Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım 6 gün embriyosu idi ama dış gebelikle sonuçlandı.benim 30 yumurtadan 2 adet kaldı .çok üzülmüştüm .

inan canım herşey çok güzel olacak frigocanında güzelce çözünüp annecine sımsıkı tutunacak

Aradan baya zaman geçti inan hiç hatırlamıyorum Ama bi kağıt vardı orda yazıyordu senin için arıcam cnm

Aslında doğru diyorsun cnm sayı çok olunca kalite az oluyor muş hatta ilginç gelmişti olurmu öyle sey bile demiştim ama başıma geldi Cnm ben yanlış yazmışım çok özür dilerim martta tedaviye başlarız demişti ulun bey ama benim nisanı bulur çünkü kayınbirader evleniyor transfere denk gelir gerçi bu gidişle mayısa denk gelicek bence ben bu gidişle tedavi bile olamam

Maşallah cnm herşey çok yolunda gitmiş allahın izniyle frigocanda çözülecek annesi sıkı sıkı tutunacak inşallahhhh

Mrb kizlar bende bugün umuttaydim 3.tedavime başladik rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eder inşallah drum ulun bey 2. Tedavimide ulun bey yapmisti bu arada onceki msjlari okuduğuma göre demaydemayla bilmedenmerhabalasdik bugün ulunbeyi beklerken bu arada önceki tedavimde latu diye bir ilac vermemislerdi heyecandan sormayada unuttum bu ne diye sizin bilginiz varmi acaba intte baktim meme kanserinde kullanilan bir ilacmis neyse kizlar artik sıksık gelirim buralara çünkü buna ihtiyacim var pek umudum yokta bu tedaviden.

Benim gecen sene bakilmisti problem yoktu ulun bey istemedi adetlerin duzenliyse birsey cikmaz canim rahat ol ciksa bile onemli olan ultrason goruntusu diyorlar sende surekli kontrol altindaydin olsa soylerdi

Cnm yumurta rezervi 3.5 cikti.normal deger 1.5-5 arasi.iyi sanirim cok sukur.yumurta var hala buda devam demek oluyor sanirim.dusuklerin nedeni bağışıklık olabilir diye bir test daha yaptırdım. oda normal cikti.benim normal yolla hamile kalamamin ve dusuklerin nedeni yok.deli olacam ya.ufakta olsa bir sorun bulsalarda tedavi olsam ve cocuk dogursam ya artik offffff.sebepsiz infertilite varmi kizlar aranizda benden baska

Kizlar yarin kayinvalidem geliyor bana.5 aydir rahattim ne guzel.yine cocuk mevzusunu acacak.hepinizin duasina ihtiyatcim var.allah bana sabir versin diye.benim oglumda sorun yoktur kizim der herzaman .o kadar cok konusuyorki anlayamam.onun gözünde biricik ogluna çocuk veremeyen ama yinede basimin ustunde yerin var napayım cekecem seni der gibi bir havasi vardır. Sirf bu yuzden bosanmayi bile düşünüyorum ya.cocuk olmamasından daha agir geliyor.

Canım bizim en büyük imtihanımız bu bence zaten. Gereksizler yüzünden utanmak,üzüntü. Daha dün kaynana bana bunu yapmaya çalıştı. Niye konuşuyosun dedim konuşmak istemiyorum dedim. Bidaha açtı bak dedim yine başladın.Ben dedim umursamıyorum. Allah nasip ederse olur olmazsa da ben böylede mutluyum dedim. 2 defa tersledim sustu. Ballandıra ballandıra ne meraklı konuşmaya bu insanlar. Sende böyle tavır koy bence. Ne demekmiş o, oğluma çocuk veremedin falan. Allah inancı olan insan bunu dememeli bi kere. Kader ne yapalım. Niye ben diye hep diyoruz içimizden ama dıştan dememek lazım.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

Bende subyan diye bir cib oldugunu dusunuyorlar.5 hoca ya gittim.hepside biseyler yazdi.hala onun muhabbeti ni yapiyor kaynanam.konusur konusur saatlerce benim iyice bunaltir sonrada napalim yavrum siz iyi olunda der.madem bastan hic acmasan bu mevzulari.esime tembihliyorum cocuk mevzusunu acmasin artik cok fena bozarim diyorum.soyluyor Anasina hic umrunda degil.basliyor hemen maydanoz kaynat ustune otur.filanin çocuğu boyle olmus.off allahim yardim et bana

Gayet guzel canim gozun aydin bence birseyin olmadigina sukret olacak ins 17. Denemesinde kucagina alanlar var kara tasin uzerindeki kara karincayi goren rabbim bizide gorecek ins :)

Kaynanaya gelince Allah sana buyukk sabirlar versin. Bence guzel bir dille once soyle anne allah izin vetmeden dal bile kipirdamazken ben ne yapabilirim de elimden geleni yapiyorum de.boyle yapma uzuluyorum de.sonucta sen ondan daha cok istiyosun.esini seviyosanda bence bosanmayi felan cikar aklindan eninde sonunda hayatta iki kisi hatta tek kaliyorsun ne malum
Allah korusun cocugunun olup olmeyecegi.hicbirimiz cocugumuz olsun diye evlenmedik sevdik evlendik esinde boyle dusunuyorsa kaynananin soylediklerini duyma o konustukca sen sabrindan sevap kazaniyorsun moralini yuksek tut cok sukur sagliklisinn 32 yasinda insanlar daha yeni evleniyor genceciksin gecmisi sil esine saril bak bebis gelecek ins bissuru yumyum var dahs :)

Canim ayın 15 inde gitcem seninde o zamana denk gelirse kontrolün karşılaşırız nasip iste gelen herkese baktım :) trafiğe mi takildin

Yok ya biraz trafik birazda esim oyalandi anlamdik bakalim bekliyorum siimdi olumsuz bi durum gormezse basliyomusuz dua et :)

Yok ya biraz trafik birazda esim oyalandi anlamdik bakalim bekliyorum siimdi olumsuz bi durum gormezse basliyomusuz dua et :)

İnsallah Canim Allah nasip ederse bisey çıkmaz zaten bakalım sana ne diycek ulun bey merkez Cok yogun degildi sabah diye belki öyledir de ulun bey aynı hız devam ediyo iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…