hamam fikrim aylardır vardı ama kısmet düneymiş,iyi de oldu bu soğuk havalarda,bence tedaviye başlamadan hemşireye danışıp git ee ne de olsa uzun bi müddet istesende gidemiceksin,Hamam fikri süper çok iyi yapmışsın cnm bende çok istiyorum gitmek özellikle kışın daha zevkli oluyor
Frigocanların allahın izniyle sorunsuz çözülecek allahın izniyle hiç bırakmayacak seni annesi
Canım benim ben tedaviye başlayanlara hep sorunsuz bi tedaviniz olur inşallah derim çünkü ben ne zaman tedaviye başlasam bi sorun çıkıyordaAynı şekilde sanada dicem hiç bi sorun yaşamadan transferini olur en kısa zamanda bebiş haberleri alırsın inşallahhhhh
bizi arkadaştan saymıyo musun?ben gelirimmmmmmm seninle hiç merak etme senooo ne eğlenceli ya bizde ne komşu ne arkdaş var ya ii yapmşın hadi enerjiyide aldın güsel haberlerle beklioz seni
yok canım yaa umuttan yazıyorum şu anFıstık senin ne işin var burda yoksa gittinde geldinmi :44:
valla şükürkız evimizin diil intrnt apartman elektriğine bağlı, merdiven ışıklarını kestikleri için, fatura baya kabarık açtırması falan uzun sürmüş apartman sahibinin,amannnn boşver sen şimdi beni,maşallah canım kucağına alacağın günleri de görücez hep birlikte inşallah ne zaman gidicen bi daa doktora?pıtpıtları duydun mu
hadi sana da hayırlısı canım,iyi haberler ver bizeAy Canim evet tutsunda evimizden çıkmayalım :) yok Canim transfer değil yeni adet oldum yarın estrofeme baslarım 17 18 gün sonra da transfer olur insallah
hadi güzel güzel haberler hep böyle bize inşHee iyi bari bende evinde kesik sandim :) dun gidecektim pit pitlar icin randevu alamadim yogunluktan pazartesiye kaldik gec olsun güç olmasın :)))
yok canım yaa umuttan yazıyorum şu antest sonucumu bekliyorum
hadi sana da hayırlısı canım,iyi haberler ver bize
Çok şükür bi sorun yok. Gögüs acısından başka bi durum yok öle böle acı diil ve büyüyorlar. Bebeler gelirse anca yeter zati büyüsünler. :)) Haa bide tedaviye başladığımdan beri gazman oldumm. :) ) çok merak ediyorum ne olacak sonuç
bizi arkadaştan saymıyo musun?ben gelirimmmmmmm seninle hiç merak etme sen
bende de gaz vardı cnm. hele transferden sonra çok artmıştı.
bu gazla çocuk tutmaz demiştimm sancı çekiyodum resmenn
göğüsler zaten tedaviye başladıın anda buyuyo ilaçların etkisiyle, ama gebelik oluştuktan sonra masmavi damarlar beliriyor açık tenliysen harita gibi olursun
az kaldı azz
bekliyorumm haberini cnmm sana da bi halay lazımm
bak yaa keyfi girmiyomuşum gibi alla allaaaaşaka bi yana BEBELER Mİİİİİİİ? yani bu demek oluyo ki 1den fazla heee söle bakiim kaç yumoş toplandı, kaçı transfer oldu, kaçıncı gün embriyosu,vs vs vs???kaç günün acısını çıkarıyım
hoşbulduk canım,cumartesi orda olcakmışsın,hangi aşamadasın,valla bende her gittiğimde milletin gözünün içine bakıyorum resmen deli gibiiiii
iğnemin üçüncü günü bugün ben pek bişi hissetmiom normalmi benm sağda solda pko varmış
Normal tabiki canım ben son günlerde hissettim.
Evt canim yarin ordayim ignelerin 5.gunundeyim kontrolde bakalim ne diyecek
puuf ya insan için ne zor bi süreç
Canim bende ordayim yarın bende dondurulmus için basliycam yarım belki karşılaşırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?