Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evetttt bugün günlerden demaydemay günü inşallah frigocanu güzel güzel çözülür annesine sıkı sıkı tutunır inşallahhhhhhhhhh dualarımdasın güzel insan

benim 9. günüm bugün cumartesi de test günüm hayırlısı allahtan.

Canım çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun canım.
Ben dün ve bugün idrar testi yaptım :) ikiside pozitif çok net değil ama hafif pembe. Yarını bekliyorum vakit geçmiyor yaa
Evetttt bugün günlerden demaydemay günü inşallah frigocanu güzel güzel çözülür annesine sıkı sıkı tutunır inşallahhhhhhhhhh dualarımdasın güzel insan
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla transferi olsun o bitane inci tanesi anasına sıkı sıkı tutunsun.
Darısı sana ve isteyen herkese inşallah. Boll pozitif görelim gelecek günlerde inşallah...
benim 9. günüm bugün cumartesi de test günüm hayırlısı allahtan.

İnşallah hayırlı haberlerini alırız. :) gelsin bebişlerr

kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüz su içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy

Supeer canim hayirli olsun insallah hatirlarsan benimde oyleydi 2.cizgi silikti ama belli oluyodu.ayy insallah hamilesin canim.aklina hic kötü seyler getirme hep pozitif düşün

kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüz su içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy
Aslan frigocan bak ne guzel çözülmüş annesinede tutundumu ohh gelsin halaybasi :) şaka bi yana cok sevindim canim sonunda pozitif olur inşallah hepimiz peşpeşe dogururuz hayirlisiyla :)

Cnmm çok geçmiş olsun üzüldüm migrenin olmasına hapta içemiyorsun migrenin ne kadar kötü bişi olduğunu annemden bilirim
Allah yardımcın olsun
Sagol canim cok kötü bisey bide hamileyken dahada kötüymüş.maydanozdan bahsetmissiniz bende duydugumu soyliyim benim bi arkadasimda maydanozu kaynatip buharina oturmus bidahaki ay hamile kalmis iltihap varsa akitiyomus temizliyomus diyolar

Allah'ım hayırlısını versin sana canım çok sevindim. Belliydi zaten o firigocanın seni bırakmayacağı. Allah'ım hayırlısını versin inşallah canım

Supeer canim hayirli olsun insallah hatirlarsan benimde oyleydi 2.cizgi silikti ama belli oluyodu.ayy insallah hamilesin canim.aklina hic kötü seyler getirme hep pozitif düşün

İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi yarın olsa yapsam şu asıl kan testini rahatlasam. İyi düşünüyorum artık yarına kadar pozitifim :))

Şimdi yumyumlarında azalma mı var cnm ?gerçi çok olması önemli değil az olsun kaliteli olsun Benim 42 tane toplandı sadece 5 tane kaldı onlarında kaliteleri nasıl bilmiyorum ama doktor kendini hazırla dedi

Ulun bey azalmış dedi. Doğrudur, hem yaşım ileri, hem sigarayı yeni bıraktım, hem ciddi depresyonlar geçirdim.
Umarım seninkiler, sana tutunup bebek olarak kucağına gelecek kalitededirler Başka hiç bir şeyin önemi yok nasıl olsa :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi yarın olsa yapsam şu asıl kan testini rahatlasam. İyi düşünüyorum artık yarına kadar pozitifim :))

Hayırlı haberler ver Umutlu 1980. Medyumluğumu bilmem ama fallarım çıkar genelde. Senden hamile sinyali alıyorum ben

Yarin son kontrole gidicem cumartesi toplariz buyuk ihtimal demisti.ama tsh dusmes ve transfer yapilamaz diye cok korkuyorum
canım inşallah dualrımız seninle

ohhhhh maşallah inşallah dahada mücadeleci olur küçük mucizen sana sımsıkı tutunur annesi

kızlar şu hastalık benide es geçmedi aşkamdan beri sıtma, ateş,baş ağrısı.vucut ağrısı sabaha kadar uyumadım şimdi bıraz daha iyiyim demdeya yı merak ettim bir bakayım dedim

Hayırlı haberler ver Umutlu 1980. Medyumluğumu bilmem ama fallarım çıkar genelde. Senden hamile sinyali alıyorum ben
İnşallah canım hayırlısı Allah ım ol dediyse olacak inşallah. Sabırla bekliyorum.
canım dualrımız seninle allahın izniyle sonuç güzel çıkacak

Allah razı olsun canım. İnşallah güzel olur herşey.

kızlar şu hastalık benide es geçmedi aşkamdan beri sıtma, ateş,baş ağrısı.vucut ağrısı sabaha kadar uyumadım şimdi bıraz daha iyiyim demdeya yı merak ettim bir bakayım dedim

Ayy geçmiş olsun canım. Benimde aklım çıkıyor hasta olucam diye iki gündür burnum yanıyor hapşırma falan çok tırsıyorum şu sıralar hasta olmaktan. Bide adet tarihim geldi ben hasta olursam adet dönemi olurum bünye zayıflıyor ya. Nar portakal limon üçlüsünün suyunu içsem iki gün zımba gibi olurum ama nar sakıncalıymış. Sen yap bu üçlüyü canım çokk ii geliyor.

kızlar ben geldım .......................
benimde transferim oldu bugun 7.günüm kendımı zor tutuyorum ...hamıle olanlar belırtıler nelerdı
ben bel ağrısından ve göğüs agrısından dertlıyım cok şiştiler birde...

canım aman kendine dikkat et canım inşallah adet olmayacaksın böyle kötü şeyler düşünme .canım akşama eşime söyledim getirecek dediklerini deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…