güzel bi günde transferin olacak cnm dularımız seninle

evet cuma mübarek günde olucak ama ben tedaviye ilk başladığımda Allaha cok dua ettim cumaya denk gelsin diye öylede çalışınca zor oluyor hafta sonu dinleniyim diye ama inş sonucuda pozitif olucak transferden sonra kaç gün sonra test yapılıyor.bide bu ilaçlar benim midemi bunaldırıyor iştahım yok herkes kilo alır ben cok zayıfladım.

arkadaşlar beni şimdi merkezden aradılar embriyonu çözdürdük cuma günü transferiniz olucak dendi neden bugünden çözdürdüler beni neler bekliyor şimdi Allahım
3.gun mu dondurmuslardi canim benim 3.gun dondurmuslardi ben 3.gun transferi olacak saniyodum meger erken cözdürmusler 5.gune gelenleri transfer ettiler.seninde öyle olur büyük ihtimalle

Cnm bana 12 gün sonra test yap demişlerdi
Demekki kişiye göre değişiyor benimde iiştahım açılmıştı inşallah biran önce düzelirsin sağlıklı güzel mamalar yemen lazım cnm

3.gun mu dondurmuslardi canim benim 3.gun dondurmuslardi ben 3.gun transferi olacak saniyodum meger erken cözdürmusler 5.gune gelenleri transfer ettiler.seninde öyle olur büyük ihtimalle

büyük ihtimal hemşire bana o zaman 5 gün bizim için önemli demişti sen hamilesin değilmi bana birtane transfer yapılacak 7 tane embriyom demekki en iyisini transfer yapıcaklar hakkımda hayırlısı olsun transferden sonra napmam lazım transferden ben inanılmaz korkuyorum canımın yanmasından birsey daha sorucam her zamanki muayene olduğumuz odadamı yapıyor transferi yoksa yumurta topladığı üst kattamı

Cnm bana 12 gün sonra test yap demişlerdi
Demekki kişiye göre değişiyor benimde iiştahım açılmıştı inşallah biran önce düzelirsin sağlıklı güzel mamalar yemen lazım cnm

ayy ben öle birsey yemiyorum hiç dikkat bile etmiyorum iştahım yok midem almıyor yutamıyorum sadece meyve salata yoğurt ne yiyim napıyım ananas yiyin diye duymuştum

Bu cok guzel bir haber.embriyolari 5 gune kadar bekletecekler.kaliteli olmasa bekletmezlerdi.sansin cok daha yuksek.merak etme bence

Evet canim Allahima sukur hamileyim aynen oyle en iyisini secip onu koycaklar korkulacak bisey yok rahat olman yeterli canim en fazla 10 dakika surmustur yumurta toplanan yerde oluyo.onlar sana anlatacaklar transferden sonra nelere dikkat edeceğini

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş banada dua et hamile bayanın duası kabul olur derler bebeğim cuma günü benle:):)

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş banada dua et hamile bayanın duası kabul olur derler bebeğim cuma günü benle:):)

Hadi bakalim canim ins seninde hamile oldugun gunleri gorecegiz :)
Bu arada topigin yarisi cuma gunu merkezde gun mu yapsak kisirlari yapip hepimiz gidelim

peki transferden sonra orda yatıcakmıyım işlem bittikten sonra çıkıp evimemi gelicem ben yumurta toplandığı gün işlem bitti yerime gelirken cok ağladım eşim hatta bana kızmıştı sen cocukmusun diye)::) şimdi gülüyorum

Amin canim hepinize ediyorum insallah Allah sizlerede nasip etsin.Iste en önemlisi bu pozitif olmak herzaman böyle düşün olacak insallah

1 saat falan yatiyosun ondan sonra cikiyosun. O zaman anesteziden hepimiz agliyoruz zaten ayilirken :) hele ben hüngür hüngür ağladım resmen :)

ayy ben öle birsey yemiyorum hiç dikkat bile etmiyorum iştahım yok midem almıyor yutamıyorum sadece meyve salata yoğurt ne yiyim napıyım ananas yiyin diye duymuştum

Ananası ye cnm derinsu ve aysecik yedi hamile Bende yedim geçicide olsa hamile kaldım gerci kimyasal gebelikle sonuçlandı demekki az yedim birdahaki tedavimde çok yicem Hatta sen şimdiden yesene cnm transferden önce ye diyenler oldu çok fazla yeme ama 1,2 dilim kadarcık şifa olur bebiş olur inşallah

Hadi bakalim canim ins seninde hamile oldugun gunleri gorecegiz :)
Bu arada topigin yarisi cuma gunu merkezde gun mu yapsak kisirlari yapip hepimiz gidelim

evet aslında yapmak lazım :):) sende mi ordasın cuma günü senin üçüzmü ben mi yanlış okudum süper yaa kaç yaşında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…