Aminnnn canim en sagliklisindan en tatlisindan ins :)
Ben bi ara tarot baktirmistim inandigimdan degilde meraktan kadin bana birinci tedavinde degil 2. Tedavinde ikizlerin olcak 2 tane erkek birinin gozleri ela olacak birininde 7 yasina kadar nefes problemi olacak demisti
:):):) ben sinopluyumda ondan sordumD:
bizim bir arkadaş var ikizleri ikiside erkek birini eğer sevmiyorsan beddua etmek istiyorsan ikizlerin olur inş diye dua et çünkü daha kötü beddua yoktur diyo:):)::) deli işte
Nasıl yaniTarot baktırdığın kişi senin tedavi olacağını biliyormuydu?
Hahaha o zaman bana beddua edermisiniz ikiz olsun diye
Yok kuzum ya ne merak ediyosun dedi bebegim olacak mi dedim o da olacak dedi nasil dedim peki normal mi tedaviyle mi oda oyle soyledi iste.
Gelecekten kimsenin haber veremeyecegi dinen acik biliyosun ben sahsen bu nedenle inanmiyorum zaten ilk tedavi de olsun ya nolurrr allahimm
inş ikizin olur hemi senin en yakın zamanda :)
Kahve falı olsun tarot olsun çok günay biliyorum ama bazen mutlu olmak için fal baktırdığım oluyor ama tabi parasız sevdiğim bi insan bakarsa baktırıyorum özellikte para verip baktırmıyorum ama yinede yaptığım çok günah
Sen bakma o kadına yalan söylemişallahın izniyle olcak cnm
Ayyy sorma bende bildigin motive oluyorum Allah affetsin ben para verip baktirdim bide
İns olur hepimizin canim bende cok gerginim su tedavi beni korkutuyo cok ignelerden vesaire korkmuyorum da kotu birsey duymaktan umudumu kaybetmekten tirsiyorum
Ananası ye cnm derinsu ve aysecik yedi hamileBende yedim geçicide olsa hamile kaldım gerci kimyasal gebelikle sonuçlandı demekki az yedim birdahaki tedavimde çok yicem Hatta sen şimdiden yesene cnm transferden önce ye diyenler oldu çok fazla yeme ama 1,2 dilim kadarcık şifa olur bebiş olur inşallah
Kızlar ben bir şey soracam ya kabak çekirdeğinin de tutunmaya yardımcı olduğunu duymuştum bunun ne kadarı doğru bu konuda fikriniz varmı çok merak ediyorum..gerçekten yararı varmı..
Kızlar ben bir şey soracam ya kabak çekirdeğinin de tutunmaya yardımcı olduğunu duymuştum bunun ne kadarı doğru bu konuda fikriniz varmı çok merak ediyorum..gerçekten yararı varmı..
Ben icinde protein oldugunu okumuştum belki ondan faydalidir bende biraz yemistim bide ben haci hurması yemistim halada yerim ara ara kadin icin cok faydali oldugu kuran da yaziyor ben faydali olduguna inaniyorum
Cnm bende çok duydum tutunmasına yardımcı oluyormuş ama kavrulmuş yemeyin diyorlar çiğ olanı yemek lazım mış ...
Hergun bi tane acve hurmasi ve zemzem ictim, zemzemini ictigim suya karistiriyodum bende faydali olacagina inaniyorum kendimizede evlatlarimizin da hayirli evlatlar olasina da insallahBen icinde protein oldugunu okumuştum belki ondan faydalidir bende biraz yemistim bide ben haci hurması yemistim halada yerim ara ara kadin icin cok faydali oldugu kuran da yaziyor ben faydali olduguna inaniyorum
Benimde oyleydi merak etme ne olacak diyebiliyodum ne olmicak hep hayirlisi dedim insallah sende hayirli sonuclar alirsin havalar bi anda sogudu hasta olmamaya calis ben basinda hasta olmuştum jelden sonra yürümek icin disari cikiyodum ilacda kullanamadim zor atlattimkızlar merhaba bugün ulun beyde randevum vardı ilk iğnemi oldum pazartesi tekrar gitcem bakalım artık hayırlısı dua edin lütfen bnm içimde hiç bi his yok ya
Aradı canım ulun bey iğne pek etkilemez dedi. Çokda rahatsız edici olursa bırak dedi. Ama bugün hiç kanama olmadı şükür.kremimide kullanıyorum çatlak iyileşti sanırım. Bide dünden beri iğne yerlerim morarmıyor :)) sanırım kaptım iğne yapmayı. Püf noktası çoook yavaş enjekte etmek.Cnm kesin ararlar merkez o konuda iyi geçde olsa arıyorlar bak gör allahın izniyle herşey yolunda
kızlar merhaba bugün ulun beyde randevum vardı ilk iğnemi oldum pazartesi tekrar gitcem bakalım artık hayırlısı dua edin lütfen bnm içimde hiç bi his yok ya
Adini gordum de altta beklemek en zoru di mi allah yardimcin olsun ne zamandi test tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?