Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim senin dondurulmus embriyon kaldi mi 2 rane koyuldugundan haberim yoktu bak istiyodun iki tane oldu insallah ikisi de senle olur

Canim senin dondurulmus embriyon kaldi mi 2 rane koyuldugundan haberim yoktu bak istiyodun iki tane oldu insallah ikisi de senle olur

3 tane 6.gün dondurulmuşum var canım
Değerim çok düşük çıktı biliyorsun tek olabilir. Hayırlısı olsun.perşembe günü inşallah iyi çıkar.

3 tane 6.gün dondurulmuşum var canım
Değerim çok düşük çıktı biliyorsun tek olabilir. Hayırlısı olsun.perşembe günü inşallah iyi çıkar.

Tek eMbriyo koyulcak diyodun ya o yuzden sordum 2 tane kaldi da ikisini mi koydular diye.hic belli olmaz canim Allahin elindeki bisey nasip olursa oyle bi yukselir ki degerin,cok yuksek olup degeri düşenler var Canim nasip nasip baska açıklaması yok Canim Rabbim ol desin yeter ki

Tek biliyordum hep. Ne zaman odaya girdim o zaman sordular iki tane çok kaliteli istersen ikisini de koyalım dedi bende seve seve olur dedim. :) 3 tane de dondurma bebişler var hayırlısı bakalım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Masallah Canim ne guzel iste ikisi de kaliteli biri tutmazsa biri tutar yine sansin var ne guzel 3 tanede fazladan bebis var Rabbim hayırlısını versin insallah

Yok cnm sana demez ben süleyman beyin hastasaydım O da gidince ulun beye geçtim adam sadece benim hastalarım bana yeter dedi haklıda Ama hiç endişelenme dört dörtlük ilgileniyor öyle çok sırada beklemiyorsun

muayenesine gittim memnun kaldım ama çok yoğun olduğunu burdan okuyunca endişelendim teşekkür ederim bilginiz için

Arkadaşlar umutta era testi yaptıran varmı?

Valla hayatım bende maydonozun insanın içindeki iltahabı yada kisi akıttığını duymuştum. Ve hamileyken yada tüp yaptırınca yemeyin diyorlar. Ben şuanda uzak duruyorum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımızın köşesinde dursun.

Dualarım hepimizle allahım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın. Allah kimseye dert verip derman aratmasın. İnşallah bebeğim benimle kasığımda sızlama var daha çok yürürken ve bugünlerde çok halsizim ve gögüs uçlarım çok hassas , belkide ilaçlardandır bilmiyorum ama hayırlısı diyorum.

Masallah Canim ne guzel iste ikisi de kaliteli biri tutmazsa biri tutar yine sansin var ne guzel 3 tanede fazladan bebis var Rabbim hayırlısını versin insallah

Amiiiiiin canım inşallah tutunurlar sıkı sıkı. Son günler geçmek bilmiyor. :) off
Perşembe olacak inşallah kanı vericem inşallah bide o son 2 saat ne zor geçecek kimbilir. :)
Allah'ım bu heyecanı isteyen herkese yaşatsın inşallah...

Son düzenleme:
Kizlar aranizda tsh yukselligi ile tedavisi ertelenen var mi.birde yumurta toplama gunu yanimiza neler almak gerekir.
Tsh konusunda bilgim yok canım.
Opu günü gerekli herşeyi onlar veriyor. Sen sadece yanında orkit götür. Bi o ihtiyaç.
Opu günü ne zaman canım.

Ahhh keşke pozitif sonuç alsam

Maydanoz sadece iltihap için ama :)
Bir kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve damak zevkine göre bal. İyice karıştır, günde üç öğün, yemekten yarım saat önce ye. İstersen sabah bir kavanoza hazırla, eşit miktarlarda tüket. Yumurta gelişimi için. Çok yaşlı bir ebeden öğrenmiştim. İşe de yarıyor. Boncuk gibi yumurtaların oluyor. Bir de iki tatlı kaşığı bala çay kaşığının ucuyla tarçın karıştır. Sakızı batırıp batırıp çiğne. Sabah 10 gibi bir kere, öğleden sonra 3 gibi bir kere daha. Bu da rahmi kuvvetlendirmek ve gebeliğe hazırlamak içinmiş. Hong Kong' da bir kadından öğrenmiştim. Dünyanın yarı nüfusunun Çinli olması boşuna değilmiş
İkisini de yaptım. Hatta aralarda bir de çekirdekli kara kuru üzüm yedim sabah kahvaltısından yarım saat sonra. Haftanın 6 günü çay, kahve, şeker, kepekli ekmek hariç hamurişi, yoğurt ve bal dışında hayvansal gıda (yağ, peynir, kırmızı et, beyaz et vs.) ağzıma sürmedim. Yaklaşık 1,5 ay devam ettim. Doktor muayenede neredeyse 'ver yumurtalarını misket oynayayım' diyecekti :) O zamanlar yaşım 36, kilom 62, boyum 1,58. Kanser riski var dediği için korunuyordum o ara. Gitti güzelim yumoşlarım Ama yarından itibaren yine başlıyorum aynı küre. Periyodumla birlikte iğneler de başlayacak hayırlısıyla.
Susuyorum...

Umutlu cum yarin insallah sen bize guzel haberlerinle adin gibi umut verciksin......... demaydemay cim seninde insallah frigocanin sana simmmmsikiiiiijiii sarilir ........Allah once ikininizin sonra hepimizin yardimcisi olsun

hamilelik belirtiside hiç yok :) ama doğru söylüyorsun 10 unda yaparsam 2 gün stres olurum en iyisi zamanında yapıyım doktorumla görüşürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…