Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba arkadaşlar. Ulun beyin hastasıyım. 27 ocakta transferim oldu şimdi beklemedeyim. İnşallah son olur.

200 den başladı bugün 150 ye düşürdü bakalım perşembe nedicek :)

Bende 225 le basladim evet benim icindw persembe buyuk gun dusurur mu bilmem olcuyu sende pko mu vardi pokululara dusuk doz veriliyo bildigim kadariyla ben bu gunden kasiklarimda siskinlik hareket hissediyorum psikolojik midir bilmem :)
Belki karsilasiriz merkezde :)

Masallah Masallah Canim ulun bey sayı vermiyo zaten :) az kalmış yumurta toplamaya heyecan vardır şimdi sende :) hadi hakkında hayırlısı olsun

bnmde öle şişlik var acayip şekilde hemde oturup kalkarken bile hissediyom. pko var dedi tedaviye başlancağında bana sağda solda dedi valla bugün herkese baktım acaba tanıdık varmı kızlardan die cok tuhaf oluyoı yaaa:)))

biraz meraklıyım tam olarak heycanlı değilim ya yada bilmiyorum korkuyorum ben cok

Niye korkuyosun Canim Allah ne demişse o olacak ben Cok heyecanliydim hic birinde olmadı şimdi hic heyecan yok ne olacaksa olsun diyorum yipratmiycam artık kendimi bosver sende heyecan olmasın sonu guzel olsun insallah

Niye korkuyosun Canim Allah ne demişse o olacak ben Cok heyecanliydim hic birinde olmadı şimdi hic heyecan yok ne olacaksa olsun diyorum yipratmiycam artık kendimi bosver sende heyecan olmasın sonu guzel olsun insallah

hayal kırıklığı yaşamak istemiom

doktoru aradınmı test günü erken anladıgım kadarıyla istersen danış canını sıkma hemen ayrıca

Canim oyle düşünme hemen üzme kendini lütfen herkesin farklı oluyo biliyosun bunu hem test gunüne var daha kesin bisey değildir kaçıncı gün bugün

Gebelik var görünüyor ama değer düşük dedi. Test gününü bekleyin ve tekrarlayın ilaçlara devam dedi. Hayırlısı bakalım

Senin icin baktim netten 3 haftalik 10 ile 50
4 haftalik 5 ile 425
5 hafta 20 ile 7300
Farkliliklari goruyomusun amacim seni umutlandirmak degil sadece kimyasal demek icin erken dur bakalim suan hamilesin oyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…