Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ben kandim yapıyorum aşılamadda kendim yaptım acımıyo ya okadar yada bnm derim camış derisi :) bugün ikinci olcam dün orda yaptılar heycanlıyım birazcık :)) nezamn gtcen sen

Deli yaa :)) senin acimazsa benim de acimaz heralde bugun isyerinde tetanoz oldum o bile acimadi ama bakamadim tabi :)
Ben hastalanmayi bekliyorum iste

aynı durumdayız aşılamalar benmde tutmadı bakalım bunda sonuc ne olcak ama pek bişi hiseetmiyorum 25 yaşındayım eşim 31 yaşında

Deli yaa :)) senin acimazsa benim de acimaz heralde bugun isyerinde tetanoz oldum o bile acimadi ama bakamadim tabi :)

valla okdar duyarsızımki kendime bile inanamıyorum aşılama için nasıl hycan uykusuzluk bunda hiçbişi yok iimi kötmü anlamadım

bnce olumlu sonuç olcak ben öle hissediorum ya :)
Amiiiiiin canım inşallah yyaa pozitif olur inşallah. Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah.

Ben size söylim demaydemay buraya öyle bi gelecekki allahın izniyle kocaman bi hamileyimmmmm yazarak gelecek

İnşallah inşallah dönüşü muhteşem olsun. :))) aynısını sendende bekliyoruz. :) bol pozitifli bir yıl olsun insallah

Arkadaşlar merhaba.. Ben 3 senelik evliyim 1,5 senedir de çocuk istiyorum ve yaşım 25.. Malesef sebepsiz infertilite... Hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyorum.. Doktorum artık bir tüp bebek merkeziyle görüşebileceğimi söyledi... Bende araştırmaya başladım.. Umut tüp bebek merkezini buldum burası sayesinde.. Sizler memnun musunuz? Hangi dr.'a gidiyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim...
Çok uzattıysam kusura bakmayın nolur..

Evet canım topiğin gözbebeği benim şuan. :) )
evet canım gözbebeğisin

merhaba tedavin hayırlı olsun bende pko hastasıyım başka problemin varmı eşinde felen ilk tüp bebek denememmi benimde yarın transferim olucak inş
canım hayırlısı olsun rabbim olumlu sonuşlar almayı nasip etsin

canım hayırlısı olsun inşallah ilk tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah.benim doktorum süleyman beydi ama merkezden ayrıldı ben ulun beyle devam etmeyi düşünüyorum

arkadaşlar şubatın 25 gibi tedaviye başlıyacaktım bazı nedenlerden dolayı mart adetime kaldın tedaviye başlamam hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar şubatın 25 gibi tedaviye başlıyacaktım bazı nedenlerden dolayı mart adetime kaldın tedaviye başlamam hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım ama neden ertelendi ki?
Hoşgeldin canım. Bende üç yıllık evliyim iki aşılama oldu tutmadı.yeni transfer oldum test gügünü bekliyorum. Doktorum ulun bey. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun.
:)) tetanoz çok basit yaw hiç anlaşılmıyor :)) iğne işine alışın canım. Kolay iğneler opu öncesi zorları opu sonrası :))

canım hayırlısı olsun inşallah ilk tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah.benim doktorum süleyman beydi ama merkezden ayrıldı ben ulun beyle devam etmeyi düşünüyorum

Hoşgeldin canım. Bende üç yıllık evliyim iki aşılama oldu tutmadı.yeni transfer oldum test gügünü bekliyorum. Doktorum ulun bey. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun.

Teşekkür ederim kızlar... Rabbim hepimize nasip etsin inşallah... Benimde gidip bi görüşmem lazım sanırım ne yapılacağına dair.. Hani acaba aşılamamı derler yoksa direk tüp bebekmi bilemiyorum...
Fiyatları ne kadar peki bilgisi olan varmı? Aşılama ya da tüp bebek ne kadar tuttu?

Ben raporlu yaptırdım 2000 tl merkeze verdim ilk görüşme için muayene ücreti ödeyeceksin 250 tl. devletten rapor olursa İlaçlarlar dahil 3000 tl çıkar cebinden.
Raporsuz ilaçlar dahil umuta 6 650 ödüyorsun
Detayları öğrenirsin zaten muayene günü

Canlar adet oldum Cok şükür aradım yarına veriyodu randevuyu ctesi olsun dedim 3. gün gitcem yani bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah herkesin kucağı dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…