evet baya var....bakalım benim tedavimi başlatacak mı 5 kilo versen ii olur dedi ben veremedim stresten daha da almaktan korktum o nedenle bekleyemedim....uçak biletlerim.ilaçlarım her şey tamam...inş sorun olmaz...:18::18::18::18:
hayirli olsun canim bende genelde yatiyodum ama geziniyodum da bayram tatiline denk gelmisti benim, 5.gun embriyosuydu benim transferin 6. Gunu idrar negatif 8. Gun kanda pozitif cikti bekleyebilirsen bekle gününü hakkinda hayirlisi olsun
hayırlı olsun, allah güzel haberler nasip etsin. Idrarda şimdi çıkmaz. Hiç değilse 10. Günü bekle :)
evet baya var....bakalım benim tedavimi başlatacak mı 5 kilo versen ii olur dedi ben veremedim stresten daha da almaktan korktum o nedenle bekleyemedim....uçak biletlerim.ilaçlarım her şey tamam...inş sorun olmaz...:18::18::18::18:
Kilo vermedin diye tedavini ertelemez sanırım. Tabi aşırı değilse. Sadece 5 kilo fazlan varsa hiç dert etme. Benim 15 kilo fazlam var
5 kilo bisey değil Canim başlatir sorun olmaz sanırım.insallah Rabbim emeginin karşılığını verir ta nerelerden gelicen insallah pozitif sonucunu alıp donersin :) ben 3 kere negatif aldım 3 unde de mahvolduk yıkıldık o yuzden tek duam ilk başlayanlar ilk tedavilerinde olumlu sonuc alsınlar oluyo o yıkım gercekten Cok Cok zor kimsenin yasamasını istemiyorum
canım hayırlısı hep olumlu düşün pozitif haber al bizimle paylaş bizde daha olumlu başlayalım tedaviye..bu arada test günün nezaman:18::18:yani bende 8.10.gün felen kan yaptırabilirim ayy bekleyemem ben sanki hamile gibiyim bebeğimle konuşuyorum:) devamlı aklımdan cıkmıyor inş hayallerim suya düşmez cok üzülürüm yoksa
canım hayırlısı hep olumlu düşün pozitif haber al bizimle paylaş bizde daha olumlu başlayalım tedaviye..bu arada test günün nezaman:18::18:
İnsallah canım tek umudum ben de problem olmaması....dr sorunun kadında rahimde olmamasını tercih ederiz.bizimki sperm azlığı..hareketliliğinde de sorun yok umutluyum bilmiyorum artık gerisi nasip...
Bak ne kendini cok kaptir ne de umutsuz ol insallah bebisin seni birakmaz bend ekonusuyodum arada ama hem korkuyodum garip bi duygu bol bol oku dua et icini ferah tutmaya calis insallah guzel haberler alirizyani bende 8.10.gün felen kan yaptırabilirim ayy bekleyemem ben sanki hamile gibiyim bebeğimle konuşuyorum:) devamlı aklımdan cıkmıyor inş hayallerim suya düşmez cok üzülürüm yoksa
Bak ne kendini cok kaptir ne de umutsuz ol insallah bebisin seni birakmaz bend ekonusuyodum arada ama hem korkuyodum garip bi duygu bol bol oku dua et icini ferah tutmaya calis insallah guzel haberler aliriz
hayır canım fazlam var daha fazla 85 kiloyum 79 u gör dedi daha ii olur dedi ama ben 84 tüm o zaman stres yapınca 1 kilo da aldım baktım olacak gibi değil tedaviyi ertelememeye karar verdim olacağı varsa olur...aslında 99 kiloydım geçen sene bayağı kilo verdim.sonra bir kısmını aldım veremedim...bilmiyorum sorun eder mi..:18::18::18:
hmm ben o zaman muhtemelen tedavi için istanbulda olacam umarım ordan takip edebilirm...
kızlar nasılsınız bugün ulun beyde kontrolüm vardı yumyumlar olmuş maşallah dedi ama sayı sordum yumurta avcılığı yapma gayet iyiler maşallahları var dedi :)) perşembe tekrar gidicem bakalım neler olcak
kızlar nasılsınız bugün ulun beyde kontrolüm vardı yumyumlar olmuş maşallah dedi ama sayı sordum yumurta avcılığı yapma gayet iyiler maşallahları var dedi :)) perşembe tekrar gidicem bakalım neler olcak
Masallahh masallah bende persembe gidicem bugun 3. İgnemi olucam seni kac dozla baslatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?