1 saat falan yatiyosun ondan sonra cikiyosun. O zaman anesteziden hepimiz agliyoruz zaten ayilirken :) hele ben hüngür hüngür ağladım resmen :)
Ananası ye cnm derinsu ve aysecik yedi hamileBende yedim geçicide olsa hamile kaldım gerci kimyasal gebelikle sonuçlandı demekki az yedim birdahaki tedavimde çok yicem Hatta sen şimdiden yesene cnm transferden önce ye diyenler oldu çok fazla yeme ama 1,2 dilim kadarcık şifa olur bebiş olur inşallah
Ananası ye cnm derinsu ve aysecik yedi hamileBende yedim geçicide olsa hamile kaldım gerci kimyasal gebelikle sonuçlandı demekki az yedim birdahaki tedavimde çok yicem Hatta sen şimdiden yesene cnm transferden önce ye diyenler oldu çok fazla yeme ama 1,2 dilim kadarcık şifa olur bebiş olur inşallah
oyyyy maşallah sana ve pıtırcıklarına aysecikim yani o gün orkestra kurulucak :) :)
evet aslında yapmak lazım :):) sende mi ordasın cuma günü senin üçüzmü ben mi yanlış okudum süper yaa kaç yaşında :)
Evet ben transferden 1-2gun önce baslamistim yemeğe gunde parmak kalinliginda 1 dilim yedim ben transferden sonrada 4-5 gun yedim biraktim.bide transferden sonraki gun günde 2 bardak süt içmeye başladım 2 tane olduklari icin hak gecmesin dedim ama benim kuzucuklar annelerine sürpriz yaptilar :)))
gecen hafta yedim 2 dilim dün markete almaya bitmiş:) bu akşam alıcam perşembe akşamına kadar yiycem:)
Ayyy yok canim ya ucuzleri olan aysecikim ben cuma yada cumartesi merkezdeyim adete bagli ilk tedavime basliycam Allah mi soyletti benimde ucuzler gelirmisablam ikiz benim bide yani ailede var
Ayyy yok canim ya ucuzleri olan aysecikim ben cuma yada cumartesi merkezdeyim adete bagli ilk tedavime basliycam Allah mi soyletti benimde ucuzler gelirmisablam ikiz benim bide yani ailede var
Ohhh yarasın şifa olsun cnm benim
Bizdede var benim babam da annemde ikiz benimde olurmu acaba
Okurken çok güldümhak geçmesin diye iki süt içmem süper bişi benden sana koca bi alkış
Cnm bence senin bebişlerin 2 si erkek 1 i kız olacak bakalım tutacakmı
:):) Allah söyletti belkide bilmem bizim ailedede ikiz cok ablamında var ikizleri oda polikistik over hastası ama Allah verdi işte bende polikistik over hastasıyım bende tüp yapıyorum ben inanılmaz kafama takıyordum şimdi o kadar değil herkes seninde ikiz oluyormuş dio ama ben tüp bebek yaptığımı kimseye söylemiyorum ailemden annem ablam o kadar çünkü insanların soru sormaları yokmu daha demeleri beni daha cok sinirlendiriyor herkesin bilmesinede gerek yok zaten benim ikiz olmaz ama tek embriyo transfer yapılcak öle sansım yok bnm:):) Allah sana ikiz versin hemde biri kız biri erkek ohh süper olur:)
:):) Allah söyletti belkide bilmem bizim ailedede ikiz cok ablamında var ikizleri oda polikistik over hastası ama Allah verdi işte bende polikistik over hastasıyım bende tüp yapıyorum ben inanılmaz kafama takıyordum şimdi o kadar değil herkes seninde ikiz oluyormuş dio ama ben tüp bebek yaptığımı kimseye söylemiyorum ailemden annem ablam o kadar çünkü insanların soru sormaları yokmu daha demeleri beni daha cok sinirlendiriyor herkesin bilmesinede gerek yok zaten benim ikiz olmaz ama tek embriyo transfer yapılcak öle sansım yok bnm:):) Allah sana ikiz versin hemde biri kız biri erkek ohh süper olur:)
Ahh canim ya yanimda olsan soyle bi sarilir operdim seni bal damliyo agzindan bal :)) ins canim ya cok hevesim var ikize. Bu arada seninde olabilir aysecikime 2 tranfser ettiler 3 oldu seninde 2 oluverirler icerde
Bence okadar kesin konusma derim canim bak bana 2 tane transfer edilmişti 3 tane oldular Allah isterse olmaz diye bisey yok :)))
Bizdede var benim babam da annemde ikiz benimde olurmu acaba
kaç yaşındasın ilk tüp bebek denemen mi olucak birde sen sinoplumusun:) 3557 yazmışsında 57 sinopun plakası gerçi 35 te izmir ama:)
Hahaha cok pis kafa karistiririm hic biri degil bursaliyim canim :) 30 yasindayim mayista 31 olcam
Evet ilk tup denemem gecen sene dogal yoldan bi hamileliyim oldu 9 haftada kaybettim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?