hamam fikrim aylardır vardı ama kısmet düneymiş,iyi de oldu bu soğuk havalarda,bence tedaviye başlamadan hemşireye danışıp git ee ne de olsa uzun bi müddet istesende gidemiceksin,bu arada frigocanlarım diil,frigocanım(1 tane ya ondan,) tek olunca endişe daha çok oluyo canım çözülünce ne olacak diye:18:
kızlar geldim eve,progesteron sonucum iyi çıktı şükürler olsun,rahim kalınlığı da 10küsur dedi çarşambaya kadar iğne ve ilaçlar verdi,ilk iğne totomu öyle bi acıttı kiçarşamba sabah arayıp frigocanım iyiyse çağıracaklar transfer için,Allahım ne zormuş yarabbim yaaaaaa:18:
sana bişi diim mi bence olcakkkkkkkkBen bilmem sana özet geçmek yok tüm sayfaları oku bilgi al cicimm :))
11 yumurta oldu canım
8 i döllendi
Beşinci güne bekletildi beşinci gün transfer oldu.
3 tane donduruldu. İki tane embriyo koyuldu hayırlısı bakalım tutunacaklarmı.
kızlar geldim eve,progesteron sonucum iyi çıktı şükürler olsun,rahim kalınlığı da 10küsur dedi çarşambaya kadar iğne ve ilaçlar verdi,ilk iğne totomu öyle bi acıttı kiçarşamba sabah arayıp frigocanım iyiyse çağıracaklar transfer için,Allahım ne zormuş yarabbim yaaaaaa:18:
1 tane dondurulmuşun vardı o da tutmadı mı:2:çok üzüldüm şimdii,,,,kaçıncı gün embriyosuydu peki?valllahi her namazdan sonra size de ediyorum kendimle birlikte,yaşamayan bilemez ne de olsa,ne diim Allah yardımcımız olsuncanım be o duyguyu çok iyi biliyorum son tüp bebeğimde 1 tane dondurulmuşum vardı insan acaba güzel şekilde çözülecekmi diye çok endişe duyuyor .dua et canım bizimde dualrımız seninle olucak
Merak etme canım yakında alışırsın bi bakmışsın opu vakti gelmiş. En sıkıntılı süreç transfer sonrası o yüzden rahat ol. Sonuç beklemek daha zor :))
amin canım,inşallah hepimizincanım hadi gözün aydın hep böyle sorunsuz gecer inşallah
İnşallah canım inşallah hayırlı haberler alırım.sana bişi diim mi bence olcakkkkkkkkdöllenme sayın çok iyi,5.güne 5 tane yumoşun var daha ne olsun,allahın izniyle iyi olcak,yoksa bi ikiz annesi mi var şu an karşımdaa
Ohh misss gözün aydın canım yakında senim içinde gün sayıcaz inşallah. Çok iyi haber. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah canımkızlar geldim eve,progesteron sonucum iyi çıktı şükürler olsun,rahim kalınlığı da 10küsur dedi çarşambaya kadar iğne ve ilaçlar verdi,ilk iğne totomu öyle bi acıttı kiçarşamba sabah arayıp frigocanım iyiyse çağıracaklar transfer için,Allahım ne zormuş yarabbim yaaaaaa:18:
ayy inşallah dediğin gibi sonucum pozitif olurrrrOh Cok şükür Canim ya iyi çıkmış sevindim sen hamilelik sonucunu aldığında benim bebisimi koyarlar bende korkuyorum bi tane ya bisey olmasın
inş canım benim,yürekten aminnnnnnnhadi hayırlısı canım ya inşallah güsel haberlerle sonuçlancak hepimizin tedavileri
zaten işten izin alcam annemde kalcam malum kaynanamla aynı binadayım ve görüşmüyorz sorun olmasın die annmler bakcak bana avrupa yakasına gecicem transferden snra
Hiç lazım olmayan şeyler sinir ve stres canım. Uzak dur zaten huzur veren kişilerin yanında ol
ah ayşecikim ahhhh,valla hiç sorma,gelirken taksi şöförü dedi ki(tabii başka merkezde yaptırmış)2 tane çocuğum vartüple,ilki 6 yaşında erkek ikincisi dondurulmuşla oldu şimdi 2,5 yaşında kız dedi,ona da dedim dondurulmuş diil FRİGOCAN diyeOhh iyi çıkmış çarşamba günü de transfer olacak insallah güzel güzel çözünür frigocan bizide alistirdin frigocan diye diye :)
saol canım allah razı olsun,o gün sayma kısmı zaten en zor olanı,tutsunda önemli olan o dimiii:18:İnşallah canım inşallah hayırlı haberler alırım.
Ohh misss gözün aydın canım yakında senim içinde gün sayıcaz inşallah. Çok iyi haber. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah canım
en iyisini yaparsın canım,ana gibi yar yok gerçekten,bu süreçte en çok moral lazım bize,eşim az önce kapıya HASTA VAR RAHATSIZ ETMEYİN,yazıcam dedi,saçmalama dedim dalga geçiyo sandım ama ciddiymişzaten işten izin alcam annemde kalcam malum kaynanamla aynı binadayım ve görüşmüyorz sorun olmasın die annmler bakcak bana avrupa yakasına gecicem transferden snra
en iyisini yaparsın canım,ana gibi yar yok gerçekten,bu süreçte en çok moral lazım bize,eşim az önce kapıya HASTA VAR RAHATSIZ ETMEYİN,yazıcam dedi,saçmalama dedim dalga geçiyo sandım ama ciddiymişbende avrupa akasında oturuyorum bu arada.
bence de, nazlanabildiğim kadar nazlanıcam bende, fatihte oturuyorum,iyi yaparsın canım, ben ilkinde pek takmadım pek yatmadım olmadı,bu defa yatcam biraz bakalım ne olcak,kalbim güp güp güp:18:hahahah yazsın bnce nazlanmayı hakeden anneleriz biz annmler haznedarda oturuyo işte şimdi çalışıyorum transfer gününden itibren izin kullncam orda kalcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?