Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Neysr bundan sonra öyle yapacağım evde biraz erken kalkıp tur atacağım. Bende test tarihimi bekliyorum. Ayın 8 inde. Ama herkes idrar tahlili yapmış önce akşam idrar tahlili yapacağım. Evet jel dışarı çıkıyor . Bir yerde fazlası çıkar diye okumuştum. Yanma olmuyor bende ama bugün kendimi çokkkk halsiz hissediyorum. Bacaklarım sanki tutmuyor , kasıklarım sızlıyor. Dünde bir iki damla leke gelmişti. İğnelerden karnım mosmor bu yüzden bile insanın siniri bozuluyor.

Sabretmen gerek maalesef. Çünkü gebelik oluşma aşamasındayken testlerde göremezsin. Embriyonun tutunduğu andan itibaren salgıladığı bir hormon var. Bunu 48 saat salgılamak zorunda, böylece vücudun onu yabancı madde diye atmaya çalışmaktan vazgeçecek. Bu tepkime oluştuktan sonra gebeliğin devamı için salgılanması gereken hormonlar var, onlar salgılanmaya başlayacak. Onların da kana karışıp testlerde çıkması zaman alacak. Bütün bunları, embriyonun tutunma anını biliyorsan net olarak hesaplayabilirsin. Ama bilmiyorsan tutunmanın ilk 72 saatte gerçekleşeceğini gözönüne alarak toplam 10 - 12 gün beklemen gerekir. Sinirlilik ve yüzündeki sarılık embriyonun tutunma çabaları ile ilgili olabilir. Bedenin değişen hormon yapılarına ağır tepki verebilir. Yani, kendini üzme. Bırak bebeğin sana tutunsun. Stres, bebeği koruyacak ve sana tutunduracak salgı ve hormon değerlerini değiştirir. Şu aşamada sana söylenebilecek tek şey var, bebeğin çabalıyor. Senin de kendini dinlemeyi bırakarak ona yardımcı olman gerekiyor. Otobüste, trende, gemide ya da uçakta kaptana ne yapacağını söyleyemezsin. Bunu da öyle düşün. Her şeyi bebeğin yapıp başaracak. Senin tek görevin, onu rahat ettirmek. Ara sıra sevgini gönder, desteğini hissettir, ama kontrol manyağı gibi tepesine dikilip 'ne yaptın bakiym' diyip durma

cok güzel 4 günün kalmış sonucunu görmeye inş hamilesindir doktorun kim bnm kalçam progeston iğnesinden mosmor oturamıyordum şimdi iyileşti benim ilk tüp bebek dondurulmuştu benim 1 tane transfer yapıldı sana kaç tane yapıldı birde transferden sonra lekelenmen oldumu

Persembe sabah bende ordayim.bugun tsh im yuksek cikti ona canim sikildi.boyle olursa transferi yapamam dedi insallah duser dua edin lutfen

Aa insaallah duser canim tsh troidlerle ilgili olanmiydi :s o ne karismis araya yaaaa
Ben sabah erkenden orda olurum ise donucem cunku. Bende bugun 4. İgnemi olucam dun yumurtaliklarimi catliycak gibi buyudugunu hissediyodum sanki bugun oyle sisligim yok buyumelerimi durdu sacma sapan korkulara kapiliyorum bi aksilik cikmadan alsaydik yawruslarimizi once kendimize sonra kucagimiza

Bende iğne fobisi var. Doktora sordum onun yerine başka bir şey kullanma şansım varmı diye yine jel kullan dediler sabah akşam. Benim ilk denemem 1 tane transfer oldu. Transderden sonra hiç lekelenmem olmadı. Ama kaçıncı gündü hatırlamıyorum tuvaletteyken mukoza gibi akıntım oldu. Bunu arayıp doktora sormam lazım mı bilemedim üzerinde pek durmadım. Dün bir iki damla lekelenmem oldu o kadar. Bugün karnım çok şiş sanki patlayacak. (( çok korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı

o kadar güzel anlatmışsın ki ağlıyacaktım teşekkür ederim verdiğin desteğe 1,5 yıldır uğraşıyorum bu benim ilk tüp bebek denemem korkuyorum olmaz diye belkide ondan dediklerini yapıcam ve 12 şubatta pozitif sonucu elime alıcam Allahın izniyle.

problemin neydi tüp bebek yaptın benim pko olduğundan ilk denemem ve yaşım 27 birtane transfer yaptı sen kaç yaşındasın 1 tane yaptı benimde akıntım cok ilaçlardan ama biliyorum ve benimde karnım şiş bugün hiç lekelenmem olmadı inş da olmaz yalnız arada bir sağ kasığıma birde sol kasığıma iğne batıyor sanki benim bebişim hep bana soldaymış gibi geliyor sağıma rahat yatıyorum soluma yatamıyorum psikolojik heralde inş sonumuz mutlu sonla biterde ilk ve son

Evet canim hipotroidim var benim ignelerden mi yukseldi bilmiyorum surekli ilac kullaniyorum zaten ama yumurtalarin durumu gayet iyi insallah tsh im daa duserde bu ay transfer yapilabilir.

