Kizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislartek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Bende üzüldüm ama elden bisey gelmiyor.digerleri zaten küçük kalmislar kürtaj a gerek yokmuş diger bebek buyudukce kendiliginden kuculecekmisler
Bende üzüldüm ama elden bisey gelmiyor.digerleri zaten küçük kalmislar kürtaj a gerek yokmuş diger bebek buyudukce kendiliginden kuculecekmisler
Hic uzulme canim Rabbim onu saglikla kucagina almayi nasip etsin
bu kadar umutlu olman ne güzel,aslında en iyisini yapıyosun,moral çok çokk önemli,aferin enişteye de HEP DESTEK TAM DESTEK modundaUnuturmuyum demay demayim ben seni yaa guzel haberlerden sonra kimle halay cekcem
Persembe gunu haber ederim tabi gulum catlarim zaten yazmazsam
Yumurtalarimla konusup duruyorum zaten deli gibi sabah esime diyorum sende konus moral ver oda ciddi ciddi konusuyo cici yumurtalar tatli yumurtalar buyuyomusunuz komedi halimiz :)
çok doğru diyosun canım,inş bu son olsun artık hepimiz içinamin demaydemay sagol canım allah sabrını veriyo yoksa nasıl yeniden tedavilere başlarız ki.
benim bi tanecik embriyom var 5.gün dondurulmuş,çarşamba sabah çözücekler ve durumu iyiyse öğlenleyin transferim var,benim de heyecan dorukta,tam bi belirsizlik içindeyim,:18:zaten bi başla çabuk geçiyo,ama 12 günlük bekleme süreci yok mu ahhhh o hiç geçmiyo sankiiiKızlar tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen yok mu....bizlerle heyecanlarını paylaşsın...ben daha başlamadım ....ama çok yaklaştı heyecan doruktaaaaa
haklısın canım,az önce iğneye gittiğimde hemşireye sordum o da soğuk daha iyi olur dedi,bu hava da nasıl olur bilmem kiKafani karistirmak gibi olmasın bende tam tersi buz torbasi koyuyodum bi de masaj yapinca iyi geliyodu:))
ne güzellllllll,sanırım o rabbimin şanslı kullarından,bizde o şansı yakalarız umarım bir an önce,tam bi mucizeSize küçük bazı mucizelerden bahsedeyim mi bugün?
Varan 1:
Öz teyzem lise yıllarından (yaş 15- 16) beri kilo fazlası olan, ün. yıllarında sakalları çıkan bir kızcağızdı. Ankara' da okuyor, İst.' a tedaviye gidiyordu. Mezun oldu, mesleğe başladı hep hormon bozukluğu için tedavi gördü garibim. Sonra 27 yaşına geldiğinde İzmir' de bir doktora götürdüler teyzemi. Çikolata kisti varmış. Ameliyatını yapan dr. bir yıl içinde doğum yapmazsan bir daha olmaz demiş. Bırakın çocuğu ortada koca bile yok, ihtimal de yok çünkü teyzem % 51 engelli. 5 yıl sonra, Kenz-ül Arş suresini okuyor, 3 ay içinde evleniyor. Çalıştığı için nikah gününü hesaplamıyor önce. Periyoduna bir hafta kala evlenmiş aslında. Ama o periyod gelmedi. 9 ay. ! yıl içinde yapmazsan olmaz denen velet ilk geceden geldi, şimdi üniversite öğrencisi :)
hayırlı olsun inş canım,tam tersi hep yatmak iyi değil,rahime kan gitmesi lazım,sadece eğilip doğrulma,kaçıncı gün embriyosuydu canım, 3.günse 12.gün kesinlik kazanır 5.gün embriyosuysa 10.günde çıkar,ama öncesinde yapma istersen,negatifte yanılma payı var,ama ya pozitifte erken yaptığın için negatif çıkarsa...kendini üzmemen için,en iyisi test gününü beklemek,sonuçta drların var bi bildikleri dimii,şansın açık olsun,iyi haberlerini mutlaka paylaş olur mu?arkadaşlar cuma transferim yapıldı ilk gün hep yattım ama sonraki günler ayakta gezdim iş yapmadım hep yatmakmı lazım ve bugünde iş başı yaptım Allah sonunu pozitif göstersin birde 12 şubat test tarihim daha erken yapsam cıkarmı yaa idrar yapsam ne zaman yapmam lazım 12 şubat gelmez gelmez
