İlgisinde bi sıkıntı yok. Çok az bekliyorsun o kadar onuda idare ederiz canım bütün hastalar adamın başına kaldı.dün aradım yoğundu bağlamadılar aradan 2 saat sonra ulun bey aradı konuştuk.güzel güzel ilgileniyor.hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım
Kızlar sizin azminizi taktir ediyorum. Maşallah Allah nazarlardan korusun sizi. :)
Allah'ım bu denemelerinizde bebişlerinizi size versin inşallah canlarrr inşallah.
Eviniz şenlensin çifter çifter bebiş sesleriyle inşallah. :)
Allah'ım isteyen herkesi çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallah.
Sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah. :)
amin canım gerçekten çok zor bir süre içine giriyoruz allah yardımcımız olsun.inşallah rabbim bizi hayırlı evlatlarla şereflendirsinAynen Canim insan sartlandimi bide olmadı Cok uzuluyo benimde 4. Denemem olcak hayirlisiyla ctesi basliycam Rabbim hepimize yardım etsin Cok zor imtihanlardan geçiyoruz ins mükafatını alırız hepimiz
kızlar bişe sorcam ulun beyin ilgisi nasıl bi değişiklik varmı bende daha başlayamadım kromozom testini yaptırmıştım onun sonucunu bekliyorum sizce onu beklemeden tedaviye başlasam ne olur çok sabırsızlanıyorum
daha önce çektirdiğimde özel hastanede çektirmiştim o zaman hiç ağrı hissetmedim inşallah bu seferde hissetmemZeynep Kamil Hastanesinin bakımda olması iyi bişey bence orda çok zor ve acılı oluyormuş. Numune hakkında bilgim yok ama. Fakat devlet hasrahaneleri lokal yada genel anestezi yapmıyor. Ben araştırma yaparken bi radyomar ı buldum acısız anestezisiz.370 tl ödedim ama sonuna kadar hak ediyorlar. Gerçi sen tecrübelisin bu konuda sıkıntı yok.
canım inan bir şeylerele uğraşmak insanı çok rahatlatıyor iyi yapıyorsunAyy tedavi stresinden kendimi orguye verdim gorumcem evlenecek ona mutfak havlusu yapiyorum en son 10 sene once yapmistim heralde
Sanki ben kocaya gitcem kafami dagitmak icin ne yapacagimi sasirdim
amin canım bu arada ağzından bal damlıyor rabbim duanı duymuştur kabul eder inşallah.canım rabbim senide tüm istiyenleride sevindirsin inşallahKızlar sizin azminizi taktir ediyorum. Maşallah Allah nazarlardan korusun sizi. :)
Allah'ım bu denemelerinizde bebişlerinizi size versin inşallah canlarrr inşallah.
Eviniz şenlensin çifter çifter bebiş sesleriyle inşallah. :)
Allah'ım isteyen herkesi çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallah.
Sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah. :)
bahcecıde bır olumsuz denemem var ıkıncıyı deneyecegım aynı yerde fakat sunu bılmenızı ıstıyorum zeynep kamılden rapor almak ıcın gıttım hsg ıstedı rahımde yapısıklık gorundu bu ise bebegın yerının dar olması ve düşük tehlıkesı demek mıs peki ya soylermısınız bana lütfen ya denemem pozıtıf cıksaydı ve dusuk yapsaydı bu yapısıklık yuzunden ,çok sevgıı bır kadın dogumcu dostum abim var o dıyorkı sureklu tup bebek zor bır olay basarı oranları çok dusuk ''eve saglıklı canlı bebek götürme'' olayı onemlı olan dıyor benım umıdımde tukendı zaten olumsuz bır kişiliğim vallahı ben bıttım ,inancım kalmadı baksana adamlar hsg ıstemeden tup bebek yapmaya kalkıyorlar kımse bana önemlı degıl hsg demesın gayet onemlı üç beş ay sonra bebegımı kaybetseydım ıntahar ederdım herhalde tövbe yaa arkadaslar ne olur açık göz olalım arastıralım yüzsüz yüzsüz soralım herbir şeyi doktorlarımıza utanmadan sıkılmadan mahcubiyet duymayalım sonun uzulen onlar degıl bız oluyoruz Allah a emanet olun!
