burda bi arkadaş hangi dru tavsiye edersiniz dediğinde,bende ilk başlayacağım zaman neslihan hanıma hangisi daha iyi demiştim,ikisi de iyi ama ulun bey biraz fazla konuşur demişti,ee bu durumda hassas olup çok soru soracağım için hiç düşünmeden onu seçtim,evet biraz dobradır,bu yönünü seviyorum,5 yumurtan kalsa nolcak,bak benim 1 tane kaldı,şimdi diceksin ki benim çok toplanmıştı,evet beklentin daha fazla olur haklısın,ama 1 olsun bizim olsunUlun beyle konuşmamı yaptım benimle Allah razı olsun ilgilendi ama Süleyman beye yönlendirmeye çalıştı adam resmen benim hastalarım bana yeter dedi ...
Bana güzel şeyler söylemedi 5 tane yumyumum kalmış onlarla ilgili pek iyi bişi demedi neyse konuyu uzatmadan kanamanın uzun sürmesine takıldı hemen özel bi hastanede kan ver dedi belki parça kalmış olabilir dedi şuan sonucu bekliyorum
Ulun beyle tedaviye devam edicem dürüst konuştu benimle Süleyman bey hep iyi diyip geçiştiriyordu bakalım beni neler bekliyor hakkımızda hayırlısı (telefondan yazıyorum yanlış yazmış olabildim )
canım benim,seni çok iyi anlıyorum,benimde 7 den 1 e düştü,bari 2 kalsaydı da çözünürken bi problem olsa teki transfer olsun istemiştim,ama olmadı,napalım duadan başka elimizden bişey gelmiyo,kalitelerine takılma,3.gün embriyom iyi kaliteydi olmadı,bu seferki 5.gün ama orta kalitedeymiş,olacağı varsa olur napalım,kısmet bu işler,bu günleri bi gün tebessümle hatırlarız inş,sende iyi ki varsınBenim kafam durmuş durumda anlamadım gitti kimseye derdimi anlatamıyorum 42 tane yumyum toplandı bana sormadan 22 tanesini spermle yumurtların birleşmesini beklediler tabi hepsi çöpe gitti geriye kalan 20 taneden 10 tane kaldı şimdide ikinci tedavime 5 tane kaldı kaliteleride pek iyi değil gibi yani iptal bile ola bilirmiş . Sağolsun süleyman bey hep iyi diyip durdu halbuki çokta iyi değil ağladım resmen yaa ama ulun beyi sevdim her ne kadar başından atmaya çalışsada bana acı gerçekleri söylemesi hoşuma gitti
Artık ALLAH affetsin bitsin bu işkence bebişlerimize hepimiz biran önce kavuşuruz inşallah... Ulun bey hepimize uğur getirir inşallah cnm benim iyiki varsınız
6.günde böyle problem oldu hee:2:Allah sabır versin bize ne diyimcanım 6 gün embriyosu idi ama dış gebelikle sonuçlandı.benim 30 yumurtadan 2 adet kaldı .çok üzülmüştüm .
inş canım hepimiz için güzel olsun,o günleri görebilecek miyim yaaainan canım herşey çok güzel olacak frigocanında güzelce çözünüp annecine sımsıkı tutunacak
geçen defa da herşey yolunda görünüyodu,ama sonuç malum,inş bu defa olur,hepimiz için hayırlısı canım,üzülmek yokMaşallah cnm herşey çok yolunda gitmiş allahın izniyle frigocanda çözülecek annesi sıkı sıkı tutunacak inşallahhhh
ana vatan heeeetuttum bunu inş canım yaa güzel duaların için Allah razı olsun,hepimize hayırlı olur bu sene inşşşşşş
6.günde böyle problem oldu hee:2:Allah sabır versin bize ne diyim
yeni tedavin hayrlı olsun canım,bu defa olacak inşMrb kizlar bende bugün umuttaydim 3.tedavime başladik rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eder inşallah drum ulun bey 2. Tedavimide ulun bey yapmisti bu arada onceki msjlari okuduğuma göre demaydemayla bilmedenmerhabalasdik bugün ulunbeyi beklerken bu arada önceki tedavimde latu diye bir ilac vermemislerdi heyecandan sormayada unuttum bu ne diye sizin bilginiz varmi acaba intte baktim meme kanserinde kullanilan bir ilacmis neyse kizlar artik sıksık gelirim buralara çünkü buna ihtiyacim var pek umudum yokta bu tedaviden.
