senin test günün ne zamandı
Günaydın benim test günüm ayın 8 inde cumartesi günü. Bugün 9. Gün bir sürü kişi bugün idrar tahlili yapmış. Aslında tüp bebekte hemşire arkadaşım belli olmaz diyor ama bende deneyeceğim çok merak ediyorum çünkü.[/QUOTE
günaydın senin zamanın gelmiş az kalmış benim 5.günüm daha 12 şubatta idrar yaparsan yaz olurmu unutma sonucunu eğer çıkarsa bende pazar günü yaparım benim 9.günüm pazara geliyor rüyamdada tuvalet gördüm cok lüks bir tuvaletti ama pisti siyah elbise giymiş kadınlar offf herseyi tüp bebeğe yoruyorum.
Günaydın benim test günüm ayın 8 inde cumartesi günü. Bugün 9. Gün bir sürü kişi bugün idrar tahlili yapmış. Aslında tüp bebekte hemşire arkadaşım belli olmaz diyor ama bende deneyeceğim çok merak ediyorum çünkü.[/QUOTE
günaydın senin zamanın gelmiş az kalmış benim 5.günüm daha 12 şubatta idrar yaparsan yaz olurmu unutma sonucunu eğer çıkarsa bende pazar günü yaparım benim 9.günüm pazara geliyor rüyamdada tuvalet gördüm cok lüks bir tuvaletti ama pisti siyah elbise giymiş kadınlar offf herseyi tüp bebeğe yoruyorum.
testi yaptım fakat hiçbir çizgi çıkmadı. test bozuk çıktı gitti 5 tl(( akşama yine yaparım :))) şimdi iş yerindeyim. kafayı yiyeceğiz,bende rüyamda bebek gördüm kızdı diyorum ki bu benim değil benimkisi erkekti demek ki hamile değilim diyorum uyandım uykum kaçtı. sonra başka bir rüyada hamile olduğumu öğreniyorum ama bu seferde teyzem vefat ediyor. başka bir rüyada ikiz bebekler var ama kimin bilmiyorum başkaları var tanımıyorum bile kim olduğunu bebeği emziriyorlar, nasıl içim gidiyor anlatamam aaa diyorum benim değil demek ki başkası emziriyor çünkü diyorum, sonra kucağıma alıyorum kadın diyor yabancılar o ağlar ama bebek hiç ağlamıyor aa diyor yabancılamadı diyorum ki içimden acaba benim bebeğim mi bu. uyandım dedim kendine gel kafayı yiyeceksin, herşey hayırlısına varır. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.
testi yaptım fakat hiçbir çizgi çıkmadı. test bozuk çıktı gitti 5 tl(( akşama yine yaparım :))) şimdi iş yerindeyim. kafayı yiyeceğiz,bende rüyamda bebek gördüm kızdı diyorum ki bu benim değil benimkisi erkekti demek ki hamile değilim diyorum uyandım uykum kaçtı. sonra başka bir rüyada hamile olduğumu öğreniyorum ama bu seferde teyzem vefat ediyor. başka bir rüyada ikiz bebekler var ama kimin bilmiyorum başkaları var tanımıyorum bile kim olduğunu bebeği emziriyorlar, nasıl içim gidiyor anlatamam aaa diyorum benim değil demek ki başkası emziriyor çünkü diyorum, sonra kucağıma alıyorum kadın diyor yabancılar o ağlar ama bebek hiç ağlamıyor aa diyor yabancılamadı diyorum ki içimden acaba benim bebeğim mi bu. uyandım dedim kendine gel kafayı yiyeceksin, herşey hayırlısına varır. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.
aslında cok abartıyoruz bana kalsa şimdi hamile kalıyım yarın doğuruyum o kadar aceleciyim ama yanlış işte çünkü elinde sonunda olucak Allah büyük bence idrarın bozuk çıkması iyi olmuş ben sana yapma derim 2 gün daha sabret boşver gününde net gören varmı yokmu diye boşuna üzülürsün birde
Cnm bu kadar kafana takma.bugub kanda cikar varsa.git kan testi yap bence.varsa azda olsa bir deger cikar mutlaka
Cnm bu kadar kafana takma.bugub kanda cikar varsa.git kan testi yap bence.varsa azda olsa bir deger cikar mutlaka
canım çok sağol.Ama düşük çıkar ondan sonra yaptığımda gider hiç çıkmaz, bu sefer yıkılırım. o yüzden ben bekleyeyim test tarihini 3 gün kaldı. cumartesi sabah erken kalkıp gideceğim :))))
aslında cok abartıyoruz bana kalsa şimdi hamile kalıyım yarın doğuruyum o kadar aceleciyim ama yanlış işte çünkü elinde sonunda olucak Allah büyük bence idrarın bozuk çıkması iyi olmuş ben sana yapma derim 2 gün daha sabret boşver gününde net gören varmı yokmu diye boşuna üzülürsün birde
aslında beklemek lazım. ama aceleciyim sabırsızım heralde bu yüzden oluyor. her konuda değil ama bu konuda sabırsızım.
