Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin canim sagol aynen öyle en azindan bu heyecani tatmis oldum.insallah sanada bizlerede hayirli bi evlat nasip olsun canim

Canim cok sagol üzüldüm ama diger bebisim iyi cok şükür. Tamam canim söylediğin iyi oldu diken üstünde gibiyim zaten bide öyle bişey olursa hazirlikli olurum en azindan korkmam insallah. Sende Allah a emanet ol canim

teşekkür ederim cümlemizinki hayırlı olur inşallah,biz 3. katta ulun beyi beklerken mavi eşarplı biri geldi yanında eşiyle sanırım sendin geçen yıllara göre dahada kalabalık merkez ve çoğu yük ulun beyde allah hepimizin yardımcısı olsun
,ben çarşamba sabahı umuttayım yumoşlara bakıcak ulun bey bakalaım ne alemdeler :44:

demek ki her şerde varmış bir hayır dimi canım,şimdi yapman gereken biriciğine iyi bakman ve tabii kendine,Allaha emanet canım

mavi eşarplıysa kesin benim o bu arada ne tesadüf eğer frigocanıma allah can verdiyse,bende çarşamba öğlen umutta olucam

canım allah hayırlısını versin bitanecik bebene sağlıklı ömür versin inşallah birbirinizze ii bakın :))

ARKADASLAR 5 GÜN OLUCak transferim olalı acaba tutmuşsa tutmuşmudur çünkü ben artık kendimi kasa kasa bir hal oldum yaa test günüm gel artık ne olmuşsa öğreniyim dünden beri cok sinirliyim herseye sinirliyorum birde benim yüzüm sapsarı

Strestendir canim sinirli olman ama yüzunun sari olmasi hakkinda hicbir fikrim yok sabret canim az kalmis kendini cok kasmaktan kastin yatiyo musun yani hep hic bisey yapmadan oyleyse eger arada bi kalk hic olmadi evde dolas ben disari da cikiyodum esimle markete filan

kendimi kasıyorum yürürken kalkarken yatarken gece uyurken ayağımı bile kımırtatamıyorum korkudan:) birsey olurmu acaba diye bunlardan dolayı heralde stres oldum sinirleniyorum çalışıyorum ben zaten merdiven inip çıkıyorum gün içinde ayağa cok kalkıyorum birde jel kullanıyorum arada yanma yapıyor sizdede oldumu acaba neden yanma var bende 12 şubat test günüm 10 şubatta yapsam cıkarmı:):)

bu kadar sıkma kendini evet tutmuşsa tutmuştur. yani benim tüp bebekte hemşire arkadaşım öyle dedi . ama tabi tutmuşsa tutmuştur diye de kendini salma. stres olmamaya çalış kendini mutlu eden şeyler ye ve yap. :))) sağlıklı bebişlerimizi alacağız kucağımıza inşallah.

inş yapacak birsey yok hayat devam ediyor mecbur bekliycem 12 şubatı ya oldu yada olmadı ama test yaptırcak cesaretim yok kanı veririm ama sonucu almaya cesaret edemem gün yaklaştıkça beni heyecan sardı herkesin olur inş

Canim benimde rengim soluyo hic Halim olmuyo boşlukta oluyorum sanki hep stresten hic değmiyor Canim üzülme stres yapma ne olucaksa oluyo inan kendimizi yipratmaktan baska bisey yapmıyoruz ugrascak bişeyler bul bide günler kısa vakit geciyo yine yazın hic gecmiyodu

kasma kendini rahat davran. hatta tüp bebekte hemşirelik yapan arkadaşım bana yan yatabilirsin demişti. tabii 3.günden sonra :))
bende çalışıyorum. yanma yok ama akıntı çok oluyor birde koku bazen bunların hamilelilk belirtisi olduğu söylenirdi ama bizler o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki belirtimi yoksa ilaç etkisimi anlaşılmıyor. kendini rahat hissedeceksen 10 şubatta test yap ama çıkan sonuç ne olursa olsun hem dikkatli davran yinede asıl test tarihine kadar ve 12 şubatta tekrar yaptır benim tavsiyem.

arkadaşlar bu kullanmış olduğumuz jeli ben iş yerinde koyuyorum ama o zaman pek başarılı olamıyorum ve yarısını kullanamamış oluyorum. bu jeli kullandıktan sonra yürümek gerekiyor ya hani. şimdi ben bu jeli evde koysam sonra arabaya binip işe gelsem 15 dakika sürüyor o zaman oturuyorum ve yürümeye başlasam. bir sakıncası olur mu bilen var mı? illa jelden hemen sonra mı yürümek gerekiyor hiç oturamazmıyız . bilen varsa yardımcı olabilrmi teşekkürler

vallaha ben hep yan yattım yan yatarak bir bacağım yukarda bile yattım uykuya dalarken oluyor sonra ay ben napıyorum diyorum yok ben testimi 12 şubat tarihimde yaptırıyım net olsun ogün öncesinde yaptırıp birdaha uğraşmaktansa 2 gün daha beklerim napıyım nasipimde varsa olur zaten

ben evde kullanıyorum sabah kalkıyorum sonra hazırlanıyorum evden çıkıyorum derken zaten hareket ediyorum yürüyorum bence sende öyle yap çünkü banada ilk 3 gün 10-15 dk yürü ondan sonra 40 dk yürü dediler jel dağalsın mantar olmayın dediler iç çamaşırına dikkat et birde olduğun yerde tur atsan yeter ben öyle yapıyorum arada yanma oluyor onu taktım ben sadece sonra jel hep dışarı çıkıyor seninde ölemi oluyor sende mi test zamanını bekliyorsun benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…