Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ay Canim aynısını bende yapıyodum ya demekki herkes aynı bende pek soramiyorum doktora herseyi adamın kafasını kasıycak vakti yok ben hic yormuyorum doktorumu :)

Bende ilk tedavimde soramadım bir şey dediklerini dinleyip odadan çıkıyordum. :))) ama yumurta sayılarını içimden sayıyordum tabii sayınca pek işe yaramadı kendimi gerdim sadece yok onun boyu şu kadar galan diye gereksiz hesap yaptım. 8 yumurta topladılar sonunda bunların 2 tanesi döllendi anladım ki bu işler son ana kadar belli olma. Ve bir tane tansfer yaptılar çok istedim 2 sinide yerleştirin boşta kalmasın zaten bu acıları çekiyoruz bari şansımız biraz olaun belki artmış olur diye ama ikna edemedim ((

Doktorunu arayıp danışman lazım. Hareket etmeni kısıtlıyorsa. Allah hayırlı haberler nasip etsin.

Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Sonuçta diğer bebeğin hala seninle ve allah ona sağlık sıhat versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin Sagol canim doktorda öyle dedi zaten benim istedigim gibi olmuş , ikizleri alalim dicektim dedi benim durumum normal üçüz gebelikten daha riskliymis 2kese oldugu icin hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim onlarin ömürlerini kardeslerine versin ona bisey olmasin inşallah.verende Allah alanda Allah

Doktorunu arayıp danışman lazım. Hareket etmeni kısıtlıyorsa. Allah hayırlı haberler nasip etsin.

Hevesini kaçırmak istemem ama cildi tahriş ediyorsun sanırım jeli kullanırken. Yine de doktoruna bilgi vermen daha doğru. Hiç değilse hemşiresine bilgi ver...

cnm bende sizi merak ediyordum. gerçekten de hayırlısı böyleymiş diye düşün cnm..
3üz bebkler çok erken de doğabilirdi ve allah korsun daha kötü lşeyler de yaşayabilirdin o yuzden hayırlısı olsun cnm. tek meleğin seni bırakmasın hiç inşallah

Ay Canim aklimdaydin naptii diye merak ediyodum üzüldüm ama verende Allah alanda Allah hayırlısı oyleymis belki olsa daha farklı seyler olurdu senin saglıgın herseyden önemli o yuzden moralini yuksek tut biricik yavrun var ne guzel tek olsun kıymetli olsun hakkında hayırlısı olsun Canim saglicakla kucagina almakta nasip olur insallah

Takma kafana sen kalbinin sesinu dinledinmi bebisin ondan bahset .saniyede kac atiyordu gum gum .nasıldı heyecanlandinmi.kac haftalik oldu simdi

Dinledim canim maşallah atiyodu gum gum ama boyle olunca pek anlayamadim kac gram kac santim hem sevindim hem uzuldum iste.8+5 haftalik oldu

Bende üzüldüm ama elden bisey gelmiyor.digerleri zaten küçük kalmislar kürtaj a gerek yokmuş diger bebek buyudukce kendiliginden kuculecekmisler

adaşım üzülme desemde insan ne kadrada üzülmedim desede üzülyor kalan yavruna allah sağlık sıhat versin onu kuvagına al hayırlısı ile inşallah

Sagol canim kurtaja gerek yokmus kuculecekmisler icerde nasil olacak bende bilmiyorum

Gecmis olsun canim bi tane olsun bizim olsun di mi illaki uzulmussundur bende uzulmustum çünkü diger bebis varken kurtaj yapamazlar zaten benim 12. Haftada kahverengi lekelenmem basladi progestan verdi orhan bey fitil olarak kullandim onu kullanirken 13. Hafta basi bi gece kanamam oldu gelisimi duran keseyi düşürmus oldum yani boyle biseylerle karsilasirsan korkma tamam mi evlatlarimiz bizimle olsun yeter allaha emanet ol canim

Ulun beyde öyle diyo benim sana teklif edecegim sey kendiliginden olmus dedi.evet riskleri cok doğup ta olebilirlerdi o dahada kötü napalim Allahtan gelene amenna biricigim benimle olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…