Daha güzel haberlerini de bekliyoruz...
200 den başladı bugün 150 ye düşürdü bakalım perşembe nedicek :)
kızlar nasılsınız bugün ulun beyde kontrolüm vardı yumyumlar olmuş maşallah dedi ama sayı sordum yumurta avcılığı yapma gayet iyiler maşallahları var dedi :)) perşembe tekrar gidicem bakalım neler olcak
merhaba arkadaşlar. Ulun beyin hastasıyım. 27 ocakta transferim oldu şimdi beklemedeyim. İnşallah son olur.
Bende 225 le basladim evet benim icindw persembe buyuk gun dusurur mu bilmem olcuyu sende pko mu vardi pokululara dusuk doz veriliyo bildigim kadariyla ben bu gunden kasiklarimda siskinlik hareket hissediyorum psikolojik midir bilmem :)
Belki karsilasiriz merkezde :)
Masallah Masallah Canim ulun bey sayı vermiyo zaten :) az kalmış yumurta toplamaya heyecan vardır şimdi sende :) hadi hakkında hayırlısı olsun
Bu değer bana diğer arkadaşlarda olan kimyasal gebeliği hatırlatıyor
biraz meraklıyım tam olarak heycanlı değilim ya yada bilmiyorum korkuyorum ben cok
kötü düşünmek yok kaçıncı günündü bugün
10 cu gün canım
Bu değer bana diğer arkadaşlarda olan kimyasal gebeliği hatırlatıyor
Niye korkuyosun Canim Allah ne demişse o olacak ben Cok heyecanliydim hic birinde olmadı şimdi hic heyecan yok ne olacaksa olsun diyorum yipratmiycam artık kendimi bosver sende heyecan olmasın sonu guzel olsun insallah
doktoru aradınmı test günü erken anladıgım kadarıyla istersen danış canını sıkma hemen ayrıca
Canim oyle düşünme hemen üzme kendini lütfen herkesin farklı oluyo biliyosun bunu hem test gunüne var daha kesin bisey değildir kaçıncı gün bugün
hayal kırıklığı yaşamak istemiom
merhaba arkadaşlar. Ulun beyin hastasıyım. 27 ocakta transferim oldu şimdi beklemedeyim. İnşallah son olur.
Gebelik var görünüyor ama değer düşük dedi. Test gününü bekleyin ve tekrarlayın ilaçlara devam dedi. Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?