Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

burda bi arkadaş hangi dru tavsiye edersiniz dediğinde,bende ilk başlayacağım zaman neslihan hanıma hangisi daha iyi demiştim,ikisi de iyi ama ulun bey biraz fazla konuşur demişti,ee bu durumda hassas olup çok soru soracağım için hiç düşünmeden onu seçtim,evet biraz dobradır,bu yönünü seviyorum,5 yumurtan kalsa nolcak,bak benim 1 tane kaldı,şimdi diceksin ki benim çok toplanmıştı,evet beklentin daha fazla olur haklısın,ama 1 olsun bizim olsun

canım benim,seni çok iyi anlıyorum,benimde 7 den 1 e düştü,bari 2 kalsaydı da çözünürken bi problem olsa teki transfer olsun istemiştim,ama olmadı,napalım duadan başka elimizden bişey gelmiyo,kalitelerine takılma,3.gün embriyom iyi kaliteydi olmadı,bu seferki 5.gün ama orta kalitedeymiş,olacağı varsa olur napalım,kısmet bu işler,bu günleri bi gün tebessümle hatırlarız inş,sende iyi ki varsın

6.günde böyle problem oldu hee:2:Allah sabır versin bize ne diyim

Canim ne zaman tranSferin olcak bende bugün başladım estrofeme 15 gün sonra gittiğimde gebelik aşısını da konuscax sordum ulun beye o zaman konuşalım dedi insallah onu da yapcak benimde 6. Embriyosu senin gibi korkuyorum ama Allahin elinde o isterse hic bisey olmaz sağlıklı çözünür Rabbim bize yardım etsin insallah

yeni tedavin hayrlı olsun canım,bu defa olacak inşmerhabalaştık heee,tarif et bakiim kendini accıkben herkese slm veriom 3.katta oldu dimi?latu femara gibi,meme kanseri yazar ama korkma,bunlar yumoşlarımızı kaliteleştirmemiz için,aslında böyle bi istatistik yok canım ama,bende femara kulandım,o latudan daha pahalıymış,femara 10 tablet 120 tl idi,geçen sene haziran ayında,o yüzden latu yu veriolar şimdi

Canım allah acil şifalar versin. 3 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hiiç olmadı bebiş. Bizimde sebebsiz infertilite malesef. 2 aşılama yapılmıştı. Şimdide tüp oldu bekliyorum hayırlısıyla test gününü.

Bu konuda tek bir yorum yapabilirim oda allah binlerce kez sabırlar versin. Allah yardımcın olsun canım

canım benim transfer çarşamba olcak,sabah çözücekler bi problem olmazsa ki inş olmaz öğlen transfer yapılcak,bu korkular yedi bitirdi bizi yaaa,korkmaya gıcık oluyom artıkdediğin gibi Allah ol derse olacak,2.gün 5,gün drlar vesile,içten kocaman bi aminnn diyorum canım

Böyle umutlu ol Canim insallah olucak ben bu sefer heyecanlı değilim ya olur gibi geliyo öbürlerinde heyecanliydim şimdi alıştım belki de ondandir

Hayirlisi olsun tatlim ilk ya ondan heralde benim heyecan ikimizinde yuzu gulsun ins :)

hadi hayırlı uğurlu olsun canım,bende birazdan çıkıp polikliniğe gidcem 2.iğnem için,nasıl gidicem bilmiyom yaa,çok yanıcak:18:bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz

Popisine gecmis olsun kuzum acilarinin sonu taptatli bi bebis olsun ins

popişim bu defa hiç acımadıeczanede yaptırdım.inşşşşşşşşş,hepimiz için tatlım ya hepimiz için

Canim gecmisi okumadim ama progestan mi yaptiriyosun eger oyleyse igne yerleri top top oluyo ya onlardan olabildigince uzaga yapsinlar ust uste gelirse cok aciyo

Benim toto hissizleşti artık:) ya acıya alıştım yada artık acımıyor topcuklar var tabii. Bu arada kan sulandırıcı iğne ye başlayacağınız vakit unutmayın. İğneyi ne kadar hızlı batırırsanız o kadar az acıyor. Ne kadar yavaş ilacı enjekte ederseniz o kadar az morarıyor. İğneyi çıkardığınızda pamukla sadece bastırın sakın ovmayın.

canım Allah sana sabır versin zaten bizim derdimiz bize yetiyor birde böyle insanların söylenmesi yokmu insanın canını çok acıtıyor bizim yapacağımız şey sabır etmek artık onların söylediklerinede mecburen kulak tıkayıp geçicez sen eşinle mutluysan gerisi boş bu yüzden ne eşinle aranı boz nede kaynananın dediklerini kafana tak birazcıkda cadı gelin olmayı öğren

canım benimkide sebepsiz infertilite yaptırmadığımız test kalmadı ama herşey çok güzel ama bebiş yok inanıyorumki herşeyin bir vakti zamanı var bizde onu bekliyoruz

canım sana bişe sorucam bu iğneler transferden sonra ne işe yarıyorki ben daha önceki denemelerimde transferden sonra hiç iğne vermemişlerdi:44::44ardon canım sonradan fark ettim zaten kan sulandırıcı diye yazmışsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…