Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Gonulden amin insallah diyorum cnm.

Hafizecim ben isi birakmistim 4 ay evvel tedavilerime rahat gidip gelmek icin.bu aralar tekrar baslasammi diyorum.sen bagimlimi bagimsizmi calisiyorsun bilmiyorum ama kulagin delik olsun mali musavir arayan olursa aklinda bulunsun cnm oldumu

Tedavin hayirli olsun oncelikle.rabbim gonlunle gore versin.bence hepimiz hakkimizda Hayırli olani istemeliyiz ya.allah bizi bizden iyi biliyor.cocuklarimiz olupta hem bu dunyamizi hemde obur dunyamizi rezil edebilir. Anne olma istegi hepimizde var cok fazla ama olmazsada rabbimin vardir bir bildigi diyebilmeliyiz.benim hepimiz icin dilegim Hayırli ise allah kucagimizi doldursun analık duygusunu tattirsin hrpimise.hayirsizsada rabbim sabrini versin yaslaninca evlat aratmasin.yas konusuna hic takilma .ben 23 yasindan beri cocuk icin ugrasiyorum suan 33 oldum.sonuc cocuk yok. En verimli yasimda bile cocuk sahibi olamadim.allahim bundan sonra ne gosterecek bakalim

ahh canım benim yaaa,beni de unutmayıp duanda yer verdiğin için Allah razı olsun,perşembe günü tekrar yaz buraya durumunu tamam mı?Allah güzel gönlüne göre versin

sıcak su torbasını yarından itibaren uyguluycam saol canım,bu arada nereye hoşgeldim onu anlamadım,ben hep burdayım da bayadır ondan

ahh canım benim yaaa,beni de unutmayıp duanda yer verdiğin için Allah razı olsun,perşembe günü tekrar yaz buraya durumunu tamam mı?Allah güzel gönlüne göre versin

Unuturmuyum demay demayim ben seni yaa guzel haberlerden sonra kimle halay cekcem
Persembe gunu haber ederim tabi gulum catlarim zaten yazmazsam
Yumurtalarimla konusup duruyorum zaten deli gibi sabah esime diyorum sende konus moral ver oda ciddi ciddi konusuyo cici yumurtalar tatli yumurtalar buyuyomusunuz komedi halimiz :)

Hafizecim ben isi birakmistim 4 ay evvel tedavilerime rahat gidip gelmek icin.bu aralar tekrar baslasammi diyorum.sen bagimlimi bagimsizmi calisiyorsun bilmiyorum ama kulagin delik olsun mali musavir arayan olursa aklinda bulunsun cnm oldumu

Canimm ben bagimli calisiyorum tabiki aklimda olsun yazarim burdan canim kaynanan geldimi :)

Aminnn kuzum inss olucak yok igneleri badkasina yaptiriyorum tirsmaktan acimiyoda batiramiyorum kendime
Sen nasilsin

Alisirsin Canim bende oyleydim Canim şimdi bakmadan bile yaparım :) o kadar alıştım iğne yemeye :) insallah şifa olur kaliteli yumurtaların olur Canim benim.bende iyiyim evdeyim is güç kafa dağıtıyorum bu sefer gercekten umrunda değil tedavi ilaçlarımı unutmamak için ortalığa koyuyorum öbürlerinde dakikasına iciyodum :) bu arada ulun bey bana vitaminleri bırak dedi kan pihtilasmasi icinde b12 iciyodum o kadar kullandın bisey değişmedi içme dedi sadece folikasite devam et dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Amin canim hersey Allahtan biz elimizden geleni yapiyoruz ins bu heyecansizlik sana iyi gelir takmamak lazim annem her zaman yan yatanda birrrr totosunu yirtanda der o bebek kaderde varsa olacak o yuzden kendimizi parcalamaya da gerek yok moralimizi yuksek tutalim eskiden vitamin mi varmis folik asit mi varmis olucak Allahin izniyle :)
Bu arada ben igneyi oldum bi adetim geldi soylemesi ayip pihtili pihtili gecen aylara gore baya costu igneyi sevdi galiba benim ana vatan anlamadim iyi bisey mi kotu birsey mi

günaydın kızlar neler yaptınız ben 2 gündür annemdeydim .kuzenimin nişanı vardı.şimdide temizliğe başlıcam malum pazartesi iş başlıycak

Kızlar aklıma takıldı yazdıklarınız ben ulun beyin hastasıyım ve taa gaziantepten gelecem 6 şubatta bana da süleyman beye git der mi ? ilgisiz davranır mı sizce şimdi tedirgin oldum :18::18::18::18:

kızlar rapor alan yok mu aranız da....raporla daha uyguna geliyor...

Aynen Canim nasipte varsa olucak zaten sadece zamanını bilmiyoruz hemen olsun istiyoruz herkes gibi hasret duyuyoruz o minicik ellere o guzel ağlamalara ne de olsa bebek evin neşesi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.iğneden olabilir Canim benimde olmuştu ama dondurulmusta hapa basliyosun rahim duvarını kalinlastiriyo benimde kesildi hap içtiğimden beri :)

Kızlar tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen yok mu....bizlerle heyecanlarını paylaşsın...ben daha başlamadım ....ama çok yaklaştı heyecan doruktaaaaa

Kızlar tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen yok mu....bizlerle heyecanlarını paylaşsın...ben daha başlamadım ....ama çok yaklaştı heyecan doruktaaaaa

Canim ben yeni başladım ctesi gittim dondurulmusa başladım ayın 19 unda bi problem olmazsa transferim olur insallah şimdi zaman geciyo da test gunünü bekleyene kadar gwcmiycek vakit eminim bu sefer heyecan yok bende ama öylesine gidiyorum sanki. Sen ne zaman basliycaksin Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…