Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

senin test günün ne zamandı

Günaydın benim test günüm ayın 8 inde cumartesi günü. Bugün 9. Gün bir sürü kişi bugün idrar tahlili yapmış. Aslında tüp bebekte hemşire arkadaşım belli olmaz diyor ama bende deneyeceğim çok merak ediyorum çünkü.

Gunaydin canlar bugun dualarim umutlu ve demay demay icin guzel haberler getirin :)
Saol canım benim. Bu sabahda idrar testi yaptım pozitif ama yine silik çizgi. Büyük gün yarın inşallah.
Yarin son kontrole gidicem cumartesi toplariz buyuk ihtimal demisti.ama tsh dusmes ve transfer yapilamaz diye cok korkuyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Transfer ertelensede sıkma canını vücut dinlenince daha iyi oluyormuş öle diyorlar. Hayırlısı olsun canım.
24 saat kaldı ama zor geliyor beklemek idrarda gördüm hamileyim inşallah ama değer düşük olur diye korkuyorum. Bizim korkular hiççç bitmiyor.
hamilelik belirtiside hiç yok :) ama doğru söylüyorsun 10 unda yaparsam 2 gün stres olurum en iyisi zamanında yapıyım doktorumla görüşürüm.
Hiçç dert etme bendede hiç belirti yoktu ve hala yok.ne kan nede idrar Testini erken yapma boşuna ağlıyorsun çünkü tecrübe var karşındda daha yeni zırladım 9 . Günde yaptım testi 30 çıktı başladım kimyasal gebelik diye zırlamaya. Sabırla günümü bekliyorum artık hamileyim ne güzel diye düşünerek. 10 cu günden sonra idrar testi yaptım silik çıktı.

umutlu sen hamilemisin şimdi hadi gözün aydın.değerin şimdi yükseldimi

Şimdilik hamileyim görünüyor ama çok kaptırmıyorum kendimi canım yarın asıl test günüm gerçek yarın çıkacak ortaya kan değerim mühim.

Beklemek evet çoook zor hemde nasıl zor bende bir haftam dolunca idrar testi yaptım çıkmadı üzüldüm ama daha vakit var dedim kendimi teselli ettim. 9 cu kan yaptırdım 30.8 kan değerim çıktı yıkıldım.merkezi aradım değeri söyledim gebelik var ama değer çok düşük test gününüzü bekleyin ilaçlara devam edin dediler. Erken yapılan test çok moral bozuyor ben sabahtan akşama paraladım kendimi.günüm gelmeden sevinemiyorum.senin kaçıncı günün?

Doğru diyorsun cnm benim ikinci tedavime başlamam daha var normal yollardan denicem adetim bitince 1 hafta deneyim diyorum ondan sonra maydanozu ağzıma sürmem düşüğe neden olduğunu çok duyuyorum:44:

Allah gönlüne göre verir inş ama bence hamilesin sen umutlandırmak istemiyorum ama hamilesin bence demek istedim

İnşallah canım inşallah öyle umut ediyorum. İnşallah yarın saat 12 ye kadar sunuç çıkacak ortaya. :) hepimizin sonuçları mükemmel çıkar inşallah. Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah

Şimdi yumyumlarında azalma mı var cnm ?gerçi çok olması önemli değil az olsun kaliteli olsun Benim 42 tane toplandı sadece 5 tane kaldı onlarında kaliteleri nasıl bilmiyorum ama doktor kendini hazırla dedi

Kizlar dun hic giremedim okuyamadimda neler oldu bilmiyorum ama demaydemay ve umutlu aklimda guzel haberler verin bize.benim migrenim tuttu dun butun gun yattim bugunde var agrim ama biraz hafiflemis gibi inşallah gecer dayanilcak gibi degil hapta icemiyorum korkudan Allah yardim etsin hepimize

Cnmm çok geçmiş olsun üzüldüm migrenin olmasına hapta içemiyorsun migrenin ne kadar kötü bişi olduğunu annemden bilirim
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…