Canlar haftasonunuz ins guzel gecmistir yeni gelen arkadasimiza hosgeldin diyorum ins guzel bi hafta olur bizim icin rabbim umutlunun hamile haberini almayi demay demayin saglikli frigicanini banada persembe gunu yumumlarla ilgili iyi haber almayi nasip etsin insssssss
Sormanızda hiç bir sakınca yok. Rahat olun :)
Bahsettiğim rahatsızlık ve tedaviler hep bebek arayışımızda karşıma çıktı. Her tedaviden sonra bu defa olur dendi 3 ay bekleyin dendi, 5 ay bekleyin dendi ve epey zaman kaybettik. Eşim zaten çok istekli değildi, bu sonuçsuz kalan tedavilerden sonra uğraşma çocuk için dedi. Ben de yaşım ilerleyince üstüne düşmekten vazgeçtim son 3 yıldır. Sonra 75 - 80 yaşlarında bir teyzeyle tanıştık. Onun da olmamış çocuğu. Kardeşinin çocuklarını büyütmüş ama o yaşta hala içinde ukteydi kadının. Ağlamaktan helak oldu. Bugün doğurabilirsin deseler tamam diyecek durumda. Eşi vefat edeli 20 yıl olmuş, o hala ağlıyor. Ölünce bir Fatiha okuyanım olmayacak arkamdan dedi durdu. Ben de gittiği yere kadar denemeye karar verdim şimdi buradayım.
ahh canım benim yaaa,beni de unutmayıp duanda yer verdiğin için Allah razı olsun,perşembe günü tekrar yaz buraya durumunu tamam mı?Allah güzel gönlüne göre versinCanlar haftasonunuz ins guzel gecmistir yeni gelen arkadasimiza hosgeldin diyorum ins guzel bi hafta olur bizim icin rabbim umutlunun hamile haberini almayi demay demayin saglikli frigicanini banada persembe gunu yumumlarla ilgili iyi haber almayi nasip etsin insssssss
sıcak su torbasını yarından itibaren uyguluycam saol canım,bu arada nereye hoşgeldim onu anlamadım,ben hep burdayım da bayadır ondanCanım şöyle anlatayım. Yakınlarda öğretmenevi var. Günlüğü 2 kişi 110 TL, sadece sabah kahvaltısı var. Koşuyolu zengin bi muhit. 2 kişi yemek 30TL ye falan çıkabiliyorsun. Bunun yanında tedavi 6700 civarında sanırım. Bunun içinde tek seferi 100TL olan sperm testi yok. Bunun yanında ek vitamin vs verebiliyor Ulun Bey. Ayrıca femara gibi 5 günlük 60-70Tl olan bi ilaç verebiliyor. Transferden sonra epeyce ilaç veriliyor. Bunu merkez karşılamıyor kendin alıyorsun.12 günlük iğne 50tl, Jel var 7 günlüğü 45TL, antibiyotik, vitamin derken 100-200 arası da buraya veriyorsun. Yani türkçesi elin cebinden çıkmıyor. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Başka sorun olursa özelden sorabilirsin. Ayrıca tedavi Transfere kadar yaklaşık 17-18 gün sürüyor. Tabii transferen sonrada 3-4 kalacağını düşününce yaklaşık 22 gün filan da İstanbulda kalmak gerekiyor. Allah yardımcın olsun canım.
Canım önce hoşgeldin ve hayırlı olsun. Bu progestan cidden çok acıtıyor. Ben sıcak su torbası koyuyorum ertesi güne acısı geçiyor. Tavsiye ederim.
Hoşgeldin ve Allah yardımcın olsun.
