bence de, nazlanabildiğim kadar nazlanıcam bende, fatihte oturuyorum,iyi yaparsın canım, ben ilkinde pek takmadım pek yatmadım olmadı,bu defa yatcam biraz bakalım ne olcak,kalbim güp güp güp:18:
olur mu öyle şey?kendin içinde heyecanlan,olmazsa olmazı heyecan bu tedavidevalla kendim için hiç heycan yok ama burda sizi beklerken daha cok heycanlanıyorum ben ya :)
valla kendim için hiç heycan yok ama burda sizi beklerken daha cok heycanlanıyorum ben ya :)
Bendede hic heyecan yok sanki bebek tedavisine degilde beni kesmeye goturuyolar oyle hissediyorum nerdeyse annneeeee diye agliycam ne merkezi goresim var ne doktoru esime diyorum benim yerime sen olsan tedaviyi olur diyo :) annemde kahpe bizanstaki gibi nerdeyse senin yerine igneleri bana yapsinlar diycek bana destek olmaya cslisiyo sozde gozler hemen yasariyo :)
olur mu öyle şey?kendin içinde heyecanlan,olmazsa olmazı heyecan bu tedavide
Bendede hic heyecan yok sanki bebek tedavisine degilde beni kesmeye goturuyolar oyle hissediyorum nerdeyse annneeeee diye agliycam ne merkezi goresim var ne doktoru esime diyorum benim yerime sen olsan tedaviyi olur diyo :) annemde kahpe bizanstaki gibi nerdeyse senin yerine igneleri bana yapsinlar diycek bana destek olmaya cslisiyo sozde gozler hemen yasariyo :)
Ulun beyle konuşmamı yaptım benimle Allah razı olsun ilgilendi ama Süleyman beye yönlendirmeye çalıştı adam resmen benim hastalarım bana yeter dedi ...
Bana güzel şeyler söylemedi 5 tane yumyumum kalmış onlarla ilgili pek iyi bişi demedi neyse konuyu uzatmadan kanamanın uzun sürmesine takıldı hemen özel bi hastanede kan ver dedi belki parça kalmış olabilir dedi şuan sonucu bekliyorum
Ulun beyle tedaviye devam edicem dürüst konuştu benimle Süleyman bey hep iyi diyip geçiştiriyordu bakalım beni neler bekliyor hakkımızda hayırlısı (telefondan yazıyorum yanlış yazmış olabildim )
Canim hic oyle düşünme bakim o ne demek heyecanlı istekli olman lazım bir sıfır yenik başlarsın böyle yaparsan güçlü ol gidip gelip daha neler ogrencez o ne demek bebek için herseye katlancaz en sonunda kazanan Bız olucaz moralini yuksek tut gercekten Cok önemli bu
Ulun beyle konuşmamı yaptım benimle Allah razı olsun ilgilendi ama Süleyman beye yönlendirmeye çalıştı adam resmen benim hastalarım bana yeter dedi ...
Bana güzel şeyler söylemedi 5 tane yumyumum kalmış onlarla ilgili pek iyi bişi demedi neyse konuyu uzatmadan kanamanın uzun sürmesine takıldı hemen özel bi hastanede kan ver dedi belki parça kalmış olabilir dedi şuan sonucu bekliyorum
Ulun beyle tedaviye devam edicem dürüst konuştu benimle Süleyman bey hep iyi diyip geçiştiriyordu bakalım beni neler bekliyor hakkımızda hayırlısı (telefondan yazıyorum yanlış yazmış olabildim )
Dogru diyosun canim bakiyim aklima sozgecirebilirsem ins hepimiz icin iyi olur
Canim hakkında hayırlısı olsun Süleyman bey neden araştırmadı oyle bi ihtimal varsa onunda bilmesi gerek ne demek yani olmayınca baslarından mi atıyolar sinirlendim şimdi Bız güvenip nerelerden geliyoruz islerini niye düzgün yapmiyolar ya parça kalsa bisey olsa manevi olarak niye dusunmuyolar ki moralimiz alt üst oluyo resmen.insallah ugurlu gelir ulun bey Canim en iyi embriyo yu seçip koyarlar dualarımız seninle
Canim her iste bir hayir varfir belki ulun bey senin hakkinda hayirli olandir.ins kan sinucunda gebelik cikmaz iyi cikar. Yanliz suleyman beye yonlendirmesine sasirdim o kadar yogunsa hepimiz yandik valla
Bilgilendir bizi de
İnşallah sonuç iyi çıkar canım. O kadar güvenelim sonra ihmale uğrayalım. Süleyman merkezden ayrılmaya önceden karar verdi belkide böle bizi salladı. Hiç hoşlanmadım bu işten.
İnşallah değer sıfır çıkar canım. Haber bekliyorum
Çok şükür cnm sonuç 2.39 çıktı
Bende hiç hoşlanmadım bu işten
O sonucu Beklemesi bile yeter canım.Çok şükür çok geçmiş olsun canım. .
Benim kafam durmuş durumda anlamadım gitti kimseye derdimi anlatamıyorum 42 tane yumyum toplandı bana sormadan 22 tanesini spermle yumurtların birleşmesini beklediler tabi hepsi çöpe gitti geriye kalan 20 taneden 10 tane kaldı şimdide ikinci tedavime 5 tane kaldı kaliteleride pek iyi değil gibi yani iptal bile ola bilirmiş . Sağolsun süleyman bey hep iyi diyip durdu halbuki çokta iyi değil ağladım resmen yaa ama ulun beyi sevdim her ne kadar başından atmaya çalışsada bana acı gerçekleri söylemesi hoşuma gitti
Artık ALLAH affetsin bitsin bu işkence bebişlerimize hepimiz biran önce kavuşuruz inşallah... Ulun bey hepimize uğur getirir inşallah cnm benim iyiki varsınız
Çok şükür cnm sonucum düşük çıktı ulun bey 5 in üzerinde çıkarsa kötü demişti benim 2.39 çıktı
Adam çok yoğun cnm gittiğimde çok beklemedik ama belli yorgun döne döne süleyman beye gide bilirsiniz dedi ben uzak dedim daha uzaktan gelenler var dedi ...
Ama sağolsun ilgilendi hatta uzun uzun konuştu ben süleyman beyle hiç konuşamazdım hatta o hemen ayağı kalkardı bende tabi mesajı alıp çıkıyordum ... Mayıs başlarında tedaviye başlıcam allah kısmet ederse hepimizin son tedavisi olur inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?