ilk tedavimde bende herşeyi soruyodum,adamı bezdirmiştim resmen,ikinci de akıllandım,muayenede yumoşların büyüklüklerini falan yazdırıyo ya hemşireye,bende içimden tek tek sayıyodumMasallah Masallah Canim ulun bey sayı vermiyo zaten :) az kalmış yumurta toplamaya heyecan vardır şimdi sende :) hadi hakkında hayırlısı olsun
hayırlı olsun inş canım,tam tersi hep yatmak iyi değil,rahime kan gitmesi lazım,sadece eğilip doğrulma,kaçıncı gün embriyosuydu canım, 3.günse 12.gün kesinlik kazanır 5.gün embriyosuysa 10.günde çıkar,ama öncesinde yapma istersen,negatifte yanılma payı var,ama ya pozitifte erken yaptığın için negatif çıkarsa...kendini üzmemen için,en iyisi test gününü beklemek,sonuçta drların var bi bildikleri dimii,şansın açık olsun,iyi haberlerini mutlaka paylaş olur mu?[/QUOTE
hareketlerime felen dikkat ediyorum çalışıyorum zaten yemek felen yapmıyorum dün ayakta felen dolaştım yata yata insan cok sıkılıyor ve düşünüyor ister dikkat et ister etme olcağı varsa hertürlü olur onları fazla takmıyorum bnm yumurtalarım 31 aralıkta toplanmıştı dondurdular 31 ocaktada transfer oldu ama hemşire bana 5 günlük embriyo dedi birde anlamadım transfer sırasında 4 embriyonu çözdürdük 4 embriyon var bizde dedi o ne demek yaa ben heralde pazartesi günü yapıcam testi çarşamba gelmeden :)
bu gün mü yaptırdın testi canım,senin test tarihin 6sında diil miydi,daha yükselir o güne inş,hemen karamsar olma,daha halay çekicez30.8 bu değer yükselirmi sizce kızlar
bu gün mü yaptırdın testi canım,senin test tarihin 6sında diil miydi,daha yükselir o güne inş,hemen karamsar olma,daha halay çekicez
hayırlısı böyleymiş canım,üzülme dicem ama biliyorum hiç kolay değilKizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislartek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ayyy canım haklısın rabbim yar ve yardımcın olsun aminnnnnn....benim bi tanecik embriyom var 5.gün dondurulmuş,çarşamba sabah çözücekler ve durumu iyiyse öğlenleyin transferim var,benim de heyecan dorukta,tam bi belirsizlik içindeyim,:18:zaten bi başla çabuk geçiyo,ama 12 günlük bekleme süreci yok mu ahhhh o hiç geçmiyo sankiii
lütfen ama yaaa,sen üzülürsen bende üzülürümHayırlısı olsun canım. Napim meraktan çatladım test yapim varsa çıkar dedim ama cupcakelove ve tugbacandemir arkadaşların sonuçları böyleydi sonra pek değişmedi.hayırlısı artık.
amin canım,Allah razı olsun,hepimizin inşAyyy canım haklısın rabbim yar ve yardımcın olsun aminnnnnn....
ilk tedavimde bende herşeyi soruyodum,adamı bezdirmiştim resmen,ikinci de akıllandım,muayenede yumoşların büyüklüklerini falan yazdırıyo ya hemşireye,bende içimden tek tek sayıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?