Saol canım benim. Bu sabahda idrar testi yaptım pozitif ama yine silik çizgi. Büyük gün yarın inşallah.Gunaydin canlar bugun dualarim umutlu ve demay demay icin guzel haberler getirin :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Transfer ertelensede sıkma canını vücut dinlenince daha iyi oluyormuş öle diyorlar. Hayırlısı olsun canım.Yarin son kontrole gidicem cumartesi toplariz buyuk ihtimal demisti.ama tsh dusmes ve transfer yapilamaz diye cok korkuyorum
24 saat kaldı ama zor geliyor beklemek idrarda gördüm hamileyim inşallah ama değer düşük olur diye korkuyorum. Bizim korkular hiççç bitmiyor.Umutlu cum yarin insallah sen bize guzel haberlerinle adin gibi umut verciksin......... demaydemay cim seninde insallah frigocanin sana simmmmsikiiiiijiii sarilir ........Allah once ikininizin sonra hepimizin yardimcisi olsun
Hiçç dert etme bendede hiç belirti yoktu ve hala yok.ne kan nede idrar Testini erken yapma boşuna ağlıyorsun çünkü tecrübe var karşındda daha yeni zırladım 9 . Günde yaptım testi 30 çıktı başladım kimyasal gebelik diye zırlamaya. Sabırla günümü bekliyorum artık hamileyim ne güzel diye düşünerek. 10 cu günden sonra idrar testi yaptım silik çıktı.hamilelik belirtiside hiç yok :) ama doğru söylüyorsun 10 unda yaparsam 2 gün stres olurum en iyisi zamanında yapıyım doktorumla görüşürüm.
Vakti gelmeden yapınca moral çöküyor kızlar transferde onuncu ve onbirinci günler çok önemliymiş bebek tutunduysa kalbi gelişmeye başlıyormuş.hiiç stres yokk sakin oluyoruz. :)
Saol canım benim. Bu sabahda idrar testi yaptım pozitif ama yine silik çizgi. Büyük gün yarın inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Transfer ertelensede sıkma canını vücut dinlenince daha iyi oluyormuş öle diyorlar. Hayırlısı olsun canım.
24 saat kaldı ama zor geliyor beklemek idrarda gördüm hamileyim inşallah ama değer düşük olur diye korkuyorum. Bizim korkular hiççç bitmiyor.
Hiçç dert etme bendede hiç belirti yoktu ve hala yok.ne kan nede idrar Testini erken yapma boşuna ağlıyorsun çünkü tecrübe var karşındda daha yeni zırladım 9 . Günde yaptım testi 30 çıktı başladım kimyasal gebelik diye zırlamaya. Sabırla günümü bekliyorum artık hamileyim ne güzel diye düşünerek. 10 cu günden sonra idrar testi yaptım silik çıktı.
Vakti gelmeden yapınca moral çöküyor kızlar transferde onuncu ve onbirinci günler çok önemliymiş bebek tutunduysa kalbi gelişmeye başlıyormuş.hiiç stres yokk sakin oluyoruz. :)
umutlu sen hamilemisin şimdi hadi gözün aydın.değerin şimdi yükseldimi
umutlu sen hamilemisin şimdi hadi gözün aydın.değerin şimdi yükseldimi
Saol canım benim. Bu sabahda idrar testi yaptım pozitif ama yine silik çizgi. Büyük gün yarın inşallah.
24 saat kaldı ama zor geliyor beklemek idrarda gördüm hamileyim inşallah ama değer düşük olur diye korkuyorum. Bizim korkular hiççç bitmiyor.
