Beklemek evet çoook zor hemde nasıl zor bende bir haftam dolunca idrar testi yaptım çıkmadı üzüldüm ama daha vakit var dedim kendimi teselli ettim. 9 cu kan yaptırdım 30.8 kan değerim çıktı yıkıldım.merkezi aradım değeri söyledim gebelik var ama değer çok düşük test gününüzü bekleyin ilaçlara devam edin dediler. Erken yapılan test çok moral bozuyor ben sabahtan akşama paraladım kendimi.günüm gelmeden sevinemiyorum.senin kaçıncı günün?
Canım çok geçmiş olsun.Kizlar dun hic giremedim okuyamadimda neler oldu bilmiyorum ama demaydemay ve umutlu aklimda guzel haberler verin bize.benim migrenim tuttu dun butun gun yattim bugunde var agrim ama biraz hafiflemis gibi inşallah gecer dayanilcak gibi degil hapta icemiyorum korkudan Allah yardim etsin hepimize
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla transferi olsun o bitane inci tanesi anasına sıkı sıkı tutunsun.Evetttt bugün günlerden demaydemay günü inşallah frigocanu güzel güzel çözülür annesine sıkı sıkı tutunır inşallahhhhhhhhhh dualarımdasın güzel insan
benim 9. günüm bugün cumartesi de test günüm hayırlısı allahtan.
Canım çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun canım.
Ben dün ve bugün idrar testi yaptım :) ikiside pozitif çok net değil ama hafif pembe. Yarını bekliyorum vakit geçmiyor yaa
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla transferi olsun o bitane inci tanesi anasına sıkı sıkı tutunsun.
Darısı sana ve isteyen herkese inşallah. Boll pozitif görelim gelecek günlerde inşallah...
İnşallah hayırlı haberlerini alırız. :) gelsin bebişlerr
Aslan frigocan bak ne guzel çözülmüş annesinede tutundumu ohh gelsin halaybasi :) şaka bi yana cok sevindim canim sonunda pozitif olur inşallah hepimiz peşpeşe dogururuz hayirlisiyla :)kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüzsu içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy
Sagol canim cok kötü bisey bide hamileyken dahada kötüymüş.maydanozdan bahsetmissiniz bende duydugumu soyliyim benim bi arkadasimda maydanozu kaynatip buharina oturmus bidahaki ay hamile kalmis iltihap varsa akitiyomus temizliyomus diyolarCnmm çok geçmiş olsun üzüldüm migrenin olmasına hapta içemiyorsunmigrenin ne kadar kötü bişi olduğunu annemden bilirim
Allah yardımcın olsun
kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüzsu içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy
Supeer canim hayirli olsun insallah hatirlarsan benimde oyleydi 2.cizgi silikti ama belli oluyodu.ayy insallah hamilesin canim.aklina hic kötü seyler getirme hep pozitif düşün
Şimdi yumyumlarında azalma mı var cnm ?gerçi çok olması önemli değil az olsun kaliteli olsun Benim 42 tane toplandı sadece 5 tane kaldı onlarında kaliteleri nasıl bilmiyorum ama doktor kendini hazırla dedi
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi yarın olsa yapsam şu asıl kan testini rahatlasam. İyi düşünüyorum artık yarına kadar pozitifim :))
canım inşallah dualrımız seninleYarin son kontrole gidicem cumartesi toplariz buyuk ihtimal demisti.ama tsh dusmes ve transfer yapilamaz diye cok korkuyorum
ohhhhh maşallah inşallah dahada mücadeleci olur küçük mucizen sana sımsıkı tutunur annesikızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüzsu içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy
İnşallah canım hayırlısı Allah ım ol dediyse olacak inşallah. Sabırla bekliyorum.Hayırlı haberler ver Umutlu 1980. Medyumluğumu bilmem ama fallarım çıkar genelde. Senden hamile sinyali alıyorum ben
canım dualrımız seninle allahın izniyle sonuç güzel çıkacak
kızlar şu hastalık benide es geçmedi aşkamdan beri sıtma, ateş,baş ağrısı.vucut ağrısı sabaha kadar uyumadım şimdi bıraz daha iyiyim demdeya yı merak ettim bir bakayım dedim
Memnun kalmana sevindim cnm güzel haberlerini bekliyoruz[/QUO
sağol canım yarın kısmetse sabah uçağı ile istanbula geliyoruz görümcemle...adet günüm 7 si aksama olmazsa 8 de başlayacağız kısmetse stresim ve heyecanım azaldıbu nedenle bu gün daha ii yim
Ayy geçmiş olsun canım. Benimde aklım çıkıyor hasta olucam diye iki gündür burnum yanıyor hapşırma falan çok tırsıyorum şu sıralar hasta olmaktan. Bide adet tarihim geldi ben hasta olursam adet dönemi olurum bünye zayıflıyor ya. Nar portakal limon üçlüsünün suyunu içsem iki gün zımba gibi olurum ama nar sakıncalıymış. Sen yap bu üçlüyü canım çokk ii geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?