hiç sorma canım yaa,apartman elektriğine bağlı intrnetimiz,halloldu ama sonundaCokk sukurrr aramizda para toplayip sana bi jenerator alcaktik nerdeyse :)
Ben adetimi bekliyorum kuzum
Bugun gunu gelirse gitsem iste merkeze cumartesi
bak yaa keyfi girmiyomuşum gibi alla allaaaaEe uğramazsan bizim fakirhaneye böyle merak edersin. :) ) )
Bebeler kondu canım ayın 6 sında test günüm :)) tabi ben pazartesi günü test yapıcam :)) sen naptın hangi aşamadasın
13:00 te haaaTühhh bee ben 13:00 da olacamÜzerimde beyaz mont olur belki denk gelir kız kapıdan çıkarken yakalrım seni
valla şükürŞükür kavusturana kiz nerdesin sen benim bebeler kocaman oldu sen yoksun ortada :))) ne elektrik kesintisiymis bu kış günü ya meraktan catladik burda :)
hep destek tam desteknerdesn yaaa şükür kavuşturana ben başladım dün tedaviye nerde desteğin bi gelion bi gidiyon :))
hoşbulduk canım,cumartesi orda olcakmışsın,hangi aşamadasın,valla bende her gittiğimde milletin gözünün içine bakıyorum resmen deli gibiiiiiHosgeldin caniim yaa ....bende cumartesi ordayim .oraya her gittigimde herkese bakiyorum acaba bu bizim klupten mi ..haberlerini bekliyorum
kızlar dün sbah hamama gittik,komşum ve annesiyle,acayip güzel ve makara geçti,hemşireye sormuştum gidebilir miyim diye,ayın 31 ine kadar serbest herşey dedi,fırsat bu fırsat gittim bende,sauna,havuz ve bol kahkahabirazdan doktora gidicem artık transfer tarihi verir heralde,frigocanım inşallah problemsiz çözünür de can veriririz birbirimize,şu an ezan okuyo,bu ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize yardım etsin,dualarınızı bekliyorum:18:
kızlar dün sbah hamama gittik,komşum ve annesiyle,acayip güzel ve makara geçti,hemşireye sormuştum gidebilir miyim diye,ayın 31 ine kadar serbest herşey dedi,fırsat bu fırsat gittim bende,sauna,havuz ve bol kahkahabirazdan doktora gidicem artık transfer tarihi verir heralde,frigocanım inşallah problemsiz çözünür de can veriririz birbirimize,şu an ezan okuyo,bu ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize yardım etsin,dualarınızı bekliyorum:18:
Gunaydin canlar nasilsiniz adet oldum bende simdi son bayrakta dustu yani yarin Allahin izniyle merkezdeyim ilaclarimi alip tedaviye basliyorum
valla tutsunda varsın herşey yasak olsunHosgeldin Canim oh Cok iyi yapmışsın ne guzel mutlu et kendini insallah bebisin tutunur da zaten hersey yasak olur tadını çıkar :) bende yarın sabah gitcem dondurulmusa basliycaz insallah
valla tutsunda varsın herşey yasak olsundondurulmuşa yeni mi başlıcan yoksa transferin mi yarın canım?
inş canım,progesteron hormonum yüksekti kan alındı az önce sonucunu bekliyorum,yine yüksek çıkarsa bi daha ki aya kalır ki inş olmaz öle bişey:18:canım hadi hayırlısı ile gidip güzel haberlerle gel inşallah
valla tutsunda varsın herşey yasak olsundondurulmuşa yeni mi başlıcan yoksa transferin mi yarın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?