Kizlar bugun kontrolum vardi kalp atisi icin ama beklediğim gibi olmadi benim ikiz kuzucuklarim beni birakmislartek olanin kalp atisi var sadece hayirlisi boyleymis Allah tek kalan yavruma saglik versin inşallah.hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Gerçektenmi çok şaşırdımDemekki kadıncağız doğru demiş hatta bana dediki maydonuzu yap eğer hamile kalmazsan gel suratıma tükür demişti Ama ne bilim yinede yapamam sonuçta nimet :44:
:):):)::) seni cok iyi anlıyorum herkes bizim gibi düşünüyor hamile arkadaşım var beni cok seviyor görüşmek istiyor ama sırf hamile diye kızla görüşemiyorum biliyorum yaptığım yanlış ama napıyım kendimi iyi hissetmem için bunu yapıyorum tüp bebeğimi kimseye demiyorum ailem biliyor başka kimse bilmiyor çünkü kimse bilmediği için kafam cok rahat içini ferah tut surda 1 hafta dan az zaman kaldı hamile olduğumuzu duymak için bebeğimizi bizi dinliyor suan kızıyor olumlu düşünelim öle olsun:)
Hoşgeldin cnm aramıza keşke okuyarak zaman harcamasaydın istediğini sor burda anında cvp yazılıyor
Amin cnm kimsenin emeği boşa gitmez inşallah
Ne kadar güzel sadece ailen biliyormuş bende bilmeyen yok. Büyün köylü biliyor mahalleli biliyor. Ve bu durum beni sinir ediyor. Ailem sağolsun benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu bildiği halde ne olacak ki diye herkese söyledi. Ve şimdi kim beni görse ne yapmam veya yapmam gerekenleri benim yanlış yapdığımı hatta benim bilmediğimi bile söylüyorlar. O an onlara acıyorum ve açıp karnımdaki morlukları gösterip sence hangimiz bilmiyorum diyesim geliyor. Yada kalbimi ortaya koyup bak ne kadar yıprandı yaa bak ne kadar heyecanlı sen bunu görebilirmusun. Yada beynimi ortaya koyup yaptığım araştırmaları sürekli düşündüklerimi bu konuyla ne kadar meşgul olduğunu gösteresim geliyor. Ve sonra dönüp sence hangimiz biliyoruz diyesim geliyor. Bilmem kimin kızı şunu yapmış bilmemkim böyle yapmışla olmuyor diyesim geliyor ama sonra susuyorum sus diyorum kendime onlar senin iyiliğin için söylüyorlar ve sus çünkü sen kimseye söylemeden yapmalıydın hata sende diyorum. Çok iyi yapmışsın kimseye söylememekle ve çok kıskandım şuan :))))
o kadar güzel anlatmışsın ki ağlıyacaktım teşekkür ederim verdiğin desteğe 1,5 yıldır uğraşıyorum bu benim ilk tüp bebek denemem korkuyorum olmaz diye belkide ondan dediklerini yapıcam ve 12 şubatta pozitif sonucu elime alıcam Allahın izniyle.
Gerçektenmi çok şaşırdımDemekki kadıncağız doğru demiş hatta bana dediki maydonuzu yap eğer hamile kalmazsan gel suratıma tükür demişti Ama ne bilim yinede yapamam sonuçta nimet :44:
lütfen ama yaaa,sen üzülürsen bende üzülürümadın gibi umutlu ol lütfen,RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER, hem daha test gününe var,rabbim içindeki pıtırcığa can versin (amin)
Sagol canim tek tesellim o zaten.amiin sende test yapmissin pek okuyamadim gecmisi insallah değerin yükselir
Fıstık tebrikler hamilesinHadi inşallah allahın izniyle artacak benim aslında artmıştı 39 dan 84 e çıktı ama çok olumsuz düşündüm ve korktuğum başıma geldi lütfen sen benim yaptığımı yapma mutlu olmaya çalış bebeğini düşün allahın izniyle hamilesin sen şuan
Evet Canim bende izleyince sen aklıma geldin doğruymuş dwmekki yapabilirsin aslında senin normal olma ihtimali var bide sıcak su buharına oturdun mu o da Cok iyi geliyomus Canim onuda duymustum
Merhaba
Bu kürler yada kilota ne koyuluyor maydonuz nasıl oluyor . Bilgi verirmisiniz.
Haklısın keşke okumasaymışım, sizin günler içinde yaşadıklarınızı ben dakikalar içinde yaşayınca ne tansiyon kaldı, ne şekerAma olsun, yalnız olmadığımı daha iyi gördüm. Tedirginliklerimin bir kısmı geçti. Şimdi benim açımdan sizlerle aramda daha kuvvetli bir bağ var.
yarın transferim var canım doğru ama,frigocanıma bağlı,umarım yaşamını sürdürür:18:üzülmeyi yasakladın da ahh bide bana sor,yarın ne olacak embriyo çözünürken bi problem olcak mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum, yine ilk sen düşünmüşsün canım,Alah razı olsun,seninde bebişini tez zamanda sağ salim kucağına versin RabbimCnm yarın senin transferin vardı dimi heyecanla bekliyorumLütfen seni mutlu edecek ne varsa yap 1 saniye bile üzülme hep gül eğlen komik filim izle şu saatten sonra sana üzülmeyi yasaklıyorum
Yaa bana anlatan kişiyi aslı nda tam dinlemedim şimdi sende doğru yazınca Azıcıl araştırdım sanırım maydonozu kaynatıp suyunu içiyoruz birde maydonozu çamaşıra koyuyoruz dimi ? Peki buharına nasıl oturuyoruz :44:hey allahım düştüğümüz durumlara bak
Merhaba
Bu kürler yada kilota ne koyuluyor maydonuz nasıl oluyor . Bilgi verirmisiniz.
Cnm o bağ allahın izniyle hiç kopmayacak ilerleyen zamanlarda bebişlerimiz hakkında yazacağız inşallahh
yarın transferim var canım doğru ama,frigocanıma bağlı,umarım yaşamını sürdürür:18:üzülmeyi yasakladın da ahh bide bana sor,yarın ne olacak embriyo çözünürken bi problem olcak mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum, yine ilk sen düşünmüşsün canım,Alah razı olsun,seninde bebişini tez zamanda sağ salim kucağına versin Rabbim
Mümkünse 1 bağ maydanozu, 2 lt. süt ile kaynat, bir kovaya dök. Alafranga wc. kullanıyormuş gibi otur üzerine. Belinden itibaren yere kadar kapatacak bornoz, battaniye, kalın pike gibi örtülerle sıkıca sar kendini. Buğuseptil yaptın mı hiç? Onun gibi... İltihap falan varsa sökmeye yarıyor. Ama gebelik olmadığından da emin ol, düşüğe de neden olabiliyor.
Saolasınız kızlar. Keyfim yerine geldi şükür.
:))
Bugün 1 saatlik idrarla test yaptım 5 tl lik olanlardan ve bayaa belli ikinci çizgi çıktı. Bu iyi bişey sanırım :)
BÜYÜK ALLAH'IM hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?