Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm aslında ben burda anlatamadım tabi şükürler olsun 5 tane olması iyi ama şöyle bi durum var benim 10 tane kalmıştı ilk transferimde 5 tane çözdürmüşlerdi sadece 1 tane sağlam kala bilmiş yani ulun bey de bana dediki 5 taneden 1 tane kalması çok iyi bişi değil yani pek sağlıklı olmadıklarını gösteriyorlar süleyman bey ise süperden başka bişi demedi hatta ulun bey belki kalan 5 tanesi çözülmeye bilirde dedi kendini buna hazırla demesi üzücü oldu ama bi yandan da hoşuma gitti ...
Aynen cnm 1 tane olsun bizim olsun

Doğru diyorsun cnm kısmet bu işler en kısa zamanda bizlerinde yüzü bebek haberleriyle güler inşallahhhhhh

Benim tüm değerlerim normal ama yinede iki çeşit iğnem var. Önlem olarak veriyorlar bunları herhalde.bunlara 9 ay devam edenlerde varmış
Hepsi bebiş tutunsun yaşasın diyeymiş :)

O maydonoz muhabbetini banada yapmışlardı hatta çamaşırına koy demişlerdi bende direk olurmu mu öyle nimet o yapmam dedim bana ısrarla yap yap demişlerdi böyle bi saçmalık yok yaaaaaa ALLAH akıl fikir versin diyeceğim ALLAH çok şükür akılda fikirde veriyor ama insanlarımız kullanmasını bilmiyor

Arkadaşlar bi sorum olacak sorması ayıp maliyeti ne kadar oldu sizlere Umut'un ben doğudan geleceğim orada kalma yeme içme derken epey masrafım olacak pcosum o yüzden öğrenmek istedim tedavinin başından sonuna kadar ne kadar oldu masrafınız bide dondurma işlemide yaptırayım mı çok soru sordum ama Süleyman bey mi yoksa ulun bey mi hangisini önerirsiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim sen söylemiştin yine sen dedikten sonra TV'de feridun kunak anlatmıştı aynı dediğin gibi kaynatip çamaşıra koy demişti o içeriyi temizliyomus bende inanmamıştım ama doktor söyleyince ikna oldum :)

Merhaba.
Hepimizin tedavisi hayırla, mutlulukla sonlansın inşallah (Amin)
Bir süredir topiği okuyorum, nihayet sonuna kadar okudum, sıra yazmaya geldi. Kasım ayından beri Ulun Bey' le flört halindeyiz. Kısmetse Şubat periyodumla ben de başlayacağım tedaviye. Umutlu 1980' in transfer gününde saat 13:30 da ben de histeroskopi için oradaydım. Umarım çabalarımız hayırlı sonuçlar verir...

Canim gecmisi okumadim ama progestan mi yaptiriyosun eger oyleyse igne yerleri top top oluyo ya onlardan olabildigince uzaga yapsinlar ust uste gelirse cok aciyo
evet canım progestan yaptırıyorum,ilk gün feci acıdı sol taraf o tarafa dönüp yatamadımdün yani ikinci gün nasıl olsa sola yatamıyorum yine aynı tarafa yapın dedim amannn demez olaydım,bacağım tutmuyo resmen,ama bu gün akıllanıp sağa yaptırdımilk denememde bi gün sağ bi gün soldu,bi problem olmamıştı,ama bu defa iğneler yapılırken diil,acısı sonradan belli oluyorrr

sen demedin mi sülo bana böle demişti diye,bak nasıl kızdım şimdiii senin kaçıncı gün dondurulmuştu canım,hatırlamıyorum pek

hoşgeldin canım,ne demek yeriniz var mı diye, olmaz olur muuuu bak yaa benim daktırımla flört heeeeeesende erkek mi kadın faktörü mü sebep,bi de kaçıncı denemen?bu arada aminnnnn

Hosgeldin Canim aramıza hayırlı olsun tedavin insallah yüzünü güldürsün Allahim.Ulun bey banada rahim filminde bisey çıkarsa histereskopi yapcam demişti bisey çıkmayınca olmadım gecmis olsun senin problem neydi ? Âmin Canim insallah hepimiz olumlu sonuclar alalım yüzümüz gülsün kucağımız dolsun

Hoşbuldum, sağolun :)
Bizimki kadın infertilitesi. Bende sedimantasyon yüksekliği var. Yaşla birlikte sorunlar da ilerledi. Önce smear testim pozitif çıktı. Biyopside CIN 1 bulundu. Doku bozulması. Ardından kist bulundu (sonradan üreme kisti olduğu anlaşıldı) Ardından kanallarda tıkanıklık oluştu. Kasım ayında Ulun Bey' le nihayet buluştuk (onu da anlatırım bir ara) Tekrar film istedi, bu defa perde ve polip bulundu. İlk tüp denemem. Böyle işte. Bu arada 41 yaşımdayım, 6,5 yıllık evliyim, Edirne' den katılıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geçmiş olsun canım yaa,az uğraşmamışsın anladığım kadarıyla,biri bitip başka bişey başlamış,yanlış anlamazsan daha önce bi çocuk girişiminde bulundun mu peki?çok soruyoruz farkındayım,ama sen okumuşsun az çok öğrenmişsindir bizi,ee bizde seni öğrenelim dimi ama

