Ay Canim aynısını bende yapıyodum ya demekki herkes aynı bende pek soramiyorum doktora herseyi adamın kafasını kasıycak vakti yok ben hic yormuyorum doktorumu :)
yaa arkadaşlar cuma günü transferim oldu ama bugün 2 kere ayağa kalktığımda aferdersiniz nasıl yazıyım şeyime yanma giriyor neden acaba korktum bana jel verdi ondan olabilirmi tuvaletimide yapıyorum arkasından sıvı akıyor su gibi sizlerde oldumu bilgi verin ne olur neden yanıyor kımıldayamıyorum
Kizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislartek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
hayırlısı böyleymiş canım,üzülme dicem ama biliyorum hiç kolay değilbildiim kadarıyla 3üz gebeliklerde redüksiyon yani bebelerden birini almaları gerekiyor,o işleme gerek kalmamış bi de öyle düşün,çünkü bi tanesini alalım derken rabbim bilir ama 3ünüde kaybedebilirdin,Allah bi tanecik meleğine kan,can versin annesini sıkı sıkı tutunsun inş
Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Sonuçta diğer bebeğin hala seninle ve allah ona sağlık sıhat versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Geçmiş olsun. Hiç değilse birisi seninle. Üzme kendini. Allah onu sağ salim ve hayırla kucaklamanı nasip etsin inşallah...
Hic uzulme canim Rabbim onu saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hayirlisi olsun cnm .tek olsun senin olsun.digerlerini kurtajla alacaklarmi nasıl yapacaklar
Sagol canim tek tesellim o zaten.amiin sende test yapmissin pek okuyamadim gecmisi insallah değerin yükselirÜzülme canım en azından bir yawrun seninle. Allah'ım onu sana bağışlasın inşallah.
Sagol canim kurtaja gerek yokmus kuculecekmisler icerde nasil olacak bende bilmiyorum
Doktorunu arayıp danışman lazım. Hareket etmeni kısıtlıyorsa. Allah hayırlı haberler nasip etsin.
Kizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislartek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Takma kafana sen kalbinin sesinu dinledinmi bebisin ondan bahset .saniyede kac atiyordu gum gum .nasıldı heyecanlandinmi.kac haftalik oldu simdi
Dinledim canim maşallah atiyodu gum gum ama boyle olunca pek anlayamadim kac gram kac santim hem sevindim hem uzuldum iste.8+5 haftalik oldu
Bende üzüldüm ama elden bisey gelmiyor.digerleri zaten küçük kalmislar kürtaj a gerek yokmuş diger bebek buyudukce kendiliginden kuculecekmisler
Sagol canim kurtaja gerek yokmus kuculecekmisler icerde nasil olacak bende bilmiyorum
Alpinannesi yumyumlar ne durumda transfer ne zamsn
cnm bende sizi merak ediyordum. gerçekten de hayırlısı böyleymiş diye düşün cnm..
3üz bebkler çok erken de doğabilirdi ve allah korsun daha kötü lşeyler de yaşayabilirdin o yuzden hayırlısı olsun cnm. tek meleğin seni bırakmasın hiç inşallah
Senin kac oldu cnm tup bebek denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?