Hiçç dert etme bendede hiç belirti yoktu ve hala yok.ne kan nede idrar Testini erken yapma boşuna ağlıyorsun çünkü tecrübe var karşındda daha yeni zırladım 9 . Günde yaptım testi 30 çıktı başladım kimyasal gebelik diye zırlamaya. Sabırla günümü bekliyorum artık hamileyim ne güzel diye düşünerek. 10 cu günden sonra idrar testi yaptım silik çıktı.
evet vakti gelmeden yapmamak lazım ama insan heyecanlı ve meraklı. günler geçmiyor bende yarın yine denerim idrar testini silik çıkarsa dünyalar benim ondan sonra kendimi avutarakda olsa beklemek daha kolay sanki çünkü belirsizlik hiç bana göre değil. ben belirsikten hoşlanmam yorulurum,sıkılırım,stres yaparım, kafama abuk subuk şeyler takarım. ayyy ben ne kadar sorunluymuşum :)))
hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Şimdilik hamileyim görünüyor ama çok kaptırmıyorum kendimi canım yarın asıl test günüm gerçek yarın çıkacak ortaya kan değerim mühim.
muayenesine gittim memnun kaldım ama çok yoğun olduğunu burdan okuyunca endişelendim teşekkür ederim bilginiz için
evet vakti gelmeden yapmamak lazım ama insan heyecanlı ve meraklı. günler geçmiyor bende yarın yine denerim idrar testini silik çıkarsa dünyalar benim ondan sonra kendimi avutarakda olsa beklemek daha kolay sanki çünkü belirsizlik hiç bana göre değil. ben belirsikten hoşlanmam yorulurum,sıkılırım,stres yaparım, kafama abuk subuk şeyler takarım. ayyy ben ne kadar sorunluymuşum :)))
hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Valla hayatım bende maydonozun insanın içindeki iltahabı yada kisi akıttığını duymuştum. Ve hamileyken yada tüp yaptırınca yemeyin diyorlar. Ben şuanda uzak duruyorum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımızın köşesinde dursun.
Allah gönlüne göre verir inş ama bence hamilesin sen umutlandırmak istemiyorum ama hamilesin bence demek istedim
inşallah canım inşallah öyle umut ediyorum. Inşallah yarın saat 12 ye kadar sunuç çıkacak ortaya. :) hepimizin sonuçları mükemmel çıkar inşallah. Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah
Maydanoz sadece iltihap için ama :)
Bir kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve damak zevkine göre bal. İyice karıştır, günde üç öğün, yemekten yarım saat önce ye. İstersen sabah bir kavanoza hazırla, eşit miktarlarda tüket. Yumurta gelişimi için. Çok yaşlı bir ebeden öğrenmiştim. İşe de yarıyor. Boncuk gibi yumurtaların oluyor. Bir de iki tatlı kaşığı bala çay kaşığının ucuyla tarçın karıştır. Sakızı batırıp batırıp çiğne. Sabah 10 gibi bir kere, öğleden sonra 3 gibi bir kere daha. Bu da rahmi kuvvetlendirmek ve gebeliğe hazırlamak içinmiş. Hong Kong' da bir kadından öğrenmiştim. Dünyanın yarı nüfusunun Çinli olması boşuna değilmiş
İkisini de yaptım. Hatta aralarda bir de çekirdekli kara kuru üzüm yedim sabah kahvaltısından yarım saat sonra. Haftanın 6 günü çay, kahve, şeker, kepekli ekmek hariç hamurişi, yoğurt ve bal dışında hayvansal gıda (yağ, peynir, kırmızı et, beyaz et vs.) ağzıma sürmedim. Yaklaşık 1,5 ay devam ettim. Doktor muayenede neredeyse 'ver yumurtalarını misket oynayayım' diyecekti :) O zamanlar yaşım 36, kilom 62, boyum 1,58. Kanser riski var dediği için korunuyordum o ara. Gitti güzelim yumoşlarımAma yarından itibaren yine başlıyorum aynı küre. Periyodumla birlikte iğneler de başlayacak hayırlısıyla.
Susuyorum...
Kizlar dun hic giremedim okuyamadimda neler oldu bilmiyorum ama demaydemay ve umutlu aklimda guzel haberler verin bize.benim migrenim tuttu dun butun gun yattim bugunde var agrim ama biraz hafiflemis gibi inşallah gecer dayanilcak gibi degil hapta icemiyorum korkudan Allah yardim etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?