Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım be o duyguyu çok iyi biliyorum son tüp bebeğimde 1 tane dondurulmuşum vardı insan acaba güzel şekilde çözülecekmi diye çok endişe duyuyor .dua et canım bizimde dualrımız seninle olucak

kızlar geldim eve,progesteron sonucum iyi çıktı şükürler olsun,rahim kalınlığı da 10küsur dedi çarşambaya kadar iğne ve ilaçlar verdi,ilk iğne totomu öyle bi acıttı ki çarşamba sabah arayıp frigocanım iyiyse çağıracaklar transfer için,Allahım ne zormuş yarabbim yaaaaaa:18:

canım hadi gözün aydın hep böyle sorunsuz gecer inşallah

sana bişi diim mi bence olcakkkkkkkk döllenme sayın çok iyi,5.güne 5 tane yumoşun var daha ne olsun,allahın izniyle iyi olcak,yoksa bi ikiz annesi mi var şu an karşımdaa

Oh Cok şükür Canim ya iyi çıkmış sevindim sen hamilelik sonucunu aldığında benim bebisimi koyarlar bende korkuyorum bi tane ya bisey olmasın

hadi hayırlısı canım ya inşallah güsel haberlerle sonuçlancak hepimizin tedavileri

canım be o duyguyu çok iyi biliyorum son tüp bebeğimde 1 tane dondurulmuşum vardı insan acaba güzel şekilde çözülecekmi diye çok endişe duyuyor .dua et canım bizimde dualrımız seninle olucak
1 tane dondurulmuşun vardı o da tutmadı mı:2:çok üzüldüm şimdii,,,,kaçıncı gün embriyosuydu peki?valllahi her namazdan sonra size de ediyorum kendimle birlikte,yaşamayan bilemez ne de olsa,ne diim Allah yardımcımız olsun

Ohh iyi çıkmış çarşamba günü de transfer olacak insallah güzel güzel çözünür frigocan bizide alistirdin frigocan diye diye :)

Merak etme canım yakında alışırsın bi bakmışsın opu vakti gelmiş. En sıkıntılı süreç transfer sonrası o yüzden rahat ol. Sonuç beklemek daha zor :))

zaten işten izin alcam annemde kalcam malum kaynanamla aynı binadayım ve görüşmüyorz sorun olmasın die annmler bakcak bana avrupa yakasına gecicem transferden snra

sana bişi diim mi bence olcakkkkkkkk döllenme sayın çok iyi,5.güne 5 tane yumoşun var daha ne olsun,allahın izniyle iyi olcak,yoksa bi ikiz annesi mi var şu an karşımdaa
İnşallah canım inşallah hayırlı haberler alırım.
Ohh misss gözün aydın canım yakında senim içinde gün sayıcaz inşallah. Çok iyi haber. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin inşallah canım

Oh Cok şükür Canim ya iyi çıkmış sevindim sen hamilelik sonucunu aldığında benim bebisimi koyarlar bende korkuyorum bi tane ya bisey olmasın
ayy inşallah dediğin gibi sonucum pozitif olurrrrne kadar zor yaa senin de benim gibi tek bebiş,ama ben baştan beri diyorum ki çözüldüğünde bi problem olmazsa tutacak gibi geliyo içimden,sen de öyle düşün,iyi gelir inşş

zaten işten izin alcam annemde kalcam malum kaynanamla aynı binadayım ve görüşmüyorz sorun olmasın die annmler bakcak bana avrupa yakasına gecicem transferden snra

Hiç lazım olmayan şeyler sinir ve stres canım. Uzak dur zaten huzur veren kişilerin yanında ol

Ohh iyi çıkmış çarşamba günü de transfer olacak insallah güzel güzel çözünür frigocan bizide alistirdin frigocan diye diye :)
ah ayşecikim ahhhh,valla hiç sorma,gelirken taksi şöförü dedi ki(tabii başka merkezde yaptırmış)2 tane çocuğum vartüple,ilki 6 yaşında erkek ikincisi dondurulmuşla oldu şimdi 2,5 yaşında kız dedi,ona da dedim dondurulmuş diil FRİGOCAN diyehayırlısıyla sağ salim çözülür inş,saol tatlı anne, motivasyon için

saol canım allah razı olsun,o gün sayma kısmı zaten en zor olanı,tutsunda önemli olan o dimiii:18:

en iyisini yaparsın canım,ana gibi yar yok gerçekten,bu süreçte en çok moral lazım bize,eşim az önce kapıya HASTA VAR RAHATSIZ ETMEYİN,yazıcam dedi,saçmalama dedim dalga geçiyo sandım ama ciddiymişbende avrupa akasında oturuyorum bu arada.

hahahah yazsın bnce nazlanmayı hakeden anneleriz biz annmler haznedarda oturuyo işte şimdi çalışıyorum transfer gününden itibren izin kullncam orda kalcam bakalım

hahahah yazsın bnce nazlanmayı hakeden anneleriz biz annmler haznedarda oturuyo işte şimdi çalışıyorum transfer gününden itibren izin kullncam orda kalcam bakalım
bence de, nazlanabildiğim kadar nazlanıcam bende, fatihte oturuyorum,iyi yaparsın canım, ben ilkinde pek takmadım pek yatmadım olmadı,bu defa yatcam biraz bakalım ne olcak,kalbim güp güp güp:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…