- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin, sen de hayırlı haberler ver ibşallah. Test günün de gelmiş neredeyse :)
Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin, sen de hayırlı haberler ver ibşallah. Test günün de gelmiş neredeyse :)
Tesavi suresince ugur kosarin allah de otesini birak kitabini tavsiye ederim tam bir motive kaynagi
Üzme kendini. Rabbim verecekse veriyor. Arkadaşım 85 kiloyla doğal yolla hamile kaldı, 110 kiloyla doğuma girdi. İkincisine 80 kiloyla hamile kaldı, 112 kiloyla doğuma girdi. Boyu 168 cm. Annemin amca kızlarından 70' in altında hamile kalan yok, hepsi sağlıkla doğurdu maşallah. Senin de olur hayırlısıyla. Rabbim çözümsüz dert vermesin...
Senin icin baktim netten 3 haftalik 10 ile 50
4 haftalik 5 ile 425
5 hafta 20 ile 7300
Farkliliklari goruyomusun amacim seni umutlandirmak degil sadece kimyasal demek icin erken dur bakalim suan hamilesin oyle dusun
ozamn beklioz allahın izniyle güsel olcak sonuç :)
Ve suan okudugum
Bir yaziyi yaziyorum 10. Gun degerim 23,84 cikti doktor hamilesin diyemedi 2 gun sonra tekrar et dedi 44 oldu 77 oldu ve giderek yukseldi bugunlere geldik allah herkese versin demis kadin
10 cu gün canım
canım ben şubat adetimle başlıyacaktım ama mart adetime kaldı yani sonucu nisanda alıcamSanırım Şubat tedavisine son başlayan ben olacağım. 20 şubat gibi :)Mart ayında da sonuç alacağım sanki. :44:
Valla bilmiyorum kalir biraz .sen ne yaptin ne zaman basliyorsun
canım hadi hayırlısı sonucu hayırlısı ile olumlu olur inşallaharkadaşlar cuma transferim yapıldı ilk gün hep yattım ama sonraki günler ayakta gezdim iş yapmadım hep yatmakmı lazım ve bugünde iş başı yaptım Allah sonunu pozitif göstersin birde 12 şubat test tarihim daha erken yapsam cıkarmı yaa idrar yapsam ne zaman yapmam lazım 12 şubat gelmez gelmez
canım hayırlısı inşallah güzel sonu olumlu olur inşallahmerhaba arkadaşlar. Ulun beyin hastasıyım. 27 ocakta transferim oldu şimdi beklemedeyim. İnşallah son olur.
30.8 bu değer yükselirmi sizce kızlar
canım ben şubat adetimle başlıyacaktım ama mart adetime kaldı yani sonucu nisanda alıcam
canım ne kadar sabretdersek rabbim bize onun mükafatını vericek ben şubatta başlıyacaktım mart 25 kaldı ilk başta üzülmüştüm ertelendi diye ama sonra düşündüm vardır bundada bir hayır
canım hadi hayırlısı sonucu hayırlısı ile olumlu olur inşallah
canım hayırlısı inşallah güzel sonu olumlu olur inşallah
İnşallah canım eminim ki rabbim isterse olur...fakat olmazsa kendimi suçlamaktan korkuyorum sadece..
Bu değer bana diğer arkadaşlarda olan kimyasal gebeliği hatırlatıyor
canım lütfen üzülme bekle ve bol bol dua et rabbim onun yaşayacagı günü varsa o zaten bi,z istemesekte dünyaya gelecektikGebelik var görünüyor ama değer düşük dedi. Test gününü bekleyin ve tekrarlayın ilaçlara devam dedi. Hayırlısı bakalım
canım süper bir kitapbakıcam kitaba merak ettim acıkcası fırsat bulamıyom okumaya genelde iş ew sürekli faaliyet hali ii gelir belki
Hiç suçlama kendini. İnsanlar ne kilolarla hamile kalıyor. Bahsettiğim arkadaşım aynı zamanda sigara da kullanıyordu günde 1- 1,5 paket. Bedenin dirayetliyse zaten telafi ediyor bu tip durumları. Değilse de ona göre çözüm bulunuyor. Sadece hayatın bizim planladığımız gibi gitmediğini, her şeyin zamanı ve sırası gelince olacağını düşün. Hem zihinini, hem bedenini yorma. Zamanı geldiyse istesen de önüne geçemezsin zaten :)
hesapladıgıma göre 9.gündesin ve bu değer süper maşallah harika bir haber bu tebrikler allah tamamına erdirsin
Kizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislartek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Kizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislartek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
hesapladıgıma göre 9.gündesin ve bu değer süper maşallah harika bir haber bu tebrikler allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?