Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar transferde acı oluyomu

Bence yumurta toplamadan daha kolay hatta ben sedyedeyken hadi gelin dediler inip yurumem gerekiyormuş yumurta toplamada serum olunca sedyeyle giormistim ameliyathaneye olmaz dedim inemem boyle götürün:))

Bence yumurta toplamadan daha kolay hatta ben sedyedeyken hadi gelin dediler inip yurumem gerekiyormuş yumurta toplamada serum olunca sedyeyle giormistim ameliyathaneye olmaz dedim inemem boyle götürün:))

yumurta toplasmada anestezi veriolar dimi ya ben hsg cekindim canlı olarak çok canım yandı öle acı yok dmi

Canlar adet oldum Cok şükür aradım yarına veriyodu randevuyu ctesi olsun dedim 3. gün gitcem yani bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah herkesin kucağı dolsun
Hadi bakalım hayırlı olsun canım dualarımız seninle. Bu ay tedavi çok olacak maşallah. Hepimizden güzel haberler gelsin inşallah.
yaa görünüyomu gerçekten harika bişi o ya ilkes duydum :) bilmiyodum öle oldunu şimdkk heycan yaptım
Ben gördüm kızın odaklandığı yere baktım ektanıda büyüttü inci tanelerimi gördüm :))) inşallah tutunmuşlardır
yumurta toplasmada anestezi veriolar dimi ya ben hsg cekindim canlı olarak çok canım yandı öle acı yok dmi
Tabi cnm opu anestezi altında oluyor.

canım hsg filmi istedi doktorum 7 yıl önce çektirmiştim ama malesef geç kaldım bu arada zeynep kamil hastanesinde çektircektim hastanenin radyoloji bölümü bakıma girmiş 1 ay süreyle randevu veremiyeceklermiş özelleri araştırdım pahalı geldi bana önümüzdeki aya numune hastanesinde cektirip mart edetimle başlıycam hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun Canim İnan beklemedin mi Cok çabuk geciyo zaman bende Cok aceleciyim negatif sonuc alıp hemen bi sonraki adetimde basliyim diğer tedavime diyodum ve olan bana oluyodu toparlanamadan bi daha yikiliyodum bu sefer hic acele etmedim bakalım insallah hepimizin olur

canım benim bu 4.tüp bebek denemem olacak.3.tüp bebeğim dış gebelikle sonuçlandı gecen nisan ayında denemiştim tam bir sene oldu kendimi öyle bu aya adapte etmişim ki ilk başlarda üzüldüm ama şimdi geçti vardır bundada bir hayır diyorum

Aynen Canim insan sartlandimi bide olmadı Cok uzuluyo benimde 4. Denemem olcak hayirlisiyla ctesi basliycam Rabbim hepimize yardım etsin Cok zor imtihanlardan geçiyoruz ins mükafatını alırız hepimiz

kızlar bişe sorcam ulun beyin ilgisi nasıl bi değişiklik varmı bende daha başlayamadım kromozom testini yaptırmıştım onun sonucunu bekliyorum sizce onu beklemeden tedaviye başlasam ne olur çok sabırsızlanıyorum

Zeynep Kamil Hastanesinin bakımda olması iyi bişey bence orda çok zor ve acılı oluyormuş. Numune hakkında bilgim yok ama. Fakat devlet hasrahaneleri lokal yada genel anestezi yapmıyor. Ben araştırma yaparken bi radyomar ı buldum acısız anestezisiz.370 tl ödedim ama sonuna kadar hak ediyorlar. Gerçi sen tecrübelisin bu konuda sıkıntı yok.