Âmin Canim insallah hepimiz burdan yazcaz hamileyim diye nasıl yapabiliyor musun iğneleri alistinmi heyecan var mi Canim :)
ahh canım benim yaaa,beni de unutmayıp duanda yer verdiğin için Allah razı olsun,perşembe günü tekrar yaz buraya durumunu tamam mı?Allah güzel gönlüne göre versin
Hafizecim ben isi birakmistim 4 ay evvel tedavilerime rahat gidip gelmek icin.bu aralar tekrar baslasammi diyorum.sen bagimlimi bagimsizmi calisiyorsun bilmiyorum ama kulagin delik olsun mali musavir arayan olursa aklinda bulunsun cnm oldumu
Aminnn kuzum inss olucak yok igneleri badkasina yaptiriyorum tirsmaktanacimiyoda batiramiyorum kendime
Sen nasilsin
Alisirsin Canim bende oyleydim Canim şimdi bakmadan bile yaparım :) o kadar alıştım iğne yemeye :) insallah şifa olur kaliteli yumurtaların olur Canim benim.bende iyiyim evdeyim is güç kafa dağıtıyorum bu sefer gercekten umrunda değil tedavi ilaçlarımı unutmamak için ortalığa koyuyorum öbürlerinde dakikasına iciyodum :) bu arada ulun bey bana vitaminleri bırak dedi kan pihtilasmasi icinde b12 iciyodum o kadar kullandın bisey değişmedi içme dedi sadece folikasite devam et dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah
6.günde böyle problem oldu hee:2:Allah sabır versin bize ne diyim
Canimm ben bagimli calisiyorum tabiki aklimda olsun yazarim burdan canim kaynanan geldimi :)
Çok şükür cnm sonucum düşük çıktı ulun bey 5 in üzerinde çıkarsa kötü demişti benim 2.39 çıktı
Adam çok yoğun cnm gittiğimde çok beklemedik ama belli yorgun döne döne süleyman beye gide bilirsiniz dedi ben uzak dedim daha uzaktan gelenler var dedi ...
Ama sağolsun ilgilendi hatta uzun uzun konuştu ben süleyman beyle hiç konuşamazdım hatta o hemen ayağı kalkardı bende tabi mesajı alıp çıkıyordum ... Mayıs başlarında tedaviye başlıcam allah kısmet ederse hepimizin son tedavisi olur inşallahhhh
kızlar rapor alan yok mu aranız da....raporla daha uyguna geliyor...Canım şöyle anlatayım. Yakınlarda öğretmenevi var. Günlüğü 2 kişi 110 TL, sadece sabah kahvaltısı var. Koşuyolu zengin bi muhit. 2 kişi yemek 30TL ye falan çıkabiliyorsun. Bunun yanında tedavi 6700 civarında sanırım. Bunun içinde tek seferi 100TL olan sperm testi yok. Bunun yanında ek vitamin vs verebiliyor Ulun Bey. Ayrıca femara gibi 5 günlük 60-70Tl olan bi ilaç verebiliyor. Transferden sonra epeyce ilaç veriliyor. Bunu merkez karşılamıyor kendin alıyorsun.12 günlük iğne 50tl, Jel var 7 günlüğü 45TL, antibiyotik, vitamin derken 100-200 arası da buraya veriyorsun. Yani türkçesi elin cebinden çıkmıyor. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Başka sorun olursa özelden sorabilirsin. Ayrıca tedavi Transfere kadar yaklaşık 17-18 gün sürüyor. Tabii transferen sonrada 3-4 kalacağını düşününce yaklaşık 22 gün filan da İstanbulda kalmak gerekiyor. Allah yardımcın olsun canım.
Canım önce hoşgeldin ve hayırlı olsun. Bu progestan cidden çok acıtıyor. Ben sıcak su torbası koyuyorum ertesi güne acısı geçiyor. Tavsiye ederim.
Hoşgeldin ve Allah yardımcın olsun.
Geldi .arkadas araliksiz 4 saat konusuyor allah cene vermis dir dir dir bitmiyor
Amin canim hersey Allahtan biz elimizden geleni yapiyoruz ins bu heyecansizlik sana iyi gelir takmamak lazim annem her zaman yan yatanda birrrr totosunu yirtanda dero bebek kaderde varsa olacak o yuzden kendimizi parcalamaya da gerek yok moralimizi yuksek tutalim eskiden vitamin mi varmis folik asit mi varmis olucak Allahin izniyle :)
Bu arada ben igneyi oldum bi adetim geldi soylemesi ayip pihtili pihtili gecen aylara gore baya costu igneyi sevdi galiba benim ana vatan anlamadim iyi bisey mi kotu birsey mi
Kızlar tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen yok mu....bizlerle heyecanlarını paylaşsın...ben daha başlamadım ....ama çok yaklaştı heyecan doruktaaaaa
Kafani karistirmak gibi olmasın bende tam tersi buz torbasi koyuyodum bi de masaj yapinca iyi geliyodu:))sıcak su torbasını yarından itibaren uyguluycam saol canım,bu arada nereye hoşgeldim onu anlamadım,ben hep burdayım da bayadır ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?