Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm çok şükür biri hayatta inşallahhh allahın izniyle bebişin seni hiç bırakmayacak kuzucuğun sana sıkı sıkı tutunmuş allahım sizi nazarlardan saklasın

Geçmişi okumaya çalıştım ama maşallah çok yazan olmuş yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım hoşgeldiniz bende bi kaç gün doğru düzgün gelemedim bana misafir geldi ben misafire gittim derken baya yorulmuşum

Gerçektenmi çok şaşırdım Demekki kadıncağız doğru demiş hatta bana dediki maydonuzu yap eğer hamile kalmazsan gel suratıma tükür demişti Ama ne bilim yinede yapamam sonuçta nimet :44:

Evet Canim bende izleyince sen aklıma geldin doğruymuş dwmekki yapabilirsin aslında senin normal olma ihtimali var bide sıcak su buharına oturdun mu o da Cok iyi geliyomus Canim onuda duymustum

Ne kadar güzel sadece ailen biliyormuş bende bilmeyen yok. Büyün köylü biliyor mahalleli biliyor. Ve bu durum beni sinir ediyor. Ailem sağolsun benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu bildiği halde ne olacak ki diye herkese söyledi. Ve şimdi kim beni görse ne yapmam veya yapmam gerekenleri benim yanlış yapdığımı hatta benim bilmediğimi bile söylüyorlar. O an onlara acıyorum ve açıp karnımdaki morlukları gösterip sence hangimiz bilmiyorum diyesim geliyor. Yada kalbimi ortaya koyup bak ne kadar yıprandı yaa bak ne kadar heyecanlı sen bunu görebilirmusun. Yada beynimi ortaya koyup yaptığım araştırmaları sürekli düşündüklerimi bu konuyla ne kadar meşgul olduğunu gösteresim geliyor. Ve sonra dönüp sence hangimiz biliyoruz diyesim geliyor. Bilmem kimin kızı şunu yapmış bilmemkim böyle yapmışla olmuyor diyesim geliyor ama sonra susuyorum sus diyorum kendime onlar senin iyiliğin için söylüyorlar ve sus çünkü sen kimseye söylemeden yapmalıydın hata sende diyorum. Çok iyi yapmışsın kimseye söylememekle ve çok kıskandım şuan :))))

Hoşgeldin cnm aramıza keşke okuyarak zaman harcamasaydın istediğini sor burda anında cvp yazılıyor
Amin cnm kimsenin emeği boşa gitmez inşallah

Haklısın keşke okumasaymışım, sizin günler içinde yaşadıklarınızı ben dakikalar içinde yaşayınca ne tansiyon kaldı, ne şeker Ama olsun, yalnız olmadığımı daha iyi gördüm. Tedirginliklerimin bir kısmı geçti. Şimdi benim açımdan sizlerle aramda daha kuvvetli bir bağ var.

işte bende bunları tahmin ettiğimi bildiğim için sakladım soran olunca bebek yokmu diye düşünmüyorum diyebiliyorum ama emin ol en yakınındaki insanlar seni daha cok üzüyor çünkü görümcelerimin karnımı elleyip yokmu demesi beni sinir ediyor demedim bilmesinler çünkü kimseyi ilgilendirmiyor etrafımdada bir kaç insan hayat çocuk demek değil yaşamasını bil hayat zevk almasını bil o kendiliğinden bak gör nasıl gelecek diyen insanlarda var bu halimize şükür edip bebeğimizi bekliycez bebeği olanlarda şikâyetçi olmayanda adaletsiz dünya )::)):

Kıyamam. Hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz...

