Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

cevabın için çok teşekkür ederimo kadar olsun canım

Ay canım Allah razı olsun aksam aksam ne guzel dua ettin sen bize insallah hamilesindir ve duan hemen kabul olur canimcim Rabbim hepimizi sevindirsin insaallah

Aynen Canim insan sartlandimi bide olmadı Cok uzuluyo benimde 4. Denemem olcak hayirlisiyla ctesi basliycam Rabbim hepimize yardım etsin Cok zor imtihanlardan geçiyoruz ins mükafatını alırız hepimiz
amin canım gerçekten çok zor bir süre içine giriyoruz allah yardımcımız olsun.inşallah rabbim bizi hayırlı evlatlarla şereflendirsin

canım benim nacizane fikrim beklemenden yada

daha önce çektirdiğimde özel hastanede çektirmiştim o zaman hiç ağrı hissetmedim inşallah bu seferde hissetmem

Ayy tedavi stresinden kendimi orguye verdim gorumcem evlenecek ona mutfak havlusu yapiyorum en son 10 sene once yapmistim heralde
Sanki ben kocaya gitcem kafami dagitmak icin ne yapacagimi sasirdim
canım inan bir şeylerele uğraşmak insanı çok rahatlatıyor iyi yapıyorsun

amin canım bu arada ağzından bal damlıyor rabbim duanı duymuştur kabul eder inşallah.canım rabbim senide tüm istiyenleride sevindirsin inşallah
.

canım gerçekten sonuçta maddi manevi çok zorlu bir yolda yürüyoruz.ben ilk zamanlarda utanıyordum doktorumu rahatsız etmek istemiyordum ama baktım olacak gibi artık kafama takılan her şeyi acıp soruyorum sonuçta para veriyorum bedava yaptırmıyorum gerçekten kafamıza takılan ne varsa acıp sormalız

Son düzenleme:
Ee uğramazsan bizim fakirhaneye böyle merak edersin. :) ) )
Bebeler kondu canım ayın 6 sında test günüm :)) tabi ben pazartesi günü test yapıcam :)) sen naptın hangi aşamadasın
bak yaa keyfi girmiyomuşum gibi alla allaaaaşaka bi yana BEBELER Mİİİİİİİ? yani bu demek oluyo ki 1den fazla heeesöle bakiim kaç yumoş toplandı, kaçı transfer oldu, kaçıncı gün embriyosu,vs vs vs???kaç günün acısını çıkarıyım

Şükür kavusturana kiz nerdesin sen benim bebeler kocaman oldu sen yoksun ortada :))) ne elektrik kesintisiymis bu kış günü ya meraktan catladik burda :)
valla şükür kız evimizin diil intrnt apartman elektriğine bağlı, merdiven ışıklarını kestikleri için, fatura baya kabarık açtırması falan uzun sürmüş apartman sahibinin,amannnn boşver sen şimdi beni,maşallah canım kucağına alacağın günleri de görücez hep birlikte inşallah ne zaman gidicen bi daa doktora?pıtpıtları duydun mu

kızlar dün sbah hamama gittik,komşum ve annesiyle,acayip güzel ve makara geçti,hemşireye sormuştum gidebilir miyim diye,ayın 31 ine kadar serbest herşey dedi,fırsat bu fırsat gittim bende,sauna,havuz ve bol kahkaha birazdan doktora gidicem artık transfer tarihi verir heralde,frigocanım inşallah problemsiz çözünür de can veriririz birbirimize,şu an ezan okuyo,bu ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize yardım etsin,dualarınızı bekliyorum:18:

Hosgeldin Canim oh Cok iyi yapmışsın ne guzel mutlu et kendini insallah bebisin tutunur da zaten hersey yasak olur tadını çıkar :) bende yarın sabah gitcem dondurulmusa basliycaz insallah

canım hadi hayırlısı ile gidip güzel haberlerle gel inşallah

Hamam fikri süper çok iyi yapmışsın cnm bende çok istiyorum gitmek özellikle kışın daha zevkli oluyor
Frigocanların allahın izniyle sorunsuz çözülecek allahın izniyle hiç bırakmayacak seni annesi

ooo ne eğlenceli ya bizde ne komşu ne arkdaş var ya ii yapmşın hadi enerjiyide aldın güsel haberlerle beklioz seni

Gunaydin canlar nasilsiniz adet oldum bende simdi son bayrakta dustu yani yarin Allahin izniyle merkezdeyim ilaclarimi alip tedaviye basliyorum

Gunaydin canlar nasilsiniz adet oldum bende simdi son bayrakta dustu yani yarin Allahin izniyle merkezdeyim ilaclarimi alip tedaviye basliyorum

Canım benim ben tedaviye başlayanlara hep sorunsuz bi tedaviniz olur inşallah derim çünkü ben ne zaman tedaviye başlasam bi sorun çıkıyorda Aynı şekilde sanada dicem hiç bi sorun yaşamadan transferini olur en kısa zamanda bebiş haberleri alırsın inşallahhhhh

Hosgeldin Canim oh Cok iyi yapmışsın ne guzel mutlu et kendini insallah bebisin tutunur da zaten hersey yasak olur tadını çıkar :) bende yarın sabah gitcem dondurulmusa basliycaz insallah
valla tutsunda varsın herşey yasak olsun dondurulmuşa yeni mi başlıcan yoksa transferin mi yarın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…