Benimde oyleydi merak etme ne olacak diyebiliyodum ne olmicak hep hayirlisi dedim insallah sende hayirli sonuclar alirsin havalar bi anda sogudu hasta olmamaya calis ben basinda hasta olmuştum jelden sonra yürümek icin disari cikiyodum ilacda kullanamadim zor atlattim
Aradı canım ulun bey iğne pek etkilemez dedi. Çokda rahatsız edici olursa bırak dedi. Ama bugün hiç kanama olmadı şükür.kremimide kullanıyorum çatlak iyileşti sanırım. Bide dünden beri iğne yerlerim morarmıyor :)) sanırım kaptım iğne yapmayı. Püf noktası çoook yavaş enjekte etmek.
Haydi gözün aydın canım. Bak gör zaman su gibi akıp geçecek. :) hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sorma canımya nasıl daral geldi evde. İğne için çıkıyorum da kafam dağılıyor. Jeli sıkıyorum erdem e yürüyorum iğneyi yaptırıyorun eve Yürüyorum bi taşta iki kuş iyi oluyoo. Bugün bide ilaç yazdırdım biraz daha vakit geçti. Ama daha çook varr.. :) senin bebiş nasıl annesii
Iyidir canim insallag carsamba gunu gidecem gormeye hemoroid icin hangi kremi verdiler sana bende cok cektim hamileligin ilk haftalarindan beri acayip agrim oluyodu kortos krem verdiler fitil bile kullandim düşün yani
Procto-Glyvenol krem hemoroid için. İki günde çatlak iyileşti haa bide bi püf noktosı var kabızlık için özelden tarif edeyim canım
Sevindim canım. İğneleri o kadar takma. Bazen acır bazen acımaz. Tek tutunsun dasana. Bu sıkıntıyı bi daha çekmezsin o zaman:))Aradı canım ulun bey iğne pek etkilemez dedi. Çokda rahatsız edici olursa bırak dedi. Ama bugün hiç kanama olmadı şükür.kremimide kullanıyorum çatlak iyileşti sanırım. Bide dünden beri iğne yerlerim morarmıyor :)) sanırım kaptım iğne yapmayı. Püf noktası çoook yavaş enjekte etmek.
Haydi gözün aydın canım. Bak gör zaman su gibi akıp geçecek. :) hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sevindim canım. İğneleri o kadar takma. Bazen acır bazen acımaz. Tek tutunsun dasana. Bu sıkıntıyı bi daha çekmezsin o zaman:))
kızlar merhaba bugün ulun beyde randevum vardı ilk iğnemi oldum pazartesi tekrar gitcem bakalım artık hayırlısı dua edin lütfen bnm içimde hiç bi his yok ya
bende özledim canım yaaaa,çok şükür gece saat 22:00 de elektriği açmaya geldiler ne durumdasın,neler yaptın görüşmeyeli?Demademayim ozlemistik oh sesini duyduk ne elekrtikmis yaw olmadi bi turlu
cuma günü kaçta olcan orda canım,ben 9-11 arası,bu arada ben tesettürlüyüm,üzerimde siyah bi pardesü olacak,sen ne giycen?(yakana karanfil tak)Kız cuma günü bende gidicem keşke denk gelsek ben ordayken demay demay diye bağırıcam bulucam seni bak gör
kaç gündür meraktan çatladım,ne yaptı bunlar diyeİnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi olsalar
Aha yine geldi kaçtııı buna şükür :))
bende özledim canım yaaaa,çok şükür gece saat 22:00 de elektriği açmaya geldiler ne durumdasın,neler yaptın görüşmeyeli?
kaç gündür meraktan çatladım,ne yaptı bunlar diyehangi aşamadasın?
cuma günü kaçta olcan orda canım,ben 9-11 arası,bu arada ben tesettürlüyüm,üzerimde siyah bi pardesü olacak,sen ne giycen?(yakana karanfil tak)
Aradı canım ulun bey iğne pek etkilemez dedi. Çokda rahatsız edici olursa bırak dedi. Ama bugün hiç kanama olmadı şükür.kremimide kullanıyorum çatlak iyileşti sanırım. Bide dünden beri iğne yerlerim morarmıyor :)) sanırım kaptım iğne yapmayı. Püf noktası çoook yavaş enjekte etmek.
Merhabalar hekese bu yolda hepimiz inşlh bebişlerimizle yol alırız
kızlar benim sorum olacak size süleyman bey umuttan ayrıl dı mı ben öle duydum da sadece ulun bey mi var şuan merkezde
:26:
cvbın için çok sağol cnm bende süleyman beyi düşünüyordum tedavimde de acaba selen hanım nasıl ulun bey yerine selen hanımı seçsem acaba gerçi benim tedavime var daha da şimdiden bi araştırma yapayım dedim :26:Merhaba canim merkezde suan ulun bey ve selen hanim var suleyman bey ayrilmis besiktasta saniyorum muayene hane acmis
cvbın için çok sağol cnm bende süleyman beyi düşünüyordum tedavimde de acaba selen hanım nasıl ulun bey yerine selen hanımı seçsem acaba gerçi benim tedavime var daha da şimdiden bi araştırma yapayım dedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?