Gerçektenmi çok şaşırdım Demekki kadıncağız doğru demiş hatta bana dediki maydonuzu yap eğer hamile kalmazsan gel suratıma tükür demişti Ama ne bilim yinede yapamam sonuçta nimet :44:

Merhaba
Bu kürler yada kilota ne koyuluyor maydonuz nasıl oluyor . Bilgi verirmisiniz.

lütfen ama yaaa,sen üzülürsen bende üzülürüm adın gibi umutlu ol lütfen,RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER, hem daha test gününe var,rabbim içindeki pıtırcığa can versin(amin)

Sagol canim tek tesellim o zaten.amiin sende test yapmissin pek okuyamadim gecmisi insallah değerin yükselir

Saolasınız kızlar. Keyfim yerine geldi şükür.
:))
Bugün 1 saatlik idrarla test yaptım 5 tl lik olanlardan ve bayaa belli ikinci çizgi çıktı. Bu iyi bişey sanırım :)
BÜYÜK ALLAH'IM hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. .. :)

kızlar bugün 7. günüm iğnelerde ve ilk kes buguün iki iğnedede kanattım cok canım acıo artık isyan etmicem ya patlıcam gibi huzursuzum böle bituhafım ya

Evet Canim bende izleyince sen aklıma geldin doğruymuş dwmekki yapabilirsin aslında senin normal olma ihtimali var bide sıcak su buharına oturdun mu o da Cok iyi geliyomus Canim onuda duymustum

Yaa bana anlatan kişiyi aslı nda tam dinlemedim şimdi sende doğru yazınca Azıcıl araştırdım sanırım maydanozu kaynatıp suyunu içiyoruz birde maydanozu çamaşıra koyuyoruz dimi ? Peki buharına nasıl oturuyoruz :44:hey allahım düştüğümüz durumlara bak

Son düzenleme:
Merhaba

Bu yöntem, genital bölgede iltihaplanma olduğunda, iltihabı sökmek için kullanılıyor. Ya da istenmeyen gebeliği sonlandırmak için. Ama senin transferin yapıldı değil mi? Bunlarla ilgilenme sen artık. Bebeğin seninle inşallah. Sen bebeğini sev, okşa, mutlu ol, bizlere de dua et.

Cnm o bağ allahın izniyle hiç kopmayacak ilerleyen zamanlarda bebişlerimiz hakkında yazacağız inşallahh

Cnm yarın senin transferin vardı dimi heyecanla bekliyorum Lütfen seni mutlu edecek ne varsa yap 1 saniye bile üzülme hep gül eğlen komik filim izle şu saatten sonra sana üzülmeyi yasaklıyorum
yarın transferim var canım doğru ama,frigocanıma bağlı,umarım yaşamını sürdürür:18:üzülmeyi yasakladın da ahh bide bana sor,yarın ne olacak embriyo çözünürken bi problem olcak mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum, yine ilk sen düşünmüşsün canım,Alah razı olsun,seninde bebişini tez zamanda sağ salim kucağına versin Rabbim

Mümkünse 1 bağ maydanozu, 2 lt. süt ile kaynat, bir kovaya dök. Alafranga wc. kullanıyormuş gibi otur üzerine. Belinden itibaren yere kadar kapatacak bornoz, battaniye, kalın pike gibi örtülerle sıkıca sar kendini. Buğuseptil yaptın mı hiç? Onun gibi... İltihap falan varsa sökmeye yarıyor. Ama gebelik olmadığından da emin ol, düşüğe de neden olabiliyor.

Merhaba

Merhaba cnm
Cnm bana da biri demişti ne yalan söylim pek dinlememiştim he deyip geçmiştim şimdi burda bi arkadaşımız doğru diyince ufaktan araştırdım mayanozu kaynatıyorsun suyunu içiyorsun sonra haşlanmış olan maydonozu iç çamaşırına koyuyorsun adet olduktan sonra 1 hafta kadar yapılan bir kürmüş diyorlar acaba yapsakmı :44:

Cnm düşünmezmiyim seni geçen gittiğimde ulun bey kalan beş embriyo çözülmeye bilir dediğinde ilk aklıma sen geldin Yaşadığın stresi sıkıntıyı çok iyi anladım ama allahın izniyle bitecek bu sıkıntılar fıstık
Hepimizin kucakları bebişlerle dolsun taşsın

Son düzenleme:

Anadım cnm çok sağol güzel ve açıklayıcı yazmışsın benim adetim bitmek üzere bitince 1 hafta yapayım ondan sonrada üstüne ovulasyon testini deneyim bakalım işe yarayacakmı

Süper bi haber idrar testinde çift çizgiyi görmek bence süper ötesi bişi yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…