kızlar transferde acı oluyomu
Amin canim Hadi hayırlısıCanlar adet oldum Cok şükür aradım yarına veriyodu randevuyu ctesi olsun dedim 3. gün gitcem yani bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah herkesin kucağı dolsun
Hayır canım olmuyor. Sadece idrara sıkışık olmak biraz sıkıntı o kadar ama bebişi koyarken usg de görüyorsun ya her şey unutuluyo. :)
Bence yumurta toplamadan daha kolay hatta ben sedyedeyken hadi gelin dediler inip yurumem gerekiyormuş yumurta toplamada serum olunca sedyeyle giormistim ameliyathaneye olmaz dedim inemem boyle götürün:))
Hadi bakalım hayırlı olsun canım dualarımız seninle. Bu ay tedavi çok olacak maşallah. Hepimizden güzel haberler gelsin inşallah.Canlar adet oldum Cok şükür aradım yarına veriyodu randevuyu ctesi olsun dedim 3. gün gitcem yani bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah herkesin kucağı dolsun
Ben gördüm kızın odaklandığı yere baktım ektanıda büyüttü inci tanelerimi gördüm :))) inşallah tutunmuşlardıryaa görünüyomu gerçekten harika bişi o ya ilkes duydum :) bilmiyodum öle oldunu şimdkk heycan yaptım
Tabi cnm opu anestezi altında oluyor.yumurta toplasmada anestezi veriolar dimi ya ben hsg cekindim canlı olarak çok canım yandı öle acı yok dmi
Hayırlısı olsun canım ama neden ertelendi ki?
Hoşgeldin canım. Bende üç yıllık evliyim iki aşılama oldu tutmadı.yeni transfer oldum test gügünü bekliyorum. Doktorum ulun bey. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun.
:)) tetanoz çok basit yaw hiç anlaşılmıyor :)) iğne işine alışın canım. Kolay iğneler opu öncesi zorları opu sonrası :))
Amin canim Hadi hayırlısı
canım hsg filmi istedi doktorum 7 yıl önce çektirmiştim ama malesef geç kaldım bu arada zeynep kamil hastanesinde çektircektim hastanenin radyoloji bölümü bakıma girmiş 1 ay süreyle randevu veremiyeceklermiş özelleri araştırdım pahalı geldi bana önümüzdeki aya numune hastanesinde cektirip mart edetimle başlıycam hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun Canim İnan beklemedin mi Cok çabuk geciyo zaman bende Cok aceleciyim negatif sonuc alıp hemen bi sonraki adetimde basliyim diğer tedavime diyodum ve olan bana oluyodu toparlanamadan bi daha yikiliyodum bu sefer hic acele etmedim bakalım insallah hepimizin olur
canım benim bu 4.tüp bebek denemem olacak.3.tüp bebeğim dış gebelikle sonuçlandı gecen nisan ayında denemiştim tam bir sene oldu kendimi öyle bu aya adapte etmişim ki ilk başlarda üzüldüm ama şimdi geçti vardır bundada bir hayır diyorum
canım hsg filmi istedi doktorum 7 yıl önce çektirmiştim ama malesef geç kaldım bu arada zeynep kamil hastanesinde çektircektim hastanenin radyoloji bölümü bakıma girmiş 1 ay süreyle randevu veremiyeceklermiş özelleri araştırdım pahalı geldi bana önümüzdeki aya numune hastanesinde cektirip mart edetimle başlıycam hayırlısı olsun
kızlar bişe sorcam ulun beyin ilgisi nasıl bi değişiklik varmı bende daha başlayamadım kromozom testini yaptırmıştım onun sonucunu bekliyorum sizce onu beklemeden tedaviye başlasam ne olur çok sabırsızlanıyorum
Zeynep Kamil Hastanesinin bakımda olması iyi bişey bence orda çok zor ve acılı oluyormuş. Numune hakkında bilgim yok ama. Fakat devlet hasrahaneleri lokal yada genel anestezi yapmıyor. Ben araştırma yaparken bi radyomar ı buldum acısız anestezisiz.370 tl ödedim ama sonuna kadar hak ediyorlar. Gerçi sen tecrübelisin bu konuda sıkıntı yok.
canım benim bu 4.tüp bebek denemem olacak.3.tüp bebeğim dış gebelikle sonuçlandı gecen nisan ayında denemiştim tam bir sene oldu kendimi öyle bu aya adapte etmişim ki ilk başlarda üzüldüm ama şimdi geçti vardır bundada bir hayır diyorum
Aynen Canim insan sartlandimi bide olmadı Cok uzuluyo benimde 4. Denemem olcak hayirlisiyla ctesi basliycam Rabbim hepimize yardım etsin Cok zor imtihanlardan geçiyoruz ins mükafatını alırız hepimiz
canım bende radyotom a gıttım acısızmıs dıye 2dakıka gıbı bır sure şiddetli bir adet sancısı çektım bırdaha girmem narkoz alırım onunla gırerım şahsen! ve hatta oradakı kısılere hemsıre ve doktorlara da dedımkı kadınlar klubunden buldum sızı. ne demesınler reklamımızı yapın acısız deyin demesinler mi! hımmm dedım yaparım reklamınızı :) valla bizde neyse o acılıydı kardesım! vede benden 400tl aldılar fişi bıle 5dakıka bekledım basındada zor aldım pazarlık yapmadılar bırde fiş vermeyeceklermıs bakarmısın çakallara gıcık oldum yaa
canım bende radyotom a gıttım acısızmıs dıye 2dakıka gıbı bır sure şiddetli bir adet sancısı çektım bırdaha girmem narkoz alırım onunla gırerım şahsen! ve hatta oradakı kısılere hemsıre ve doktorlara da dedımkı kadınlar klubunden buldum sızı. ne demesınler reklamımızı yapın acısız deyin demesinler mi! hımmm dedım yaparım reklamınızı :) valla bizde neyse o acılıydı kardesım! vede benden 400tl aldılar fişi bıle 5dakıka bekledım basındada zor aldım pazarlık yapmadılar bırde fiş vermeyeceklermıs bakarmısın çakallara gıcık oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?