1 tane dondurulmuşun vardı o da tutmadı mı:2:çok üzüldüm şimdii,,,,kaçıncı gün embriyosuydu peki?valllahi her namazdan sonra size de ediyorum kendimle birlikte,yaşamayan bilemez ne de olsa,ne diim Allah yardımcımız olsun
kızlar geldim eve,progesteron sonucum iyi çıktı şükürler olsun,rahim kalınlığı da 10küsur dedi çarşambaya kadar iğne ve ilaçlar verdi,ilk iğne totomu öyle bi acıttı kiçarşamba sabah arayıp frigocanım iyiyse çağıracaklar transfer için,Allahım ne zormuş yarabbim yaaaaaa:18:
Canim insallah ya oh iyi çıkmış sonucun ama Cok üzüldüm ihmal mi ediyolar o kadar yumurtadan nasıl az kalıyor hayret bisey bude sen iğne kac doz vuruldun ki o kadar oldu yumurta benim ilk 11 digerinde 8 yumurta toplandı ve hep 300 vuruldum ulun bey kaliteleri iyi diyodu sayı önemli degil
Canimmmm cok sevindim basinda bi tuz bi makarna cevir ver :) cunku oyle parca kalinca kurtaj yapiyorlar Allah korusun.ulun acik konusuyo banada ilk gorusmemde oyle izlenim verdi.yumurtalarin cok oldugu icinde kaliteleri iyi olmaya bilir canim Allah bilir. Mayisa kadar ara vermen su acidan iyi olmus hem merkez oturmus olur biraz daha hem belki ulun beyde rahatlar. biz ilgi beklerken boyle iki ayagimiz bir pabucta tedavi hem doktora hem bize zor.hakkimizda hayirlisi uzme tatli canini mayisa kadar dogal olacak ins icime dogan oyle :)
kızlar geldim eve,progesteron sonucum iyi çıktı şükürler olsun,rahim kalınlığı da 10küsur dedi çarşambaya kadar iğne ve ilaçlar verdi,ilk iğne totomu öyle bi acıttı kiçarşamba sabah arayıp frigocanım iyiyse çağıracaklar transfer için,Allahım ne zormuş yarabbim yaaaaaa:18:
Benim gecen sene bakilmisti problem yoktu ulun bey istemedi adetlerin duzenliyse birsey cikmaz canim rahat ol ciksa bile onemli olan ultrason goruntusu diyorlar sende surekli kontrol altindaydin olsa soylerdi
Canım bizim en büyük imtihanımız bu bence zaten. Gereksizler yüzünden utanmak,üzüntü. Daha dün kaynana bana bunu yapmaya çalıştı. Niye konuşuyosun dedim konuşmak istemiyorum dedim. Bidaha açtı bak dedim yine başladın.Ben dedim umursamıyorum. Allah nasip ederse olur olmazsa da ben böylede mutluyum dedim. 2 defa tersledim sustu. Ballandıra ballandıra ne meraklı konuşmaya bu insanlar. Sende böyle tavır koy bence. Ne demekmiş o, oğluma çocuk veremedin falan. Allah inancı olan insan bunu dememeli bi kere. Kader ne yapalım. Niye ben diye hep diyoruz içimizden ama dıştan dememek lazım.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Cnm yumurta rezervi 3.5 cikti.normal deger 1.5-5 arasi.iyi sanirim cok sukur.yumurta var hala buda devam demek oluyor sanirim.dusuklerin nedeni bağışıklık olabilir diye bir test daha yaptırdım. oda normal cikti.benim normal yolla hamile kalamamin ve dusuklerin nedeni yok.deli olacam ya.ufakta olsa bir sorun bulsalarda tedavi olsam ve cocuk dogursam ya artik offffff.sebepsiz infertilite varmi kizlar aranizda benden baska
Kizlar yarin kayinvalidem geliyor bana.5 aydir rahattim ne guzel.yine cocuk mevzusunu acacak.hepinizin duasina ihtiyatcim var.allah bana sabir versin diye.benim oglumda sorun yoktur kizim der herzaman .o kadar cok konusuyorki anlayamam.onun gözünde biricik ogluna çocuk veremeyen ama yinede basimin ustunde yerin var napayım cekecem seni der gibi bir havasi vardır. Sirf bu yuzden bosanmayi bile düşünüyorum ya.cocuk olmamasından daha agir geliyor.
Canim ben muayene oldum çıkıyorum şimdi karşılasamadik
Tuhhh bende 10 dk ordayim gec kaldik biraz
Sıra gelmemesi için dua ettim de biraz bekledim çağırdılar Bız tam 9 da ordaydik trafik yoktu çabuk gittik
Bi daha ne zaman gidicen peki
Canim ayın 15 inde gitcem seninde o zamana denk gelirse kontrolün karşılaşırız nasip iste gelen herkese baktım :) trafiğe mi takildin
Yok ya biraz trafik birazda esim oyalandi anlamdik bakalim bekliyorum siimdi olumsuz bi durum gormezse basliyomusuz dua et :)
İnsallah Canim Allah nasip ederse bisey çıkmaz zaten bakalım sana ne diycek ulun bey merkez Cok yogun degildi sabah diye belki öyledir de ulun bey aynı hız devam ediyo iste :)
ana vatan heeeeKuzum degerinin dusmesine cok sevindim ana vatanda olmasi gereken kalinliga ulasmisfrigocanda gelir sicak sicak gelir yerlesir Allahin izniyle hic merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?