İnşallah canım senede yakında 12 günü saymaya başlarsın. :) hakkımızda hayırlısı olsun insallah
İnşallah canım ya perşembe günü güzel olsun herşey. 9 cu günde 30.8 çıktı perşembe günü ne çıkacak bakalım. Banada iki tane embriyo transfer edildi. :))
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah iyi olsun.
Canim senin dondurulmus embriyon kaldi mi 2 rane koyuldugundan haberim yoktu bak istiyodun iki tane oldu insallah ikisi de senle olur
3 tane 6.gün dondurulmuşum var canım
Değerim çok düşük çıktı biliyorsun tek olabilir. Hayırlısı olsun.perşembe günü inşallah iyi çıkar.
Tek eMbriyo koyulcak diyodun ya o yuzden sordum 2 tane kaldi da ikisini mi koydular diye.hic belli olmaz canim Allahin elindeki bisey nasip olursa oyle bi yukselir ki degerin,cok yuksek olup degeri düşenler var Canim nasip nasip baska açıklaması yok Canim Rabbim ol desin yeter ki
Sonucu bildirirsen sevinirim :)
Canim benim yengem yanlis hatirlamiyosam bizim koye gittiginde biri yapmis oyle hamile kalmisti
Tek biliyordum hep. Ne zaman odaya girdim o zaman sordular iki tane çok kaliteli istersen ikisini de koyalım dedi bende seve seve olur dedim. :) 3 tane de dondurma bebişler var hayırlısı bakalım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Yok cnm sana demez ben süleyman beyin hastasaydım O da gidince ulun beye geçtim adam sadece benim hastalarım bana yeter dedi haklıdaAma hiç endişelenme dört dörtlük ilgileniyor öyle çok sırada beklemiyorsun
Merhaba cnm
Cnm bana da biri demişti ne yalan söylim pek dinlememiştim he deyip geçmiştim şimdi burda bi arkadaşımız doğru diyince ufaktan araştırdım mayanozu kaynatıyorsun suyunu içiyorsun sonra haşlanmış olan maydonozu iç çamaşırına koyuyorsun adet olduktan sonra 1 hafta kadar yapılan bir kürmüş diyorlar acaba yapsakmı :44:
Bu yöntem, genital bölgede iltihaplanma olduğunda, iltihabı sökmek için kullanılıyor. Ya da istenmeyen gebeliği sonlandırmak için. Ama senin transferin yapıldı değil mi? Bunlarla ilgilenme sen artık. Bebeğin seninle inşallah. Sen bebeğini sev, okşa, mutlu ol, bizlere de dua et.
Masallah Canim ne guzel iste ikisi de kaliteli biri tutmazsa biri tutar yine sansin var ne guzel 3 tanede fazladan bebis var Rabbim hayırlısını versin insallah
Tsh konusunda bilgim yok canım.Kizlar aranizda tsh yukselligi ile tedavisi ertelenen var mi.birde yumurta toplama gunu yanimiza neler almak gerekir.
Ahhh keşke pozitif sonuç alsam
Tsh konusunda bilgim yok canım.
Opu günü gerekli herşeyi onlar veriyor. Sen sadece yanında orkit götür. Bi o ihtiyaç.
Opu günü ne zaman canım.
Oluyodu tabi canim jel kullaniyosun ya illaki tahris oluyo hatta bazen benim yaparken cok aciyodu jel pelte pelte geri geliyodu o yuzden yanman oluyo benim simdibile oluyo arada kasiniyo gibi oluyo hatta yest konusuna gelince bence 10 nunda yapsan da cikar ama bu sefer 12 sine kadar stres yapcan en iyisi bekle
Valla hayatım bende maydonozun insanın içindeki iltahabı yada kisi akıttığını duymuştum. Ve hamileyken yada tüp yaptırınca yemeyin diyorlar. Ben şuanda uzak duruyorum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımızın köşesinde dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?