Benim problemim yumurta rezervim düşüktü birde fsh 12 ye kadar çıkmıştı. Birde kalp hastasıyım ameliyatlıyım doktor aslında olabilir sizin dedi ama 2 yıl denedik olmadı. Benim ameliyat olmam lazım tekrar bu yüzden tüp bebeği tercih ettim olsun diye bekleyemem dedim. Ama bunda da kesinlik yok ve daha zormuş. İlk kez yaptırdım o yüzden 1 tane transfer yapıldı. İnşallah hepimizin son kez olur. Birde aynı his benim sağ kasığımda vardı 2. Günden itibaren iğne gibi batma halada devam ediyor ama yürütmeyecek kadar değildi sadece bugün iki bacağımda ağırlık var gibi kasıklarımda sızı var. Hakkımızda hayırlısı galiba kendimizi çok dinlemeye başladık. Zaman geçmedikçe neye saldıracağımı karıştırdım. Nerdeyse birileri ile kavga bile edeceğim stresten beklemekten. Zaten ben aceleci bir insandım allahım beni sınıyor galiba bu arada yaşım 30

Son düzenleme:

bende aceleciyimdir 1,5 yıl uğraştım bende olmadı artık tüpe geçtik bakalım Allahın dediği olur dediğin gibi heralde kendimizi cok dinliyoruz ondan cok sıkıntı yapmaya gerekte yok elbet sonucunu öğrencez amma üzülücez yada sevincez nasip inş bebişimiz bizle beraberdirde bu yazdıklarımıza güleriz şans bizimle olsun inş sonucunu yazmayı unutma olurmu

Unutmam canım sende unutma olurmu. Hep diyorum allahım sen kimseyi evlat hasteti ile sınama. Duyuyorum bilmem kim hamile diye o anda hem üzülüyorum hem seviniyorum. Çok acayip bir his

Hayırlısı olsun canım. Napim meraktan çatladım test yapim varsa çıkar dedim ama cupcakelove ve tugbacandemir arkadaşların sonuçları böyleydi sonra pek değişmedi.hayırlısı artık.

Fıstık tebrikler hamilesin Hadi inşallah allahın izniyle artacak benim aslında artmıştı 39 dan 84 e çıktı ama çok olumsuz düşündüm ve korktuğum başıma geldi lütfen sen benim yaptığımı yapma mutlu olmaya çalış bebeğini düşün allahın izniyle hamilesin sen şuan

Canim sen söylemiştin yine sen dedikten sonra TV'de feridun kunak anlatmıştı aynı dediğin gibi kaynatip çamaşıra koy demişti o içeriyi temizliyomus bende inanmamıştım ama doktor söyleyince ikna oldum :)

Gerçektenmi çok şaşırdım Demekki kadıncağız doğru demiş hatta bana dediki maydonuzu yap eğer hamile kalmazsan gel suratıma tükür demişti Ama ne bilim yinede yapamam sonuçta nimet :44:

Unutmam canım sende unutma olurmu. Hep diyorum allahım sen kimseyi evlat hasteti ile sınama. Duyuyorum bilmem kim hamile diye o anda hem üzülüyorum hem seviniyorum. Çok acayip bir his

:):):)::) seni cok iyi anlıyorum herkes bizim gibi düşünüyor hamile arkadaşım var beni cok seviyor görüşmek istiyor ama sırf hamile diye kızla görüşemiyorum biliyorum yaptığım yanlış ama napıyım kendimi iyi hissetmem için bunu yapıyorum tüp bebeğimi kimseye demiyorum ailem biliyor başka kimse bilmiyor çünkü kimse bilmediği için kafam cok rahat içini ferah tut surda 1 hafta dan az zaman kaldı hamile olduğumuzu duymak için bebeğimizi bizi dinliyor suan kızıyor olumlu düşünelim öle olsun:)

Hoşgeldin cnm aramıza keşke okuyarak zaman harcamasaydın istediğini sor burda anında cvp yazılıyor
Amin cnm kimsenin emeği boşa gitmez inşallah

Kızlar aklıma takıldı yazdıklarınız ben ulun beyin hastasıyım ve taa gaziantepten gelecem 6 şubatta bana da süleyman beye git der mi ? ilgisiz davranır mı sizce şimdi tedirgin oldum :18::18::18::18:

Yok cnm sana demez ben süleyman beyin hastasaydım O da gidince ulun beye geçtim adam sadece benim hastalarım bana yeter dedi haklıda Ama hiç endişelenme dört dörtlük ilgileniyor öyle çok sırada beklemiyorsun

geçen defa da herşey yolunda görünüyodu,ama sonuç malum,inş bu defa olur,hepimiz için hayırlısı canım,üzülmek yok

Cnm yarın senin transferin vardı dimi heyecanla bekliyorum Lütfen seni mutlu edecek ne varsa yap 1 saniye bile üzülme hep gül eğlen komik filim izle şu saatten sonra sana üzülmeyi yasaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…