- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Süper bi haber idrar testinde çift çizgiyi görmek bence süper ötesi bişi yaşasın
Ayy inşallah perşembe günü de böyle güzel sonuç alırım. :))
Hayırlısı inşallah
Hayırlısı inşallah
İnşallah canım inşallah bekliyorum sabırlaAy Canim insallah Perşembe burdan bizlere mujdeli haberi verceksin inaniyorum 1 gun kaldi sık dısını birazcık
Anadım cnm çok sağol güzel ve açıklayıcı yazmışsın benim adetim bitmek üzere bitince 1 hafta yapayım ondan sonrada üstüne ovulasyon testini deneyim bakalım işe yarayacakmı
İnşallah canım inşallah bekliyorum sabırla
Hayırlısı inşallah
Canim benim yengem yanlis hatirlamiyosam bizim koye gittiginde biri yapmis oyle hamile kalmistiAnadım cnm çok sağol güzel ve açıklayıcı yazmışsın benim adetim bitmek üzere bitince 1 hafta yapayım ondan sonrada üstüne ovulasyon testini deneyim bakalım işe yarayacakmı
İnşallah canım inşallah bekliyorum sabırla
kızlar bugün 7. günüm iğnelerde ve ilk kes buguün iki iğnedede kanattım cok canım acıo artık isyan etmicem ya patlıcam gibi huzursuzum böle bituhafım ya
Oluyodu tabi canim jel kullaniyosun ya illaki tahris oluyo hatta bazen benim yaparken cok aciyodu jel pelte pelte geri geliyodu o yuzden yanman oluyo benim simdibile oluyo arada kasiniyo gibi oluyo hatta yest konusuna gelince bence 10 nunda yapsan da cikar ama bu sefer 12 sine kadar stres yapcan en iyisi beklekendimi kasıyorum yürürken kalkarken yatarken gece uyurken ayağımı bile kımırtatamıyorum korkudan:) birsey olurmu acaba diye bunlardan dolayı heralde stres oldum sinirleniyorum çalışıyorum ben zaten merdiven inip çıkıyorum gün içinde ayağa cok kalkıyorum birde jel kullanıyorum arada yanma yapıyor sizdede oldumu acaba neden yanma var bende 12 şubat test günüm 10 şubatta yapsam cıkarmı:):)
Cok iyi anlıyorum seni keske senin yerinde ben olsaydı. Ne guzel bir gunun kaldi ben tedaviden değil o 12 günden korkuyorum :)
canım inan bana söylememk daha iyi yaşadıgımız tecrübelere dayarak ben bu sefer kimseye söylemek istemiyorum aileme bile hatta kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz onun bile haberi olsun istemiyorumNe kadar güzel sadece ailen biliyormuş bende bilmeyen yok. Büyün köylü biliyor mahalleli biliyor. Ve bu durum beni sinir ediyor. Ailem sağolsun benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu bildiği halde ne olacak ki diye herkese söyledi. Ve şimdi kim beni görse ne yapmam veya yapmam gerekenleri benim yanlış yapdığımı hatta benim bilmediğimi bile söylüyorlar. O an onlara acıyorum ve açıp karnımdaki morlukları gösterip sence hangimiz bilmiyorum diyesim geliyor. Yada kalbimi ortaya koyup bak ne kadar yıprandı yaa bak ne kadar heyecanlı sen bunu görebilirmusun. Yada beynimi ortaya koyup yaptığım araştırmaları sürekli düşündüklerimi bu konuyla ne kadar meşgul olduğunu gösteresim geliyor. Ve sonra dönüp sence hangimiz biliyoruz diyesim geliyor. Bilmem kimin kızı şunu yapmış bilmemkim böyle yapmışla olmuyor diyesim geliyor ama sonra susuyorum sus diyorum kendime onlar senin iyiliğin için söylüyorlar ve sus çünkü sen kimseye söylemeden yapmalıydın hata sende diyorum. Çok iyi yapmışsın kimseye söylememekle ve çok kıskandım şuan :))))
canım ne güzel bir haber inşallah perşembe daha güzel haberler alıcaz lütfen ümidini yitirmeSaolasınız kızlar. Keyfim yerine geldi şükür.
:))
Bugün 1 saatlik idrarla test yaptım 5 tl lik olanlardan ve bayaa belli ikinci çizgi çıktı. Bu iyi bişey sanırım :)
BÜYÜK ALLAH'IM hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. .. :)
yarın transferim var canım doğru ama,frigocanıma bağlı,umarım yaşamını sürdürür:18:üzülmeyi yasakladın da ahh bide bana sor,yarın ne olacak embriyo çözünürken bi problem olcak mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum, yine ilk sen düşünmüşsün canım,Alah razı olsun,seninde bebişini tez zamanda sağ salim kucağına versin Rabbim
:))) canim kismet olur ben transfer asamasina gelirsem beraberiz
Evet Canim beraberiz ben bir iki gun once yapcam bu sefer tam bekleyemem 12 gun :)
Sen yaparsan bende yaparim ki
İnşallah canım senede yakında 12 günü saymaya başlarsın. :) hakkımızda hayırlısı olsun insallahCok iyi anlıyorum seni keske senin yerinde ben olsaydı. Ne guzel bir gunun kaldi ben tedaviden değil o 12 günden korkuyorum :)
İnşallah canım ya perşembe günü güzel olsun herşey. 9 cu günde 30.8 çıktı perşembe günü ne çıkacak bakalım. Banada iki tane embriyo transfer edildi. :))Bana hersey güzel olacak gibi geliyo cunku 30 hicte dusuk degil tek bebek icin gayet iyi kac kere yazdim hatirlamiyorum benim 8. Gun 93 cikmisti ama ikizdi hatta teste giderken 30-40 ciksa raziyim diyodum
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah iyi olsun.Umutlum iyi olacak Allahin izniyle :)
İnşallah canım az kaldı ne zor oluyor son günler.canım ne güzel bir haber inşallah perşembe daha güzel haberler alıcaz lütfen ümidini yitirme
:) ip az kalır bana urgan lazım cicim :)İnşallah cnm inşallahhh perşembe gününü iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?