Sormanızda hiç bir sakınca yok. Rahat olun :)
Bahsettiğim rahatsızlık ve tedaviler hep bebek arayışımızda karşıma çıktı. Her tedaviden sonra bu defa olur dendi 3 ay bekleyin dendi, 5 ay bekleyin dendi ve epey zaman kaybettik. Eşim zaten çok istekli değildi, bu sonuçsuz kalan tedavilerden sonra uğraşma çocuk için dedi. Ben de yaşım ilerleyince üstüne düşmekten vazgeçtim son 3 yıldır. Sonra 75 - 80 yaşlarında bir teyzeyle tanıştık. Onun da olmamış çocuğu. Kardeşinin çocuklarını büyütmüş ama o yaşta hala içinde ukteydi kadının. Ağlamaktan helak oldu. Bugün doğurabilirsin deseler tamam diyecek durumda. Eşi vefat edeli 20 yıl olmuş, o hala ağlıyor. Ölünce bir Fatiha okuyanım olmayacak arkamdan dedi durdu. Ben de gittiği yere kadar denemeye karar verdim şimdi buradayım.

ah bu zaman yok mu ahhh,hep bişeyler alıp götürüyo bizden,bende geçen ayın26sında 30 oldum,benimde çikolata kistlerim var ilk tüp bebk tedavimde 12 yum.toplandı 6sı döllendi 1tane 3.gün transferi yaptılar kalan 5i 5.güne bekletmek istediler ama olmadı,tekrar başladım aralıkta bu defa da 7 yum toplandı ya 3 ya4 döllendi hatırlamıyorum şimdi ama ulun bey baştan söyledi bana 5.güne gelmezlerse tedavini iptal edicem diye,uzun lafın kısası bu defa da progesteron hormonum yüksek çıktı 1 tane 5.gün embriyosu dondurabildiler geri kalan herşey çöp,eğer embriyom(biz ona FRİGOCAN diyoruz) çarşamba günü sabah çözdüklerinde bi yamuk yapmazsa öğlen transferim olacak,bende şaşırdım valla ne yapacağımı,bazen bıkıyorum yeter diyorum,bazen de o teyzenin dediği gibi ya ilerde pişman olursam diyorum iki ucu b...lu değenek,Allah hepimize yardım etsin,hiç kimseyi evlatsızlıkla sınamasın canım(amin)

Canlar haftasonunuz ins guzel gecmistir yeni gelen arkadasimiza hosgeldin diyorum ins guzel bi hafta olur bizim icin rabbim umutlunun hamile haberini almayi demay demayin saglikli frigicanini banada persembe gunu yumumlarla ilgili iyi haber almayi nasip etsin insssssss

Âmin Canim insallah hepimiz burdan yazcaz hamileyim diye nasıl yapabiliyor musun iğneleri alistinmi heyecan var mi Canim :)

Canım şöyle anlatayım. Yakınlarda öğretmenevi var. Günlüğü 2 kişi 110 TL, sadece sabah kahvaltısı var. Koşuyolu zengin bi muhit. 2 kişi yemek 30TL ye falan çıkabiliyorsun. Bunun yanında tedavi 6700 civarında sanırım. Bunun içinde tek seferi 100TL olan sperm testi yok. Bunun yanında ek vitamin vs verebiliyor Ulun Bey. Ayrıca femara gibi 5 günlük 60-70Tl olan bi ilaç verebiliyor. Transferden sonra epeyce ilaç veriliyor. Bunu merkez karşılamıyor kendin alıyorsun.12 günlük iğne 50tl, Jel var 7 günlüğü 45TL, antibiyotik, vitamin derken 100-200 arası da buraya veriyorsun. Yani türkçesi elin cebinden çıkmıyor. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Başka sorun olursa özelden sorabilirsin. Ayrıca tedavi Transfere kadar yaklaşık 17-18 gün sürüyor. Tabii transferen sonrada 3-4 kalacağını düşününce yaklaşık 22 gün filan da İstanbulda kalmak gerekiyor. Allah yardımcın olsun canım.

Canım önce hoşgeldin ve hayırlı olsun. Bu progestan cidden çok acıtıyor. Ben sıcak su torbası koyuyorum ertesi güne acısı geçiyor. Tavsiye ederim.

Hoşgeldin ve Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…