Amin kuzum ilk ignemi oldum icim umut dolu hepimiz icin sizi seviyorum
hadi hayırlı uğurlu olsun canım,bende birazdan çıkıp polikliniğe gidcem 2.iğnem için,nasıl gidicem bilmiyom yaa,çok yanıcak:18:bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzAmin kuzum ilk ignemi oldum icim umut dolu hepimiz icin sizi seviyorum
Canım allah acil şifalar versin. 3 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama hiiç olmadı bebiş. Bizimde sebebsiz infertilite malesef. 2 aşılama yapılmıştı. Şimdide tüp oldu bekliyorum hayırlısıyla test gününü.Cnm yumurta rezervi 3.5 cikti.normal deger 1.5-5 arasi.iyi sanirim cok sukur.yumurta var hala buda devam demek oluyor sanirim.dusuklerin nedeni bağışıklık olabilir diye bir test daha yaptırdım. oda normal cikti.benim normal yolla hamile kalamamin ve dusuklerin nedeni yok.deli olacam ya.ufakta olsa bir sorun bulsalarda tedavi olsam ve cocuk dogursam ya artik offffff.sebepsiz infertilite varmi kizlar aranizda benden baska
Kizlar yarin kayinvalidem geliyor bana.5 aydir rahattim ne guzel.yine cocuk mevzusunu acacak.hepinizin duasina ihtiyatcim var.allah bana sabir versin diye.benim oglumda sorun yoktur kizim der herzaman .o kadar cok konusuyorki anlayamam.onun gözünde biricik ogluna çocuk veremeyen ama yinede basimin ustunde yerin var napayım cekecem seni der gibi bir havasi vardır. Sirf bu yuzden bosanmayi bile düşünüyorum ya.cocuk olmamasından daha agir geliyor.
canım benim transfer çarşamba olcak,sabah çözücekler bi problem olmazsa ki inş olmaz öğlen transfer yapılcak,bu korkular yedi bitirdi bizi yaaa,korkmaya gıcık oluyom artıkCanim ne zaman tranSferin olcak bende bugün başladım estrofeme 15 gün sonra gittiğimde gebelik aşısını da konuscax sordum ulun beye o zaman konuşalım dedi insallah onu da yapcak benimde 6. Embriyosu senin gibi korkuyorum ama Allahin elinde o isterse hic bisey olmaz sağlıklı çözünür Rabbim bize yardım etsin insallah
Böyle umutlu ol Canim insallah olucak ben bu sefer heyecanlı değilim ya olur gibi geliyo öbürlerinde heyecanliydim şimdi alıştım belki de ondandir
hadi hayırlı uğurlu olsun canım,bende birazdan çıkıp polikliniğe gidcem 2.iğnem için,nasıl gidicem bilmiyom yaa,çok yanıcak:18:bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz
popişim bu defa hiç acımadıHayirlisi olsun tatlim ilk ya ondan heralde benim heyecan ikimizinde yuzu gulsun ins :)
Popisine gecmis olsun kuzumacilarinin sonu taptatli bi bebis olsun ins
popişim bu defa hiç acımadıeczanede yaptırdım.inşşşşşşşşş,hepimiz için tatlım ya hepimiz için
Kizlar yarin kayinvalidem geliyor bana.5 aydir rahattim ne guzel.yine cocuk mevzusunu acacak.hepinizin duasina ihtiyatcim var.allah bana sabir versin diye.benim oglumda sorun yoktur kizim der herzaman .o kadar cok konusuyorki anlayamam.onun gözünde biricik ogluna çocuk veremeyen ama yinede basimin ustunde yerin var napayım cekecem seni der gibi bir havasi vardır. Sirf bu yuzden bosanmayi bile düşünüyorum ya.cocuk olmamasından daha agir geliyor.
Cnm yumurta rezervi 3.5 cikti.normal deger 1.5-5 arasi.iyi sanirim cok sukur.yumurta var hala buda devam demek oluyor sanirim.dusuklerin nedeni bağışıklık olabilir diye bir test daha yaptırdım. oda normal cikti.benim normal yolla hamile kalamamin ve dusuklerin nedeni yok.deli olacam ya.ufakta olsa bir sorun bulsalarda tedavi olsam ve cocuk dogursam ya artik offffff.sebepsiz infertilite varmi kizlar aranizda benden baska
Benim toto hissizleşti artık:) ya acıya alıştım yada artık acımıyor topcuklar var tabii. Bu arada kan sulandırıcı iğne ye başlayacağınız vakit unutmayın. İğneyi ne kadar hızlı batırırsanız o kadar az acıyor. Ne kadar yavaş ilacı enjekte ederseniz o kadar az morarıyor. İğneyi çıkardığınızda pamukla sadece bastırın sakın ovmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?