İlgisinde bi sıkıntı yok. Çok az bekliyorsun o kadar onuda idare ederiz canım bütün hastalar adamın başına kaldı.dün aradım yoğundu bağlamadılar aradan 2 saat sonra ulun bey aradı konuştuk.güzel güzel ilgileniyor.hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım

Ayy tedavi stresinden kendimi orguye verdim gorumcem evlenecek ona mutfak havlusu yapiyorum en son 10 sene once yapmistim heralde
Sanki ben kocaya gitcem kafami dagitmak icin ne yapacagimi sasirdim

canım bende radyotom a gıttım acısızmıs dıye 2dakıka gıbı bır sure şiddetli bir adet sancısı çektım bırdaha girmem narkoz alırım onunla gırerım şahsen! ve hatta oradakı kısılere hemsıre ve doktorlara da dedımkı kadınlar klubunden buldum sızı. ne demesınler reklamımızı yapın acısız deyin demesinler mi! hımmm dedım yaparım reklamınızı :) valla bizde neyse o acılıydı kardesım! vede benden 400tl aldılar fişi bıle 5dakıka bekledım basındada zor aldım pazarlık yapmadılar bırde fiş vermeyeceklermıs bakarmısın çakallara gıcık oldum yaa

Aynen Canim insan sartlandimi bide olmadı Cok uzuluyo benimde 4. Denemem olcak hayirlisiyla ctesi basliycam Rabbim hepimize yardım etsin Cok zor imtihanlardan geçiyoruz ins mükafatını alırız hepimiz

Kızlar sizin azminizi taktir ediyorum. Maşallah Allah nazarlardan korusun sizi. :)
Allah'ım bu denemelerinizde bebişlerinizi size versin inşallah canlarrr inşallah.
Eviniz şenlensin çifter çifter bebiş sesleriyle inşallah. :)
Allah'ım isteyen herkesi çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallah.
Sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah. :)

bahcecıde bır olumsuz denemem var ıkıncıyı deneyecegım aynı yerde fakat sunu bılmenızı ıstıyorum zeynep kamılden rapor almak ıcın gıttım hsg ıstedı rahımde yapısıklık gorundu bu ise bebegın yerının dar olması ve düşük tehlıkesı demek mıs peki ya soylermısınız bana lütfen ya denemem pozıtıf cıksaydı ve dusuk yapsaydı bu yapısıklık yuzunden ,çok sevgıı bır kadın dogumcu dostum abim var o dıyorkı sureklu tup bebek zor bır olay basarı oranları çok dusuk ''eve saglıklı canlı bebek götürme'' olayı onemlı olan dıyor benım umıdımde tukendı zaten olumsuz bır kişiliğim vallahı ben bıttım ,inancım kalmadı baksana adamlar hsg ıstemeden tup bebek yapmaya kalkıyorlar kımse bana önemlı degıl hsg demesın gayet onemlı üç beş ay sonra bebegımı kaybetseydım ıntahar ederdım herhalde tövbe yaa arkadaslar ne olur açık göz olalım arastıralım yüzsüz yüzsüz soralım herbir şeyi doktorlarımıza utanmadan sıkılmadan mahcubiyet duymayalım sonun uzulen onlar degıl bız oluyoruz Allah a emanet olun!

Canim bende umutlu gibiradyomarda cektirdim ve sifir aci. Belki senin bunyenden kaynaklanmis olabilir ve oyle reklam felan demediler hic son teknoloji dediler

Bu şans olsa gerek bende sonrasında bile bişi olmadı verdikleri sıvı biraz geri geldi o kadar. Senin tüpler mi tıkalıydı acaba.genelde onlarda acı oluyormuş benimkiler açıktı şükür. Valla ben çok memnun kaldım ne yalan söylim araçla bi noktadan aldılar bıraktılar.acı çekmedim en önemlisi. :) 20 dkdan fazla vaktim geçmedi orda. Şansın kötüymüş ama o lafda çok ayıp ya nedemek (acısız oluyor de) ne yaşadıysan onu söylersin kime ne.bana böyle bi tembih yapmadılar. Radyotom radyomar Fındıkzade değilmi yalnış yeri konuşmayalım. Haa bide ben bir buçuk sene önce çektirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…