Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ve suan okudugum
Bir yaziyi yaziyorum 10. Gun degerim 23,84 cikti doktor hamilesin diyemedi 2 gun sonra tekrar et dedi 44 oldu 77 oldu ve giderek yukseldi bugunlere geldik allah herkese versin demis kadin

Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin, sen de hayırlı haberler ver ibşallah. Test günün de gelmiş neredeyse :)

amin inşallah. güzel haberleri alayım duyuru yapıcam bütün her yere :))) öyle oldu bizim için. eskiden 3 ay saklarım diye düşünürken , şimdi keşke olsada hemen söylesem diyorum.

İnşallah canım eminim ki rabbim isterse olur...fakat olmazsa kendimi suçlamaktan korkuyorum sadece..

Senin icin baktim netten 3 haftalik 10 ile 50
4 haftalik 5 ile 425
5 hafta 20 ile 7300
Farkliliklari goruyomusun amacim seni umutlandirmak degil sadece kimyasal demek icin erken dur bakalim suan hamilesin oyle dusun

ozamn beklioz allahın izniyle güsel olcak sonuç :)

Ve suan okudugum
Bir yaziyi yaziyorum 10. Gun degerim 23,84 cikti doktor hamilesin diyemedi 2 gun sonra tekrar et dedi 44 oldu 77 oldu ve giderek yukseldi bugunlere geldik allah herkese versin demis kadin

İnşallah canlarrr inşallah Allah'ım hayırlısını versin inşallah. bakalım iki gün sonra ne olacak. Ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Sanırım Şubat tedavisine son başlayan ben olacağım. 20 şubat gibi :)Mart ayında da sonuç alacağım sanki. :44:
canım ben şubat adetimle başlıyacaktım ama mart adetime kaldı yani sonucu nisanda alıcam

Valla bilmiyorum kalir biraz .sen ne yaptin ne zaman basliyorsun

canım ne kadar sabretdersek rabbim bize onun mükafatını vericek ben şubatta başlıyacaktım mart 25 kaldı ilk başta üzülmüştüm ertelendi diye ama sonra düşündüm vardır bundada bir hayır

canım hadi hayırlısı sonucu hayırlısı ile olumlu olur inşallah

merhaba arkadaşlar. Ulun beyin hastasıyım. 27 ocakta transferim oldu şimdi beklemedeyim. İnşallah son olur.
canım hayırlısı inşallah güzel sonu olumlu olur inşallah

teşekkürler inş hepimiz için hayırlısı olur isteyen herkese versin beklemek zor

İnşallah canım eminim ki rabbim isterse olur...fakat olmazsa kendimi suçlamaktan korkuyorum sadece..

Hiç suçlama kendini. İnsanlar ne kilolarla hamile kalıyor. Bahsettiğim arkadaşım aynı zamanda sigara da kullanıyordu günde 1- 1,5 paket. Bedenin dirayetliyse zaten telafi ediyor bu tip durumları. Değilse de ona göre çözüm bulunuyor. Sadece hayatın bizim planladığımız gibi gitmediğini, her şeyin zamanı ve sırası gelince olacağını düşün. Hem zihinini, hem bedenini yorma. Zamanı geldiyse istesen de önüne geçemezsin zaten :)

Bu değer bana diğer arkadaşlarda olan kimyasal gebeliği hatırlatıyor

Gebelik var görünüyor ama değer düşük dedi. Test gününü bekleyin ve tekrarlayın ilaçlara devam dedi. Hayırlısı bakalım
canım lütfen üzülme bekle ve bol bol dua et rabbim onun yaşayacagı günü varsa o zaten bi,z istemesekte dünyaya gelecektik
bizimde dularımız seninle

bakıcam kitaba merak ettim acıkcası fırsat bulamıyom okumaya genelde iş ew sürekli faaliyet hali ii gelir belki
canım süper bir kitap

evet canım haklısın.teşekkür ederim.sigaram yok şükür.eşim de içmiyor..bütün arkadaş çevremde içen yok...bakalım kısmet canım

yaa arkadaşlar cuma günü transferim oldu ama bugün 2 kere ayağa kalktığımda aferdersiniz nasıl yazıyım şeyime yanma giriyor neden acaba korktum bana jel verdi ondan olabilirmi tuvaletimide yapıyorum arkasından sıvı akıyor su gibi sizlerde oldumu bilgi verin ne olur neden yanıyor kımıldayamıyorum

Kizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislar tek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.

Hayirlisi olsun cnm .tek olsun senin olsun.digerlerini kurtajla alacaklarmi nasıl yapacaklar

Üzülme canım en azından bir yawrun seninle. Allah'ım onu sana bağışlasın inşallah.

Yaaa uzuldum canim herseyin hayirlisi rabbim tek olani sana bagislasin ins herseyin hayirlisi peki digerleri dusecek mi kendiliginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…