Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hamam fikri süper çok iyi yapmışsın cnm bende çok istiyorum gitmek özellikle kışın daha zevkli oluyor
Frigocanların allahın izniyle sorunsuz çözülecek allahın izniyle hiç bırakmayacak seni annesi
hamam fikrim aylardır vardı ama kısmet düneymiş,iyi de oldu bu soğuk havalarda,bence tedaviye başlamadan hemşireye danışıp git ee ne de olsa uzun bi müddet istesende gidemiceksin,bu arada frigocanlarım diil,frigocanım(1 tane ya ondan,) tek olunca endişe daha çok oluyo canım çözülünce ne olacak diye:18:

Amin canim ins hepimizin tedavisi hayirli olur

Hee iyi bari bende evinde kesik sandim :) dun gidecektim pit pitlar icin randevu alamadim yogunluktan pazartesiye kaldik gec olsun güç olmasın :)))

bende de gaz vardı cnm. hele transferden sonra çok artmıştı.
bu gazla çocuk tutmaz demiştimm sancı çekiyodum resmenn
göğüsler zaten tedaviye başladıın anda buyuyo ilaçların etkisiyle, ama gebelik oluştuktan sonra masmavi damarlar beliriyor açık tenliysen harita gibi olursun
az kaldı azz
bekliyorumm haberini cnmm sana da bi halay lazımm

Açık tenliyim damarlar önceden de görünüyordu. Gebelikte daha çok olacak sanırım. :)
Hayırlısı canım bakalım sonuç ne olacak. Günler geçmiyor artık

iğnemin üçüncü günü bugün ben pek bişi hissetmiom normalmi benm sağda solda pko varmış

Ben bilmem sana özet geçmek yok tüm sayfaları oku bilgi al cicimm :))
11 yumurta oldu canım
8 i döllendi
Beşinci güne bekletildi beşinci gün transfer oldu.
3 tane donduruldu. İki tane embriyo koyuldu hayırlısı bakalım tutunacaklarmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…