Canim ben yeni başladım ctesi gittim dondurulmusa başladım ayın 19 unda bi problem olmazsa transferim olur insallah şimdi zaman geciyo da test gunünü bekleyene kadar gwcmiycek vakit eminimbu sefer heyecan yok bende ama öylesine gidiyorum sanki. Sen ne zaman basliycaksin Allah nasip ederse
Umutlu'nun test tarihi 6 subatti galiba yazmamista dun sanirim pazartesi yapcam mi demisti hatirlayamadimKızlar tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen yok mu....bizlerle heyecanlarını paylaşsın...ben daha başlamadım ....ama çok yaklaştı heyecan doruktaaaaa
Umutlu'nun test tarihi 6 subatti galiba yazmamista dun sanirim pazartesi yapcam mi demisti hatirlayamadim
muhtemel adet günüm 7 şubat 8-10 şubtta başlıyorum.6 şubatta istanbula geliyorum kısmetse.benim ilk
Geldi .arkadas araliksiz 4 saat konusuyor allah cene vermis dir dir dir bitmiyor
Kızlar aklıma takıldı yazdıklarınız ben ulun beyin hastasıyım ve taa gaziantepten gelecem 6 şubatta bana da süleyman beye git der mi ? ilgisiz davranır mı sizce şimdi tedirgin oldum :18::18::18::18:
Valla bilmiyorum kalir biraz .sen ne yaptin ne zaman basliyorsuncanım kulaklarını kapat duyma daha ne kadar kalıcak
Hay masallah benimde teyze kizi yillarca ugrasti hamile kaldidusuk yapti namazlarini bile goz ucuyla kildi o derece yatti olmadi olmadi sonra baska bi dr rahime kucuk bi operasyon yapilmali demis nedir tam bilmiyorum sonra tup bebekle hamile kaldi bismillah bebek daha buyumeden ikinci zipir kendiliginden geldi onca yilin acisi uzuntusu esine soylenen sacma sapan sozler hepsini unuttu allaha sukur 2 tane oglu varSize küçük bazı mucizelerden bahsedeyim mi bugün?
Varan 1:
Öz teyzem lise yıllarından (yaş 15- 16) beri kilo fazlası olan, ün. yıllarında sakalları çıkan bir kızcağızdı. Ankara' da okuyor, İst.' a tedaviye gidiyordu. Mezun oldu, mesleğe başladı hep hormon bozukluğu için tedavi gördü garibim. Sonra 27 yaşına geldiğinde İzmir' de bir doktora götürdüler teyzemi. Çikolata kisti varmış. Ameliyatını yapan dr. bir yıl içinde doğum yapmazsan bir daha olmaz demiş. Bırakın çocuğu ortada koca bile yok, ihtimal de yok çünkü teyzem % 51 engelli. 5 yıl sonra, Kenz-ül Arş suresini okuyor, 3 ay içinde evleniyor. Çalıştığı için nikah gününü hesaplamıyor önce. Periyoduna bir hafta kala evlenmiş aslında. Ama o periyod gelmedi. 9 ay. ! yıl içinde yapmazsan olmaz denen velet ilk geceden geldi, şimdi üniversite öğrencisi :)
muhtemel adet günüm 7 şubat 8-10 şubtta başlıyorum.6 şubatta istanbula geliyorum kısmetse.benim ilk
Size küçük bazı mucizelerden bahsedeyim mi bugün?
Varan 1:
Öz teyzem lise yıllarından (yaş 15- 16) beri kilo fazlası olan, ün. yıllarında sakalları çıkan bir kızcağızdı. Ankara' da okuyor, İst.' a tedaviye gidiyordu. Mezun oldu, mesleğe başladı hep hormon bozukluğu için tedavi gördü garibim. Sonra 27 yaşına geldiğinde İzmir' de bir doktora götürdüler teyzemi. Çikolata kisti varmış. Ameliyatını yapan dr. bir yıl içinde doğum yapmazsan bir daha olmaz demiş. Bırakın çocuğu ortada koca bile yok, ihtimal de yok çünkü teyzem % 51 engelli. 5 yıl sonra, Kenz-ül Arş suresini okuyor, 3 ay içinde evleniyor. Çalıştığı için nikah gününü hesaplamıyor önce. Periyoduna bir hafta kala evlenmiş aslında. Ama o periyod gelmedi. 9 ay. ! yıl içinde yapmazsan olmaz denen velet ilk geceden geldi, şimdi üniversite öğrencisi :)
Hay masallah benimde teyze kizi yillarca ugrasti hamile kaldidusuk yapti namazlarini bile goz ucuyla kildi o derece yatti olmadi olmadi sonra baska bi dr rahime kucuk bi operasyon yapilmali demis nedir tam bilmiyorum sonra tup bebekle hamile kaldi bismillah bebek daha buyumeden ikinci zipir kendiliginden geldi onca yilin acisi uzuntusu esine soylenen sacma sapan sozler hepsini unuttu allaha sukur 2 tane oglu var
Sanırım Şubat tedavisine son başlayan ben olacağım. 20 şubat gibi :)Mart ayında da sonuç alacağım sanki. :44:
ay canım teşekkür ederimmm içimi rahatlattin...Yok kuzum ben cumartesi ordaydim rahatti guzel guzel konustu boyle yanaklarini sikasim geldi o derecesende rahat ol
Az kalmış senin tedavine de bu ay bay tedaviye baslayn var insallah hepimizin olumlu olur hepimizin yüzü guler
Hayirli olsun canim bende genelde yatiyodum ama geziniyodum da bayram tatiline denk gelmisti benim, 5.gun embriyosuydu benim transferin 6. Gunu idrar negatif 8. Gun kanda pozitif cikti bekleyebilirsen bekle gününü hakkinda hayirlisi olsunarkadaşlar cuma transferim yapıldı ilk gün hep yattım ama sonraki günler ayakta gezdim iş yapmadım hep yatmakmı lazım ve bugünde iş başı yaptım Allah sonunu pozitif göstersin birde 12 şubat test tarihim daha erken yapsam cıkarmı yaa idrar yapsam ne zaman yapmam lazım 12 şubat gelmez gelmez
Az kalmış senin tedavine de bu ay bay tedaviye baslayn var insallah hepimizin olumlu olur hepimizin yüzü guler
arkadaşlar cuma transferim yapıldı ilk gün hep yattım ama sonraki günler ayakta gezdim iş yapmadım hep yatmakmı lazım ve bugünde iş başı yaptım Allah sonunu pozitif göstersin birde 12 şubat test tarihim daha erken yapsam cıkarmı yaa idrar yapsam ne zaman yapmam lazım 12 şubat gelmez gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?