Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Selen hanımı kötülemek istemem ama internetten bakınca hiç bi başarısı yok belki işinde başarılıdır ama süleyman bey sana yakınsa ona git derim cnm ben isterdim süleyman beyle devam etmek ama bana çok uzak o yüzden ulun beyi seçicem artık yoğunlukta nasıl bizlerle ilgilenecek hiç bi fikrim yok

Son düzenleme:
Canim selen hanimi tanimiyorum iyi kotu birsey diyemem benim doktorum ulun bey kendisinden simdiye kadar memnunum hayirlisi olsub
amin sağol ulun beyde deneme yaparım bende kısmet olursa....
anladım cnm yok cnm ya bana da uzak ben anadolu yakasındayım umut bana daha yakın o yuüzden umutu seçmemmin nedeni.. hakkımızda ahyırlısı olsun bende ulun beye giderim zamanı gelince ne yapalım...:26::26:

Ee uğramazsan bizim fakirhaneye böyle merak edersin. :) ) )
Bebeler kondu canım ayın 6 sında test günüm :)) tabi ben pazartesi günü test yapıcam :)) sen naptın hangi aşamadasın

cnm merakla bekliyorumm, hayırlısı olsun cnm kendine çok dikkat et. bebişlerine ii bakk

bende özledim canım yaaaa,çok şükür gece saat 22:00 de elektriği açmaya geldiler ne durumdasın,neler yaptın görüşmeyeli?
Şükür kavusturana kiz nerdesin sen benim bebeler kocaman oldu sen yoksun ortada :))) ne elektrik kesintisiymis bu kış günü ya meraktan catladik burda :)

Cnm benim ne zaman ulun beye başlayacaksın bellimi ?

Son düzenleme:
cnm merakla bekliyorumm, hayırlısı olsun cnm kendine çok dikkat et. bebişlerine ii bakk

Çok şükür bi sorun yok. Gögüs acısından başka bi durum yok öle böle acı diil ve büyüyorlar. Bebeler gelirse anca yeter zati büyüsünler. :)) Haa bide tedaviye başladığımdan beri gazman oldumm. :) ) çok merak ediyorum ne olacak sonuç

Oncelikle tedavin hayirli olsun canim.benim ignemin de 3.gunu bugun cumartesi kontrole gidicem.gonal f 150 den basladik birde letu diye hap verdi sen neler kullanicaksin.tarihlerimiz cok yakin insallah mutlulugumuzu da paylasiriz

saol hepimzin hayırlısı olsun bebelerimiz sağlıkla doğsun inş. gonalf kullanıom günde 200 doz vurunuyorum bunun yanında pko varmış 3 aydır glıfor selenyum zınco kullanıyorum başka bişi vermdi 6.gün gtcem tekrar

Anammm bana kac doz verecek acaba ulun bey :)
Simdi folbiol le decavit kullaniyorum duygu karindan bu igneler dimi aciyo mu

Anammm bana kac doz verecek acaba ulun bey :)
Simdi folbiol le decavit kullaniyorum duygu karindan bu igneler dimi aciyo mu

ben kandim yapıyorum aşılamadda kendim yaptım acımıyo ya okadar yada bnm derim camış derisi :) bugün ikinci olcam dün orda yaptılar heycanlıyım birazcık :)) nezamn gtcen sen

merhaba tedavin hayırlı olsun bende pko hastasıyım başka problemin varmı eşinde felen ilk tüp bebek denememmi benimde yarın transferim olucak inş

ilk denemem eşimde problem yok çok şükür pkoyu da burda öğrendim ben gttğim hiçbiyer sölemedi bana senınde hayırlısı olsn inşallah allah yardmcın olsun

ilk denemem eşimde problem yok çok şükür pkoyu da burda öğrendim ben gttğim hiçbiyer sölemedi bana senınde hayırlısı olsn inşallah allah yardmcın olsun

teşekkürler ben daha önceden biliyordum pko olduğumu 2 aşılama yaptırdım olmadı artık tüpe geçtik biz Allah şükür eşimdede problem yok hakkımızda hayırlısı olsun inş hakkımızda hayırlı olan olandır da mutlu oluruz.kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…