Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

gidene kadar ağzımı açmadım çıktım yine tek kelime konuşmadım öle boşluk emin olmadıgım için olup olmıcandan konuşamıyorumda böle acayip bi durumdayım

amin inş. bilmiyorum ama cok duyarsızım

Iyidir canim insallag carsamba gunu gidecem gormeye hemoroid icin hangi kremi verdiler sana bende cok cektim hamileligin ilk haftalarindan beri acayip agrim oluyodu kortos krem verdiler fitil bile kullandim düşün yani

Iyidir canim insallag carsamba gunu gidecem gormeye hemoroid icin hangi kremi verdiler sana bende cok cektim hamileligin ilk haftalarindan beri acayip agrim oluyodu kortos krem verdiler fitil bile kullandim düşün yani

Procto-Glyvenol krem hemoroid için. İki günde çatlak iyileşti haa bide bi püf noktosı var kabızlık için özelden tarif edeyim canım

Procto-Glyvenol krem hemoroid için. İki günde çatlak iyileşti haa bide bi püf noktosı var kabızlık için özelden tarif edeyim canım

Catlak yok heralde bende kanamam olmuyo çünkü ama agri cok oluyo kabizlik icin form cayi icebilirsin demisti dr kayisi filan yiyince sabahlari cok sukur kabiz olmuyorum

Sevindim canım. İğneleri o kadar takma. Bazen acır bazen acımaz. Tek tutunsun dasana. Bu sıkıntıyı bi daha çekmezsin o zaman:))

Sevindim canım. İğneleri o kadar takma. Bazen acır bazen acımaz. Tek tutunsun dasana. Bu sıkıntıyı bi daha çekmezsin o zaman:))

İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi pozitif sonuç görsem süper olur. İğne yapmanın püf noktalarını bile öğrendim onlar için. :)

kızlar merhaba bugün ulun beyde randevum vardı ilk iğnemi oldum pazartesi tekrar gitcem bakalım artık hayırlısı dua edin lütfen bnm içimde hiç bi his yok ya

Oncelikle tedavin hayirli olsun canim.benim ignemin de 3.gunu bugun cumartesi kontrole gidicem.gonal f 150 den basladik birde letu diye hap verdi sen neler kullanicaksin.tarihlerimiz cok yakin insallah mutlulugumuzu da paylasiriz

bende özledim canım yaaaa,çok şükür gece saat 22:00 de elektriği açmaya geldiler ne durumdasın,neler yaptın görüşmeyeli?

Cokk sukurrr aramizda para toplayip sana bi jenerator alcaktik nerdeyse :)
Ben adetimi bekliyorum kuzum
Bugun gunu gelirse gitsem iste merkeze cumartesi

kaç gündür meraktan çatladım,ne yaptı bunlar diye hangi aşamadasın?

Ee uğramazsan bizim fakirhaneye böyle merak edersin. :) ) )
Bebeler kondu canım ayın 6 sında test günüm :)) tabi ben pazartesi günü test yapıcam :)) sen naptın hangi aşamadasın

Cnm aklımdaydın dün mesajını okudum ama cvp yazamadım
Çok şükür herşey yolunda olmasına sevindim

Merhabalar hekese bu yolda hepimiz inşlh bebişlerimizle yol alırız
kızlar benim sorum olacak size süleyman bey umuttan ayrıl dı mı ben öle duydum da sadece ulun bey mi var şuan merkezde
:26:

Merhabalar hekese bu yolda hepimiz inşlh bebişlerimizle yol alırız
kızlar benim sorum olacak size süleyman bey umuttan ayrıl dı mı ben öle duydum da sadece ulun bey mi var şuan merkezde
:26:

Merhaba canim merkezde suan ulun bey ve selen hanim var suleyman bey ayrilmis besiktasta saniyorum muayene hane acmis

Merhaba canim merkezde suan ulun bey ve selen hanim var suleyman bey ayrilmis besiktasta saniyorum muayene hane acmis
cvbın için çok sağol cnm bende süleyman beyi düşünüyordum tedavimde de acaba selen hanım nasıl ulun bey yerine selen hanımı seçsem acaba gerçi benim tedavime var daha da şimdiden bi araştırma yapayım dedim :26:

Canim selen hanimi tanimiyorum iyi kotu birsey diyemem benim doktorum ulun bey kendisinden simdiye kadar memnunum hayirlisi olsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…