Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayy inşallah perşembe günü de böyle güzel sonuç alırım. :))
Hayırlısı inşallah

Bana hersey güzel olacak gibi geliyo cunku 30 hicte dusuk degil tek bebek icin gayet iyi kac kere yazdim hatirlamiyorum benim 8. Gun 93 cikmisti ama ikizdi hatta teste giderken 30-40 ciksa raziyim diyodum

Anadım cnm çok sağol güzel ve açıklayıcı yazmışsın benim adetim bitmek üzere bitince 1 hafta yapayım ondan sonrada üstüne ovulasyon testini deneyim bakalım işe yarayacakmı
Canim benim yengem yanlis hatirlamiyosam bizim koye gittiginde biri yapmis oyle hamile kalmisti

kızlar bugün 7. günüm iğnelerde ve ilk kes buguün iki iğnedede kanattım cok canım acıo artık isyan etmicem ya patlıcam gibi huzursuzum böle bituhafım ya

Canim benimde 4. Gunum bende patliycak bomba modundayim sanki sisirilmis balon gibi :) kendin mi yapiyorsun igneni imkanin varsa baskasi yapsin benim daha acima olmadi

Oluyodu tabi canim jel kullaniyosun ya illaki tahris oluyo hatta bazen benim yaparken cok aciyodu jel pelte pelte geri geliyodu o yuzden yanman oluyo benim simdibile oluyo arada kasiniyo gibi oluyo hatta yest konusuna gelince bence 10 nunda yapsan da cikar ama bu sefer 12 sine kadar stres yapcan en iyisi bekle

canım inan bana söylememk daha iyi yaşadıgımız tecrübelere dayarak ben bu sefer kimseye söylemek istemiyorum aileme bile hatta kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz onun bile haberi olsun istemiyorum

canım ne güzel bir haber inşallah perşembe daha güzel haberler alıcaz lütfen ümidini yitirme

canım rabbim nasıl hayırlı görmşse öyle nasip etsin ama o mucizen seni bırakmıycak allahın izniyle

ayyy kızlar bugün öyle yorulmuşum ki sadece balkonun ve iki odanın camını sildim ama bittim cünkü balkonumun canımı bütün evin camlarından daha fazla kolarımı ağrıdan kaldıramıyorum

Cok iyi anlıyorum seni keske senin yerinde ben olsaydı. Ne guzel bir gunun kaldi ben tedaviden değil o 12 günden korkuyorum :)
İnşallah canım senede yakında 12 günü saymaya başlarsın. :) hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Bana hersey güzel olacak gibi geliyo cunku 30 hicte dusuk degil tek bebek icin gayet iyi kac kere yazdim hatirlamiyorum benim 8. Gun 93 cikmisti ama ikizdi hatta teste giderken 30-40 ciksa raziyim diyodum
İnşallah canım ya perşembe günü güzel olsun herşey. 9 cu günde 30.8 çıktı perşembe günü ne çıkacak bakalım. Banada iki tane embriyo transfer edildi. :))
Umutlum iyi olacak Allahin izniyle :)
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…